2011-01-31
 19:54:25

Sol?

Tjoo! Har haft en bra dag på jobbet, det blev Ocab idag igen :) Efter jobbet åkte jag hem en stund innan jag bestämde mig för att jag är sjukt vit. Haha. Så jag tog tag i mitt liv och tog mig ut för att få lite färg, men världen hade tydligen bestämt sig för att jag inte skulle få sola idag. Åkte till Malkars först: "Nae vi har inga solarium, för hälsoskäl... Vill du träna kanske? "Nej tack, jag var här igår och kan inte röra mig. Ser du väl, skitunge"

Så jag åkte vidare till simhallen, tänkte att det var nära och bra. När jag kommer fram och ska gå in genom dörren till rummet stoppas jag av en stängt-skylt, vafan? Tänkte att jag gör ett sista försök inne i stan, annars får världen skylla sig själv och bländas av mitt ansikte (För att det är kritvitt, inget annat) .. Där var det faktiskt öppet, och dom hade skitit i hälsoskäl och annat skit och hade faktiskt ett solarium ledigt. Så nu är jag röd i ansiktet och allt är som det ska. Haha. Får dock hoppas det lägger sig lite, men det gör det väl så småningom.. :) Nu har jag precis ätit god middag, det fick bli ugnsbakad kyckling, ris och sås idag.. Gottgott. Nu kollar jag på Top model i soffan.. Kan inte bli bättre en måndag! Ha en bra kväll ♥

 

Vill ha sommar nu, tack!

 

2011-01-30
 19:08:53

Filmmys,

Haft en mysig eftermiddag (i min ensamhet) ... Laddade hem massa goa filmer och släckte ner i vardagsrummet, tog fram chokladen, tände ljusen och satte på en romantisk komedi. Då är man hemma alltså :) Jag är så avkopplad som man kan bli och vad passar inte bättre då än att dra iväg och köra ett träningspass med laget på Malkars? Haha, sådär laddad för det alltså men det blir nog bra. Så det är väl dags att dra sig upp härifrån snart, byta om och dra bort. Ska bara vila en liiiten stund till... :)
2011-01-30
 14:21:39

Efterlysning,

Okej, kände mig totalt asäcklig när jag låg i soffan och kom fram till att där ville jag inte ligga längre. Så jag satte på massa go musik på högsta volym och började, så nu är sovrummet och vardagsrummet klart. Fattar inte varför jag skulle lämna dom tråkigaste rummen till sist, för nu är jag fast här igen. Haha :) Det är iaf alltid lika kul att städa vardagsrummet för det blir alltid lite flyttande på saker och så, så nu ser det lite annorlunda ut här igen. Haha. Men jag skulle vilja ha en snygg svart prydnadsgrej, har letat överallt men kan inte hitta någon :( Köpte dom här nya ljusstakarna igår (rea på Maxi 15 kr!!) och vill ha någon fin grej som passar till de.. Om någon vet vart det finns så skriv!! :)
Nu, back to musik och städning!!
2011-01-30
 11:37:30

Dagen efter,

Ligger i soffan lite halvt död idag. Hade en riktigt bra kväll igår med 20+60årsfest för Karin och hennes pappa, 75 pers, god mat och massa dans. Var hemma runt halv tre och somnade rätt så fort tror jag. Huvudvärken lär få följa med mig idag känner jag :P Det blir en lugn dag hemma, om jag orkar så tänkte jag köra en liten städning av lägenheten.. Sen är det dags för träning ikväll. peppad.. Vi hörs senare. Ska lägga in bilderna från igår med.. Om jag kan hitta några som är okej att lägga ut, haha :)
2011-01-29
 16:26:50

Markaryd i bilder :)

Den lilla lila påsen!

Jerry!

Den lilla dikten :)

En av dom bästa scenerna! :D

Bästa Stina med sin älskade Jerry!

2011-01-29
 12:15:12

En dag i Markaryd i snabbversion,

Tjenis! Hade en riktigt bra dag igår! Är lite stressad och hur trött som helst så drar igenom allting fort som fasen :) Det gick fortare än vi trodde att köra till Markaryd, och det var inga problem alls. Stannade och åt lite på vägen men sen åkte vi så fort vi kunde till skolan där Stina väntade. Vi satt och snackade på hennes rum en liten stund och sen gick vi ner till köket (gemensamt kök med hennes klass) och hon lagade lite mat. Karin blev sugen på filmerna som stod uppradade vid tvn så vi bänkade oss i soffan och satte på... Björnbröder! Haha. Mysigt iaf. Efter en liten stund började det trilla in lite folk från hennes klass, som skulle äta och sådär. Så vi satt och snackade lite med dom, alla verkade hur goa som helst! Sen stack vi in till "stan" och lämnade bilen vid kulturhuset och Stina stack in för samling. Vi åt lite middag på en liten mysig restaurang och började på vår överraskning. Haha :) När vi körde från Kalmar stannade vi till på Maxi först och handlade lite presenter, så vi köpte en bukett med rosor och sen ett litet gosigt gosedjur, vi visste mycket väl att Stina inte har någon maskot så det fick det bli ändring på. Så till det fick hon ett fint kort med världens bästa dikt i! Vi var rätt så bra på att rimma (trots tomma magar) där på restaurangen när vi väntade på maten... :) Allt detta la vi iaf i en fin liten prickig presentpåse och hon blev jätteglad :)

Själva showen var jättebra, Stina var bäst som väntat! Det var ingen sammanhängade handling utan massa småsketcher, med dans, teater och sång. Det tråkigaste var att publiken var den sämsta någonsin, och det förstör så jäkla mycket. Men det var iaf tre stycken som höll igång att lite! Jag fick faktiskt hela publiken att klappa med när dom körde hårdrocksmedley, stolt som fan, haha. Alla i Stinas klass hade sagt det under tiden "visst är det dina kompisar som skriker, klappar och visslar?" Haha, oooja! Vissa av dom kom fram efteråt och tackade oss. Nae men riktigt kul var det iaf, vi var nog minst lika svettiga som dom som stod på scenen.. :) Tog en massa kort, så ska försöka hinna med att lägga in lite senare! Alla var så snälla och goa så Karin och jag funderar på att ta en helg dit snart, hänga med Stina och lära känna några andra lite mer. Så det blir nästa projekt :)

Nu måste jag verkligen springa, ska göra mig iordning för att möta upp Sophia i stan om en stund! Ha de toppenrå! ♥

 

2011-01-28
 08:42:06

Roadtrip,

Godmorgon! Vaknade med huvudvärk idag igen men det går öveeeer :) Har ätit en fin frukost för en stund sen och nu fixar jag dom sista förberedelserna inför dagen. För idag ska vi ju på roadtrip tiiiiiiill... Markaryd!! Karin och en kompis till henne, Mika, och jag ska ta lilla racerbilen och köra mot Markaryd om en liten stund. Stina har show ikväll med sin skola (hon går en musikallinje) så vi ska dit och titta! Det ska bli skitkul! :D Vi sticker dit nu på morgonen så vi hinner hänga lite med Stina innan dom har samling. Sen börjar showen vid sju, sen kör vi hem direkt efter. Hehe, så det blir verkligen en roadtrip över dagen :) Hoppas ni får en toppendag! Det ska jag ha!!



