2011-02-28
 19:25:16

Ett bad senare,

Hemma i lägenheten igen. Hann med 45 min i badet med min bok innan det var dags för middagen :) Kände mig helt slut så jag åkte hem.. Eller jag tänkte åka hem. Men bilen ville inte starta (igen?!?) så pappa fick hjälpa mig. Nu funkar den igen iaf, och hoppas att det håller i sig så för imorgon börjar jag jobba vid sju (ocab) och då vill jag helst inte stå här utan bil! :)

Nu ska jag vila hela kvällen, så tänkte köra ett race med Entourage ikväll igen, och sen Big brother ikväll då såklart :D

 

Fan vad jag längtar efter sommaren nu!!


2011-02-28
 15:36:40

Nyvaken,

Godmorgon! Ja faktiskt. Somnade så sjukt skönt när jag kom hem, men sen jag vaknade jag upp vid tolv.. Låg vaken en halvtimme, somnade om och vaknade nu vid halv tre. Så jäkla skönt. Jag är lite seg fortfarande, men är utvilad iaf!

Nu har jag hållt på med alla tusen bilder från festen, så nu är det sista uppladdningen på G på fb :) Det har varit ett jävla tjat att dom ska komma upp nämligen! Det blir nog lite fixa här hemma idag, stryka lite tvätt sen igår, sen ska jag hem till Smedby ikväll. Familjen ska äta lite middag tillsammans :) Igår åt vi palt ju, och det blev massor över så idag blir det stekt palt. Det är det bästa! :D Ska nog ta med mig lite grejer, så hade jag tänkt ta ett långt bad också när jag ändå är där ute. Sjukt gutt :)



Äntligen en någorlunda okej bild på mig och Fia !! :) Haha. 



2011-02-28
 06:20:01

Snart..

Jag känner doften av säng komma närmare och närmare...

2011-02-28
 02:02:51

En säng tack,

Klockan är 2 och vi kollar Big brother. Jag längtar sjukt mycket efter min säng! GE MIG!!

2011-02-27
 23:04:43

Förvirrad till tusen...

DET SNURRAR SÅ MYCKET I MITT HUVUD ATT JAG INTE ENS VET VAD JAG HETER LÄNGRE. VART BOR JAG OCH VEM ÄR JAG!!!

2011-02-27
 19:57:24

Lite sammanfattning,

Då var man på plats på jobbet då, och vi har hunnit dricka varsin kopp kaffe.. Nya trappan är på väg att komma på plats så vi har byggarbetare här som borrar och låter som fan. Haha. Men det ska bli skönt när den är klar. Slippa gå igenom 6 dörrar och 2 av dom är låsta bara för att hämta ett glas vatten.. :)

Kvällen igår var riktigt kul! Vi körde ju lagfest hos Hansen, med lite lekar och gott snack och massa skratt! Har en hel del fina bilder som jag tänkte kolla igenom imorgon när jag vaknat ur min koma :) Sen blev det lite uppdelat med 1/3 som åkte till Palace, 1/3 som åkte hem (tjejerna under 18) och så vår lilla skara som åkte till Harrys. Jag mötte upp Alexandra och Malin på vägen också, och så ställde vi oss i den sjukt långa kön.. Vi står där en stund och börjar bli lite oroliga på om jag ska komma in (vi hörde några som blivit nekade), men så kollar Alex på mig, sådär uppifrån och ner... "Men Åsa, det är lugnt! Du ser lång ut ikväll!!" Okej, ja och man kan ju alltid lita på Alex. När vi kommer fram kollar dom Alex leg, Malins leg, och så får vi gå in. Haha, inte lite nöjd eller!! :)
Kom dessutom in gratis då Kims kusin satt i entren.. :) Inte helt fel!

Vi körde på med massa dans, och Malin var galen som vanligt. Hon är för jävla skön alltså :) När kvällen var slut gick vi hem till hennes nya mysiga lägenhet och så slockade vi rätt så fort. Vaknade upp på morgonen, kollade klockan på mobilen och vände mig om, och Malin blir helt livrädd när hon ser mig. Där hade jag tydligen legat så stilla inatt så Malin hade glömt att jag sov bredvid, haha.
Kunde somna om en stund när jag kom hem iaf, mellan turerna ner till tvättstugan! Hade sjukt mycket tvätt så det är grymt skönt nu när det är klart :) För att inte bli helt förslappad följde jag med pappa och kollade på kalmar ffs träningsmatch, och sen hem till Smedby för lite hemmalagad palt ala mamma! Hann sova en snabbis och ta en dusch innan det var dags att dra hit, så nu är jag lagom pigg inför natten. Nooot. Men det ska nog gå bra! Längtar som fan tills jag får slänga mig i sängen imorgon bitti iaf, det kan jag lova! Ha en bra kväll mina vänner så hörs vi lite senare ♥


Haha, titta vilken fin bild jag hittade på oss.. Vilka skönheter va :) Bilden är från julmarknaden på slottet i vintras!

