2010-03-31
 22:29:36

Det är något speciellt med Kalmar..

Bowlingen var mysig. Men det gick skit för min del. Kunde inte riktigt koncentrera mig när det finns så mycket att prata om! Haha :)
Efter bowlingen stack vi och köpte hem lite mat och åkte hem till mig där vi åt och pratade vidare :) Stina stack iväg på träning så Malin, Alex och jag gjorde oss lite kaffe och spelade plump.
Men vi var så sjukt trötta så dom åkte hem runt niotiden. Sen dess har jag städat lite, vattnat blommorna i hela huset och äntligen hunnit titta runt lite på datorn.
Eftersom Kim nu kanske kommer flytta hem till sommarn också (:D), så har vi bestämt att börja kolla efter lägenhet så fort vi har det säkert med jobb och så. Men nu har det ju kanske löst sig iaf för min del. Så det känns skönt. Kunde iaf inte låta bli att titta lite på lägenheter nu. Fanns någon bra, men vi får nog vänta liiiite till :)

Vetifan vad som hände nyss men jag fick världens huvudvärk. Askonstigt. Gör ont som fan när jag rör munnen/käken. Brukar ha ont men inte såhär ont! Så nu blir det nog sängen och tv resten av kvällen. Orkar inte sitta här mer.
Imorgon ska jag träffa min Kim. Länge sen nu och jag saknar honom. Hoppas verkligen att han flyttar hem nu, för nu kan jag inte förstå hur jag skulle klarat mig utan honom ♥

Fick förresten ett fint sms nyss. Här går man och är orolig i flera månader och så löser sig kanske allt på bara några dagar. 
Det är väl något speciellt med Kalmar.
Nej nu blir det verkligen sängen. Natti natti!



Jag älskar dig ♥

2010-03-31
 14:14:11

Förlåt!

Förlåt för dåligt bloggande, men det är full fart hela tiden!

Jag överlevde träningen i måndags. Men var sjukt trött. Haha :) Och jag har aldrig haft sån här träningsvärk innan kan jag säga! Haha.
Efter träningen i måndags kom Cim förbi och snackade i några timmar :)

Igår åkte jag in till stan vid tiotiden och fixade lite olika grejer. Sen gick jag till eniro där jag höll Fia sällskap ett tag innan vi gick vidare mot en lunch i stan :) Vill bara säga att när jag satt och väntade på Fia fick jag två väldigt positiva samtal på tio minuter! Haha. Tänk vilken lättnad man kan känna på bara tio minuter!
Fick iaf klartecken på att jag får jobb på posten i sommar! Och även att Karin kommer jobba exakt samma veckor som mig så det var väldigt kul :)
Sen fick jag ett väldigt kul samtal som förmodligen (hoppashoppashoppas) leder till jobb efter sommarn. Berättar mer när det är klart :)

Efter lunchen var det två timmar tills jag skulle möta Stina i stan så jag följde med Fia tillbaka till eniro och höll dom lite sällskap. Var väldigt lugnt i telefonerna där så dom var glada över lite sällskap :)

Vid halv tre gick jag in och mötte Stina för lite glassätande och mys! Sen åkte vi ut mot Smebban och jag hängde med till kören och hälsade på lite :) Mycket trevligt!
Efter det gick bilen in mot stan för att hämta upp Karin och sen köra tillbaka till Smedby för lite gleemys och sen sov både Stina och Karin hos mig :)
Det enda negativa med det var att jag lovade dom att köra dom till skolan imorse. Haha. Nemen det gick så fint så. Åkte hem och sov en timme efter.
När jag vaknat till lite gjorde jag mig iordning och åt frukost och sen åkte jag in till stan för ett litet läkarbesök.
Var som jag trodde inget allvarligt. Men jag har spänningshuvudvärk så jag ska testa massa olika grejer för att kunna slappna av ordentligt. Så nu blir det spikmatta varje dag!
Sen när jag kommer tillbaka till Sverige ska jag på akupunktur. Stavas det så?! :)

Nu har jag precis tagit mig ett långt bad och gjort matbeställning till jobbet till nästa vecka. Så nu blir det att göra sig iordning och ladda för bowling med Malin, Stina och Alex vid fyra! Ska bli så mys så :)

Nu måste jag springa. Puss! ♥


Syskonen på min bal 2008 :)

2010-03-29
 12:08:50

Helgen :)

Hej alla underbara!

Har inte hunnit skriva förrän nu. Haft fullt upp hela helgen, men det gör mig absolut ingenting :)
I lördags förmiddag åkte jag och hämtade upp bästa Karin för att handla mat till kvällen och för en runda på systemet. Sen åkte jag vidare till Lindsdal för att titta på alagets träningsmatch mot Madesjö. Det gick väl inget vidare men det var kul att träffa alla :) Jag frågade tränaren om jag fick komma och träna på måndag och då fick dom för sig att jag skulle vara med i blaget igår. HA! Jag hade inget val utan dom skrev upp mig på listan och "tvingade" mig att komma. Och när jag försökte förklara att jag skulle ha fest på lördagen sa dom att jag fick festa hur mycket jag ville, haha. Lite desperata efter folk :)
Efter Lindsdalsmatchen åkte jag vidare till min fina vän Malin och slängde i mig lite mat och sen åkte vi till Fredrikskans för lite Kalmar FF-Elfsborg. Kan väl inte påstå att vi tittade jättemycket på matchen, haha. Men vi hade trevligt!
Sen var det snabbt vidare till bilen och hämta upp Stina A och Karin igen, och lämnade av Malin hemma hos henne. Vi åkte hem till mig och började laga maten! Kanonis med lite hjälp, jag är ju inte världens bästa kock direkt. Haha :)
Runt halvåtta snåret kom Malin, Stina och Alex. Och efter ännu en halvtimme kom Fia som hade fastnat vid harpan. Haha :D
Vi åt och hade mysigt och pratade hela kvällen! :) Sen drog jag, Stina A, Malin och Fia in till stan där vi inte riktigt kunde bestämma vart vi skulle ta vägen haha. Vi var lite väl sena för både Sandra och Palace. Men vi hamnade på Bistro där vi dansade skiten ur oss en stund, sen drog Fia och jag iväg på "efterfest" och Stina och Malin stack hem.
Haha, efterfesten bestod av mig, Fia, Kim och Andreas. Men det var trevligt i typ en halvtimme, för sen blev vi "skickade hem"... Haha. Ja, Andreas fick besök.
Vi tog alla tre en taxi hem till Fia. Kim fick sova i extrarummet och jag och Fia tog deras dubbelsäng i sikte. Vi var väldigt trötta men kunde ändå inte riktigt ge upp våra fina diskussioner så vi låg och pratade till femsnåret innan jag sa: nu sover vi. vi får prata imorgon.

