2010-10-31
 20:52:23

Snart klart...

För några veckor sen handlade mina blogginlägg inte om någonting, nu handlar dom om lägenheten. I know. Men för några veckor sen hände det ingenting i mitt liv, och nu handlar mitt liv enbart om att få det klart. Snart, snart är det klart. Faktiskt :)
Idag blev det drog jag bort allt täckpapp i köket och hallen och började städa undan och ställa fram lite (typ micron, annars är det tomt) Haha.
Nu efter FF - ja jag unnade mig en tripp dit med Fia, Tomas, Malin och Stina - har mamma och jag tapetserat i sovrummet. Vi skulle egentligen göra även vardagsrumsväggen klar, men vi orkade inte. Haha. Det blev skitsnyggt i sovrummet och jag är riktigt nöjd! Imorgon kväll ska vi tapetsera det sista men innan det ska jag köra kartonger hela dagen och börja packa upp! Och även köpa sängen :) Slår ihjäl någon om sängen inte finns nu alltså. Haha.
Imorgon är jag troligen ledig från jobbet. Eller jag är ledig! Både imorgon och på tisdag, men om det ringer mycket så kommer jag bli inringd så vi får väl se.. Vet inte om jag ska ställa in mig på att jag ska jobba eller inte :)
Men meeen..


2010-10-31
 06:45:52

Värsta schlagern!

Godmorgon. Här vaknar man kvart över sex en söndag. Typiskt. Igår försov jag mig. Skulle vara i lgh vid nio och börja, vaknar halv tio och känner mig bakis. Hur då?
Idag är jag absolut inte bakis, och piggare än nånsin. Igen, hur då? Var på lagfest igår! Men körde iofs. Kände att det inte var värt en dag till med huvudvärk när vi ska greja.
Det var askul igår iaf. Fan vad gutt lag vi har! Alla bjuder verkligen på sig själva. Vi körde lekar nästan hela kvällen, i tre lag. Fem olika delmoment, efter fyra står det 2-2 mellan lag 1 (oss) och lag 2. Finalen blir en rysare. Vi får varsin låt och en kvart på oss att öva in ett nummer och sen uppträda det för resten av laget. Vi fick Värsta schlagern av Linda Bengtzing och Markoolio. Inte lite goa var vi :) Älskar Sara när hon snubblar över stolen - inte nykter nånstans!
Självklart vann vi - och eftersom sista deltävlingen gav 3 poäng utklassade vi resten av lagen med 5-2-0! ;)

Jag drog mig hemåt runt elvatiden, vissa av dom andra stack väl inåt stan senare. Får ringa Fia när hon har vaknat till liv (ikväll typ) och höra lite hur det var sen :) Men tack iaf tjejer för världens bästa kväll !!
Nu laddar vi för cup nästa helg!


2010-10-29
 19:40:33

Vi kör lite Idol på det,

Sjukt avslappnad efter ett långt bad! Ska slänga på mig lite kläder nu för snart kommer Malin! Alex och Stina kanske kommer lite senare också. Vi ska iaf se Idol och bara ta det lugnt ikväll. Måste få i mig lite mat också tror jag.
Imorgon är det full fart framåt igen, och på kvällen kör vi lite lagfest! Kan inte bli bättre :)
Ha en bra fredagskväll!



2010-10-29
 12:25:27

Hemma en snabbis,

Hej hopp! Är hemma en sväng för att laga lite mat. Idag kände jag faktiskt att det kurrade i magen, kan bero på för att jag hade en stund ledig och kände efter... Haha.
För mitt när jag höll på att täcka hela golvet i köket så ringde det på dörren och en snickare kom för att byta tätningslisterna i fönstren, så då fick jag ta en paus.. Hon gjorde iaf klart det så nu ska det nog vara varmt och skönt i vinter :)
Jag har målat klart hallen nu! Det kommer bli toppen sen när man fått bort allt täckpapp på golvet och in med lite möbler och annat. Köket och vardagsrummet är också klart med allt förarbete så det är bara att köra på målning i em! Sovrummet kör vi när det är klart i vardagsrummet, för pappa måste slipa lite där.
I em får jag lite hjälp också! Mamma då såklart men Stina och Sophia kommer och hjälper till lite med! Kul med lite sällskap :)
Jag hör av mig ikväll när jag kommer hem!



Om du är sugen på att komma förbi och se hur jag har det så är det bara
att slå en pling så förklarar jag vägen :)


2010-10-28
 21:21:51

Måla, måla, måla..

Jag kom hem för en stund sen och har hunnit slänga i mig mat för jag kom på att jag bara ätit frukost idag. Haha. Har verkligen inget annat i tankarna nu än att göra färdigt i lägenheten. Har iaf målat färdigt i hallen idag, och täckt golvet i vardagsrummet och köket. Mamma och jag satte upp easy cover-väven i köket, vi skulle ha spacklat och slipat där men det var alldeles för mycket och det skulle inte blivit bra så vi köpte en sån väv istället, så nu är det bara att börja måla där imorgon.
Pappa har även slipat i vardagsrummet så där är det också klart för målning. Skönt, för imorgon är det all in! Det blir en heldag med målning! Jag är egentligen helt slut i kroppen, men det får gå :) Är ju så roligt nu när man ser att man kommer någonstans!
Kunde sova i nästan fem timmar idag efter att jag kom hem från jobbet. Så nu tänkte jag snart släcka och sova faktiskt. Vi hörs imorgon!


2010-10-28
 06:21:39

Godmorgon,

Godmorgon alla pigga!
Jag är jäkligt nöjd! Jag har hållt mig vaken och faktiskt pigg hela natten! Jag börjar fundera på om jag ens kommer kunna somna sen när jag slutat om 55 min. Men det ska nog inte bli några problem när jag väl kommer hem till min sköna säng... :)
När som helst kommer städerskan och börjar härja här och vid sju kommer dom tre av våra kollegor och byter av oss! Finfint :)
Jag ska försöka sova så länge jag kan! Så jag skriver när jag vaknat till liv ur min koma :) Godnatt! Snart!




2010-10-28
 01:13:01

Vaknaa,

Nu ligger ni och sover och jag kämpar på här.. Det går rätt så bra! Jag är pigg än så länge och nu är klockan tio över ett. Vi sitter och kämpar med lite mail och annat nu, och så länge det finns att göra så håller jag mig vaken! Har en godispåse med mig och lite nattmat som jag ska mumsa på sen. Det blir fint :)
Skriver kanske lite senare!

2010-10-27
 11:52:27

Full fart framåt,

Hallå där!
Klarade av att sova ända till tio idag! Rätt nöjd :) Jag har nu hunnit packa ner allt i rummet som inte behövs nu sista veckan innan det blir flytt. Så nu är det tomt som fan här, förutom alla lådor då :)
Har en massa att hinna med idag, men först blir det lunch på mammas jobb! Hinner nog inte blogga nåt mer idag innan träningen ikväll, men har ju jobb framför mig hela natten så kommer nog nåt inlägg där!
Ha en kanonisdag!

2010-10-26
 21:54:10

Det blir inte alltid som man tänkt,

Ja okej, jag trodde jag skulle börja måla idag men så blev det inte. Åkte till Colorama efter jobbet och skulle hämta färg och tapeter. Tapeterna hade inte kommit och färgen var inte blandad. Så när jag fått tjejen att förstå vad hon skulle göra så fick vi vänta en stund på att det skulle bli klart.
Efter det skulle mamma och jag åka till Bauhouse och köpa penslar och allt annat som behövs, vi parkerar bilen, mamma hämtar en vagn, jag är på väg rakt in.. Rakt in i dörren då. För Bauhousejävlarna hade tänkt att jag inte skulle bli klar med min lägenhet någon gång detta århundradet eftersom dom väljer att ha stängt just idag när jag ska dit. Stängt för inventering. Hallå, kan ni inte göra två saker samtidigt? Inventera och hjälpa mig.
Vi fick åka till Jula och köpa lite där, in på Maxi och köpa lite där, tillbaka till Jula och köpa lite till. Vi hann en snabbis till lägenheten och lämna av allt innan det var dags för mig att åka till kören och mamma åka hem.