Sjukt långt inlägg blev det, men palla dela upp i flera :) Haha.. Imorgon kommer bilder!

2011-02-27
 18:05:24

Trött,

Jag har inte orkat uppdatera någonting idag.. Har inte varit hemma så mycket heller iofs. Nu vilar jag upp mig inför nattens jobbpass, så jag lovar att uppdatera er lite senare :) Puss

 

2011-02-26
 17:21:47

Lagfest,

Kom precis hem från Lindsdal! Matchen gick sådär, vi spelade bra i första halvlek, sen orkade vi inte riktigt med i andra. Så man får väl säga att dom vann rättvist med 3-1 idag!

Mia, Emma, Maja och jag stannade kvar och bastade länge efter matchen, så skönt att lugna ner sig i lugn och ro :) Sen körde vi förbi Mia en sväng så hon kunde hämta sina grejer. Hon lämnade precis av mig nu och nu är det dags att göra sig iordning för lite fest ikväll! Jag är nog taggad egentligen, men är så förbannat trött och har svinont i magen.. Det suger lite. Men har ätit lite middag nu iaf, så jag hoppas jag piggnar till lite. Får väl ta en kopp kaffe eller nåt med, haha.

Vi kanske ses ute ikväll mina vänner!


Såhär såg det ut på förra lagfesten. Det lär bli en go repris! :)


2011-02-26
 10:25:32

Årets första match,

Japp. Idag är det dags för årets första träningsmatch, och vi möter Ifk Kalmar... Vi har pratat om det lite och känner att det hade varit kul att möta dom den sista matchen kanske, när man har spelat ihop lagen lite och det blir som en liten avslutning precis innan serien börjar.. Men nej, vi kör första matchen nu när vi inte har hunnit spela ihop oss någonting, och har massor av spelare bortresta/sjuka. Men men. Det är inget att göra åt nu :)

 

Jag är iaf taggad till tusen, ska bli kul att spela lite på stor plan för en gångs skull :) Vi har kört mycket smålagsspel under träningarna nämligen. Vi ska köra stenhårt iaf, och sen får vi se hur långt det håller. Det viktigaste idag blir väl att försöka få igång spelet med vårt nya spelsystem och få det att funka. Vad det står på resultattavlan efter matchen känns faktiskt inte alls så viktigt :)

 

Snart hämtar Fia upp mig iaf, vi ska fixa lite ärenden innan samlingen. Men först: lunch. Klockan halv elva tänker ni? Japp. Spelar man halv två så måste man få i sig lite ordentlig mat innan, annars är man ju hungrig när matchen börjar. Iaf min lilla mage.





2011-02-26
 10:05:33

Curtainsss,

Det finns inget som säger att panelgardiner måste vara panelgardiner. Igår fixade jag iordning den här fina gardinen till en kappa, som passar in lite bättre vid det här fönstret..

Rätt gutt att bli av med julgardinerna... Hehehe.

Det blev en liten bit över när vi hade klippt till gardinen, så då sydde jag till den som en duk. Den blev för lång och bred för att ligga snyggt på bordet så jag gjorde en egen lösning.. :)

Visst blev det fint?



2011-02-26
 08:55:42

Skit,

Jag hatar klumpen i magen. Jag hatar den. Ändå har jag mig själv att skylla på att den är där. Jag behöver inte göra det, men ibland tar nyfikenheten över.

Jag fattar inte ens varför jag känner som jag känner. Jag försöker förstå, men jag tror inte jag någonsin kommer förstå det här. Varför känns det så svårt när det gäller dig? Du vet att du alltid kommer vara en del av mig.



2011-02-25
 22:48:13

Fast,

Hemma i lilla lägenheten igen.. Big brother är på. Fan alltså, nu har man verkligen fastnat i det här jävla träsket. Haha. Aja, har gjort mig iordning för sängen redan, för hade tänkt somna tidigt ikväll. Det blir tidig morgon imorgon för att hinna med allt som ska göras innan matchen.. Så vi hörs imorgon bitti! Hoppas ni haft en mysig fredagkväll! Det har jag med mina braiga föräldrar. Dom är för roliga alltså. Haha :)

 

Saknar mina bröder faktiskt. Ni är rätt bra :)