Jag vaknade vid tio av att mitt ben hade somnat. Och jag menar verkligen mitt ben. Det sov hela vägen från höften och ner till tårna. Sjukt läskigt och sen var det omöjligt att somna om. Så jag gick upp och hämtade min kamera och tog en underbar bild på min skönsovande Fia. Haha. När hon vaknade fortsatte vi vår diskussion ungefär där vi hade lämnat den på morgonskvisten :)
Vid elvatiden hör vi dörren öppnas och David kommer hem från sitt träningsläger. Han blir lite skraj då det första han ser är ett par killskor innanför dörren men sen hörde han både mig och Fia från sovrummet och Kim typ snarka i extrarummet. Haha :)

Vi tog sedan en liten promenad ut till stensö. Kim gick hem och Fia och jag tog en frukost/lunch på pizzapalatset. GUD vad jag har längtat efter den gyrosrullen! Haha.
Just det förresten. När vi vaknat fick Fia ett sms från Patrik (som är ledare i Lindsdal) att hon skulle hälsa mig att matchen var inställd då motståndarlaget inte hade folk. Haha. Frågan är om den verkligen var det eller om dom ångrat sig angående min medverkan! Haha.
Efter lunchen gick vi och hämtade min bil hos Karin och sen åkte vi ut till Smebban en snabbis och gav katten lite mat och sen var det innebandy! Fias lillasyster spelade semi i fair play.

I innebandysemin blev det vinst och sen drog vi hem till Fia där det var fotboll på tv vilket var väldigt passande för min kropp. Jag somnade direkt i soffan, som det trevliga sällskap jag är ;D
Vi tog det lugnt några timmar innan Fia och jag stack till maxi för att handla lite tacos som vi bjöd våra män på. Vid niotiden stack jag och Kim hem och sov. Väldigt skönt att få en hel natts sömn! :)

Imorse åkte jag hem tidigt för att ta hand om kriget som bröt ut här i lördags, nästan iaf. Det var flaskor, glas, tallrikar, grytor och grejer överallt. Så nu har jag diskat två omgångar (tack gode gud för diskmaskin!!) och tvättat en omgång tvätt.
Tog mig nyss en dusch och vid ettiden ska jag hämta upp Mahalin för en liten runda i stan. Ikväll blir det fotbollsträning så vi får se om det blir några fler inlägg i denna blogg eller om jag återvänder vid liv.

Ha en trevlig dag mina vänner!
Här kommer lite bilder från kvällen..                


Fina Karin och Stina


Haha, skönaste bilden!


Fia hjälpte killen med cykeln!


Trött Fia.

Tack för mig :)

2010-03-27
 08:33:14

Äntligen :)

Nu är det äntligen lördag! Jag är hemma, och idag händer en massa kul! :)
Bilresan igår gick bra, men som vanligt så ska det alltid hända något konstigt...
Vi skulle ta tåget ut till Son där vi skulle hämta bilen som Johan ställt där. Tåget gick en gång i halvtimmen, och eftersom vi ville hem så fort som möjligt så ville vi ta 15.50-tåget.
Efter stängningen (som jag gjorde i multifart) småsprang jag hemåt eftersom jag precis missade trikken. Sen var det bara in, hämta väskorna och Kim, ut och möta Andreas vid tunnelbanan. På tunnelbanan tittar jag på klockan och ser att den är kvart i. Ska erkänna att det kändes lite kört, men vi skyndade av t-banan när vi var framme på stationen och körde gång (sånt dom tävlar i du vet, ungefär så kändes det iaf) bort till vårt tåg. Väl där så ser vi massa folk stå på perrongen så vi inser att tåget inte har gått. Jag frågar en tjej om man kan köpa biljett på tåget och får ett: jaa.
När vi ska gå på tåget frågar Kim, kan man betala med kort då? Jag frågar konduktören och återigen ett: jaa.
Skönt! Vi lastar in med alla grejerna och pustar ut.
När konduktören kommer och vi ska köpa vår biljett så säger han: icke elektron!
Nu är det så att norskarna lurar på oss svenskar något jävla skitkort som vi inte kan använda någonstans typ. Känns det som iaf. Så nu står vi på tåget, ingen har kontanter och våra kort funkar inte. Helt proppfullt med folk, så man kan varken sitta eller andas. Då säger han: ni får hoppa av i Ski och köpa biljetter och ta nästa tåg. Tack för den liksom.
Men efter några minuter kommer han tillbaka, man ser att han tar världens omväg bara för att gå till oss. Han går fram till Andreas och småviskar något. Andreas säger okej och konduktören går.
Jag: Andreas, vad sa han?
Andreas: Jag har ingen jävla aning. Men någonting om rart. (konstigt på norska)
Jag: Jaha? Hörde du ingenting annat?
Andreas: Nae. Men jag tror att han kanske sa att vi kunde åka hela vägen.
Okej, vad gör man? Andreas tror att han har sagt att vi kan åka gratis hela vägen.. Men när vi kommer till Ski så säger jag iaf, vi går av och frågar honom en extra gång. Andreas går fram och dom står och småviskar till varandra en stund. Sen ser vi att Andreas börjar gå bort ifrån tåget och ställer sig vid biljettautomaten. FAN. Konduktören har då sagt att vi hade kunnat åka hela vägen gratis om vi hade varit två. Tre var lite för mycket. Men tjena.
Så det var bara att ställa sig och köpa en biljett, och sätta sig och vänta på nästa tåg, som skulle komma om en halvtimme, till oss där i lilla hålan Ski.

Vi kom så småningom fram till bilen och hämtar ut nyckeln på macken. Som förövrigt var en upplevelse det med. Jag går in och säger hej.
Killen i macken: hej. är det du som ska hämta nyckeln??
HALLÅ!? Har du frågat varenda tjej som kommit in i macken om hon ska hämta nyckeln?! Pucko.
Ja, nu var det ju iaf inte svårt att hämta ut nyckeln. Vi packade in och körde mot Kälma.
Vi kom iväg från Son vid kvart över fem och var i Kalmar redan klockan tolv! Så det gick verkligen jättebra. Jag körde hela vägen och vi gjorde bara två stopp. Ett på mcdonalds i varberg och ett på macken i växjö för att tanka.

Jag somnade ganska hejbums när jag kom hem, sen vaknade jag vid sju imorse av att mamma och pappa höll på o stoja där nere. Dom åkte just precis iväg till Sälen, så nu har jag huset för mig själv :) Men lär inte vara ensam många stunder. Mys på mina vänner som vill bo med mig :)

Nu ska jag äta frukost, och ta en långdusch och göra mig iordning. (tror jag tar det där sköna badet imorgon bitti!!) Idag blir det först lite mathandling med Karinus och sen fotbollsmatcher x 2! Berättar mer sen :)
Hej svejs! Eller tjenis penis som Malin föredrar! ;D

2010-03-26
 13:18:03

KALMAR!

Två timmar kvar på Bjørknes!
Sen bær det av mot vårt ælskade Kalmar! Så jævla underbart :D
Jag længtar till allt som hænder imorgon, och resten av veckan och alla goa mænniskor jag ska træffa ♥

Imorgon ær det utgång folket!!

2010-03-26
 09:52:32

Sverigee

Idag rullar lillbilen hemåt Kalmar! Sjukt gutt. Och nu kan vi åka raka vægen till Kalmar, før Johan och Olle tar Olles bil till linkøping. Skønt att vinna några timmars kørning inatt! :)

Idag har jag stædat och kommer stæda næstan hela dagen kænns det som. Vill ju læmna det rent och fint nu innan Evelina kommer igen :) Dessutom skønt att slippa stå och vara uttråkad vid facebook hela dagen. Nu kanske det bara blir en stund ;) Høhø.