Fick med mig Stina in efter kören och vi hann iaf med allt förarbete nu. Golvet är täckt i hallen och alla uttag och sånt är också täckta. Så imorgon när jag sovit (ska sova eeeextra länge) ska jag dit och börja måla! Hade tänkt att ta foton idag men glömde ju såklart det. Men imorgon ska jag ta kort på alla rum så man kan se skillnaden sen! :) Det här känns bra! Jag tror jag kommer trivas som fisken i vattnet i min lägenhet! Vänta bara så ska ni få se! :)

Den här bilden kom på tal häromdagen! Kom då fram till att jag saknar min rosa mössa, så den ska jag leta upp imorgon. Nu när jag ser den kommer jag även på att jag saknar min jacka. Vart är den?!

2010-10-26
 11:21:15

Snart helg då...

Hej!
Eftersom jag ska jobba natt imorgon och är ledig sen torsdag, fredag är detta min sista jobbdag denna veckan, alltså dag dag, jobbar ju en natt också. Hehe, hänger ni med? 
Det jag ville komma fram till att det ska bli skönt! Det är ju tisdag idag! Kommer kännas som världens längsta ledighet! Sen kör vi som vanligt dagtid hela nästa vecka..

Tränade ju igår! Och det var ju lite sådär. Det brände till som fan i bröstet ibland, halsen var nog inte riktigt redo att träna egentligen. Men jag pallar inte vara ifrån det mer nu.. Kommer på mig själv springa och skratta ibland (särskilt när vi kör kvadraten när man ska jaga i mitten) ... Jag tycker det är skitkul! Haha..
Hoppas halsen känns bättre på träningen imorgon iaf!

Idag blir det på med målarkläderna och starta igång!
Mamma har lovat att hjälpa till lite och så kommer Fia och håller mig sällis ikväll!



2010-10-25
 21:43:46

Huvet säger tack och hej,

Godkväll mina vänner!
Ligger helt däckad i sängen med Alfons och funderar på om jag ska stänga av datorn och sova. Börjar vid sju imorgon och jag är ju redan helt slut så behöver nog det.. Det ringer på rätt mycket på jobbet nu och det är fortfarande mycket kvar att lära innan måndag när det nya projektet drar igång.
Tänkte egentligen berätta om hur det gick i lägenheten idag men jag orkar inte. Så nu ska jag titta vidare på Svenska Hollywoodfruar och sen sova. Hörs imorgon!

2010-10-25
 15:28:52

ÄNTLIGEN!!

Förresten! JAG HAR NYCKLARNA NU !! Direkt efter jobbet (exakt en timme kvar) åker jag dit och möter upp pappa! Han ska börja spackla redan ikväll! GLAD?!

2010-10-25
 15:26:11

Godnatt,

Nu kommer det då, mitt första nattpass på Riksbyggen! Natten mellan onsdag och torsdag kommer jag spendera på jobbet alltså.. Har faktiskt fasat för det lite, men det blir nog bra tror jag. Får se till att sova ordentligt nu innan och ligga kvar så länge som möjligt på onsdag fm.
Det goa är ju att jag är ledig onsdag på dagen, och sen torsdag (när jag sovit då) och hela fredagen, men det hade jag ju begärt ledigt om innan.
Så jag hinner ju greja mycket sen! Kommer kännas som världens längsta helg! Det blir bra det här! Får vara inställd på det iaf!

Kommer nog inte somna iaf, eftersom jag jobbar med dom två mest sjuka killarna på jobbet... Haha. Alla på jobbet tycker synd om mig!



2010-10-25
 11:50:08

Ont, det gör ont,

Hallå där!
Fy fasen vad trött jag var när klockan ringde imorse! Vet inte hur många gånger jag snoozade innan jag tvingade mig upp. Mina ben är helt ömma idag, haha. Och jag ska träna ikväll! Kommer gå toppennnn!
Det finns inga lediga centimetrar på mitt rum kan jag säga, jag slängde upp alla påsar när jag kom hem och där fick dom ligga. Plus att det står fyra tomma flyttkartonger som ska börjas packas ikväll, för...
JAG FÅR NYCKLARNA REDAN IDAG !!! Hur gutt?!
Per (han som äger lägenheten) skrev ett mail imorse om att Rebecka (tjejen som hyr lägenheten nu) var färdigutflyttad och gav Pers pappa (som sköter överlåtelsen med nycklar o.s.v) nycklarna redan i lördags!
Det goa är att jag slutar halv fyra imorgon och har bara kör mellan 6-7 typ, annars kan jag lova att jag kommer hänga där hela kvällen! Men nu är det spackling och lägga skydd för golv och sånt först som gäller!


2010-10-24
 21:59:36

Hemma,

Alltså jag är helt slut !! Mina ben är döda och huvet snurrar som fan! Men fy fan vad kul vi har haft! Kom hem runt niotiden efter att ha lastat ur bilen som var fullproppad med påsar. Vi räknade till att vi sammanlagt hade 14 påsar och lite löst! När vi hade packat ur min vagn och Stinas var bilen typ full, en tjej gick förbi när vi stod och funderade på hur fan vi skulle få in allt och la kommentaren ingen vågade säga: Ska alla ni fyra sitta där hela vägen hem??

Men det gick till slut men det var tajt för Stina och Alex som satt i baksätet! Kanske lite för Malin ockå som hade en korg full med grejer och en lampskärm rakt i fejjan, men jag hade det kungligt! Fattar inte varför dom klagade...

Jag är iaf nöjd med helgen och alla mina köp! Ni får se så småningom! :)
Nu ska jag snart sova för imorgon är det dags för jobb igen...

2010-10-23
 15:55:24

Målarock,

Har jag berättat att mamma och pappa har fått sting?! Nu när jag ska börja måla om en hel lägenhet på onsdag så fick dom för sig att måla om här hemma. Samtidigt. Bra där!
Dom har målat ett av sovrummen färdigt, och har nu två kvar. Så det är lådor och grejer överallt nu, och då har jag inte ens börjat ta fram mina grejer. Så det ser ut som hej kom och hjälp mig i vårt hus för tillfället och värre ska det bli..

Jag har iaf packat färdigt för vår lilla tripp, och ligger nu och vilar lite innan det blir full fart! Så fort Stina har skrivit färdigt högskoleprovet så drar vi!

Robert Broberg var typ min idol när jag var liten! Vad hände med han egentligen?!

Den här får nog gå på hög volym nästa helg!

2010-10-23
 12:31:05

Köp?

Tänkte lite som så att nu när man ska iväg och resa så måste man ju köpa ett resekit!
Och varför inte sponsra Liffen samtidigt?!
Nu har ju jag redan sponsrat Liffen så det räcker och strumporna är faktiskt sköna! Så kom och köp!!

Här ser ni hela kitet! Om du tycker det är för mycket så kan man köpa dom för sig.

Strumpor 2-pack 70 kr.

Tandborste 30 k (hårstrået på bild ingår ej)

Om du är intresserad, skriv en kommentar. Först till kvarn!

2010-10-23
 11:02:57

Ullis!

Godmorgon förresten! Glömde det i förra meddelandet! ;)
Ja idag är det alltså dags. Runt 4-5 idag går bilen mot Ullared och nattens stopp! Jag ska snart börja packa lite, behövs ju inte mycket så det går väl undan!
Men innan vi åker ska jag in till stan med mamma och köpa tapeter och färg, för snart är det dags!
Var där igår och mätte och kollade, det känns bra det här :) Hoppas att det blir det också!

