2011-11-24
 08:27:23

Borta bra, hemma bäst,

HEMMA!!


Väldigt blandade känslor för de. Nu börjar vardagen igen.

Jag vill bara veta vart mitt liv är på väg!



Bara för att livet var lättare då :) 



2011-11-18
 08:22:25

Gili Trawangan och Kuta,

Forra fredagen akte vi over till Gili Trawangan for att sola och bada, och bara ha de gutt :) Dar hittade vi solen ocksa, som tur var :)






Maddes favvofrukt! Forutom mango, ananas och dom andra da... :)





Vi traffade ett gang svenska tjejer pa Gili, och tva norska killar som dom hangde med.
Sa vi gick fran 4 till 10.. :)


Madde och Carro!


Tjejerna vi traffade bestod av tva tvillingpar! Har ar Carro och Frida :)




Madde passade pa att gora tva dyk nar det andra tvillingparet Catrin och Lina tog dykarlicens. Carro, Frida och jag hangde med ut pa baten.. La oss uppe pa taket och solade och pratade nar dom andra dok. Sen tog vi massa kort saklart :)


Madde och jag akte med hast och vagn over till andra sidan on och kollade pa solnedgangen en kvall. Sjukt fint :)


Precis nygrillad fisk och sjukt goda pannkakor fran marknaden blev det nagra ganger.. :)


Pa Gili finns det inte en bil eller moppe, stor skillnad fran har i Kuta dar man inte kan ga utan att nastan bli pakord, utan ska man nagonstans ar det cykel, hast och vagn eller att ga som galler!


Igar tog vi baten tillbaka till Kuta, och passade pa att sola under tiden.. :)


Pa kvallen igar gick Madde och jag ner till Kuta beach for att kolla solnedgangen igen.
Det ar helt fullt med folk pa stranden som tittar, jattemysigt! :)







Nu har vi precis bestallt in lunch har pa hotellet, sa ska joina mitt resesallskap och ata lite. Sen blir det nog poolen en stund till innan vi drar ut pa staaaan. Madde och jag shoppade loss igar, har hittat massa fina grejer! Ikvall ska jag kopa en ny resvaska. Min har gatt sonder.. Men har hittat en jattefin ny sa det gor inte sa mycket.. :)
Hoppas allt ar bra hemma! ♥

2011-11-18
 07:46:37

Dreamland,

Forra torsdagen akte vi till Dreamland och solade och badade! Sjukt fint :)

 

 

Lyckliga tjejer!

 

2011-11-08
 10:16:45

Sammanfattning,

Heeeeeeeeej!
Nu har jag suttit har i evigheter och lagt upp lite bilder. Finns manga manga fler, men det tar sjukt lang tid sa ni far noja er med dom har sa lange.. :)
Jag fick klagomal fran mitt resegang igar for att jag missade en del detaljer fran var resa an sa lange. Sa som den goda van jag ar sa ska jag nu beratta lite for er vad vi har varit med om och vad jag (och Madde) far sta ut med varje dag i detta gang...



- Rabiesgrannen: En av australiensarna till grannar blev biten av en rabieshund precis utanfor hotellet och fick aka till sjukhuset for spruta. Vi ar nu livradda for varenda liten hund vi ser....

- Daniels mordforsok pa Madde: Daniel var millimeter fran att kora ihjal Madde under surfingen. Detta ar ett trauma for bade Madde och Daniel som i sista sekund slangde sig av bradan. Tack for det!

- Daniels basketlinne: Jag tror man ar trott om man betalar 300.000 rupiah for ett basketlinne som man skulle kunnat fa for ca 30... Daniel gjorde killen rik iaf! Snallt det!

- Tomas har lite problem med att veta vilket land han ar fodd i. Nu har vi under resans gang fatt hora att han ar svensk, hollandsk, balines, australiensare, tysk. Sen att han skulle vara nagot av en surfgud da...

- Vi tjejer har fatt hora en del om killarnas "sjukt dyra" ol som kostade nagra hundratusen mer an deras mat pa Hard rock cafe. Tabbe skulle jag saga att fraga servitrisen vad han kan rekommendera.. Men det ar ju bara jag. :)

- Vi blev faktiskt efterlysta pa flygplatsen i Hong kong. Inte manga som blivit det!