Fick æven reda på att jag nu ska køra hela rundan med mat ændå. Vore ju kul om dom kan bestæmma sig någon gång. Først skulle jag køra hela (ca 10 cafeer), sen bara i stan (4), och nu hela igen. Jeje. Bara jag får en gps och en bil så ska det nog løsa sig. Hehe :)
Back to cleening!!

2010-03-25
 20:50:20

El?

Jag har en klump i magen.
Vi har inte fått en enda elräkning sen vi flyttade in här i oktober, och det ska inte ingå el. Jag har skrivit massa sms till hon som vi hyr lägenheten av men hon svarar aldrig när jag frågar det. Så nu går man bara och väntar på en elräkning som kommer bli så jävla dyr. Men vad kan man göra? Vi vet inte vad vi har för elbolag så man kan ju inte direkt ringa. Och så länge hon inte svarar så finns det inget vi kan göra.
Så nu håller jag verkligen alla tummar för att elen ingår ändå, på något sätt. Vi betalar ju fasen 8000 i hyra för vår etta på 25 kvadrat...

Nu har jag iaf packat färdigt. Skönt! Jag gick direkt till Jesper och Andreas efter jobbet och hämtade tvätten som jag lämnade där igår. Ja vi var ju förresten där igår, jag, Emma och Tim. Och så var Jesper och Karro hemma. Vi spelade plump, för tredje gången på en vecka, och bara umgicks. Det var jättemysigt.
Och eftersom vår tvättstuga är åt helvete som jag nämnt någon gång, hehe, så tog jag tillfället i akt och tvättade där igår. Men det hann inte bli torrt så jag lämnade kvar det i torktumlaren över natten.
Så då fick jag iaf tvätten ren och fin nu innan vi åker.
När jag kom hem så hade jag så ont i huvet så jag fick lägga mig och vila lite. Sen tog jag mig en lång och skön dusch, så jag kunde laga lite middag och nu packa. Skönt o ha det färdigt! Kim har spelat nhl nästan hela tiden sen han kom hem, så han har inte ens börjat packa än, plus att han fått för sig att han ska ut och springa ikväll också. Hehe, fattar inte hur han orkar nuuu :)
Aja. Nu ska jag nog kolla lite film eller nåt innan jag ska sova. Natti natti mina kära vänner :)



 


Något jag längtat efter 
är att få gosa med min fina Alfons,
och nu får jag göra det varje kvälli en vecka :)

2010-03-25
 13:50:19

Værldens deppigaste inlægg

Usch. Ibland kommer jag i såna jættedepptider. Och nu ær det en sån. Jag har ont i hela kroppen, huvudet dunkar som vanligt och jag kænner mig jættejættetrøtt.
Kan sova hela kvællarna och nætterna och ændå vara helt slut.
Jag ær ledsen øver att jag ær hær, så långt ifrån alla. Men ændå glad att jag ær hær. Før hær finns den mænniskan som jag mår så bra av ♥ 
Jag vet inte riktigt om jag ska se fram emot sommaren och det kænns skitjobbigt det med.
Och æven om jag någon gång ær glad før något, så gør huvet det till negativa tankar.
Det ska bli så skønt att få komma hem imorgon och verkligen hinna træffa alla jag vill. Men jag vet att jag kommer ha værldens klump i magen av att åka tillbaka hit.
Det ær verkligen en downperiod just nu. Nær jag vaknar på lørdag morgon ska jag fixa mig ett skønt bad och bara ligga och njuta. Det har jag saknat. Læsa en bok och bara må bra. Før det ær jag faktiskt værd.

2010-03-25
 10:55:17

Konsten att flirta..

Alltså vad ær det før fel på norrmæn egentligen? 
Jag ser inget fel i att killar flirtar. Men det finns ju grænser før hur man gør...
Varje gång dom kommer fram och ska handla något så får man en blink eller två. Det ær væl okej.
Men nær dom ska førsøka charma med ord, så blir det svårare. Sjukt konstiga metoder!
Dom flirtar hej vilt med alla tjejer som rør sig, i princip. Och jag tycker synd om killarna! Det hær ær ju faktiskt en skola, så varfør inte inføra en kurs? Konsten att flirta?
Jag blir rædd. Ær det samma nivå i Sverige??

Det konstiga ær att dom ger sig på såna oskønheter som jag, och inte porrskådisen och supermodellen som går på skolan. Aldrig någon som pratar med henne. Kanske ær hon mobbad. Kanske ær dom rædda att hon ska gøra en ny porrfilm. Dær och då, med dom.
Kanske vill dom inte ens få något. Kanske ær det så att dom flirtar før syns skull,
Kanske ær det så att dom i hemlighet møts nere på toaletterna i kællaren och har lite tjofaderullan med varandra.
Helt okej før mig.
(Varfør ska jag alltid balla ur?! førlåt før detta oerhørt onødiga inlægg.)

Det jag ville sæga var egentligen att norrmæn suger på att flirta.
Så singeltjejer, det finns inget att hæmta i norgeland.

Øver and out.

2010-03-24
 14:48:07

Norge ælskar sverige

Ja nu ær det bevisat.
Bytte radiokanal idag på jobbet, før jag var så sjukt trøtt på den førra. Och på den nya spelar dom BARA svenska låtar. Inte svenska band som sjunger på engelska, utan svenska band med svenska låtar.
Norge ælskar Sverige. Jag visste det hela tiden.

Jag har idag bestæmt mig før att køpa på mig en hejdundrande samling av smycken nær jag ær hemma. Har kollat runt lite på internet och hittat en massa snyggt. Man kan inte ha før mycket smycken. Och eftersom min smyckessamling inte ær særskilt stor så nu så får jag faktiskt
Kommer førøvrigt gøra av med massa pengar hemma. Har en hel lista på saker jag ska køpa typ, hehe.
Kanske ska sæga att myten att klæderna ær jættemycket dyrare hær ær væl kanske inte riktigt sant. Det ær ungefær samma. Men det ær ju så mycket roligare att køpa saker nær man ær hemma, så dom senaste veckorna har jag bara gått runt och spanat hær i Oslo :)

Nu kom Emma och Lisa och ska hålla mig sællskap sista timmarna så jag får umgås med lite folk någon gång. Hej svejs!

2010-03-24
 09:39:50

Resa :)

Har precis børjat dagen med mitt dagliga blogglæsande :) Trevligt trevligt. Och varje gång får jag ångest øver att jag faktiskt inte har ett skit roligt att skriva hær, men vænta bara en vecka så kommer det hænda en massa kul :) Mitt liv hær ær faktiskt ganska enformigt. Vakna, jobbet, soffan, æta, tvn, sova.
Men igår hænde det lite annat, vaknade, jobbet, stædade, diskade, lagade mat, Emma kom, sængen. En trevlig tisdagskvæll :)

Ikvæll ska jag till Jeppe efter jobbet. Emma, Tim och Jossan kommer också. Vi ska spela spel och umgås :) Både Kim och Andreas jobbar øver så dom får klara sig utan oss en kvæll.. :)

Nær jag har tråkigt på jobbet så tænker jag på resan som ska bli av i høst. Nær jag ær hemma nu på lovet ska jag, Malin och Stina gå till en resebyrå och checka lite. Någon som har några tips på resa? Vi kommer troligen att resa i september, oktober någon gång. så lite før tidigt før Thailand. Vi ær lite sugna på Fiji. Någon som varit dær och har tips?