Jag hoppas på att göra lite fynd imorgon, så håll tummarna :) Har gjort en liten handlingslista på grejer jag behöver leta efter. Den är inte särskilt lång än, men det hinner den nog bli.. Haha.. Hörs senare mina vänner! Nu ska jag greja en massa!


2010-10-23
 10:56:21

Natten,

Fy fan vad kul vi hade igår! Sophia och Db är så jävla sköna :) Vi pratade gamla minnen och allt nytt som hänt nu. Det är lite tråkigt att vi inte ses oftare, så det ska vi ändra på nu :)
Vi var trötta och hängiga någon gång runt 12 men sen kom vi igång och låg och pratade och skrattade till två när vi kände att det var dags att dra sig hemåt. Riktigt bra kväll!


Fia, kan inte komma på det här.. Men...


Här är den! Hahaha..
2010-10-22
 19:13:45

En tidig julklapp,

Pappa har tjatat sen mamma och jag kom hem att han skulle visa en grej på datorn innan jag stack iväg. Som ett litet barn satte han sig framför datorn och visade denna...



Kan väl iofs förstå vad han menar. Är det inte världens gulligaste unge?! Hans leende slår ju fan allt!
2010-10-22
 16:04:27

Idol,

Det händer inte så mycket på jobbet idag så jag gick in på Idols hemsida. Vad glad jag blev!
Alice har hoppat av Idol och Minnah kommer tillbaka! Jag gillar Minnah, hon är bra som fan. Och Alice låter som en gris i målbrottet..

Alice har tydligen förlorat glädjen till musiken..
- Jag känner inte samma glädje när jag står på scen nu som jag gjorde tidigare. Kopplingen mellan lycka och musik är inte där längre och jag behöver ta avstånd och landa i mig själv, säger Alice.
Lycka till med det säger vi! Och välkommen tillbaka Minnah!

 

2010-10-22
 14:58:34

Dårhus,

Hej hopp! Det är ett dårhus på jobbet idag. Det märks att det är fredag, för alla sitter och fnissar och skämtar hej villt. Inte så konstigt att jag passar så bra in här! ;) Världens goaste arbetskamrater har man!
Igår drog chefen sexskämt när vi hade utbildning..
Bra där!

Ikväll ska jag hänga med Sophia och Db. Sjukt länge sen man träffade dom så det ska bli skitkul! Det blir lite godis och någon go film och kanske idoool? Bra fredag!


Cim, jag och Fia i somras! Gissa vem vi härmar? Hahaha...

2010-10-22
 08:35:45

Fredag!

Godmorgon!
Äntligen fredag! Inte för att veckan på nåt sätt har gått långsamt! Sa precis till mina kära kollegor att man tycker det är måndag hela tiden men det är ju fan fredagar lika ofta. De blev väldigt imponerade av min tanke!! Hehehe..
Mår lite bättre idag. Känner mig lite slö fortfarande, men huvet är helt okej! Hade bara väldigt svårt att somna igårkväll eftersom jag sovit några timmar på dagen och legat i sängen hela dagen. Men jag känner inte av det så mycket än iaf. 
I em ska jag till lägenheten och måtta alla väggar och sånt, så jag kan köpa färg och tapeter imorgon tänkte jag! Gutt gutt!
:) Idag är det rött tema på jobbet (temafredag som vanligt), jag har inga röda kläder så jag drog på mig mina röda skor! Haha :) Men det duger ju minst lika bra! Sååå, RÖTT GODIS TILL MIG! (Haha, måste börja äta lite nyttigare snart...)



2010-10-21
 19:35:40

Biggest Loser,

Ligger och tittar på Biggest Loser. Det är rätt häftigt att se när dom har klarat av att gå ner så mycket i vikt :) Man kan ju inte annat än bli imponerad. Men jag är jäkligt glad att jag inte är en av dom som behöver vara där och träna så som dom gör. Hade dött! Haha. Jag är ingen människa som pallar sån där styrketräning. Folket som var i Lindsdal igår såg det tror jag... :)
Men det är iaf kul att se att folk tar tag i sina problem.. :)

2010-10-21
 17:22:29

Lilla, lilla Kalmar,

När jag vaknade efter min lilla sovstund tog jag fram mobilen och skulle kolla om det hänt nåt. Och tänka sig, det hade det ju! I vårt lilla, lilla Kalmar hade en vilsen själ ringt till polisen och anmält att han hade en bomb på sig. Och det här har alltså hänt precis utanför jobbet. Han blev gripen och inte hade han någon bomb på sig. Vad jag har förstått är det iaf fortfarande avstängt för att kontrollera det vita paketet han lämnade på gatan.
Så jag undrar ju vad alla säger på jobbet för tillfället, dom får väl inte lämna kontoret förrän det är lugnt. Så rätt skönt att ligga där jag ligger, men hade ju varit lite intressant och se allt också iofs. Lär få höra allt på jobbet imorn iaf!




( Pratar med en kompis som vet vem killen är. Född 87..
Man kan ju inte annat än undra hur han mår egentligen.. )
2010-10-21
 17:10:39

Det kan gå fort,

Hej mina vänner!
Satt på jobbet och mådde jättebra. Sekunden efter kände jag det, migränen var på väg. Det var bara att säga till chefen och jaga pappa för skjuts hem. Jag som trodde att jag var kvitt migränen för alltid, var nog ett år sen sist jag hade ett riktigt anfall! Men nej, här kom det. Tog ett tag innan jag somnade för huvudvärken var så jäkla stark när jag väl kom hem. Men jag somnade lite lätt och sov några timmar. Nu är jag hyffsat bra i huvet, det jobbiga är att man är helt död resten av dagen, så det blir får bli fortsatt häng i sängen ikväll. Har fått i mig mat nu (mamma kom hem och gjorde god lax med sås och ris till lilla mig) och nu har jag godispåsen hos mig. Bra tröst :)

Ska nog se någon go film lite senare!



2010-10-20
 22:09:53

Sydney,

Ibland blir man ju bara så sjukt avis på folk! Gick in på Skype där Cim var inloggad. Hon hade precis gått upp och kunde inte prata så högt så hörde ingenting, men kul att höra hennes röst lite iaf! Hehe :)
Hon är i Sydney nu och flyttade idag (igår för henne) in hos en familj där hon ska vara au pair och ta hand om en liten kille! Fatta att vara utomlands och ha det gutt! Jag hoppas verkligen du trivs Cim och att allt är toppen, och att du kommer hem snart, för..
Jag saknar dig!


Evelina, jag och Cim när Cim var på besök i Norge i vintras!

2010-10-20
 20:17:37

Gris,

Var sugen som fan på träningen idag när vi väl hade börjat. Kände att det brände lite i halsen men det gick ändå okej.
Vi börjar spela och det är askul. Helt plötsligt så slocknar alla lysen och det blir helt kolsvart. Tack ska du ha. Vi får ställa oss och köra gris. Tack! Man ser ju inte halva bollen. Jag åker på att och får göra en grisrunda, men vad gör man inte för laget. Sen var det slut. Dom får inte igång lamporna så det är bara att gå in. Blöta och kalla får vi ställa oss och köra styrka inne i korridoren, efter max 20 min träning. Så det var bara att göra det.. Sen kan man väl diskutera min insats men det behöver vi inte göra idag.

