2010-10-16
 08:07:54

Violin,

Godmorgon. Eller för mig är det väl mer goddag! Vaknade vid kvart över fyra och låg vaken till fem, sen vaknade jag igen vid sju och har nu gett upp att få lite mer sömn den här morgonen... Somnade iaf rätt tidigt igår så fick väl några timmars sömn.

Igår hände nåt otroligt. Vi spelade spel, Simon och Lovisa hade med sig På spåret och det var dom två mot mamma&pappa och jag, Johan och Jolin. Frågorna var helt sjuka, och det var ju inte alls som programmet, och efter hälften av spelet ligger vi sist. Men efter 15 frågor och vi räknade ihop poängen så stod det lika. 8-8-8. Hur sjukt är inte det?!
För det första att det faktiskt stod lika, och att VI hade svarat rätt på 8 frågor, och dessutom på det sättet.
Kan ge ett exempel. Det kom en fråga som vi inte har en jävla aning om svaret, det kommer fyra svarsalternativ och ett av dom är violin, vi svarar violin för att det är likt Jolin... (haha) och det är rätt.
Det här var vår princip varje fråga. Vi svarar det som lät bäst helt enkelt, till skillnad från Simon och Lovisa som kunde analysera ihjäl varje fråga.
Vi röstar ner mamma (som tycker att vi kunde sluta när det stod lika - dagisfröken i henne kommer fram ibland..) och körde utröstningsfrågor. Mamma och pappa åkte ut på första, sen körde vi nog 5 frågor till och alla svarade rätt. Det ska tilläggas att jag och Jolin låg i soffan typ halvdöda, men så länge vår taktik fungerade så höll vi oss vakna..
Sista frågan kliver den yngsta deltagaren - JAG - fram och svarar rätt såklart och Simon och Lovisa misslyckas med sin.
Så - räkna aldrig bort det yngsta laget !!!


Bild på hela Thailandsgänget!



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: