2012-01-30
 22:19:42

"Spela med huvet nu Åsa, tänk dig för.."

Har man inte tränat fotboll på en vecka och bara har fått köra rehab är man ganska duktigt sugen när man väl får börja vara med "lite lätt". Men det där med "lite lätt" gör ju en "lite lätt" förbannad... Gör mig hel, vältränad och på G igen! Nu tack!

2012-01-30
 17:11:35

Ett evigt letande,

Jag är på jakt. Efter lite allt möjligt faktiskt.

1. En skolväska. Och då menar jag inte en sån där hello kitty väska, för nu går jag faktiskt på universitet. Nej, jag är på jakt efter en snygg, bra, stor väska som håller för att transportera alla mina böcker till skolan.

2. Ett vitrinskåp till lägenheten. Eftersom köket är i miniform (och då menar jag verkligen miniform) så finns det inte tillräckligt med skåp till glas, tallrikar, muggar och allt sånt där viktigt. Så jag behöver alltså ett vitrinskåp. Funderar på några snygga som man kan hänga upp på väggen. Så det är jag på jakt efter.

3. En FM-sändare. Jag behöver kunna koppla in mobilen till bilen när jag ska köra bil. Annars får jag damp på all dålig musik och all förbannad reklam som är hela tiden, och då blir jag på dåligt humör. Och då är jag alltså på jakt efter en FM-sändare som inte kostar skjortan. (Verkar dock omöjligt att hitta)

4. Ett skrivbord. Behöver en liten hörna i lägenheten där jag kan ha skolböcker, dator och allt sånt så jag kan sitta och plugga. Och då vill jag ha ett fint skrivbord med lite bra lådor/hyllor. Är såklart också på jakt efter en stol.

Annars är jag ganska så nöjd och glad över livet just nu. Tack o hej! ♥


2012-01-27
 20:25:12

Vadbradetblev,

Vilken dag det blev! Stack in till stan efter dagens skola och fixade lite ärenden! Råkade hamna i 3butiken och gick därifrån med en iPhone... Hehe.

Sen gick jag upp till CA och hälsade på Charlotta och gick därifrån med en lägenhet... Nästan då. Var ju på visning igår, och kunde inte säga nej till en sån lägenhet. Så idag fick jag alltså klartecken på inflyttning den 15 februari! :) Så nu ska lite papper skrivas på, och lite småmöbler ska köpas. Kul kul!!

Hadetbra! Puss!

2012-01-26
 20:41:44

Skola, skola, skola,

Hey! Har äntligen hunnit sätta mig ner och betala månadens räkningar. Haha. Kan lova att hela dagarna går åt till att plugga nu. Sjukt att man kommer in i det så fort ändå, har nu gått i skolan i 1 vecka och 2 dagar och jag kan det här nu. Tycker att jag kan hoppa dom där sista tre åren. Fast när man tänker efter så är det ju rätt roligt. Förutom den där tentaångesten som alla har snackat om innan, men som man verkligen inte förstår förrän man är där själv. Nu är jag där. Och jag har den. Har jag sagt att tentan är om typ 4 veckor?! Haha. Och om jag inte sagt det innan så har jag världens bästa klass! Stormtrivs! :) Aja. Hinner med lite träningar och sånt också då såklart. Fast den här veckan har jag mest kört rehab för mitt lilla knä (inte för att dom andra har kunnat träna så mycket med boll ändå, eftersom planen har varit snötäckt i princip hela veckan), men tanken är att jag från och med måndag ska kunna köra med laget igen. Sjukt vad man saknar den där lilla bollen när man är ifrån att! Nu ska jag hoppa in i duschen, har faktiskt kört lite styrka här hemma. Imponerad av mig själv. Det här är den nya Åsa. Träna och plugga til I dieeee !!
2012-01-21
 21:03:04

Futsalsm,

Buss, Glee, hotell, prata, sova, vakna, hotellfrukost, samling, byta om, tagga, värma upp, spela, mål i fel mål, mål i rätt mål, mål i fel mål, skada sig, mål i fel mål, ont, slut.

Mat, dricka, ont, lyssna på samling, titta på uppvärmning, titta på match, se tre mål i fel mål, fyra i rätt, slut.

Duscha, in i bussen, äta, Glee, godis, ut ur bussen, in i bilen, hem. Soffa, godis, Gladiatorerna, film.