Ställde mig och gjorde pannkakor när jag kom hem. Kände att gyros en tredje dag i rad kanske inte är nåt att sträva efter.. Hehehe..
Nu ska jag fixa håret så jag slipper se ut som ett troll imorn :)

2010-10-20
 14:04:01

Hatar rubriker,

Tjo!
Vet inte om jag sa det, men jag fick vidare utbildning i måndags. Så nu har jag fått hela utbildningen på nya ekonomidelen. Så idag har jag svarat på lite såna frågor. Man märker redan nu att det blir roligare när det kommer olika sorters samtal hela tiden :)
Nu vid halv tre är nästa utbildning.. Fan vad det snurrar i huvet med allt nytt! Men det blir bra! :)

Ikväll är det dags för träning igen! Var ju en vecka sen nu eftersom förkylningen höll mig ifrån det i måndags. Det ska bli kul! Hoppas det blir en go träning med mycket spel!
Om två helger är det ju dags för första inomhuscupen! Så vi laddar för vinst! :)

2010-10-20
 10:17:53

Min prins,

Godmorgon! Eller det är ju nästan lunch för oss som jobbar och sliter... :)
Igår var jag inte hemma många minuter innan det var dags att besöka kudden. Åkte och hämtade Malin direkt efter jobbet och har nu bestämt mig för vilka tapeter jag ska ha i sovrum och vardagsrum och även kollat med målarfärg. Nu ska jag bara ut till lägenheten och kolla mått och sånt så jag kan köpa allt.

Sen hann jag hem en kvart innan det var dags för kör! Vi ska sjunga i kyrkan på söndag, men eftersom Stina och jag ska shoppa på Ullared då så missar vi det. Lite trist faktiskt. Men det är snart dags igen. Det är kul att vara med igen iaf! :)
Sen drog jag över till Öland för lite kompishäng. En bra dag och jag somnade fort när jag kom hem!

Det blev ett jäkla drag efter min statusuppdatering på fb igår. Jag körde ju över en groda... Kul att folk bryr sig mer om grodan än att jag kanske har kört ihjäl min drömprins..


2010-10-19
 15:43:27

Resa,

Har jag berättat att jag ska ut och resa i helgen? På lördag em ska nämligen jag, Malin, Stina och Alex packa in oss och lite packning i bilen och köra mot ... ULLARED !!! 
Jag har aldrig varit där innan så det ska bli jättekul! Känner nog att jag behöver skriva en handlingslista och så ska jag försöka hålla mig till den.. Lite iaf..
Har ju lite saker som jag faktiskt behöver köpa nu till lägenheten så jag ska försöka hitta lite nyttiga grejer till den! Sen får det väl bli lite annat också kanske, lite! Men jag får nog installera en elstöt i händerna varje gång jag stoppar ner något i vagnen... Hrm.. :)

Vi ska iaf åka på lördag em som sagt, så har vi bokat boende (Malin har bokat boende) i någon mysig stuga hyfsat nära Ullared. Så ska vi stå som nyladdade duracellkaniner utanför ingången prick klockan 8 på söndag morgon! Eller?!


Jag är taggad!! (Märks det att jag har druckit några muggar kaffe nu eller?! Haha...)



Det kan inte bli misslyckat när vi drar iväg! Jag längtar som fasen!

(Christina, blir alltid så glad när du skriver! Kul att du hänger kvar fortfarande!
Hoppas allt är bra med dig vännen!)

2010-10-19
 15:12:31

Har ingen vettig rubrik..

Hej!
Hade tänkt bjuda på en liten mysig film som jag såg på youtube nyss men det gick inte att hämta den. Piss.

Det känns som jag har suttit på jobbet i 100 timmar idag. Tiden går såå sakta! Men nu slutar jag om 55 min och då ska jag hämta upp Malin! Vi ska nämligen ta en sväng och kolla på tapeter igen! Måste kolla priser på dom två jag har hittat.. Vill inte visa er några bilder förrän det är säkert för då kommer jag säkert bara få massa klagomål.. Hehe, skojaaaar!

Nu somnar jag snart så kanske ska springa och hämta lite kaffe. Eller? Joo. Kaffe it is!


2010-10-19
 10:54:33

Detta jävla väder,

Det är mycket som händer i mitt huvud just nu.. Massa olika tankar som blandas. Ena sekunden är jag glad och hoppfull om allt, nästa sekund känns allt rätt så tråkigt. Men snart är det dags att flytta och börja med renoveringen och då kommer jag förhoppningsvis inte hinna tänka på annat än på det!
Men det går ju faktiskt framåt hela tiden.
Många undrar vad det är jag är ledsen för och om jag ska vara ärlig så vet jag inte. Lite såklart, men för det mesta känner jag mig bara deppig i allmänhet och det suger. Hade hellre varit ledsen över en särskild anledning så man kunnat göra nåt åt det. Men det är väl det här skitvädret också, inte bara jag som blir deppig över det.
Men men! Nu är det iaf på väg uppåt lite och jag hoppas det håller i sig så :)


Fatta att det är 10 dagar tills jag får nycklarna!!


Ps. Maja! Vet inte om det går att skriva kommentarer på din blogg, för det funkar aldrig när jag provar.
Men tack iaf! :)


2010-10-18
 21:07:41

Lite bilder,

Här kommer två bilder från igår!

 

2010-10-18
 21:02:05

Anna Anka,

Ligger och slötittar på Top Model 14 nu.. Fy fan vilka jävla bråk. Vem fan orkar bo så? Usch. Hade aldrig pallat sånt!
Dessutom tycker jag Tyra är så töntig. Haha :) Har man sett henne i Tyra Banks show kan man aldrig mer ta den bruden seriöst! Dessutom kan jag inte låta bli att jämföra henne med en annan, och det blir så skrattretande!
Höhö.. Jajaa, nu är det slut så nu ska jag kolla på Svenska New York-fruar.
Ps. Varför är Anna Anka sån där påare?!


2010-10-18
 17:08:04

Utbildning,

Åh, det blir ingen träning ikväll. Känner att det inte funkar, kommer bara bli mycket värre med hostan och allt. Hade tänkt att åka ut och kolla på träningen men får se om jag känner för att stå ute i kylan..
Kanske ligger inne och kollar på en film i värmen istället. Får se hur det blir..

Hade utbildning sista timmarna på jobbet idag. Nu har jag fått hela ekonomiutbildningen. Så nu ska det bara sätta sig.. Hehe, det är en annan fråga :)
Det ska nog gå bra. Nu ska jag slösurfa lite! Gutt :)


2010-10-18
 08:45:02

Gårdagen,

Hej!
Fy fasen vad jag är trött! Var hemma vid halv elva igårkväll, så det blev en lååång dag. Men det var riktigt kul faktiskt. Fick vänta två timmar på att få bli sminkade, det var väl lite halvsegt. Men sen rullade det på rätt bra tycker jag! Vi var sista gruppen som fotograferades, så vi var kvar sist av alla.
Fotona blev ju jättefina, men köpte bara tre. Svindyrt ju :) Alex köpte fyra och Stina köpte tre!
Får lägga upp dom i em när jag kommer hem, så ni får se dom och säga vad ni tycker :)

Nu är det fika på jobbet!

2010-10-17
 13:09:37

Fotografering,

Ja, idag ska jag och mina vänner på fotografering! Stina blev inbjuden att ta med några vänner för att bli sminkade och fotograferade, så kvart i fem ska Stina, Alex, Jonna och jag dit. Malin kunde tyvärr inte, hade ju vart askul att ta lite bilder med hela gänget. Men det får vi göra en annan dag!
Vi ska ha med oss tre olika ombyten, och jag har ingen aning om vad jag ska ha med mig. Tror hela garderoben får följa med! ;)
Har precis målat om mina naglar som sett ut som hej kom och hjälp mig den senaste veckan! Ska snart dra över ett lager till och fixa håret.
Ska försöka ta lite kort idag och visa sen :)


Det här kan gå helt åt helvete... Haha, kolla på oss! :)

2010-10-17
 12:17:45

Oslosöndag,

Har tagit upp det här med söndagarna i Oslo. Då var det alltid sängen/soffan hela dagen eftersom ingenting är öppet på söndagar så det fanns inte så mycket att göra..
Har varit uppe och ätit frukost såklart, men annars har jag legat i sängen hela förmiddagen. Det är så förbannat skönt och särskilt nu när man är lite småsjuk. Halsen är inte alls bra och näsan rinner och är täppt om varandra. Fasar för att jag får hoppa träningen imorgon, det suger nu när man väl har börjat igen.