Visst ser det fint ut?! :D

2010-03-23
 12:22:00

Ræddare i nøden



Jag tror Denise ær min ræddare i nøden på jobbet. Hon finns dær varje gång jag har tråkigt, vilket faktiskt ær en hel del av mina 9 timmar på jobbet. Skulle æven vilja tacka facebook och alla mina kæra vænner som vill chatta med mig varje dag. Malin, finns dær næstan varje dag och kan hænga med mig några timmar. Karin støttar mig genom fina sms lite då och då. Ja och alla ni andra finfina mænniskor som hjælper mig genom vardagen!

TACK

(bilden ær på mig och min enæggstvilling Åsa som bor hos Andreas och Jesper (stackarn) och tyværr inte blir påklædd varje morgon.. vissa har det svårt i livet)
2010-03-23
 09:51:41

tråååk

Høhø. Många undrar om min hemlis, men det ska den vara ett tag till. Hemlig alltså :) Ni får reda på det så fort jag kan berætta! Promise :) Værldens bæsta hemlis iaf !! :D Så glad, så glad.

Imorse nær jag vaknade var jag riktigt pigg. Men nu ær jag fan i værldens svacka alltså. Skulle kunna somna stående, hær och nu. Men væntar nog ett tag med det.

På fredag ska jag åka hem !! kan ni førstå detta? sjukt gutt. men den dagen kommer jag vara som ett vrak. først upp och jobba hela dagen och sen direkt sætta sig på ett tåg ut till Johan, Olle och bilen. Sen sætta sig och køra hela vægen hem, med ett mellanstopp i Linkøping som kanske inte direkt ær på vægen om man sæger så.
Och tænk er då att jag ska sitta hela vægen med fyra størda pojkar i bilen. Jag kommer vara mentalt størd i huvet nær jag kommer hem. Sådær tre på natten...
Men det får det vara vært !! :D

Nu væntar jag på att rasten ska børja, och sen då ta slut, så jag kan laga sallader. Kuul !!
(førresten så fick jag mina jobbklæder igår. efter tre månader. haha)



bjuder på dessa skønheter idag

2010-03-22
 16:46:28

yeaaa

20 min till stængning! Denna dagen har ændå gått rætt fort, æven om jag inte haft något att gøra och stått på facebook hela dagen! Haha. Karin kom med dagens kommentar: alltså vad fasen jobbar du med egentligen?!
Ja jag førstår att det ær många som undrar.. :) Och det får ni fortsætta gøra før jag orkar inte skriva det just nu.

Ska ivæg och træna direkt efter jobbet idag. Førra veckan blev det bara en løprunda och det ær ju lite før dåligt, æven før mig ;D Så idag ær det dags igen. Kim jobbar tydligen øver idag, så det kanske bara blir jag och Jeppe.

Nu ær det sista rasten och sen dags før promenaden hemåt :)
2010-03-22
 10:11:54

Hemlis :)

Har værldens bæsta grej på G och jag ær helt uppspelt. Men det ær en hemlis æn så ni får hålla er ett tag :)
Iiihhh :D

2010-03-21
 09:13:04

Sjukt tråkigt inlägg :P

Ja. Datorn har varit upptagen hela helgen så har inte kunnat skriva. I fredags var vi som sagt hos Andreas och Jeppe och mös. Först middag och sen spelade vi plump. Som jag var så snäll och lät Andreas vinna över mig såklart. Inte snällt att låta honom komma sist bara för att det var första gången.

Sen igår var jag på stan och lunchade med Ebba, sjukt länge sen vi träffades så det var riktigt kul :) Sen så köpte jag en bikini som jag tittat på så sjukt länge men har varit lite osäker på pga priset.. Plus att man inte kunde prova den i affären. Men jag köpte den iaf och den var fin :)
På kvällen bjöd Kim på goood mat och sen kom Andreas för att titta på hockeyn. Och senare kom även Josse och Tim och vi kollade på Millenium. såg ni det? Haha, vi hade världens diskussioner om vad som var med i filmen och inte :) Sen tog vi en omgång plump till, och denna gången lät vi alla Andreas vinna. Han blir så ledsen annars.

Kunde verkligen inte sova imorse, även om det blev rätt sent igår. Så nu ligger jag i soffan med datorn och en film på tvn. Har kommit fram till att jag är hemma om en vecka och det kommer bli sjukt gutt :D
Idag ska vi ut och springa en runda igen, och sen blir det FF på tvn klockan 3 !! :)
Sjukt tråkigt inlägg men där har ni min helg. Orkar inte skriva något mer. PUSS ♥



Gammal bild på älskling i danmark :)

2010-03-19
 18:08:57

Fredag

Håller på och göra mig iordning nu för lite middag och mys hos Jesper och Andreas. Med kommer även Christina Marie och självklart Kim som redan är där. Kände mig alltför sunkig så tog mig en fin dusch och väntar nu på att plattången ska bli varm och go :)
Jag vill verkligen inte sitta inne hela kvällen, så har försökt med både bio och bowling men grabbarna har tydligen inga pengar så vi får se vad som händer! Någon i Oslo som har något gutt på G som inte kostar för mycket så bara hör av er ;) Höhö.
Puss&hej!



Bjuder på en bild på mig och bror i thailand!

2010-03-19
 11:20:12

Hockey ♥

Hej mina fina vænner! 
och ett særskilt hej till Maja som ær en extra fin væn ;)

Igår var en intressant kvæll. Jag kom hem från jobbet och maten stod på bordet (man har ju en fin man), sen tog jag en långdusch och fixade sen håret, ville inte se ut som ett troll en dag till på jobbet. Sen tog jag hand om disken som hade hunnit bli ett litet berg. Har man ett litet køk så syns disken dessutom helt pløtsligt mycket mer!
Sen øppnade jag mitt egna lilla spa och vælkomnade mina føtter, och dom blev vældigt glada før detta! :)
Sen bæddade jag nytt i sængen (åh vad jag ælskar att somna i en nybæddad sæng). Værmde sedan resten av pajen som fanns kvar och bjød min fina man på detta goda konstverk jag gjorde hæromdagen.
Och ni måste førstå att allt detta gjorde jag før att jag verkligen INTE ville sætta mig i soffan! Ni førstår, igårkvæll var det hockey på tvn. Och detta ær ju en sport som jag verkligen tycker ær jætteroligt att titta på!
Jag lyckades hålla mig borta førsta perioden ungefær. Eftersom Kim har varit så smart o køpt en sån sladd så man kan koppla datorn till tvn så var ju æven datorn upptagen så jag satte mig i soffan och hoppades på att jag skulle kunna lyckas hålla mig vaken iaf ett litet tag. Denna planen gick rætt så mycket åt helvete.
Efter ett tag kænde jag mig besegrad och gick och borstade tænderna. Nær jag lite senare la mig i sængen och kollade på klockan var kl 20.30. Ja, Kim påpekade detta ett antal gånger men det spelade ingen roll.
Kvællen var kørd.