 

"Bra helg"



2012-01-19
 11:33:42

Fördelar med skolan,

Nu har jag gått i skolan i hela två dagar. Det känns toppen! Varför?

  • Du kan sova hur länge du vill (nästan, om du inte har föreläsning)
  • Du kan sitta och läsa tidningen i lugn och ro på morgonen (eller vilken tid du vill för det är du som lägger ditt schema.
  • Du träffar massa nytt folk från hela Sverige.
  • Du får lära dig saker om något du faktiskt tycker är kul (förhoppningsvis)
  • Du får äta billigare på vissa ställen.
  • Du får dricka billigare på vissa ställen.
  • Du får känna att det är okej att faktiskt gå runt med en nolla i pannan en hel kväll. I din egen stad. För du är en student och en nolla...
  • Du kommer tycka det känns helt okej att dansa på bord, en fönsterbräda eller något annat. För du är en student, och du kommer inte vara ensam.

Det finns säkert 2759 andra anledningar till att det är kul att plugga, men eftersom jag har varit en student i två dagar har jag inte riktigt fått igång hjärnan. Men det kommer väl. Så jag kanske återkommer med en del 2 på min fina lista. Men än så länge får ni nöja er med den här.

 

Ps. Sa jag att jag älskar 2012?



2012-01-16
 22:23:34

JAAAAAAAA,

JAG KOM IN !!!!!!


Studentlivet, here I come!!



Glad tjej!



2012-01-07
 10:56:16

Semifinal,

Efter tolv timmar i Nybro ishall igår gick jag hem med en lite sämre röst än innan, en helt obefintlig rumpa, en hungrig mage och väldigt trötta ögon. Och såklart: goda förhoppningar för att få se mitt lag i final imorgon. Det blir semi mot Emmaboda imorgon, och sen blir de final mot Ifk Kalmar eller Madesjö som möts i den andra semin.

Nu har jag en lite bättre röst, en lite mer befintlig rumpa, en mätt mage och pigga ögon efter typ 10 timmars sömn. Idag blir de släktkalas!

 

Bästa, bästa laget! ♥

 

2012-01-07
 10:47:50

I längtans tider,

Just nu går jag lite och längtar till måndag, för då kommer min nya lilla älskling hem till mig. Funderar över lite namn nu. Men annars är jag förberedd och redo!

 

 

 

2012-01-06
 10:05:33

Nybro open,

Hey hopp!

Håller på att göra mig iordning för en heldag i Nybro ishall! Det är ju dags för Nybro open i helgen och idag spelar vi.  Får dock vara publik idag.
Det är så jävla tråkigt att få lämna återbud. Hatar det. Särskilt till den roligaste cupen av alla, typ. 
Men men. Har legat i feber och världens hosta hela veckan, har nog hunnit se en sådär 16 filmer på tre dagar. Igår fick jag nog och drog till jobbet ändå, och det gick helt okej. Lite sliten och lite ovant att få se dagsljus på andra sidan fönstret... :)
Men nu ska jag iaf snart dra mig, ska försöka heja på så bra det går med en halvdan röst.
Jag tippar på ännu en finalmatch på söndag för Liffen och den tredje Nybro open vinsten på raken!

Ha de feijnt! 



2012-01-01
 18:28:22

Nyår i bilder,

Tänkte bjuda på lite bilder från nyår! :)

 

Martin och jag fixar förrätten!

 

 

Stina och jag.



Det fina värdparet!



Dom bästa vännerna i världen :)



2012-01-01
 18:21:26

Gott nytt år,

GOTT NYTT ÅR!

 

Jag hade en toppendag med vinst i Colorama cup med mina underbara tjejer i Liffen! Vi var obesegrade cupen igenom, trots lite halvbra insatser spelmässigt. Det blir mest kamp och vilja som gäller i såna matcher. Men det var riktigt fint iaf! :)

 

 

Kvällen fortsatte sen hos Alexandra och Martin där det bjöds på 3-rätters middag med trevligt sällskap! Vi spelade lite spel, dansade loss och drack gott. Efter ett mysigt tolvslag nere vid vattnet med massor av fyrverkerier gick vi in till stan och dansade loss lite mer. Riktigt kul hade vi och jag är glad att jag firade nyår med mina bästa vänner.

Med er är jag hel! ♥