Men snart ska jag ta mig upp och ta mig en dusch! Händer lite roliga grejer idag, berättar senare!


2010-10-17
 10:31:55

Tröttkeps,

Godmorgon!
Det är helt sjukt vad trött jag är denna helgen! Kanske inte kan sova så mycket men kroppen vill inte göra någonting. Igår var jag trött vid åtta. ÅTTA!
Höll ut till elva iaf, sen slocknade jag. Skönt iaf med en lugn helg, hoppas jag är lite piggare nästa helg. Då ska vi ju ut och resa :)

Jag börjar närma mig nu :) Jag känner det. Allt är så mycket roligare!

2010-10-16
 16:50:49

Laptop,

Efter soff och tapet-kontroll tog vi förresten en runda till Ikea, Jolin och jag. Och jag köpte mig en smart laptop-bräda! Har ju (nästan) alltid datorn i sängen och det blir ju så sjukt varmt, så jag tog tag i det och köpte en sån idag. 39 kr och det är ju asskönt! Blir dessutom en smart lutning på det så man faktiskt ser tangenterna när man skriver, haha, inte för att man tittar men det blir så mycket enklare ändå. Konstigt det där ;)

Efter en lunch hemma med resten av familjen så bakade vi en blåbärspaj till efterrätten ikväll! Det blir ju lite kalas här vid sex, farfar kommer och vi ska fira pappa och mig lite igen. Kan tänka mig att det blir en runda plump eller nåt, det blir ju ofta så när familjen Nylander samlas... :)

Nu har vi precis kommit tillbaka från en långrunda med lilla Sidni som hade lite för mycket energi tidigare.. Haha, stackarn. Nu är vi helt slut och har tagit en vilopaus, så jag ligger i sängen med Winnerbäck (ja han ligger här bredvid och gosar) och ska se om jag kan somna till en stund. Vaknade ju alldeles för tidigt imorse, iaf för att vara lördag! Så hej på ett tag.

Fortfarande ingen som har sagt nåt om min nya bloggdesign, KOM IGEN NU?!



Laptop-brädan, visst är den lite cool?

2010-10-16
 16:43:05

Soffa klart!

Goddag! (Ja nu får jag ju faktiskt säga det!)
Det har varit en riktigt bra dag! Köpte soffan på Ståhls, det är en sån jag vill ha och den var riktigt skön så jag kände att det bara var onödigt att åka runt och leta vidare och stå där och ta ett val. Gratis hemkörning är ju inte fel heller, hehe :) Kollade på tapeter också ju, hittade två som det kanske får bli. En till sovrummet och en till vardagsrummet - ja jag bestämde mig för att köra på vardagsrummet direkt också när man ändå är igång.. Det som är segt är kanske att det då kommer ta lite extra tid innan man kan flytta in, men det får det vara värt. Tanken är att jag ju ska bo där ett tag så jag hinner nog med det också.. :) Hann inte förbi Flügger idag, så vi har ett ställe till att rensa igenom innan beslutet tas. Men det blir nog en mörkgrå tapet med gråvitt mönster i till fondtapet i sovrummet och en snygg vitgrå tapet till fondtapet i vardagsrummet. Blir nog super!



Världens sämsta bild på soffan, och den är svart i verkligheten, men ser ni hur snygg och skön den är?!
Det kommer bli många goa stunder man somnar till där kan jag säga...


2010-10-16
 09:18:31

Lev livet,

Nu har jag trixat med designen ännu en gång, och fick in texten som jag har försökt med ett par gånger. Haha.. Det är inte lätt :)
Vad tycker ni??
2010-10-16
 08:45:32

Blocket,

Idag blir det stan med Jolin. Vi ska åka runt och kolla tapeter och färg, och jag ska se om jag kan bestämma mig för en soffa. Just nu lutar det åt en Kingston från Ståhls.. Ska testsitta den en gång till, och åka runt till lite fler ställen än dom vi hann med igår, Evelina och jag.
Ska förhoppningsvis också då hitta en tapet som jag vill ha som fondtapet i sovrummet, och bestämma mig för färg i köket, men det lutar åt vitt. Sen så blir det även vitt i hallen, snyggt och bra. Har fortfarande inte bestämt mig om jag ska måla även vardagsrummet, tror jag måste dit en sväng till och se hur det såg ut.
Blir nog en sväng in på Ikea också och bestämma mig för madrass till sängen.
Imorgon sker iaf första möbelköpet, har gjort ett klipp på blocket på en byrå till hallen! Ordpris 600 och jag får den för 250. Nästan ny :)

Den kommer bli kanon i hallen! Vad tycker ni??

Blocket är fan bra!!

Nu ska jag gå ner och äta lite frukost, hörs senare mina vänner!

2010-10-16
 08:07:54

Violin,

Godmorgon. Eller för mig är det väl mer goddag! Vaknade vid kvart över fyra och låg vaken till fem, sen vaknade jag igen vid sju och har nu gett upp att få lite mer sömn den här morgonen... Somnade iaf rätt tidigt igår så fick väl några timmars sömn.

Igår hände nåt otroligt. Vi spelade spel, Simon och Lovisa hade med sig På spåret och det var dom två mot mamma&pappa och jag, Johan och Jolin. Frågorna var helt sjuka, och det var ju inte alls som programmet, och efter hälften av spelet ligger vi sist. Men efter 15 frågor och vi räknade ihop poängen så stod det lika. 8-8-8. Hur sjukt är inte det?!
För det första att det faktiskt stod lika, och att VI hade svarat rätt på 8 frågor, och dessutom på det sättet.
Kan ge ett exempel. Det kom en fråga som vi inte har en jävla aning om svaret, det kommer fyra svarsalternativ och ett av dom är violin, vi svarar violin för att det är likt Jolin... (haha) och det är rätt.
Det här var vår princip varje fråga. Vi svarar det som lät bäst helt enkelt, till skillnad från Simon och Lovisa som kunde analysera ihjäl varje fråga.
Vi röstar ner mamma (som tycker att vi kunde sluta när det stod lika - dagisfröken i henne kommer fram ibland..) och körde utröstningsfrågor. Mamma och pappa åkte ut på första, sen körde vi nog 5 frågor till och alla svarade rätt. Det ska tilläggas att jag och Jolin låg i soffan typ halvdöda, men så länge vår taktik fungerade så höll vi oss vakna..
Sista frågan kliver den yngsta deltagaren - JAG - fram och svarar rätt såklart och Simon och Lovisa misslyckas med sin.
Så - räkna aldrig bort det yngsta laget !!!


Bild på hela Thailandsgänget!
2010-10-15
 16:00:59

Evelinatid,

Nu är jag så sjukt trött. Det är 35 min kvar, sen ska jag möta upp EVELINAAAA!! Sjukt underbart att få träffa henne igen! Vi hade bestämt oss för att fika lite, men jag är helt proppmätt (har tryckt i mig lite godis...) och jag är trött på att fika, haha.
Vi kanske istället ska åka runt och kolla lite soffor! Den på Jysk igår var inte alls som jag hade tänkt mig så det blir att leta vidare! Men det gör inget, det är bara kul :) Hoppas jag hittar någon fin, skön och hyffsat billig!
Sen åker jag direkt över till Öland och stugan där vi ska grilla och kolla på Idol med HELA familjen + resp.. (Gud vad konstigt det känns att vara den enda som är ensam..)
Men, så är det.
Kanske uppdaterar er senare, annars hörs vi imorgon! Ha en mysig fredag!




2010-10-15
 08:50:23

Erbjudande?