Haha, har kommit över denna underbara bild på Stina.. Haha. Visst är hon söt? (Hon är det söta jordklotet ill höger)

2011-01-27
 22:13:46

Godnatt,

Konstig dag. Minst sagt!

Låg i soffan och kände att jag skulle kunna ligga där heeela dagen, men sen kände jag hur jävla deppigt det var och att solen faktiskt sken ute så jag skickade iväg ett sms till Sofia som jag visste var ledig idag, och hon hade lilla Albin idag (världens sötaste hund btw) så vi bestämde oss för att ta en lång skogspromenad. Det var rätt kallt ute, haha fan vad man kan luras av solen när man ligger inomhus, men skönt att komma ut iaf! Vi gick i mer än en timme och pratade av oss, båda två. Skönt att kunna både ge/få råd så :) När jag kom hem lagade jag mat och fick massa över så nu finns det gott om spagetti och köttfärssås i frysen. Inte helt fel :)

Har varit iväg och tränat nu ikväll också, vi sprang 2x400 idag. Helt galet. Men det är ju skönt efteråt :) Så nu är jag faktiskt helt slut (som tur är) och jag ska nog gå och lägga mig snart. Det blir ju en lång dag imorgon så vill kunna sova ordentligt inatt iaf :) Vi hörs imorgon bitti mina vänner! Sov gott!




2011-01-27
 17:00:31

Tack,

Det finns verkligen människor som är guld värda. Är så jävla tacksam för alla vänner jag har och min fina familj. TACK!!
Hade inte kommit långt utan er, ni är underbara! ♥


2011-01-27
 11:41:37

Sova?

Ja, det gick sådär med det där med sömn inatt.. Vid halv fyratiden slocknade jag till slut. Det hade aldrig gått att jobba så stannade hemma idag. Har kunnat sova några timmar till iaf. Det var lite av den jobbigaste natten i mitt liv, har legat och kallsvettats hela natten. Usch. Nu är den iaf över och nu blev jag helt plötsligt långledig! Nu ska jag bli av med min huvudvärk, och vila upp mig hela dagen. Så vi hörs senare!

 

2011-01-27
 01:24:24

Eftersom jag ska upp om fyra och en halv t...

moose (MMS)

Eftersom jag ska upp om fyra och en halv timme borde jag verkligen sova nu. Men nae. Gaah. Orkar inte det här igen! Har ju sovit bra några nätter nu. Aja. Tar fram min bok i ett sista försök att bli trött.. Godnatt, hoppas ni sover!

2011-01-26
 17:24:05

Städa, städa, städa..

Tjo! Det blev en dag på Ocab idag igen! :) Och vi kör imorgon också, nu när vi ändå är igång. Har varit med Fia och Sara i Kalmar idag. Riktigt fint! När jag körde hemåt bestämde jag mig för att äntligen ta tag i berget av återvinning som typ fyller hela förrådet så jag körde fram med bilen hela vägen och började lasta in, och körde sen och lämnade det. Så nu är det tomt, städat och fint där. När jag ändå var i "städtagen" tog jag tag i disken sen igår. En dusch senare ligger jag nu och vilar en liten stund i soffan och väntar på kvällens gäster. Stina kommer hit på fika när som helst och lite senare kommer Karin. Vi ska laga lite middag och snacka. Hon kom hem från Egypten inatt så kan tänka mig att hon har lite att berätta :) Så vi hörs väl sometimeeee. Ha det bättre!
Min fina Karin och jag i Egypten i somras! Underbar resa!
Tror ni man längtar tillbaka nu eller?!
2011-01-25
 19:54:23

Inte igen...

Tjofräs! Fy fan vad halt det var ute när jag körde hem nu. Det stod två bilar vid rondellen vid sjukhuset som hade krockat och jag var nära att köra in i bilen framför fast att jag bromsade i god tid.. Sjukt. Plus att snön har kommit tillbaka igen, när ska det sluta?! Jag har mat i ugnen och väntar, väntar, väntar. Blev skithungrig när jag kom hem! Hehe :) Så det ska bli gott. Snart är det dags för handboll!! :) Go Sverige!
2011-01-25
 11:04:22

Räkningar,

Vaknade tidigt idag, och tog tag i hela pappershögen som bara vuxit och vuxit.. Sen betalade jag räkningarna och allt sånt där kul. Så nu är det betalt och klart för månaden :) Nu sitter jag här och väntar på att naglarna ska torka, håller nämligen på att göra dom lite fina. Dom har sett förjävliga ut hur länge som helst nu :) Inte för att jag är asbra på sånt här men dom blir väl lite finare än innan iaf! Haha :)

Skönt att få komma iväg en sväng och jobba lite sen iaf, annars hade jag nog bara legat i soffan hela dagen! Hoppas det löser sig med jobb onsdag och torsdag nu, men det gör det nog :) På fredag ska jag iväg på roadtrip! Ska bli aaaaskul! :D

 

2011-01-24
 19:41:01

Sovmorgon, ja tack!

Tjenis penis!
Sitter på jobbet nuu, det går helt okej :) 2½ timme kvar nu, sen blir det hem till lilla sängen! Kanske blir soffan en stund först iofs, om jag känner mig själv rätt! Hehe.
Sovmorgon imorgon också, börjar vid 2 imorgon igen. Inte för att jag är världens sömntuta som sover hela dagen men eftersom jag har sovit så dåligt dom senaste veckorna så är det skönt att slippa höra klockan ringa tidigt som fan :) Sov till tio idag iaf, riktigt skönt :) Nemen mina vänner, vad tycker ni om bilderna jag la ner sån tid på att fixa åt er igår? Kom igen nu, någon liten kommentar vore kul! :)

2011-01-24
 13:17:17

Paket,

Snart dags för jobb! Har precis ätit lunch och nu chillar jag i soffan.. Gillar att det kom tre lönebesked idag med posten! :D Det är behövligt! Sen fick jag mitt lilla paket också som jag har väntat på i några veckor nu.. Har nämligen beställt en egendesignad allmanacka (i år igen), det blir lite mer speciellt då tycker jag! Så idag kom den, har suttit och börjat skriva i lite träningar och så, får fortsätta lite senare.. Nu ska jag vila lite innan det är dags att dra! Hadee!
2011-01-24
 10:47:36

Drömmar,

Godmorgon! Vaknade en aning förvirrad imorse, för jag drömde en sån sjuk dröm! Mysig dock, så när jag efter en stund insåg att det faktiskt bara var en dröm så blev jag rätt besviken :) Tycker det är lite lustigt med drömmar, man kan ju fatta när man drömmer om folk eller saker man precis har träffat/tänkt på eller så, men när man drömmer om folk man inte ens känner? Haha.. Vad tråkigt det hade varit att inte komma ihåg sina drömmar, det gör jag nästan alltid. Gör du? :)


Sötare bild får man leta efter :) 


2011-01-23
 21:43:58

Hemma i soffan,

Hallihallå! Kom precis hem och har tänt massa ljus och bytt om till myskläder. Det gick bra idag! Vi hann gå igenom alla låtarna innan så jag hann lära mig dom innan det var dags :) Det kom rätt så mycket folk, vi trodde inte riktigt att det skulle göra det eftersom det var i Madesjö.. Skönt att vara hemma iaf! Fick ett litet samtal från jobbet innan också, så det blir ett kvällspass imorgon! Så mellan 14-22 är jag på plats :) Nu ska jag kolla film! Godnatt!