- Tomas har i princip bott halva semestern inne i sin sang. Sovande. Att vi andra har legat ute i solstolarna och sovit har inte lockat denna man som hellre ser en vit vagg an en underbar pool.

- Otroligt mycket tjat om olja. Oljan ska tydligen anvandas flitigt av grabbarna forsta dagen solen ar framme.
Hej branna.

- Vi har sett katter, hundar, grodor, ekorrar, rattor, odlor, hastar an sa lange under resan. For ren information om djurlivet har pa Bali.

- Nar grabbarna var mitt uppe med surfingen pa stranden passade Madde pa att bli filmad. Hon var testkanin for en trollkarl som gjorde ett sjukt korttrick. Vi blev forvanade att han (eller nagon av hans crew) inte trollat bort alla vara pengar i vaskan som lag helt obevakad bakom oss..

- Skulle det handa nagon olycka i poolen har vi inget att vara oroliga for. En av grannarna ar lifeguard pa Bondi Beach och har medverkat i Bondi rescue, har en stolt fru berattat. Tack for infon.

- Daniel har gett mig forelasningar i somnen, och jag hade varit imponerad om nagon kunde hinna med att hora halften av orden som sags. Men han lat overtygad!


Jag ar precis som vanligt. Kor pa mitt formodligen jobbiga fnitter och allmanna lustiga beteende vid trotthet, hunger, overskottsenergi, och egentligen alla former av vaket tillstand. Fnittrar sakert ocksa i somnen. Det passar nog bra in till Daniel nar han satter igang med sina forelasningar. Det galler att tajma varandra mina vanner!

Sen har jag lovat min kara rumskompis att saga att killarna var grymma pa surfing och att jag aldrig har sett nagot battre. Jag har aldrig sett nagot battre sotnos!
Jag ser fram emot att filma er nar ni tar dom stora vagorna.. :)

Tomas fyller 25 ar idag och igarkvall gav vi honom ett vykort med uppmaningen om att vara pa plats for frukost 07.15 idag. Det var han (till allas stora forvaning ocksa vaken) och efter frukosten hamtade en bil upp oss for att ta oss upp till bergen for raftingen. Vi var osakra pa om bilturen dit eller sjalva raftingen skulle vara laskigast. Det ar inte lite trafik har och chaufforen hade tydligen brattom...
Raftingen var iaf helt sjukt kul! Har ni inte testat ar det ett maste nar ni far mojlighet :)
Efter tva timmars rafting blev vi bjudna pa mat och sa fick Tomas nasta overraskning som personalen bjod pa. En Tomas25ars-tarta! Sa fin sa, kanske inte varldens godaste, men tanken var god! Nu har ganget sakert sovit i dom typ tva timmar det har tagit att lagga upp bilderna och skriva ihop ett litet inlagg, sa jag ska ga och vila lite jag med innan det ar dags for Tomas middagsval: Burger King. Sen far vi se vart kvallen leder oss! :)
Ha det bra mina vanner! Puss!

2011-11-08
 10:09:50

Bildbomb,

Sovdags pa flygplatsen i Kopenhamn!

 

Solnedgangen forsta kvallen i Kuta.

Poolen vid hotellet.

Tomtetomas vid poolen.

Fina Madde pa ett av utestallena andra kvallen.

Forsta doppet i havet i Kuta.

Stranden i Kuta.

Det utlovade bildbeviset pa killarnas "surfing" kommer har....

Den enda gangen Daniel kom upp pa surfingbradan var han centimeter fran att kora ihjal Madde. Eftersom det handlade om 1/4 sekunder som dom val stod pa bradan var det svart att fa det pa kort... Aven for en masterfotograf som mig.. :)

Den glada publiken!

Kortspel under tak nar det regnar! Mys!

Vart favvostalle vid daligt vader :)

Det galler att kunna aktivera sig nar det regnar ute...

Tomas fodelsedagspresent fran ganget! En raftingtur uppe i bergen!

Stopp pa vagen for att se nar dom tillverkar kaffebonor, och sa fick vi smaka lite :)

Pigg tjej!

Framme dar vi hoppade i baten for tva timmars forsranning!

Glada ganget med var guide, halvvags!

Grabbarna och jag i baten!