Godmorgon!
Ibland blir man jäkligt förvirrad och vet inte vad man ska göra. Nu på morgonen var det så för mig.
Fick igår ett mail om en lägenhet, en fråga om jag ville ta över en lägenhet efter en kille. Idag svarade han på vad den kostade och vart den låg.
Lägenheten är alltså mycket större än den jag redan har fått tag på, och lite lite billigare. Visste inte riktigt vad jag skulle göra när jag fick det mailet, så jag ringde mamma. Haha :)
Vi kom iaf överens om att jag ska köra på den här lägenheten jag har nu, blir bara jobbigt. Plus att det säkert bara ingick hyra i det priset jag fick och då blir det dyrare ändå.. Jag får intala mig det iaf ;)
Nu har jag tagit bort min blocketannons för jag vill inte få fler lockande erbjudanden ;)
Nu är det snart dags för fika!


2010-10-14
 22:00:51

Norgeresan 09

Hej! Tänkte bjuda på lite bilder från vår resa till Moss som jag och tjejerna drog iväg på februari 09. Den absolut bästa resan tillsammans med mina bästa vänner! Ingenting slår den!!

När man kört bil i flera timmar måste man ta en kissochfotograferingspaus!

 

Mina bästa!

Ska man invadera en lägenhet ska man göra det ordentligt!

Coola brudar på KJ!

Dags för fest!

Bästa bilden!

Avslutar med en bild på hela tjejgänget!

Kommer aldrig glömma denna resan med er tjejer, ni är bäst!

2010-10-14
 16:18:31

Möbler,

Har suttit hela eftermiddagen och kollat runt på massa tapeter och möbler och sånt. Fan vad mycket roligare det är när man har en lägenhet på G! Har bestämt mig för en säng och troligen en soffa, ska bara se den irl först!
Har fått klartecken att måla om i köket och hallen, sen tror jag att det kommer bli tapet i sovrummet med någon snygg fondtapet om jag hittar någon! Så om två veckor är det dags för storrenovering!

Så, om någon känner sig manad och är duktig på att måla/tapetsera så får man gärna hjälpa till! Ju fortare det blir färdigt, desto fortare kan man få komma hem på fika och mysa med lilla mig! :)
Dessutom tar jag gärna emot tips på var det finns bra, fina och billiga tapeter?


2010-10-14
 16:13:05

J&J

I em/kväll kommer Johan och Jolin (och Sidni) till Kalmar, och stannar tills på söndag! Det är alltid lika mysigt när dom kommer hem! Så i helgen ska jag hänga med dom och resten av familjen i stugan! :) MYS!



2010-10-14
 11:31:32

Nästan död,

Jag trodde jag skulle dö igår. Nästan iaf. Jag körde hem från träningen och helt plötsligt högg det till i magen, och det försvann inte.
Plågade mig hem och la mig på golvet i hallen (haha), drack lite vatten. Sen försvann det lika fort som det kom. Lustigt det där.

Har ont i magen idag också, men det är för att jag lever på halstabletter. Vaknade hela natten av att halsen brände som satan. Blä. Vill inte bli sjuk nu. Har varit halvkrasslig i flera veckor nu och det får räcka.
Skulle ha träffat Sophia i em efter jobbet över en fika men hon var också dålig och hemma idag, så vi får ta det en annan dag.
Nu är det snart lunchdags för första gänget på jobbet men jag får vänta 45 till, SEGT! Jag är hungrig!


2010-10-13
 16:15:29

Gravid,

Hahaaaa, där lurade jag er va?!
Det jag skulle säga var att det finns två små gravidmagar på jobbet nu och det är ju så mysigt! Hoppas man får vara kvar ett tag och se dom växa! :)

Slutar om tjugo min och då ska jag hem och få i mig lite mat innan träningen! Ska bli skitkul att träna igen, hoppas det går bra bara annars så blir jag ju så jävla besviken, och då är hela kvällen förstörd.. Haha. Låga krav?! Noooot!
Ha det bättre!




2010-10-13
 10:28:21

Lägenhet fixad!

Idag har jag svarat ja till lägenheten, och fått klartecken om att måla och fixa också :) Nu ska vi bara skriva kontrakt och bestämma lite mer ang färger och sånt. Och jag ska bli godkänd av föreningen, så håll tummarna för det! :)
Det känns super!

Men när jag vaknade imorse fick jag fan panik. Drömde att jag stod i lägenheten, allt var fixat och klart och jag var jätteglad. Sen kom jag till jobbet och fick sparken. Hahaha. Andra gången jag drömmer om det nu, så det skulle inte förvåna mig om det skulle hända ;) Hade varit typiskt mitt liv alltså..

Ska försöka att inte vara för glad denna gången, som jag var med förra lägenheten. För det är inte klart förrän man står med nycklarna i handen har jag märkt.. :( Men, lite glad får jag vara iaf!




Vi kör en fulis på den...

2010-10-13
 08:39:23

Godmorgon!



Hade tänkt greja lite med bloggen en stund nu, men internet är skitsegt idag så det får vänta.
Ikväll är det dags för första fotbollsträningen på några veckor! Jag kan inte sitta still, så det är nog dags nu.. Hehe :) Efteråt är det dags för fika och möte med information om inomhuscuper och nästa år och annat. Jag åkte ju dit förra veckan och trodde jag skulle på möte men nej..
Det ska iaf bli kul att få träffa laget igen! Har saknat tugget :)


2010-10-12
 21:55:02

Sverige-Holland,

 

Naedu Zlatan, idag kan du inte skratta.. Trodde faktiskt att Sverige skulle bjuda på lite bättre fotboll. Det här var inget vidare. Nu står det 4-0 och nu har dom tappat mig. Nu blir det Cougar Town för lilla Åsa.

2010-10-12
 21:47:34

Lägenheten,



Hej!
Har suttit en stund och grejat nu men det funkar inte riktigt som jag vill och börjar bli trött i ögonen nu så jag lägger ner det här för ikväll :)

Var ju som sagt på visning tidigare ikväll, mamma följde med också.. Den var helt okej, det krävs lite målning och sånt där men det är ju bara kul att få göra det till ens egna.. Ska ge svar imorgon, måste fundera på lite grejer så jag återkommer till er imorgon med svar också. Hihi, så håll ut! :)

2010-10-12
 20:03:12

Ny bloggdesign,

Hann fixa och trixa med det efter jobbet innan jag skulle iväg. Är inte riktigt färdig och nöjd än, men får se hur mycket jag orkar ikväll. Det är inte så lätt inte!
Jag tycker det blir fint iaf! :)
Vad säger ni? :)
2010-10-12
 15:47:53

Resa,

Guud vad jag är sugen på en resa! Har frågat mina bästa vänner om dom vill följa med mig, en vecka till nåt gutt ställe. Kan väl inte direkt skylla på kylan än, men det skulle bli så gutt att få komma till värmen lite! Hoppas hoppas hoppas vi får ihop något datum och att vi kommer iväg!



2010-10-12
 11:17:35

Nyheten,

Helloo!
Jag har haft medlyssning idag på morgonen, iihh.. Man blir ju skitnervös när någon sitter bredvid och kollar en! :) Men det gick bra iaf! Ska troligen få vidareutbildning på det sista vi inte lärt oss än nu under veckan! :)

Jo, hann ju inte berätta om min lilla nyhet igår, men det handlar iaf om en lägenhet, som vissa redan vet :) Ikväll kl 19 ska jag på visning på en lägenhet, men jag är lite skeptisk till om jag ens ska flytta nu. Funderar på att bo hemma ett tag till, eftersom jag nu sökt skola till våren och kanske kommer flytta då.. Vi får se. Ska iaf bli kul att gå på visning, det är alltid spännande! :) Så, jag återkommer!