Nær jag sedan fick ett sms klockan 22.30 fløg jag upp fort som fanken, i tron på att det var væckarklockan som ringde. Ja, jag hade ju redan sovit mina timmar, så det hade ju kunnat vara sant.

Ikvæll skulle killarna ha spelat stor fifaturnering, men det blev inget med det nu. Så jag har sagt till Kim att det ær bæst att vi går på bio eller hittar på något annat kul før annars blir det nog sængen 20.00 ikvæll :)
Ha det gott mina vænner ♥

2010-03-18
 15:22:33

Fikk isklump i hodet - ligger i koma

Sjukt. Detta hænde precis utanfør min skola och jag går dær varje dag. Om någon av er vill læra er lite norska så har ni en gratis lektion hær: http://www.vg.no/nyheter/vaer/artikkel.php?artid=587438 :D

Fick værldens søtaste sms från min fina væn Karin nyss. Saknar dig ♥  Och jag hoppas att skæmtet om kebabtallriken blir sann nær jag kommer hem !!! ;D

2010-03-18
 13:27:57

Kaos

Ja idag børjade jag jobba 06.20 och slutar inte førræn 17.30. Usch, men det funkar. Kørde ju hela bilrundan imorse, så jag har iaf inte varit på cafeet hela dagen. Det gick iaf bra att køra! Jag kørde helt med gps:en så Emma kunde mest sitta och sova, eller? ;) Hehe ne, men hon hjælpte till lite men jag ska nog klara av det nær jag ær sjælv också. Bara nær jag ska køra inne i stan det blir jobbigt, med trikkar (sæger man så?) och massa bilar och folk øverallt. Sjukt konstiga vægar.
Imorgon blir det tidigt igen men då kanske jag bara ska køra inne i stan, før det ær det som ær svårast..
Fasen vad skønt med fredag imorgon !! Sen ær det sista veckan hær på Bjørknes innan jag ska "flytta".

Idag på lunchen var det værldens kaos hær. Haha, roligaste lunchen på længe!
Min chef skulle ha kommit och hjælpt mig (och byta av mig så jag kan æta och gå på toa och såna grejer...) men han kom inte. Sjukt lång kø och alla bestæller kaffe (alltså typ latte och sånt som jag gør). Mitt i allt kommer Askokillen med min leverans, och han fattar inte hur man anvænder hissen, det gjorde iofs inte jag heller førsta gången før den ær cp, men då fick jag iaf stælla mig och førsøka førklara hur den funkar. Samtidigt som en kille sætter sig vid pianot och spelar værsta låten. Hallå?! Alla ville mig illa.

Sjukt att jag inte har ett skit att skriva om men det ændå blir hyffsat långa inlægg. Førlåt før det.
(Førresten så læste Kim min blogg hæromdagen och påpekade att jag inte fått någon jævla kommentar alls, så kan inte någon bara vara snæll och skriva vad fan som helst så att Kim inte hånar mig resten av livet???) Tack i førhand.
PUSS ♥

2010-03-17
 18:42:40

Hjälp?

Någon som vet hur man tar bort namnet som står uppe i vänstra hörnet? ;D

(ändrat header igen, ska man skriva en dålig blogg så ska man ha en ful bild. det där är jag)

2010-03-17
 17:08:49

Lite att fundera på..

Sökte ett jobb igår. Det enda jobbet jag har sökt. Bara för lite skojs skull.
Dom ringde idag.

Haha, jag tror att jag kan tycka det vore kul! Tjäna lite extra pengar! Men jag är lite kluven..
Jo, det är ett extrajobb som säljare på homepartyn.. Det vet ni vad det är va?
Ja isf ska jag åka ut på homepartyn och sälja kläder och väskor. Dom verkar fina och bra..
Man får själv välja hur mycket man vill jobba, men ungefär en/två kvällar i veckan, och det blir några extra tusen i månaden (om man säljer nåt då såklart) !!

Det jag funderar lite på är hur kul det är egentligen, och om jag känner att det är värt tiden. Ska jag ta det så vill man ju kunna göra det iaf en gång i veckan och om jag ska spela fotboll OCH sjunga i kören som jag ju gärna vill så blir det inte så många kvällar i veckan lediga.
Men vill ju samtidigt spara pengar nu, och om jag får posten i sommar igen så blir det inte så många timmar varje dag.. Och pengar är verkligen ett måste nu om den där resan ska bli av :)
Men det ska den absolut, eller hur brudar?

Jag fick iaf fundera, och skulle höra av mig strax innan jag kommer tillbaka till Kalmar igen, så jag har ju ungefär två månader på mig.. Vad tycker ni? Hjälp mig !!



ett litet ps. han sa att dom hade fått jättemånga ansökningar,
men att han inte hade börjat titta på några än.
Men han tyckte jag verkade så intressant så han ville kolla med mig först ;) Haha.

Sen är ju frågan hur många han säger så till ;)

2010-03-16
 17:41:06

Helt slut !!

Usch, kom precis ut ur duschen efter ett träningspass med Kim. Han tar ju död på en! Vi skulle gått till gymmet och sprungit på löpbandet men vi bestämde oss för att ta en löprunda ute istället.
Och ja, en löprunda blev det. Fy fan vad vi sprang.
Jag ser inte fram emot fotbollscomebacken längre. Jag kommer vara död efter uppvärmningsvarvet.

Nu står Kim i duschen och sen blir det att gå och handla mat. Det är helt tomt i både kyl och frys ;)

Imorgon ska jag åka med Emma, hon som kör maten på jobbet nu, så då börjar jag halv sju på morgonen. Kul! Plus att jag inte ens hittar dit där vi ska träffas. Så det blir tidigt imorgon bitti..
Ska även åka med på fredag morgon, för sen tisdagen efter lovet ska jag köra själv. Är lite nervös för det om jag ska vara ärlig... :S

Ha det gott mina vänner ♥
2010-03-15
 12:13:51

Nytt jobb!

Ja då har det løst sig nu då :) Har ju varit lite osækert vart jag skulle vara nu nær Evelina kommer hem. Jag har ju varit hær på Bjørknes nu nær hon har varit ivæg och rest i tre månader.. Så nu ringde chefen och frågade "har du kørkort???" Jaa.. "Bra!"