 

2011-01-23
 13:00:17

Söndagsmys,

Mamma är på väg hit, jag har bjudit in henne på lite söndagslunch. Maten är klar och det är bara hon som saknas, hehe. Jag har tagit mig en dusch sen senast och gjort mig iordning. Idag är det nämligen dags att dra iväg till Nybro och Madesjö kyrka för ekumeniska körhelgen och konserten! Missade ju övningen som var igår hela dagen, men det ska nog gå bra. Var ju med och övade på några av låtarna i onsdags och vi har några timmar på oss innan idag också. Det ska bli kul iaf. Det är så sjukt häftigt! 200 sångare är det, så det blir mäktigt som fan! :) Det är fjärde året jag är med nu.. Nehe, nu kommer mamsen! Ha en bra dag! ♥

 

2011-01-23
 11:28:00

Halleluja,

Gud, det tog nästan 45 minuter att lägga in alla bilderna! Haha. Nu måste jag hoppa in i duschen och göra mig iordning inför dagen! Laga lite mat också kanske :) Vi hörs lite senare!

 

När jag la in bilderna från lägenheten hittade jag bilderna som togs på annandagen, i Hossmo kyrka.. Här är vi när vi sjunger Halleluja :)


2011-01-23
 11:25:40

Vardagsrummet,

Det nya matbordet!

Lite foton,

Dom små underläggen köpte jag på Indiska förra veckan, 2 kr styck :)

 

Ena hörnet. Skåpet tillhör lägenheten, hoppas kunna hitta någon bra bänk/hylla snart så jag kan byta ut den...

Ljuslyktorna fick jag i inflyttningspresent av Mia och Elin :)

Andra hörnet, ser lite intryckt ut, inte riktigt som i verkligheten :) Samma då med det här skåpet, ska troligen bytas ut snart :)

Min underbara soffa!

Fönstret, haha, verkar som någon flyttar i huset bredvid :)

Dom små underläggen köpte jag tillsammans med dom andra på Indiska, ljuslyktorna och duken köpte jag på 2BInterior :) Blev riktigt fint tillsammans tycker jag :)

Min lilla mysiga balkong som förhoppningsvis inte kommer vara så tom om några månader :)

Hoppas du är nöjd nu Cim, efter allt tjat :)

2011-01-23
 11:13:27

Köket,

Försökte få till en bra bild på köket, men det går bara inte :) Det är mycket ljusare i verkligheten!
Matbordet sett från dörren..
2011-01-23
 11:09:34

Sovrummet,

Sett från dörren..

Byrån,

 

Fönstret (gardinerna är lite ljusare i verkligheten)

 

Har satt upp lite fotbollsbilder på ena sovrumsväggen,

Lilla bordet bredvid sängen, den fina bilden fick jag av Stina ♥

Mina gosiga kuddar!

 

2011-01-23
 11:02:02

Badrummet,

Den ena lampan i badrummet håller på och gå sönder (haha) så ville inte ta kort med lampan på eftersom den blinkar hela tiden. Här är lite bilder på badrummet iaf..

 

 

 

2011-01-23
 10:58:58

Hallen,

Idag håller jag vad jag lovar! Förstår om ni blir förvånade! :)

Vi börjar med lite småbilder på hallen,

 

Välkommenskylten som hänger i hallen, julklapp av mamma :)

 

Tavlor från Ullared :)

 

 

Det går inte att ta bra bilder på helheten i hallen men här har ni lite godbitar iaf, älskar bilden på mamma och pappa från Thailand! :)

2011-01-22
 22:12:38

Gleeälskare,

En del av det goa med att åka iväg såhär en heldag med laget är ju bussresan! Vi brukar alltid kolla på film, men när vi skulle åka till Värnamo för några veckor sen fick jag frågan om jag inte kunde ta med gleeboxen, och det gjorde jag ju såklart.. Igårkväll fick jag ett sms av Sara: Du tar väl med dig glee imorgon? Klart jag gör! Hela laget sitter som klistrade, några sjunger med och vissa dansar. Kan inte bli bättre! ;) Vi har hunnit se halva första säsongen nu, och idag bestämde dom andra (faktiskt) att vi ska fortsätta med den lilla traditionen nu på bortamatcherna framöver, blir ju iofs om några månader när matcherna har kommit igång, så vi ska allt försöka fixa säsong 2 tills dess också :) Kom hem runt åttatiden, och tog med mig två av tjejerna hem, deras buss hem till skogarna gick inte förrän halv tio så då tyckte jag lite synd om dom :) Vi kollade på Fångarna på fortet en stund och sen körde jag in dom till stationen igen.. Nu ligger jag nerbäddad i soffan med mitt goa täcke, en liten godisskål, god dricka och film på tvn.. Tog chansen när det blev nyheter att skriva en liten hälsning till er :) Imorgon har jag inte mycket planerat på förmiddagen, så då ska jag ta tag i det här med lite foton.. Haha. Jag lovar :) Så vi hörs imorgon! Godnatt! ♥
2011-01-22
 22:03:45

Tur? Nae, inget för oss,

Det var tydligen inte vår tur att ha tur idag (hehehee)

Nae men vi var riktigt bra idag igen, ledde båda matcherna med 2-1 men tappade det till 2-2 och sen fick dom in såna skitmål i sista minuten i båda matcherna. Hur stor är chansen? Men vi är riktigt nöjda och stolta över vad vi har gjort i det här sm:et och nästa år är det fan vår tur att stå som vinnare! Nu satsar vi fullt ut inför serien där vi har tänkt spela skiten ur varenda litet lag. Känner att det är vårt år i år :)





2011-01-21
 18:23:18

Pästasälläd,

Sitter på jobbet, tiden verkligen flyger fram... Eh, nooot :) Slutar iaf om 40 minuter, då ska jag möta upp tjejerna (minus Fia som ska äta vid sju, den lilla svikaren) på Maxi, måste handla lite för ikväll ska jag testa på att laga till Alexandras superpastasallad! Den är så förbannad god, frågan är om den är lika god när jag har försökt sätta klorna i den, men det ska nog gå bra :) Har ju tjejernas hjälp! Var ju tvungen att ha något med mig i bussen och sådär imorgon, och så något gott att äta ikväll. Så perfekt läge att testa den tyckte jag! Lär väl bli Lets Dance på tvn ikväll också, eftersom Sophia är med.. Haha. Wow, nu har det ju gått hela två minuter..


Alex, Elin, jag och Sophia på min inflyttningsfest för några veckor sen! :)

2011-01-21
 17:32:30

Snart dags,

Imorgon drar vi iväg. När klockan står på 07.15 är vi på plats ute i Lindsdal för att hoppa på bussen till Markaryd. Alltså för det första, hur in i helvete kan man lägga en sån här händelse ute i ingenstans? Dom andra ställena liksom, Göteborg, Stockholm och Bollnäs. Och så Markaryd. Haha. Sjukt, men det gör mig inte så mycket eftersom jag får en egen liten fanclub!! :) Vi spelar första matchen mot Höllviken vid 12.20 iaf, sen beror det ju på lite.. Men eftersom vi ska vinna så spelar vi andra vid fem.. Hehehe. Aja, vi får väl se hur det går. Blir riktigt tufft iaf! Så därför laddar jag upp ikväll med det bästa umgänget i stan, Malin, Alexandra och Sophia! Vi ska laga lite mat och kolla på tv och bara ha det mysigt :) Så vi hörs lite senare mina vänner! Ha en toppenkväll!