2010-10-11
 22:21:51

Gröna stugan,

Shit. Kom hem nyss och jag kan knappt ligga ner. Kändes som jag fick rulla till min plats i sängen. Så jäävla mätt. Det blev iaf Gröna stugan, hade tänkt Larmgatan 10 egentligen men det var närmre från parkeringen... Haha.
Simon och jag tog varsin plankstek och föräldrarna åt något annat. Min mat var för god för att ens titta på någon annans :) Haha.
Jag är skittrött iaf så ska sova nu. Har ju inte sovit så mycket i helgen (hrm) så ska passa på nu.. :) Imorgon är det dags för ännu en 8-16.30-dag at work.. Godnatt!

Tack så hemskt mycket för alla fina hälsningar idag, mina älskade vänner. Ni betyder allt! ♥

2010-10-11
 18:37:53

Middagsmys,

Hallå där!
Har haft en bra dag på jobbet, och tog mig en skön dusch när jag kom hem. Nu har jag gjort mig iordning och tom hunnit laga en lunchlåda tills imorgon..
Nu ska jag hämta upp Stina och så ska vi in till Alex en sväng och mysa i hennes lägenhet en stund :)
Lite senare ikväll är det sen dags för restaurangbesök för familjen Nylander :) Ska bli gott!
Hoppas ni har en toppendag! Har en nyhet också, men det får vi ta senare ikväll (om jag orkar sätta på datorn när man kommer hem) annars blir det imorgon! Haha, spännande va? :)


Fina mamma och jag i Thailand 09 :)

2010-10-11
 11:18:03

Tack tack tack!

Tack alla fina vänner som skrivit idag! Det går ju inte annat än bli glad! :)
Första presenten glömde jag visa igår, och jag har ingen sladd här. Men världens finaste gest från en person som har och alltid kommer ha en stor plats i mitt hjärta. TACK TACK TACK!
Det blir lite födelsedagsfirande med middag ute någonstans med familjen ikväll, myspys! Och på torsdag kommer Johan och Jolin, och lilla Sidni, så då blir det lite kalas för oss igen :)




Jag har världens bästa vänner,

2010-10-10
 21:32:26

Plötsligt händer det,

Länge sen jag kände mig såhär deppig, eller deppig är väl fel ord. Känner mig så jävla maktlös, inget går min väg. Visst, jag har vetat att lägenheten inte har varit 100% men jag har ju ändå fått veta att jag skulle flytta in 1 november, och det skulle ju vara om CA sa nej som det inte skulle bli nåt. Nu helt plötsligt har allt ändrats och alla planer man har haft bara slogs undan. Det suger.
Plus allt annat som inte går riktigt bra just nu, det blir lite för mycket för mitt huvud. Skulle inte sitta fel med en resa, en sista minuten någonstans. Men det skulle ju inte funka det heller, känns som att ledighet från jobbet inte passar sig riktigt nu...
Får på något sätt hitta lite energi någonstans och börja ett nytt försök att ta mig upp igen...
2010-10-10
 19:08:54

Ja till nej på en minut,

Japp. Då har man fått lite mer klarhet om lägenheten, fick idag svaret att hon vill avvakta ännu mer och att det kanske inte bli aktuellt alls. Så det är bara att öppna ögonen efter nya lägenheter igen då. Hatar jagandet..
Vad händer nu? Nästa sak som ska gå åt skitan?? Det går bra nu kompis,

Kom och ta mig långt härifrån..
2010-10-10
 14:18:21

Helgen,

Hej! Det var ett tag sen..
Har inte ens suttit vid datorn sen i fredags. Men fredagen bestod av häng med tre olika vänner på några timmar, haha effektiv som man är.. :) Igår var det heldag med en fin vän som kommer bli saknad när den dagen kommer.. MEN kvällen avslutades med fest hemma hos festfia med ett gutt gäng. Hade riktigt kul! Palace är ju precis som vanligt, så det blev taxi hem vid halv två.

Somnade iaf gott och vaknade utvilad idag vid halv tolv, lagom att bara sätta på tvn och kolla idolreprisen! Ligger fortfarande i sängen men ska nog gå upp och ta tag i mitt liv nu. In i duschen och piggna till lite kanske?! Hörs senare och tänkte visa min första present som jag fick idag :)

2010-10-07
 20:05:55

Movietime!

Hej svejs!
Hade en riktigt mysig eftermiddag med Sofia med fika på Kullzenska och en liten promenad med deras fina valp Albin! Skulle ju ha träffat Emelie men det funkade inte idag, så det får bli nästa vecka ist :)
Åkte hem och tog mig en långdusch och har nu målat naglarna och fixat lite! Men har fortfarande inte lärt mig att sitta stilla efter så naglarna ser värre ut nu än dom gjorde innan, haha. Aja får fixa det i helgen eller nåt!
Nu är Simon iväg och hyr en film som vi ska se, tänkte plocka fram min godispåse som inte ens är öppnad sen igår! Rätt nöjd över mig själv faktiskt!
Imorgon börjar jag jobba sju igen så det får bli tidigt i säng ikväll (inte så ovanligt iofs...) Kanske hörs senare, annars imorgon! ♥

2010-10-07
 12:43:13

Max,

Hela Riksbyggen invaderade Max idag. Bokstavligt talat. Såg rätt så kul ut när klockan blev halv tolv och hälften av alla anställda typ springer mot hallen, slänger på sig jackorna och börjar samla ihop sig för att tillsammans gå mot Max.. Anna börjar gråta när vi kommer in (vi vet att det var för att det var världens ögonblick för henne men hon skyller på att hennes ögon inte tål blåst...) Kön var faktiskt så värst lång så det gick rätt så fort. Men dom gjorde ett misstag i att ha dunkamusik för man blev ju asstressad. Haha :) Vi åt i multifart och är fortfarande helt speedade.

Nu har jag bara 50 min kvar på jobbet kan man nästan säga, för dom två sista timmarna ska vi ha utbildning :) Sen ska jag direkt iväg och möta upp Sofia för dejt nr 1 idag, ska bli mys! Senare ikväll ska jag träffa Emelie för en promenad, troligen :)
Hörs senare!

 

2010-10-07
 07:17:22

Godmorgon,

Nu sitter man på jobbet och glor.. Kände mig ovanligt pigg imorse och tänkte att jag hade försovit mig flera gånger, men nej då :) Nu börjar det iaf svida lite i ögonen och det är fortfarande mörkt ute, sjukt avis på Michaela och Fredrik som får sticka hem och sova hela dagen nu! Hade inte varit fel, men jag har två dejter med goa tjejer idag så jag ska inte klaga! :) Berättar mer sen, nu ska jag vakna! Puss ♥


Nästan som Alfons, fast lite coolare :)

2010-10-06
 15:48:35

Fotboll,

Har faktiskt lyckats sluta skratta nu men lång tid tog det. Haha, trött tjej alltså!

Slutar om en kvart, och jag är fan nöjd över mig själv att jag överlevde denna dagen, för morgonen var inte nådig :) Ska iaf möta upp Maria när jag slutat och vi ska gå en liten promenad och sen mysa lite hos henne. Ikväll är det som sagt dags för lite möte med fotbollen och jag ser faktiskt fram emot det. Få träffa mina tjejer igen :)
Nästa vecka är det nog dags för lite träning igen tror jag, börjar spritta i benen nu plus att det snart är dags för lite cuper och annat :)

2010-10-06
 10:56:12

Haha,

Har man legat inlåst i två dagar i en säng och haft sjukt tråkigt så är det inte så konstigt att det slår slint i skallen när man kommer ut i friheten. Jag kan inte sluta skratta. Skrattar åt absolut ingenting, och jag kan inte sluta. Folket här runtomkring lär ju tro att jag är hög. För jag sitter och fnissar för mig själv. Fy fan vad störd man är egentligen. Men jag bjuder på det! Hellre galen, än inlåst. Kan ju iofs bli det om jag inte slutar så ska försöka nu...