2011-02-25
 18:17:14

Det kan aldrig bli för mycket,

Har haft en riktigt lärorik dag idag! Efter handlingen med Stina, hämtade mamma upp mig hemma.. Sen drog vi till Ikea för att kolla på gardiner.. Sen drog vi ut till Lindsdal för att hämta min bil (som faktiskt startade idag, han har väl saknat mig!) och så drog vi till macken för att ge den en liten miniservice. Så pappa lärde mig hur man pumpar däck, bytte olja och lite annat.
Så när jag nu hade lärt mig att vara lite manlig tyckte mamma att hon behövde göra en insats för mig, så hon drog fram symaskinen och så fick jag sy till gardinerna jag hade köpt. Haha. När jag var klar med denna uppgift drog pappa till med "då kan du faktiskt klippa mig nu också..." Och varför inte, kära pappa. Så nu är han finklippt, jag har fina gardiner att sätta upp i köket och bilen mår bra. Nu ska jag fylla lilla magen också, för mamma ropar som aldrig förr där nere... Hörs senare! ♥

2011-02-25
 13:21:30

Lite bilder,

 

 

Hann ta lite snabbfoton på vardagsrummet nu innan det är dags att sticka!

Vad tycker ni? :) Soffan blev mycket mysigare nu när den står intill fondväggen! Det är mycket bättre i verkligheten ska jag säga också. Det blev inte alls bra på kort :)



Nu draor jag! 



2011-02-25
 11:56:10

Älskade vänner,

JAG ÄLSKAR ER!! ♥

(Sjukt mysig sommarbild!?)



2011-02-25
 11:43:02

No more...

Jag orkar inte mer. Det går inte en dag utan att jag tänker på det, och det suger. Vill inte, vill inte, vill inte!!!!


2011-02-25
 09:25:34

Guten morgen!

Har precis ätit en fin frukost och läst Kalmarposten.. Hehehe. Måste fixa mig en tidning snart!

Hade svinont i halsen när jag vaknade idag, så jag har druckit varm choklad hela morgonen. Riktigt fint. Nu har jag satt igång musiken, så nu är det bara att börja städa! Det ska nog inte ta så lång tid idag, har försökt att hålla det rätt så bra sen sista städningen. Det är det goa med att bo själv, det blir inte stökigare än man själv väljer, moha :)

 

2011-02-24
 23:08:44

Sängen väntar..

Big Brother är slut för ikväll, mackorna är uppätna, sängen väntar !! Imorgon är jag ledig, så jag får sova någon timme extra! Eller två... Jag tänkte storstäda på morgonen innan jag ska möta upp Stina för lite häng!
Bra fredag! Godnatt! ♥



Min absolut första vän! LOVE!! ♥


2011-02-24
 21:14:06

Mumsigt,

För att trösta mig själv i allt det här bileländet har jag nu gjort mig massa varma mackor, det är så sjukt gott såhär på kvällen.. Rostat bröd, smör, tomat, ost och Oreganokrydda (ännu bättre med skinka också) och in i ugnen. FY IN I HELVETE vad gott!

Så nu ska jag mumsa det.. Och så ska jag mumsa på att det faktiskt gick riktigt bra på träningen idag och jag ser fram emot det här året så sjukt mycket!! :)


'

2011-02-24
 21:13:59

Mumsigt,

För att trösta mig själv i allt det här bileländet har jag nu gjort mig massa varma mackor, det är så sjukt gott såhär på kvällen.. Rostat bröd, smör, tomat, ost och Oreganokrydda (ännu bättre med skinka också) och in i ugnen. FY IN I HELVETE vad gott!

Så nu ska jag mumsa det.. Och så ska jag mumsa på att det faktiskt gick riktigt bra på träningen idag och jag ser fram emot det här året så sjukt mycket!! :)


'

2011-02-24
 21:09:59

STARTA!!

Imorgon kommer inte problemet vara att jag inte hittar bilen, imorgon kommer problemet vara att jag inte har någon bil! För när vi skulle ta racerbilen tillbaka in till stan efter träningen idag, kände den liksom lite att det inte var så kul att starta. Halva laget ställde upp och hade ni varit ute på Fjölebro för en stund sen hade ni sett 10 tjejer springa bakom en bil längs hela vägen bredvid planen för att försöka få igång den. Men inte ens denna hjälteinsats av tjejerna fick den på bättre humör. Så det var bara att putta tillbaka den hela vägen (hahaha) tillbaka till parkeringen, ställa den där och hoppa in i Håkans bil för att bli hemskjutsade..

Nu får vi hålla tummarna på att pappa och jag får igång den imorgon! Annars är jag kööörd. Jag klarar mig inte utan en bil!! Haha... Karin, säg inget..