Eftersom Malin gillade denna bilden så mycket så bjuder jag på den en gång till :) Så varsågod och njut Malin!

2011-01-21
 10:54:14

Godmorgon!

Hallå! Tog mig en liten sovmorgon idag, riktigt behövligt :) Nu har jag duschat och gjort mig iordning. Stina har varit här på ett litet snabbesök, mysigt som vanligt! :) Båda var rätt så trötta så vi låg mest i soffan, hehe. Snart är det dags för jobb. Ska bli skönt att komma tillbaka till Rb! Var ju några dagar sen nu :) Har inget intressant att skriva så vi hörs senare helt enkelt. Ville bara säga godmorgon :)

 

 

2011-01-20
 22:01:47

27 dresses,

Det gick rätt så bra att träna trots huvudvärksanfallet innan, hehe. Kände inte av de så mycket :) Vi hade lite kort möte efter om helgen som var och helgen som kommer, så vi valde att duscha hemma. Så när jag kom hem tog jag en skön dusch, lagade mat, åttttt (sjukt gott) och har nu lagt mig tillrätta i soffan. Hann se andra halvlek av handbollen! Gick ju riktigt bra! :) Nu kollar jag på 27 dresses på Tv11, den är så mysig :)
Har lite sovmorgon imorgon, det blir Rb igen, och jag börjar inte förrän tolv! Riktigt skönt! Har varit en zombie hela dagen idag. Haha.. Så nu ska jag kolla färdigt på filmen (eller en stund iaf, haha) och sen ska jag sooova! Hörs imorgon bitti mina fina vänner!
2011-01-20
 17:30:35

Nyvaken,

Tjena! Fy fan, vaknade för en liten stund sen. Fick sån förbannad huvudvärk idag, och när jag kom hem från jobbet vid halv fem var det helt sjukt. Så somnade som tur var iaf, och nu är det faktiskt bra så jag ska iväg på träning snart :) Var rädd att jag inte skulle kunna träna alls.

 

Jag har ju jobbat på Ocab både igår och idag. Och efter jobbet igår drog jag hem till mamma och pappa och tog ett väldigt långt bad! Sen bjöd mamma på middag och sen var det körövning inför helgen. Nu ska jag packa väskan och dra mig. Vi hörs!

 

2011-01-19
 06:34:50

Godmorgon! Klockan är halv sju och det är ...

dsc_0080 (MMS)

Godmorgon! Klockan är halv sju och det är snart dags att åka ut till Smedby och ocab! Ska bli gutt att jobba lite! Här är iaf ett litet foto på lite av sovrummet! Kommer sakna min underbara säng inatt men ska nog kunna sova gott hemma också.. Har bestämt mig för ett skönt bad efter jobbet! Hörs senare! Ha en fin dag :-) Det ska jag ha med Ocabfia!

2011-01-18
 21:49:17

Mystid i soffan,

Jag ligger i min underbara morgonrock i soffan med tofflorna på! Har en massa tända ljus och bara myser! Det var mycket löpning på träningen idag, men jag kände mig ovanligt pigg för att vara så otränad! :) Har fått i mig lite goda mackor och pratat i telefon med mamma och Stina :) Alltid lika mysigt! Imorgon ska jag faktiskt jobba på Ocab igen! Har ju blivit hela 1 dag där tidigare! Men nu ska jag vara där både imorgon och torsdag :) Så jag åker hem till lilla mamma och pappa imorgon efter jobbet (eftersom vi ändå är ute i Smedby) så sover jag där sen. Ska med mamma på kören också på kvällen, inför ekumeniska i helgen. Missar ju lördagens övning som håller på hela dagen eftersom vi ska iväg med fotbollen, så jag hoppas jag hinner lära mig allt imorgon. Annars lär det väl gå sådär på söndag på konserten, hehe. Tur att det är så många med ;) Det är ju så häftigt att vara med så kan inte hoppa av helt! :) Får helt enkelt lära mig i turbofart imorgon!

 

Nu ska jag gå och lägga mig tänkte jag. Blir ju upp tidigt imorgon och jag börjar känna att tröttheten efter träningen kommer ifatt mig nuuu.. :) Så, sängen, nu kommer jaaaaag!!



Min sköna säng. Jag lovar, ska ta fler och bättre bilder snart!! Påminn mig!!

Nu är jag alldeles för trött för att ens plocka fram kameran!



2011-01-18
 17:34:06

Andningspaus,

Halloj! Är hemma en snabbis innan träningen, så skönt när man kommer hem och det är städat! :) Har packat väskan och ligger i soffan och väntar på att sticka iväg. Är faktiskt laddad för träning idag, även om jag har träningsvärk sen i söndags. Haha. Men det släpper väl efter en liten stund. Hoppas det blir hyfsat lugn träning idag iaf. Vi hörs när jag kommer hem! Ska försöka ta lite bilder om jag orkar, och lägga ut här. Har ju hänt lite i lägenheten nu sen senaste bilduppdateringen! :)

 

Har nästan helt glömt bort hur jäkla fult det var här innan jag flyttade in!! :)

 

2011-01-18
 08:44:55

Lite bättre,

Godmorgon mina vänner! Sitter på jobbet nu. Skönt att vara på plats igen faktiskt :) Har sovit riktigt bra inatt, till skillnad från hela förra veckan. Så nu känns det som dom gamla goda tiderna när man faktiskt kunde sova på nätterna.. :) Jaja. Vet ju lite av anledningen, men det kan jag ju inte göra något åt tyvärr :)

Nu är det iaf klart att det blir en sväng till Markaryd även denna helgen! Ska ju dit nästa också :) Vi ska möta Falköping och Höllviken på lördag i fjärde steget i SM. Alltså det är sjukt när man tänker på hur långt vi har gått nu! Riktigt kul och vi ska verkligen göra vårt bästa även på lördag för att få spela en gång till :) Hoppas allt är bra med er!? Hörs senare!

2011-01-17
 12:32:25

Nystädat,

Tog mig upp ur sängen och åt frukost och tog en huvudvärkstablett. Så kände mig lite piggare och tog tag i kaoset här hemma, så nu är hela lägenheten nystädad och fin! Ska hoppa in en snabbis i duschen nu och sen ska jag till Alex som ska bjuda mig på lunch :) Gottgott! Hörs senare!

 

 

2011-01-17
 10:20:51

Piggve,

Godmorgon. Var nog rätt så bra att jag är ledig idag. Fick en smäll på käken/huvet igår, först kändes det som att jag skulle svälja hela tungan, för den drog ihop sig som fan. Det var riktigt äckligt. Men sen gick det över efter någon minut, så spelade vidare. Men idag har jag så satans ont i huvet :( Har bara varit uppe en sväng för att hämta datorn, så nu ligger jag i sängen och vilar lite. Så det blir en lugn dag idag, med lite vänmys tror jag! Kanske ska baka nåt, var alldeles för länge sen nu :) Jaja. Vi får se vad dagen spenderas med.. Det är nog inga problem :)

Vi hörs senare..