2010-10-06
 09:27:44

Onsdag,

Tjo! Har piggnat till lite efter en morgon som inte var något kul alls. Mådde illa som fan, men orkade verkligen inte ligga hemma en hel dag till. Så jag pallrade mig till jobbet, har precis haft fika och fick i min ett knäckebröd och vatten. Som jag förresten hinkar i mig idag :) Sitter med filten också, den är en klippa dagar som idag!
Slutar vid fyra och om jag orkar ska jag träffa Maria en stund då, sen ikväll är det dags för möte med fotbollen. Lite info om inomhussäsongen och nästa säsong.

Det känns ju lite konstigt att det redan är onsdag, man hinner ju inte riktigt med i dagräkningen när man ligger hemma.. Förhoppningsvis går veckan fort nu, så det snart är helg igen. Men ett steg i taget, först klara av onsdagen :)
Hoppas ni mår bra, mina vänner!

2010-10-05
 21:05:57

Desperate?

Tänkte skriva ett inlägg, typ ett roligt inlägg. Men det blev lite jobbigt när jag inte kom på något roligt att skriva. Så jag gav upp, ändå sitter jag här och skriver ett inlägg. Och inte blir det roligt inte!
Jag har kollat på Sveriges skönaste familjer, och kan väl inte riktigt hålla med i det. Finns väl ingen skönare familj än vår, men dom vill nog inte filma ett galet gäng från Kalmar, det fastnar nog inte på tv. Eller så är det för att ingen skulle höra vad vi skulle säga.
Nu ska jag gå mot strömmen och skita i Desperate Housewives, och se House! Fan så mycket bättre..
Vågar man ens säga så?


2010-10-05
 12:59:26

Oslo,

Ligger hemma i sängen - ja, jag är hemma idag med, har sovit asdåligt inatt pga magen och huvet - och pratar med Evelina på fb. Kan ju inte annat än sakna Oslo, det är en jäkla mysig stad och jag älskade att hänga med vännerna där och bara vara. Inte alls samma bekymmer som här hemma. Men jag skulle nog inte flytta tillbaka dit, tänkte skriva aldrig men det kan man ju inte lova :) Men jag tyckte det var alldeles för jobbigt att inte kunna ha samma kontakt med familj och vänner som man kan när man är i samma land. Det gick inte att ringa varje dag, utan var tvungna att bestämma skypedejt osv.. Dessutom ska jag ju förhoppningsvis få hem min Evelina hit, så då behövs inte något Oslo :)
Men jag är glad och stolt över mig själv över att jag tog steget och flyttade dit. Jag fick många nya vänner, och det bästa av allt var ju att jag fick umgås med Evelina varje dag. Vi hittade verkligen varandra, och nu är jag så glad att hon kommer hem till Kalmar nästa vecka på besök! Som hon sa och jag håller med: Jag behöver ÅsaochEvelinatid!
Saknar dig, min Evelina!



Haha älska bilden!
2010-10-05
 12:26:37

Vila i frid,

Imorse tog pappa och farfar flyget till Gällivare. Imorgon är det nämligen dags för begravning för min fina gammelfarmor Fampe.
Jag har inte träffat henne på flera år, men kommer aldrig glömma hennes ansikte och hennes mysiga kramar. Det är en av våra släktingar som alltid har ringt på ens födelsedag och har alltid skickat presenten så den kommer fram på exakt rätt dag. Nu har hon inte gjort det på ett par år, det har ju sina anledningar..
Vår Fampe fyllde för några veckor sen 100 år. Ungefär en vecka efter så gick hon bort. Men det är ett rätt så bra sätt att förklara henne. Envis. Hon skulle inte ge sig förrän hon hade fyllt år, och det gjorde hon inte.
Vila i frid, fina Fampe ♥


Har ingen bild på Fampe på datorn, så jag bjuder på en bild på fina farfar och jag i somras.
2010-10-04
 21:36:11

Skallevärk,

Hej hopp! Har legat i sängen hela dagen, förutom när jag varit nere och ätit och sånt nyttigt. Kollade nyss på Sommarpratarna, det är ju rätt så mysigt alltså. Lite skillnad på program till Svenska New york-fruar som är på tvn nu.. Ska stänga av både dator och tv nu tänkte jag och försöka sova lite till. Just nu mår jag inte så bra, så hoppas att sömn gör att det försvinner till imorgon bitti så jag kan gå till jobbet. Hoppas jag kan jobba, för det är tråkigt att ligga hemma. Men eftersom jag mådde som jag gjorde hela förra veckan så är det inte så konstigt om det kommer sånt här skit nu. Hade huvudvärk varje dag och har haft i helgen.
Har iaf kommit fram till lite saker idag i mitt huvud, och har bestämt mig för att lägga dom bakom mig nu. Och när en dålig tanke lämnar så får vi lämna plats till en bra :) Eller hur?


Längtar tillbaka till studentdagen (och skoltiden!) då det inte fanns ett enda bekymmer :)

2010-10-04
 10:50:56

Sjuk,

Vet inte vad som hände, men jag blev dålig igårkväll och bättre är det inte idag. Gick upp och gav mig fanken på att jag skulle jobba men det funkade bara inte. Kan inte gå rakt för magen känns som den ska spricka, det snurrar i huvet och jag känner mig hängig och trött. Kunde somna om lite någon timme iaf. Ska försöka få i mig nåt litet att äta snart igen, fick inte i mig så mycket imorse. Fan, vad trött jag blir.
2010-10-03
 18:27:04

En helg på Ölandet,

Hej hej!
Kom hem för någon timme sen från ön, har haft en superhelg med vännerna. Det är sjukt avslappnande att vara där, man släpper allt. Nu sen jag varit hemma så har allt kommit tillbaka, såklart :)
Orkar inte berätta allt som hänt i helgen, ni som ska veta får veta. Ni andra får helt enkelt sitta och tycka synd om er själva. Haha :) Hatar att det är söndag för det gör att det är måndag imorgon, och det innebär jobb. MEN jävligt goa tider denna veckan på jobbet, så ska nog inte klaga :) Har bara en dag till halv fem och det är imorgon, sen blir det bättre och bättre varje dag.
Det är fortfarande sjukt tråkiga inlägg, jag vet. Men jag känner att det är så mycket som jag inte vill/kan skriva här så då blir det så. Vill inte ha bloggen som en dagbok för vad jag tänker, och kommer aldrig skriva rakt ut allt jag känner. Det får andra stå för i sina bloggar, så ni som snokar för att få veta grejer kan lägga ner :)


Lycklig tjej alltså..
2010-10-01
 15:23:32

Snart helg,

Har verkligen inte orkat skriva nåt här idag. Förutom inlägget imorse då men det var ju inte så kul det heller..
Jag är helt slut, så den här helgen ska jag verkligen försöka se till att vila ut. Slutar om en timme och tio min och då går lillbilen mot Öland. Har inget internet i stugan/datorn så vi hörs på söndag. Ska försöka ta lite mysiga bilder i helgen också, kameran är nerpackad!
Ha en mysig helg mina vänner ♥

2010-10-01
 09:48:34

Ensam hela helgen,

Godmorgon! Eller god förmiddag kanske man säger.
Idag är jag extra glad, för idag är det fredag och en bra helg är framför en! Dessutom får jag förhoppningsvis svar om lägenheten i helgen, så håll tummarna för mig! Det blir nog - om jag får klartecken - inflyttning i månadsskiftet! Skulle ju från början ha flyttat in nu i mitten av oktober men så blir det icke.. Gör väl inte så mycket då jag hinner tjäna lite mer pengar ändå då, hehe.

Fick lite dåligt samvete imorse när jag var tvungen att släppa ut Alfons i kylan, och veta att han ska vara där hela helgen.. Ställde iaf ut en överfull skål med mat så han klarar sig, dessutom brukar han ju inte vara hemma så mycket ändå.. Får gosa med han extra mycket på söndag när jag kommer hem!