Ja så det nya jobbet, som egentligen inte ær ett nytt jobb i sig, ær att jag ska køra all mat ut till dom olika cafeerna! Vilket innebær att jag slutar tidigare om dagarna, halv tre, tre istællet før halv sex! Mycket skønt nu nær solen børjar komma fram :)
Jag kommer børja veckan efter lovet, men skulle få någon dag då jag åker med så jag hittar och lær mig køra i oslo (som kommer gå åt pipan!) någon dag innan lovet, så troligen næsta vecka då ;)

Jag ær glad før att jag nu æntligen har fått besked, sen får vi se hur gutt det nya jobbet blir.. Har iofs bara væntat på den frågan, før det var væl rætt væntat att jag skulle få det eftersom dom två som kør maten nu slutar nu och jag stod utan efter lovet :) Men nu blir det iaf nya jobb både før mig och Kim inom tre veckor! Gutt gutt :)

2010-03-15
 08:59:13

Inbrott

Igårkvæll skulle Kim tvætta.. Nær han kom upp igen så sæger han att han har træffat en tjej i hissen som varnat før inbrott. Hon hade tvættat, och nær hon skulle gå ner och hæmta tvætten igen hade hon inte låst sin lægenhet. Och då hade någon gått in och snott en massa grejer hos henne.
Fatta att det tar 5 min och gå ner och hæmta tvætten, och man behøver dessutom nyckel før att ens komma in i huset. Så førmodligen ær det någon i huset som går in och gør inbrott nær folk tvættar!
så jag blev skitrædd, så nu ska jag VERKLIGEN låsa efter mig hela tiden! Før hur kan han ha koll på om jag ær kvar i lægenheten nær Kim går ner? ;) Sjukt læskigt iaf.

Har nu kommit fram till att man inte ska tvætta i norge. det leder bara till problem.

Nu står man på jobbet igen och har sjukt kul. Tog med mig en bok før att underhålla mig med idag. Men skønt som fan att sluta vid två !! :)
Hoppas ni har det bra. Puss,

2010-03-14
 14:00:51

Fotboll

Sitter och kollar igenom alla mina bilder och kom till fotbollsbilderna. GUD VAD JAG SAKNAR DET NU !!
När man ser alla bilder från fotboll, sommar och sol. Gaah!
Men nu är det bara två månader kvar sen ska jag fan vara på plan igen.
Saknar även alla tjejerna i Lindsdal ♥

 

 





2010-03-14
 10:51:09

Yatsi

Godmorgon mina vänner!

Vaknade väldigt tidigt idag, sov inte så bra.. Så jag gick upp och började trixa med detta! Vad tycker ni? :)
Lite roligare än förut tycker jag iaf! :)

Kim ligger fortfarande och sover så jag vet inte riktigt vad jag ska göra nu. Sitter med hörlurarna över hela skallen och lyssnar på Winnerbäck. Inte helt fel såhär på morgonkvisten :)
Igår var vi som sagt hos Emma & co (om ni undrar så är "co" Jossan och Tim!)
Vi kollade på FF, sen spelade killarna fifa och vi tjejer spelade yatsi. Som förövrigt är ett pensionärsspel! Tänker aldrig mer spela det Jossan, bara så du vet ;) Haha. Även om jag fick yatsi i sexor. Det var det mest spännande som hände under hela spelet. Sen fick jag ont i halsen. Fattar inte varför jag ens skrek. Jag kan ju inte ens spelet. Men så mycket som Jossan hade snackat om det innan så förstod jag ju att det var bra.
Men vad spelade det för roll när jag inte ens vann. Skitspel.

Sen var det melodifestival på tv. Det var ju kul. Jag fick ont i huvet eftersom Andreas sjöng Manboy en gång var tionde sekund. Eller skrek är nog ett bättre ord.
Jag tror han gillade killen mer än låten. Han var mer tänd på honom än alla tjejerna tillsammans. Typ.

Efter melodifestivalen anlände lite fler tjejer till vårt lilla partaj. Mycket trevligt :) Men efter ett tag blev Kim hungrig så vi beslöt oss för att gå och handla lite mat (kebab) och dom andra i sällskapet begav sig mot Yatsi. Inte spelet, ett uteställe. För er som inte vet bättre :)

När vi nästan var framme vid kebaben (efter en kissepaus vid kyrkan) tvärstannar Kim. Visar en liten grimas. "Har ju fan ingen plånbok med mig!!" Synd. Ingen mat för oss denna natt. Vi gick hem och åt lite mackor istället.
Ska också säga att kebaben inte ligger direkt mot vårt håll från Emma&co... 



Beviset...

 



Ja ni ser ju vad jag fick umgås
med hela kvällen..





2010-03-13
 18:55:19

Kalmar FF och melodifestival!

Nu sitter man hos Emma & co, killarna deppar efter FF-matchen med fifa. Som vanligt.
Så vi tjejer får underhålla oss själva nu en timme tills tvn är VÅR! Då blir det melodifestival för hela slanten !!
(Inte för att det är jättebra underhållning men för att vi faktiskt får bestämma vad som visas på tvn då för en gångs skull)
Killarna får underhålla sig själva med att dricka öl. Det gör dom ganska bra nu också iofs.

På dagen idag gick Emma och jag på stan en runda, men jag har inga pengar och Emma orkade inte prova något så det blev inget köpt. Men jag spanade in lite fina grejer som ska köpas på Kalmarbesöket tror jag :)
Nu blir det spel! :)
2010-03-13
 13:40:08

Lördag

Har suttit hela morgonen med att lära mig photoshop! Har tänkt att göra en header här till bloggen i helgen, det går sakta framåt men är verkligen ingen stjärna.
Det blir förhoppningsvis lite roligare än det ser ut nu iaf och det är ju behövligt :) Sen får vi se om jag får in den också! Haha. Det är ett annat problem.. :)

Nu håller jag på och göra mig iordning för stan med Emma en runda. Sen ska vi hem hela gänget till dom och kolla på Kalmar FFs seriepremiär och sedan ikväll melodifestivalen. Nice nice :) Vem hejar ni på? :)

Ha en mysig lördag! Puss
2010-03-12
 12:48:57

12 mars, ja det ær det. Idag. Faktiskt.

Sjukt tråkigt på jobbet idag. Det ær som sagt tentaskrivning, så det ær totalt døtt hær. Och dom elever som ska skriva ikvæll som kommer hit (inte många) kan inte køpa något ændå før kortautomaten funkar inte. Inte ens reservløsning. Great.

Har førøvrigt ont i mina høfter. Jag sprang vældigt långt på løpbandet igår (tænker inte sæga hur långt, men vældigt långt) och det kænns i mina høfter idag plus att jag står och hænger som en jævla kossa på jobbet varje dag. Kommer, som Kim alltid sæger, vara en sån tant som har værldens sæmsta hållning nær jag ær gammal. Great.

Idag ska jag stæda efter jobbet. Kul, men jag tror jag slænger mig i soffan en stund och tar en liten snabbsovstund innan faktiskt. Great.
2010-03-11
 12:47:11

Kalmar!