 

Fy fan vad jag längtar efter sommaren nu!!!

 

2011-01-16
 21:26:16

FY FAN SÅ GUTT!!

Alltså ibland blir man så jävla glad! Idag var vi så jävla bra!!! Defensiven och offensiven satt som en smäck! Vi mötte Rödeby i första matchen och vann med 6-2, sen mötte vi Backarna i andra och vann med 9-5 :)
Nu vann vi alltså det här steget också, så nu är vi bland dom 12 bästa i hela Sverige! Fatta vad stort det är!! Så nu blir det en omgång nästa helg igen, vi får reda på imorgon vart vi ska. Förhoppningsvis blir det en liten längre resa, det står mellan Stockholm, Göteborg, Bollnäs och Markaryd. Haha. Troligen blir det Markaryd men vore gutt som fan att få åka iväg hela helgen och bo på hotell o de :) Vi får väl se!!
Det var riktigt skönt med en sån här dag iaf, när allt bara funkade och dagen flöt på. Ingen tid att tänka :) Det behöver jag! Vi hörs imorgon, jag är ledig så blir en lugn dag hemma tror jag! Har lite att fixa med :)

Sov så gott!
2011-01-16
 07:58:15

Dags för..

Godmorgon! Det blev en lugn dag igår, med Ikea med mamma, film och mys med Karin och sen hem till Stina och mysa lite. Var hemma rätt tidigt och la mig, för idag är det ju dags för tredje steget i SM! Vi hade tänkt kötta lite och så :) Vi möter Rödeby första matchen vid tolv, och sen möter vi Backarna (från malmö) senare på em. Så vi hörs ikväll när jag kommer hem! Ha en toppendag! Har ni inget för er så tycker jag att ni kan hålla tummarna för oss :)
Haha ännu en lyckad bild! Snygg min?!
2011-01-15
 11:47:03

15 januari 2011

Godmorgon! Har iofs varit vaken en stund, men iaf :) Igår jobbade jag till två, sen stack jag till Smedby, hämtade mamma och körde till Karlskrona. Mormor gjorde en stor hjärtoperation i onsdags, så vi åkte dit för att hälsa på henne igår. Hon var väldigt trött och hängde inte med så mycket, men ibland kollade hon på en och gav ifrån sig världens mysigaste leende. När vi kom och satte oss bredvid henne och mamma berättade att vi var där såg hon på mig, log och tog mig i handen. Det var så härligt! Var där i ungefär två timmar, och sen var vi helt slut.. Och mormor också tror jag, hehe. Vi höll henne vaken hela tiden fast att hon bara ville sova egentligen :) På kvällen igår var Sophia här och vi tittade på Lets dance och snackade en massa.. :)

 

Har sovit lite bättre inatt, och har tagit en lång dusch. Nu kommer mamma snart och hämtar mig, det är dags för ett litet besök på Ikea. Vi hörssss!

 

 

2011-01-14
 19:25:06

Kom precis hem.. Det har varit en tung dag...

30511_3935537909 (MMS)

Kom precis hem.. Det har varit en tung dag! Berättar senare eller imorn! Sophia är på väg nu :-) Så nu blir det soffläge och mys med lite tv och bra sällskap :-) Imorn är det sovmorgon!! Ha en härlig fredagskväll allihopa!

2011-01-14
 06:29:22

Jag är så jävla trött. Trött på att jag in...

pf_2509201023072 (MMS)

Jag är så jävla trött. Trött på att jag inte kan sova, trött för att jag inte sover, trött på att vara orolig och att bli besviken. Jag vill inte ha det såhär!

2011-01-13
 17:12:12

Hej! Har jobbat hela dagen idag, och har i...

dsc_0079 (MMS)

Hej! Har jobbat hela dagen idag, och har inte orkat uppdatera er något! Är hemma en snabbis nu bara, för ska iväg till Lindsdal nu för möte med fotbollen! Fika, info om året och lite mental träning! Ska bli intressant :-) Jag hann iaf få upp mina nya gardiner som jag hittade igår! Så nu är mitt sovrumsfönster ljusblått och fint! Ska fixa lite mer fina blommor och sådär, men för tillfället får det vara som det är! Hörs senare! Nu kommer Fia och tjejerna!

2011-01-12
 20:04:43

Panik,

Dags att sluta tänka så förbannat mycket. Men det går ju bara inte..
Det blir för mycket i mitt huvud !!!!!

2011-01-12
 12:09:38

En ledig dag,

Klockan stod på 07.00 och det var dags för tvätt. Tvättberget har liksom varit överfullt nu ett tag och kläderna i garderoben började ta slut.. :) Klockan tio var jag färdig, allt var tvättat, allt var torkat, strykt och ihopvikt och inlagt i garderoben. Riktigt skönt! :) Och mellan varje tvättomgång låg jag och sov. Så det här systemet ska jag göra fler gånger, lägga i tvätt, sova, lägga i ren tvätt i torktumlaren, lägga i ny tvätt, sova, ta ur torkad tvätt ur torktumlaren, lägga i ren tvätt i torktumlaren, sova, ha ren, fin, torr tvätt! :)

 

När allt var klart tog jag och ringde Karin, satt på golvet mot väggen och snackade i en timme. Haha :) Alltid lika härligt! Nu har jag tagit en dusch, och torkat håret. Ska göra mig iordning för en liten sväng in till stan snart, så vi hörs senare! Puss ♥

 

 

2011-01-11
 20:57:29

Jag lever!

Tjo! Vi överlevde faktiskt träningen, tro det eller ej :) Det var riktigt kul att vara igång med lite träning igen!! Men eftersom det var tvunget att komma snö idag (igeeeen!) så var det ju halt som fan. Så alla sprang runt på helspänn första övningen, men sen kunde man slappna av lite, eller man glömde bort de på nåt sätt. Tills man var på G på en löpning och fick passningen 10 centimeter bakom sig, det var bara att glömma de. Ingen idé att ens försöka :) Men riktigt kul iaf! Blev ganska mycket spel och en del löpning, tack Håkan för att vi bara körde 1x400 idag! Lär kännas ganska så mycket ändå imorgon i benen och kroppen! Vi är igång och det känns gutt! På torsdag ska vi ha möte och information inför 2011, fika och sen mental träning med en tjej som ska komma och hålla i det. Det kan jag verkligen behöva (hahaha) men jag är nog inte ensam heller :) Så det blir bra! På söndag är det dags för nästa cup igen! Växjö och tredje steget i Sm i futsal! Köttaaa! :)
Haha fulaste bilden ever :)
2011-01-11
 17:33:29

Då var det dags,

Då var det dags. Om en halvtimme ungefär blir jag hämtad av Fia för att åka ut mot Lindsdal. Ikväll är det nämligen dags för årets första försäsongsträning! Har väl lite blandade känslor kan man väl säga. Jag vet att det kommer bli en jäkligt jobbig träning, men jag hoppas Håkan inte kör på för fullt redan första träningen utan trappar upp med löpningar, annars kommer vi dö. Det ska iaf bli kul att få börja träna lite fotboll igen, har ju inte tränat ordentligt sen serien tog slut i slutet av september typ? Sjukt.