Fina Madde!

Pa vag upp till matstallet efter raftingen. Sjuka trappor.

Var guide med Tomas tarta!

Blasa ljus ar kul aven vid 25 tydligen...

Happy Birthday Tomas!

 


2011-11-07
 14:41:15

Balioooh,

Hej halloo tjena!

Hoppas allt ar bra hemma! Vi har det toppen. Forutom att vadret typ suger.. Det har varit molnigt alla dagar forutom sol nagon kort stund ibland, sen har det osregnat, askat och blixtrat pa natterna. Vi har iaf kunnat fa lite farg dom korta stunderna solen har varit framme, och det har varit varmt anda sa dagarna har vi spenderat vid hotellets pool. Vi har inte kant som att det har varit nagon ide att dra ner till stranden, for det har sett ut som att regnet varit pa G flera ganger. Idag har vi dock legat pa varsin stor sackosack under ett tak och haft det mysigt med kortspel och boklasning, for idag har det regnat! Trakigt, men personalen pa hotellet sager att det forhoppningsvis blir sol pa onsdag/torsdag och att det ska vanda da..


Annars gar dagarna fort! Nar vi kom fram med taxin drog vi till forsta basta hotell som rakade vara ett sunkigt hotell med knappt en dusch i, haha. Men vi bokade in oss pa en natt och sa drog vi ut pa hotell-letning. Vi hittade ett jattemysigt hotell pa en tvargata fran en av dom stora gatorna. Billigt, helt okej rum, skona sangar, frukost, riktigt mysigt poolomrade och sa finns det restaurang for lunch och middag. Sa nu har vi varit har i tre natter, och ska stanna tre till :)
Det ar ca 30 m ner till den stora gatan dar det finns massor med butiker och stand dar man kan hitta det mesta! Och ca 5-10 min gangavstand till stranden!

Pa torsdag ska vi troligen ta baten over till Gili Islands, som ska vara helt sjukt fint! Sen far vi se hur lange vi stannar, men planen ar ca en vecka..

Daniel och Tomas har provat att surfa men dom var inga stjarnor alls, och kom inte upp pa bradorna mer an pa stranden typ. (Fragar man dom sa var dom riktigt bra, men varldsbilden ar lite annorlunda for killar har vi markt...) Madde och jag hade helt fel bikinis pa oss av nagon anledning sa det blev ingen surfing for oss. Eller Madde gav det ett halvt forsok och gick ut i vattnet men efter forsta vagen var bikinioverdelen langre ner an underdelen vilket publiken (tva balineser) skrattade ratt gott at, dom skrattade iofs lite mer nar killarna forsokte sig pa vagorna.. Det sager val ratt mycket va? :)

Kvallarna spenderar vi med att ata god mat, dricka gott, ga i butikerna, spela kort, kolla pa film och bara prata och umgas :)

Nu ar klockan lite efter halv tio pa kvallen, och ganget sitter utanfor rummet och dricker ol och har det gutt sa jag ska ga och vara lite social! Hade tankt lagga upp bilder, men det ar for morkt for att jag ska hitta uttaget till kameran pa datorn sa jag far gora det under dagtid istallet tror jag... Haha.

Jag hoppas verkligen att allt ar toppen hemma! Jag tanker pa er mycket och saknar er! Vill saga grattis till mina tjejer i Liffen som vann Vissefjardacupen igar!! NI AR GRYMMA! Och sjalvklart grattis till varldens basta tranare, Hakan!

Vi hors snart igen! Jag finns pa facebook varje dag, sa skriv ett mail med uppdatering om livet hemma vettja! I want to knooow!



Liffenganget vid poolen! :)


2011-11-01
 15:37:24

Hejdååå,

Yoo. Om två timmar sätter jag mig i bilen för att möta upp gänget på tågstationen. Typ asguttttt. De blir väl mindre gutt att sitta hela natten på kastrup dock. Men jag har laddat upp med världens största godispåse så jag ska nog överleva ;) Sen hoppar vi på flyget imorgon bitti, och så har vi 22 timmars resa framför oss (med två mellanlandningar då så de blir väl typ 16 timmar flygtid.

 

Ha det fint här hemma så hörs vi! Uppdaterar lite här när jag har tillgång till internet :)