Glad idag, før jag bestæmde mig vældigt sent igårkvæll att jag åker till Kalmar på lovet.. Efter lite snack med mamma då såklart :)
Det ska bokas en lækartid så jag kan kolla min huvudværk men annars ær jag ledig hela veckan och ska bara gøra massa kul har jag bestæmt mig før. Antar att alla jobbar på dagarna men min kæra Karin ær ju ledig så vi får underhålla varandra tror jag :)
Sen har jag redan kollat upp att mitt kæra Lindsdal spelar træningsmatch två gånger under veckan jag ær hemma så det ær ett måste att kolla dom ! :)

Det blir førhoppningsvis bil hem och tillbaka med Andreas, om jag får låna MIN bil! Hehe. Johan har ju den hær uppe så han kan ta sig till jobbet men han får fixa det på annat sætt den veckan tycker jag. Så mycket skønare med bil då man kan åka nær man vill och stanna fritt och sådær. Sen om man ær två blir det ju både trevligare och billigare ;) Om det ær någon mer från Oslo som vill åka med så ær ni vælkomna att gøra en anmælan :)

TVÅ VECKOR KVAR :)
2010-03-10
 21:39:43

Chillidill

Det blev ingen städning ikväll, haha. Eller jag diskade och plockade upp så nu ligger det inte massa grejer överallt iaf. Sen kollade jag och Kim på en film, innan han stack iväg och skulle kolla på fotboll. Jag orkade inte ikväll, inte för att jag brukar följa med men var lite sugen på det idag faktiskt :)
Men dom fick en grabbkväll själva istället, och dom klagar nog inte :)

Istället ligger jag i sängen, snackar med mamsen på skype och tar det väldigt lugnt. Nu ska jag kolla på lite tv tror jag. Natti natti, Puss! ♥



Mamsingen och jag i Thailand

2010-03-10
 15:50:36

Problem...

Alltid problem med mina leveranser ! Børjar bli lite irriterande nu.
Asko har kommit fem minuter innan jag ska stænga två gånger i rad nu, jag skulle ha fått all læsk från coca cola førra onsdagen, och då kom dom inte. Så nu har vi ingen læsk typ :P
Idag skulle Tine ha kommit med alla mjølkprodukter (som førresten ær slut næstan allt). Dom brukar alltid komma på førmiddagen innan lunchrasten, men dom har fortfarande inte kommit.

Så sjukt tråkigt att behøva ringa runt till alla føretag varje gång man ska få något. USCH !!

2010-03-10
 12:25:58

Glad glad glad

Hej hopp alla goa læsare :)

Fick precis vældigt glada nyheter. Jag kommer stænga kl 14 från fredag till onsdag denna veckan pga tentaskriv før eleverna. RIKTIGT GUTT !! Særskilt nær det ær sol ute :)

Sen så har jag kollat i kalendern och det ser mycket bra ut :) Bara två veckor tills det ær påsklov och då ær jag ledig i tio dagar! Funderar på vad man ska hitta på før kul då.. :) Har lite planer...

Igår efter jobbet så stack jag, Kim och Jesper och trænade direkt, jag sprang och dom kørde styrka. Sjukt mycket folk alltså.. Fick ta værldens sæmsta løpband dær alla kunde se en nær man høll på o døø. :)
Hoppas verkligen att træningen man gør nu kommer gøra någon nytta alls infør fotbollscomebacken i sommar! Kænns verkligen inte som det iaf.. Hehe.
Efter træningen tog jag en långdusch, lagade lite god mat och sen blev det dom sista Gleeavsnitten (som jag har iaf). Ælskar det programmet, man blir så glad :) Om ni inte har sett det så ær det ett hett tips før er som gillar musik !! :D
Till och med Kim tittar till ibland på tvn, så jag vet att æven han tycker att det ær rætt kul faktiskt ;)

Idag får det bli lite chillkvæll, funderar på att stæda lite faktiskt. Jag orkar aldrig ta storstædningen på helgerna længre, særskilt nær det ær så fint væder så man hellre vill gøra grejer ute! Får se hur det går med det idag.. :)

Fick æven ett vældigt gott besked från min bæsta væn i Kalmar igår, vilket gjorde mig ænnu gladare ♥

Puss på er alla glada! Nu ska jag gøra lite yoggisar och goo smoothie :)



Længtar till solen !!

2010-03-08
 19:53:39

"Han som ska fixa dom nya knapparna"

Läs för att förstå hur jobbigt jag faktiskt har haft det idag. Jag är impad om ni fattar vad jag menar.

Jag ska få in lite nya "knappar" på min kassa på jobbet och till detta finns en kille som gör det åt oss.
Jag står på jobbet och tar betalt, då ser jag att någon är inne i mitt kassasystem och trycker på en massa grejer. Inte jag alltså, jag förstår ganska fort att det är säkert är "han som ska fixa dom nya knapparna", klockan är kvart i fyra. Alla andra cafeérna inom företaget har stängt utom jag.. Så jag blir lite irriterad över att han inte har fått reda på detta eller har kunnat vänta en timme tills jag också har stängt. men iaf, jag ringer min chef och säger detta. Samtidigt som jag pratar med honom i telefon så ser jag att "han som ska fixa dom nya knapparna" stänger ner mitt kassaprogram och stänger av datorn!
Jag får då slänga på telefonen och snabbt sätta på datorn igen. Nu har kön vuxit från 0 till 2.
Jag blir glad när jag märker att "han som ska fixa dom nya knapparna" inte längre verkar vara inne och mixtra i min dator så jag startar igång kassaprogrammet igen och ska börja ta betalt av min lilla kö.
Datorn HÄNGER då sig och jag kan inte trycka på någon knapp alls. Jag ringer då min chef igen, som säger att jag ska dra ut alla sladdarna och sen starta om det igen. Jag gör detta.
När jag satt i sladdarna igen så sätts inte datorn igång. Helt svart. Kan inte trycka någonstans. Jag ringer då chefen igen, och jag hör ingenting av vad han säger. (NORSK, smått stressad, barnskrik i bakgrunden...)
Vi lägger på. Jag fick inga tips alls. Tack.

Jag fortsätter att trycka på alla knappar jag ser. Till slut får jag igång datorn.
Jag sätter igång kassasystemet ännu en gång. Det har nu gått 20 min. Jag har fått säga till kön att dom får komma tillbaka och betala senare.
När jag fått igång programmet ÄNNU en gång, har jag två personer i kö igen. Jag ler, säger, NU SÅ!
Försöker trycka in beställningarna, ingenting händer. Datorn har hängt sig igen.
Jag ringer min chef, än en gång, förklarar att jag har fått igång datorn, programmet men jag kan inte trycka något. Han säger att han ska ringa upp.

Jag väntar. Efter fem minuter (och en rast senare med lång kö då jag fick skrika till alla i kön att jag bara tog kontanter, att datorn hade hängt upp sig och kortautomaten då inte fungerade. Då jag alltså fick ta betalt i kontanter och SKRIVA för hand vad alla hade köpt, SJUKT JOBBIGT) så ringer han. Jag hör ingenting.

Jag får fortsätta ta betalt i kontanter och skriva upp. Efter ett tag ser jag på datorn att det nu har tryckts in typ 20 beställningar i programmet, alltså allt det jag försökte tidigare.
Jag tar betalt av en, det går bra. jag ringer chefen och säger att det funkar igen. han blir glad.

När jag går runt på andra sidan "disken" så ser jag att skärmen (där det ska stå hur mycket det kostar och så för kunderna) ser jag att den har fått damp och rabblar upp typ allt vi har att sälja. Sjukt fort, alltså helt cp.

Jag vänder skärmen mot mitt håll och låtsas inte som någonting. Jag orkar inte ringa chefen en gång till.