Jag har varit så sjukt otränad nu i ett helt år, har hela det här året känt att jag har legat så långt bakom alla andra och att jag aldrig riktigt kommit igång, så om man ser på det så så ska det bli jäkligt kul det här året. Jag hoppas verkligen att det här är mitt år när jag ska tycka det är kul och motiverande med fotbollen igen. Det är så länge sen nu så det kanske är dags nu, annars får man nog fasen tänka om till nästa år... Jaja. Det blir nog bra! Trivs så sjukt bra i laget iaf, och det är ju väldigt viktigt! Så det ska bli gutt att komma tillbaka till vårt älskade omklädningsrum som luktar så sjukt gott (noooot!) och få höra tugget igen (som Håkan alltid säger, "tugget är viktigt!!") Haha.. Så, nu kör vi! Fotbollssäsongen 2011, nu jävlar kommer Lindsdal!!!



Den här snygga bilden togs på förra träningslägret (tror jag? Var ju inte med..) 

Snart är det dags igen! 



2011-01-11
 12:29:25

Helt slut i skallen,

Stor big fat chans att jag skulle försova mig idag också? Vad är problemet?! Haha. Var inte lika farligt idag iaf, måste ha vaknat och stängt av alarmet, för mobilen låg bredvid mig när jag vaknade till och kollade på klockan.. 6.20.. Flög upp men kom på att jag faktiskt inte hade så bråttom. Hann till och med äta frukost. Har ju varit tvungen att sticka hemifrån vid halv nu i vinter eftersom det alltid har varit is både på utsidan och insidan av bilen.. Men nu hann jag hit i god tid :)

Skönt att sluta vid halv fyra idag iaf, och imorgon är jag ledig. Har en massa att fixa och är dessutom helt slut i huvet efter allt i helgen, så jag behöver verkligen en ledig dag.. Vi hörs lite senare! Nu: jobb!


Snälla, snön, försvinn!

2011-01-10
 22:26:25

Min nya smarta uppfinning,

Tror jag ska uppfinna en automatisk hiss på nåt sätt, så man kan ligga i soffan och kolla på film och ha det gutt, sen när man har somnat så flyger man liksom lite fint bort till sängen och fortsätter sin goa dröm där? Det hade väl ändå vart rätt så bra? Nu måste man gå upp när man är som tröttast, stänga av tvn, släcka lampor, borsta tänderna, ta bort smink och allt sånt tjafs och sen lägga sig. Då har det ju gått flera minuter och man är ju pigg? Helt idiotiskt känner jag. Aja, för att gå händelserna i förväg har jag redan släckt alla lamporna och ska nu borsta tänderna och allt det där andra tjafset, sen ska jag lägga mig i soffan igen med mina mysiga tända ljus :) Ha en skön kväll! Jobb imorn igen! Hade tänkt att faktiskt vakna i tid så jag hinner äta frukost och lite annat..

 

2011-01-10
 18:31:43

Tankar,

Ligger i soffan och funderar, måste skriva av mig...

 

När beslutet togs var det delvis för att jag ville lära känna mig själv. Jag ska inte säga att jag hade tappat bort mig själv, för det gör att det vi hade låter som något negativt och det var det verkligen inte, men det är den bästa förklaringen jag kan komma på just nu. Jag kunde skratta, men inte skratta. Jag kunde vara ledsen, men inte på riktigt. Varje känsla var som att kroppen kände den men jag stod utanför och tittade på. Konstigt att man kan känna så men ändå vara lycklig! För det var jag verkligen. Det vi hade var bra och jag är glad att jag fick vara en del av det. Du kommer alltid betyda mycket för mig!

 

Idag har det gått ett halvår och jag mår bra. Jag är på väg mot det jag ville åt.

Jag kan känna, skratta, gråta.

Jag lever, jag har det bra och jag har världens bästa vänner. Nu ser jag fram emot ett bra 2011 :)

Tack alla för det bästa stödet man kan ha! Ni betyder allt! ♥



2011-01-10
 17:47:33

Nix,

Har nu tagit tag i mitt lilla liv och ringt till Nix. För det är inte så många fler än min mamma och just telefonförsäljare av olika slag som ringer på min hemtelefon så jag vågar aldrig svara. Haha :) Nu har det ringt i typ fem minuter, för jag vägrar gå och svara. Är det skulle vara min mamma så ringer hon mobilen :) Ska komma ihåg att ringa och bekräfta det bara, i övermorgon! Hur ska det gå med kaoset som pågår i mitt huvud för tillfället? Så, snälla, påminn mig!! Annars kommer jag få fortsätta lyssna på det eviga ringandet och kommer troligen bli helt galen!!
2011-01-10
 15:28:09

Ooops,

Sitter på jobbet och kämpar. En kvart kvar! :) Jag var trött igår när jag gick och la mig, men puckad som man är så tog jag ju datorn till sängen.. Och där var jag fast :) När jag sen väl stängde av och skulle sova så gick det inget vidare. Låg och vred på mig i typ 100 år.. Haha.
När klockan ringde imorse och jag kollade på klockan kändes det väääldigt fel. När hjärnan kopplade vad det stod egentligen så var det rätt så fel också. 06.45.. Men faaaaan! Började kl 7 idag ju.. Aja, var på jobbet 7.03 iaf, så rätt så nöjd är jag. Hade jag haft ett par skridskor hade jag varit på plats 06.50 för fyy fan vad halt det var! Höll på att dra dit 53786 gånger på väg ut till bilen.. Så idag ser man ut som stryk och känner sig ganska så äcklig. Ska träffa mina älskade fina vänner nu när jag slutar, så vi hörs lite senare! PUSS ♥



2011-01-09
 22:17:56

Femte gången gillt,

Okej. Vilken dag. Från arg, till väldigt ledsen, till väldigt glad. Det har pendlat en del kan man säga. Men väljer att berätta om det glada :)

För vi vann ju!! Efter att ha varit i final i Nybro Open fyra gånger innan kände jag att nu, nu skulle det faktiskt gå vägen! Jaja, Madesjö tar ledningen med 1-0 och det håller i sig, men inte fan ska man ge upp. Klockan står på 19.56 när Jossan får bollen vid halva planen och typ, skjuter. Ja men visst, varför inte. Och varför ska inte Lindsdals IF:s damer ha lite tur någon gång. Jo men visst fasen går den in :) Riktigt riktigt riktigt jävla fint! Det blir då straffar, och eftersom man i Nybro alltid ska vara lite speciella så är det amerikanska straffar. Jag slår första, och missar (haha mitt sjätte sinne fick för sig att säga det till mig redan innan), skjuter precis utanför. Men vår älskade målvakt Jennifer bestämmer sig för att rädda nästa straff, och när sen Malin så jävla snyggt dribblar bort deras målvakt och sätter 2-1 tror jag att jag ska svimma. Haha, helt seriöst så vill mina ben bara vika sig. Jag var så trött och så glad! Haha. Jennifer gör sen en räddning till på deras andra straff och Josse går fram och sätter sin. Alltså länge sen jag skrek så mycket!! Det gulligaste var när Malin tackade mig efter, "hade du satt din hade jag missat. Så tack så mycket! Nu hade jag inga krav på mig själv.." Haha, varsågod Malin. Jag bjuder på den!! Spelmässigt var det en riktig skitmatch, varken vi eller Madesjö fick igång något spel, men brukar ju bli så när det är finalnerver och ingen vill göra något misstag.. Jag är iaf jävligt glad för att jag för första gången äntligen fick vinna Nybro Open!!!



Tackar mina älskade Liffentjejer för en toppenhelg! Ni är så jävla bra!! 



2011-01-09
 08:52:06

Lite smått irriterad jaa,

Har sovit rätt så gott inatt. Vaknade iaf inte av träningsvärken som jag gjorde natten till igår. Haha. Då är det illa :) Nae, inatt fick jag sova bra. Och när klockan ringde valde jag att ligga kvar en stund, men var så pigg att jag inte ens tänkte tanken på att somna om. Det händer inte ofta nuförtiden kan jag säga :) Nu är jag iaf uppe, har ätit frukost och ligger nu i soffan. Såg nyss en grej som gjorde mig rätt så förbannad, men orkar inte börja dagen med att gå runt och vara arg och irriterad så försöker förtränga det.. Idag är det ju finaldag! :) Ska hämta upp mamma om en timme, vi ska till Nybro och kolla på elitturneringen. Smedby spelar ju och då får man ju heja på sin gamla klubb. Mm.. Blir en lunch på "stan" med så man får i sig lite ordentlig mat innan matchen. Haha, undrar hur mycket "stan" det är över Nybros centrum :) Aja. Det blir det iaf, och ska förhoppningsvis träffa min gamla vän Hanna idag!

 

Glöm inte att vi alla har varit små fotbollsspelare!!!



2011-01-08
 23:09:17

Lite smärta är aldrig fel?

Tjena! Kom precis hem från Öland, åkte över några timmar för fest. Det var helt okej, men var så förbannat trött :) Träningsvärken gick faktiskt över lite efter badet, men nu känns det som att den är tillbaka igen. Haha. Stört! Ska snart gå och lägga mig, ska slänga i mig några mackor eller nåt först bara, för jag är hungrig. Trodde aldrig jag skulle bli det igen, vi åt smörgåstårta på kalaset idag och vi märkte att har man inte gjort det på ett tag så tar man igen det på typ en kvart. FY FAN VAD VI ÅT!! När jag låg i badet kom mamma upp, "vill du ha mat?" Seriöst. Då hade vi varit hemma i typ en halvtimme! Haha. Kan ju dock inte tacka nej till mammas mat, så jag åt ju såklart. Var tvungen att ligga helt stilla i soffan i en timme innan jag kunde röra mig igen. Ja, men nu är jag iaf hungrig igen så nu ska jag ta mig till köket, och varje steg följs av ett litet "aj, aj, aj..."
Godnatt alla fina :)

2011-01-08
 17:05:16

Om det är något jag saknar med att bo hemm...

dsc_0074 (MMS)

Om det är något jag saknar med att bo hemma så är det att inte kunna bada när som helst! Men nu när jag satt nere i soffan och klagade på min träningsvärk (haha heeelt sjukt!) så sa mamma glatt, men bada lite då! Och varför inte! Så nu ska jag hoppa i och njuta av lugnet! Hörs! :-)

2011-01-08
 10:16:31

Några vinster senare,

Haha. Ska aldrig mer lova att uppdatera er under en cup. Går ju sådär har jag märkt :) Vi åkte iaf hem obesegrade! Vann gruppmatcherna med 3-0, 4-0 och 1-0 :) Gick vidare till slutspelsgruppen där vi mötte Emmaboda och Rödsle, 2-1 och 1-0 :) Sen blev det ju då semifinal mot Tingsryd, där vi vann med 3-0. Riktigt fint :)

Kvalitén var väl lite upp och ner, vissa matcher bra och vissa katastrof, haha. Men så är det väl ibland :) Imorgon är det dags för final mot Madesjö. Så nu taggar vii!!

 

Nu ligger jag i soffan, har gjort mig iordning och väntar på att mamma ska hämta upp mig. Idag är det dags för släktkalas i Lenhovda, min fina mormor fyller 75 år och heeela vår familj ska med! Det är inte ofta, haha :) Får se vad som händer efter det, kanske blir en sväng till Nybro igen och kolla lite fotboll. Om min rumpa vill hänga med, den har riktigt ont efter igår! Har iofs ont i varenda muskel i kroppen. Haha :) Hade det varit snöfritt ute nu hade jag fanimig varit ute och sprungit bort träningsvärken nu, men nae. Det var ju visst inte det. Så jag ligger kvar i soffan en stund till...

 

2011-01-07
 08:31:00

Nybro open,

Jaa, då var det dags. Snart drar jag ut till bilen, ska försöka få ut den. Har inte använt den sen i onsdags em.. Hoppas den inte är totalt insnöad.. :) Ska till Ica och ta ut lite pengar, sen drar jag till Lindsdal för samling. Är riktigt laddad idag, så jag hoppas att knät håller! Men ska försöka att inte tänka på det :) Blir en heldag/kväll i Nybro! Förhoppningsvis går vi vidare, det är en slutspelsgrupp först och sen är semin vid 20.20, och där ska vi fan vara :) Sen stannar vi kvar, jag och några vänner och tittar lite.. :) Ska försöka uppdatera er lite, idag är det lite tid mellan matcherna så då kanske jag faktiskt tycker det är värt att ta upp mobilen :) Dom senaste cuperna har det varit typ en match mellan, och sen är det dags igen. Men nu blir det lite mer vilopaus mellan, det är skönt tycker jag så man kan hinna äta och sådär.. Bara det är rimliga tider, och det är det idag tycker jag! :) För er som funderar på att komma, vi spelar 11.20, 13.00 och 15.20 i gruppen! See you there! :)

 

 

2011-01-06
 18:37:06

En kväll på stan,

Haha. Vilket dygn. Återträff igår med lucian, god middag och dricka på harrys, och vi kom rätt så snabbt igång med kacklet... Gamla minnen och om vad som hänt sen sist, sjukt att det var två år sen vi sågs sist! Vi hade iaf riktigt kul och när karaoken drog igång så var Desiree först upp. Haha :) Vi var på harrys några timmar, sen km, sen olearys (i typ två sekunder) och sen harrys igen.. Men sen stack vi hem till mig, Stina, Gabbi och jag. Vi kollade på Mamma Mia och sen somnade vi runt halv fyra :) Lagom pigga tjejer som vaknade imorse! Dagen har spenderats med bästa Stina i soffan med en film och lite tvtittande, sen kom Karin och Tuija och vi kollade en film till.. Haha. Dom åkte för en stund sen och nu ska jag bara ligga i soffan och njuta av en ledig kväll! Imorgon är det dags för Nybro Open och vi taggar som satan!!!! Det blir mycket Nybro i helgen, och en liten tripp till Lenhovda på lördag till min fina mormor som fyller 75, det blir lite släktkalas. Mysigt :)
Gänget igår!
2011-01-04
 20:48:18

Alldeles för trött för livet,

Visste det. Tog en skön dusch efter ett litet snabbpass med skivstången. Sen gjorde jag the big mistake och la mig i soffan. Nu är det ju alldeles för skönt för att kunna gå upp! Ska försöka dra mig upp snart.. Måste fixa håret för jag orkar inte lägga mig med blött hår och vakna som ett troll imorn. Inte värt de nånstans ... :) Sen ska jag se om jag hittar nåt kul på tv, gör jag inte det tror jag nog allt det blir en liten film! Det är ju trots allt tisdag.. Hehehe :)

 

2011-01-04
 20:03:22

Städa, städa, städa...