2010-03-08
 12:36:16

Fuck you

Fuck youuu klingar fint på jobbet. Haha! (Evelinas cd faktiskt)
Idag ær det grått och tråkigt væder ute igen, men då kanske man faktiskt kan stå ut att stå inne hela dagen på jobbet :)

Inatt sov jag inge bra alls. vaknade typ varannan timme och trodde att jag skulle gå upp, vilket jag gjorde också, flera gånger. Att man inte lær sig att kolla på klockan innan man går upp nær man gjort så hela natten. Haha, men sen ær jag ju inte så smart heller.

Ær lite bættre i huvet idag iaf. Får se hur længe det håller sig så :) Men jag ær glad før dom stunderna som ær bra! :)

Har kommit på att jag faktiskt inte har något kul att sæga, eller har sagt i detta inlægg. Eller i något inlægg alls faktiskt.
Och ændå finns det folk som læser den.
Dagens fråga ær då: Vad ær det før fel på dig?

2010-03-07
 10:22:14

Another day with HUVUDVÄRK

Hej alla glada.

Igår hade vi mycket mysigt planerat..

Jag skulle träna: sprang 2½ kilometer innan jag var tvungen att bryta och gå och lägga mig i soffan på gymmet för mitt huvud höll på att sprängas.

Vi skulle åka skridskor: jag fick stanna hemma och sova i tre timmar för jag hade för ont i huvet för att ens ta mig någonstans.

Jag skulle laga god lördagsmiddag: jag sov, kim blev hungrig och han lagade spagetti och köttfärssås.

Jag kunde faktiskt diska efter några timmar i sängen iaf. och sen tog jag mig till Emma och Jossan efter en film i soffan. det blev lite melodifestival och film. Jonnsan var ju med också :)
Kvällen var det bästa på hela dagen, och jag mådde ganska okej.

Vaknade idag kallsvettig och världens huvudvärk igen. Så det blir sängen hela dagen så jag kan jobba imorgon.
Börjar bli trött på det här nu. Varje helg ser likadan ut.
Fy för huvudvärk.

Tur iaf att jag har min Kim som ramlade in glad och go inatt. Kanske är därför jag har sån huvudvärk idag, jag blev full av hans andedräkt.. :)

Hade varit kul om man kunde komma ut lite i solen idag. har varit riktigt fint väder här nu hela veckan! Då blir man lite piggare iaf :)
nehe, nu blir det en film till tror jag. andra för denna dagen. och klockan är kvart över tio.

Tänker på er där hemma! ♥

2010-03-06
 10:57:21

Stockholm, Karin, begravning...

Hej hopp!

Det har hänt så mycket den senaste veckan så jag har inte hunnit/orkat skriva...

Stockholm var kanon! Jag skulle alltså ta flyget från Oslo, så jag gick upp vääldigt tidigt för att ta tunnelbanan till centralen. Jag köpte min tunnelbanebiljett och är 30 meter från tunnelbanan när jag ser att en står nere på spåret. Men med mina väskor och allt, så orkar jag inte springa ner så jag tar det lugnt och tänker att jag tar nästa (som går om några minuter....)
När jag kommer ner till spåret, tittar på skärmen, så står det att nästa går om en halvtimme !! Jag kommer då på att det är lördag och att dom då inte går lika ofta. Så det är bara att sätta sig där, i kylan, helt ensam. Kvart över sex på morgonen med en massa uteliggare runt en som glor som fan.
Väldigt bra början på resan, hehe. Men efter det flöt allt på bra :)

När jag kommit fram till Stockholm så skulle jag möta tjejerna på stationen. Jag ser dom stå och ha ett väldigt djupt samtal, Stina tittar på mig och jag ler. Men hon ser fortfarande väldigt seriös ut och jag tänker "kul att hon inte har sett mig på flera månader och inte ens kan le när hon ser mig..." :) När jag kommer fram så hoppar hon till. Hon hade tydligen inte känt igen mig med mörkt hår.. Visst Stina, visst...

Dagen går till att springa på stan och äta en väldigt god lunch, prata och skratta precis som vanligt :D
Efter lite fix, fördrink och mys på vandrarhemmet vandrar vi bort mot Göta Lejon på kvällen för att se Grease.
Väldigt lyckad kväll, länge sen jag skrattade så mycket. Visst, det kanske inte alltid var för det som hände på scen, men vad gör det :)
Efter teatern gick vi och mötte upp min käre bror och satte oss tillsammans på en pub, drack lite gott och pratade. Väldigt trevligt :)

Dom som känner mig vet att det inte går många timmar utan att jag blir hungrig, och har man bara ätit lite lunch vid två så är man rätt hungrig vid tolv. Så vi beger oss mot något matställe, som kanske tog lite längre tid än vanligt, när ens bror (som faktiskt är stockholmsbo) har druckit lite och hittar mindre än vanligt.
Men till slut så kom vi till vårt kära mcdonalds och vi blev glada och mätta igen :)
sen var det bara vandringen tillbaka till vandrarhemmet som tog emot men det fixade vi lätt med snack hela vägen hem :)

Söndagen blev det lite stan igen, och sen körde vi hemåt Kalmar :)

Gud, jag är imponerad av er som har läst allt, och jag har inte kommit till hälften än! :)

När vi kom fram till Kalmar så åkte jag hem och träffade mamsen och papsen en snabbis, packade om lite fort och tog bilen mot min kära vän Karin.
UNDERBART att träffa dig igen vännen, du vet att jag tänker på dig.
Det blev en väldigt mysig kväll med en massa prat om allt som hänt, men även glatt och hoppfullt prat såklart :)
Det blev inte så mycket sömn men det var det verkligen värt :)
Allt kommer lösa sig, du har viljan och styrkan :)

Det var då måndagen den 1 mars, jag åkte hem från Karin, duschade och gjorde mig iordning och åkte iväg till kyrkan..
Tänker inte skriva så mycket om själva begravningen, men det var så himla fint och helt perfekt. Stina, din sång gick rakt in i hjärtat på alla, du är så SJUKT duktig !! Tack igen..

Med så lite sömn på natten och begravningen och middagen efter, var jag helt slut på kvällen. Huvudet kändes helt tomt, och gör det fortfarande...
Det var såklart underbart att få träffa dom jag hann träffa hemma, men det var ju inte för några bra orsaker egentligen.. Och jag känner mig fortfarande väldigt trött och deppig.
Just nu vill jag bara vara hemma och kunna ta hand om mina kära där hemma som har det tufft.
Men nu är det ju bara tre månader kvar, så jag försöker njuta av den tiden jag har kvar här i Oslo..

Förresten så hade jag en tjej på upplärning direkt när jag kom tillbaka till jobbet i onsdags. Kommer ju knappt ihåg själv hur man gör så det blev lite konstigt när jag skulle lära henne kassan och jag själv står som ett frågetecken. Hehe, men det kom snabbt tillbaka och det var skönt med lite sällskap för en gångs skull :)

Igår kväll blev det lite Lets dance och pizzabak hos Emma och Jossan. Mysigt, men alla var rätt så trötta.
Idag ska vi (förhoppningsvis) få ihop hela gänget och åka lite skridskor!

Nu blir det lite frukost, puss och kram, blå banan!