Tjo! Jag har haft fullt upp efter jobbet.. Åkte direkt hem till Smedby och hämtade mamma, sen åkte vi och storhandlade tillsammans :) Mysigt att inte gå helt ensam, hehe. Pantade även alla påsar med flaskor jag har haft i bilen ett tag, haha. Efter handligen körde jag hem mamma och så hem. Packade in allt i kyl, frys och skåp och började laga mat. Det blev lite ugnspannkaka idag :) Så förbannat gott! Diskade berget av disk och städade i köket. Sen när jag ändå var igång städade jag badrummet och körde en runda med dammsugarn i resten av lägenheten också. Nu ska jag bara gå med återvinningen imorgon och springa upp för trapporna till förrådet med lådorna med alla julsaker. Visst är det mysigt att få ta fram allt julpynt och ha det, men efter jul och nyår vill man bara få bort det. Ska ta en dusch nu och sen ska jag visa er lite bilder på lägenheten tänkte jag,
om jag får ihop några bra bilder i mörkret :)
Älskade mamma!
2011-01-04
 07:48:28

Mer?

Kom igeeeeen. Mer snö?! Nu får det faktiskt vara nog. Vi har snö så det räcker och blir över till sommaren ju!!



2011-01-03
 17:56:26

Glass i stora lass, mohaha..

Tjo! Sitter på jobbet och kämpar. En och en halv timme kvar... Sen ska jag hämta upp Sophia, så ska vi snacka skit hela kvällen! Haha. Jag är grymt sugen på glass! Min hals behöver svalkas lite känner jag :) Så blir nog en sväng förbi ica! Måste tanka också. Roligaste sättet att spendera pengar på.. Nooooot!! Men nu kan jag iaf köra på en tank i några veckor, när det inte blir så mycket. Åker ju typ bara till jobbet och tillbaka nu :) Gutt gutt. Det var annat när man bodde i smedby, skulle in och tillbaka till jobbet varje dag, och sen ut till Lindsdal för träning och tillbaka. Tankade ju en gång i veckan! Så nu välkomnar jag alla sparade pengar :D




2011-01-03
 10:18:32

Sova? Nae, inget för mig.

Gaaah! Galet trött idag. Gick och la mig i sängen vid tolv, låg och läste till halv ett. Släckte lampan, somnade halv tre. What?! Vad hände liksom? Kunde inte sluta tänka på allt och inget. Skönt att jag kunde sova ut lite idag iaf, börjar ju vid tolv. Har tagit på mig en gammal softtröja och goa jeans, och nu ska jag äta frukost och göra mig iordning.. Första arbetspasset detta år, får se hur det går! :) Jag vet, jag är en talang på rim!




2011-01-02
 22:29:01

Ett litet bad,

Efter middagen hos mamma och pappa tog mamma fram vinterkläderna, termobyxor och hela kitet och så gick vi på en promenad. Alltid lika mysigt att prata av sig lite :) Sen slängde jag mig i ett varmt bad och låg där hur länge som helst. Enda gången på hela dagen jag har kunnat andas helt normalt och inte ha ont i halsen. Tänk vad mycket ett bad kan göra :) Känner mig lite piggare nu, så jag hoppas att det kan hålla sig såhär. Kom hem vid sextiden, och sen dess har jag plockat bort allt julpynt i lägenheten. Har bara julgardinerna i köket kvar, kände att jag inte ville plocka bort dom eftersom jag inte har några andra gardiner att byta till. Haha. Får fixa det i veckan :) Tog gardinerna jag hade i sovrummet och hängde dom i vardagsrummet iaf, orkade inte se dom där tomtarna jag hade där innan längre.. Haha. Nu är det mysigt här iaf :) Har en massa tända ljus i hela vardagsrummet! Love it :)

 

Nu ligger jag i soffan och kollar på Good luck Chuck. Mysigt. Sen ska jag sova.. Jobb imorn igen! Men jobbar 12-19 nu både måndag och tisdag. Så det blir lite sovmorgon imorn :) Kan jag verkligen behöva! Trots mina tolv timmar idag :) Hörs imorgon! Godnatt!

 

Förra årets juldagsbild. Ni ska snart få se årets nyårsbild! HAHAHA. Ni kommer förstå när ni ser!

 

2011-01-02
 13:30:32

Sol?

Det är skitfint väder ute idag. Solen är framme! Men jag fick gå upp och dra ner persiennerna i hela lägenheten och lägga mig i soffan med täcket. Kuul! Jag är nämligen sjuk. Skulle ha varit på Citygross med laget och inventerat idag vid sju men när jag vaknade när klockan ringde så var jag febrig och kunde inte svälja eller andas. Inget vidare. Så jag skickade iväg ett sms och somnade om. Sov till tolv. TOLV!! Skönt iaf. Fick ju igen några av timmarna som försvann nyårsnatten.

 

Mamma ringde precis, och frågade om jag ville komma hem och äta lite middag. Hade aldrig orkat ställa mig och laga mat så jag tackade såklart ja :) Så nu ska jag klä på mig lite kläder, och packa en liten väska och åka ut dit. Tänkte passa på och ta ett långt skönt bad. Tror jag kan behöva det :)

 

Hörs senare! Puss! ♥

 

 

2011-01-01
 18:21:46

Bio,

Eftersom jag och mina vänner är så otroligt pigga idag, (nooooot!) så bestämde vi oss för att gå på bio ikväll. Så vid nio ska vi på Narnia. Så nu ska jag vila mig någon timme innan vi ska mötas upp och ta en kaffe innan. Har ju en del att prata om också.. Haha. Alltså jag kan inte sluta skratta!!
2011-01-01
 16:43:28

Gott nytt år!

Hade världens bästa nyårsafton igår. Började med middag, underbar trerätters hos Alexandra med Malin och Stina. Sen drog vi vidare till skälby och fest. Var helt okej, vi fick igång dom flesta kan man väl säga... Haha. När vi fick nog drog vi till stan, vi hamnade på en fest med 15 grabbar. Haha. Alltså det var den bästa festen någonsin. Vi kom dit strax innan tolvslaget och vid fem var vi hemma hos Malin, det lilla "sovgänget" däckade runt sju men jag kunde verkligen inte sova. Fyllesnack i sömnen, snarkningar och annat var inte det lättaste att somna till. Sov någon kvart då och då tills Malin och jag vid elva bestämde oss för att ta tag i att.

 

Förresten, Poffe fick för sig att ta med sig Alex i hissen ner till våningen under där ett gäng bastade (??!!) och hon säger: Jag hatar att åka hiss! Då får jag för mig att hänga med som mentalt stöd.. Bra Åsa, bra. Hissen åkte en halvmeter och sen var vi fast. Och där satt vi. Vi hade det rätt så bra, men vi bestämde oss för att ringa och be om hjälp. Så en halvtimme spenderade vi i den lilla hissen, Alex, Poffe och jag. Vi blev ju lite av en sevärdhet också av resten av folket. Vi var ju mittemellan dörrarna på dom olika våningarna och det fanns ju fönster... Haha. Nae, riktigt bra kväll/natt/morgon!

 

Tack alla som var med igår för en grym kväll!