2011-02-24
 17:00:03

Mellan jobb och träning,

Jag tycker det är lite mysigt att komma hem och bara lägga sig i soffan och mysa en liten stund innan det är dags för träning, som det ju är om en stund.. För ett tag sen visades ju första säsongen av Glee på tv, men nu har det inte varit något bra dom senaste veckorna tycker jag, iaf nu runt 4-5 tiden. Men nu har dom börjat visa En annan del av köping igen, och det är ju så förbannat mysigt. Haha. Så nu har jag hunnit diska upp det lilla sen imorse, bytt om till myskläder och lagt mig i soffan, så nu kör vi !! :)

 

2011-02-24
 11:26:24

Glad!

En kollega på jobbet ska fixa hela säsong två av Glee till mig, MED TEXT! Så nu får vi hålla tummarna för att det ska funka också.. Hehe. Men hur gutt kommer inte det bli då?
Blir galen nu när man bara får se ett avsnitt i veckan! :)


Bjuder på ett klipp från avsnittet som visades på tv igår :)

(Får höra att det är många som har börjat kolla på Glee nu, och har inte hört någon som klagat än! Okej, bara dom som kollat typ ett avsnitt lite här och där. Man måste se alla i följd för att fatta det goa :) Mest förvånad blev jag nog när Jolin kom hem och sa att Johan har blivit helt fast i det. HAHA JOHAN?!?!)

2011-02-23
 17:11:03

Möte,

Idag är det dags för mentalträningsmöte (vad heter det??) med fotbollen igen, vi kör ju det var tredje onsdag med Maria Kehagia. Tycker det är skitkul och intressant, så nu ser man fram emot det :) Kom hem från jobbet för en liten stund sen, har diskat och ätit lite mellanmål..

Efter mötet kommer Sophia hit för lite Gleetittande och mys, och massa prat :) Det blir braaaa!!

 

Egypten 2010, inte lite go resa eller :)

2011-02-23
 14:19:34

Bilen är stulen!

Jag har ett problem. Jag vet inte hur många gånger jag har gått ut och tänkt : FAN, BILEN ÄR STULEN!! för att sen typ sekunden efter komma på att jag kanske ställde bilen någon annanstans.. Jag har ju typ tre olika ställen jag brukar ställa bilen på, så varför fattar man inte det innan man hinner få panik? Sjukt lustigt. Man lurar ju sig själv till att få en hjärtattack och ringa polisen och typ skrika rakt ut i ren ilska.. Sen skrattar man alltid lite för sig själv när man inser att det bara handlar om total jävla glömska...

Är jag ensam om detta eller?!

2011-02-22
 21:30:45

Följer grupptrycket,

Tjenaaaa! Jag har haft en mysig dag hos Sofia, med lunch och massa prat.. Sen fick hon helt plötsligt för sig att möblera om i vardagsrummet och jag hängde ju på och hjälpte till såklart. Haha.. Så när jag kom hem kunde jag ju inte bara lägga mig i soffan och vila, nej nej. Jag fortsatte i samma anda och möblerade om hela vardagsrummet här hemma också. Så nu ser det helt annorlunda ut här hemma! Hann inte ta några foton innan det var dags att dra iväg på träning, och nu är det så mörkt så det blir inget bra! Men ska försöka ordna till det imorgon tänkte jag :)

Nu har jag fixat håret (orkar inte vakna upp som ett troll imorgon) och ätit lite middag, så nu kan jag lägga mig i soffan och chilla! Finally!!



Den fina lilla gula färgen som var innan renoveringen. Visst är det fint?! ;) 



2011-02-22
 10:46:00

Lunchdejt,

Har tagit på mig min stora mysiga halsduk, en mysig tröja och dom skönaste jeansen, nu är det dags för lunchdejt @ Sofia Davidsson! Vi hörs senare!
2011-02-21
 22:07:40

Blondies,

Kolla vilken härlig sommarbild jag hittade för en stund sen! Älskade Stina och jag på Strand sommaren -08!

TRE ÅR SEN?!!? ♥

2011-02-21
 21:03:47

Big Brother,

När jag kom hem från träningen igår var det bara att slänga sig direkt i soffan och kolla på Big Brother.. Var tvungen att ge det iaf en chans.. Fy fan vilka idioter?! Varenda en var ju sjukt konstig på något sätt.. Haha. Vi får väl se, lär ju kolla på det på söndag igen.. I brist på annat då.

Kollade duuuu? Kom igen nu, ni är sjukt dåliga på att kommentera! :)

2011-02-21
 13:13:41

SLUTA!!

NÄR SKA DET SLUTA SNÖA?! Jag blir fan förbannad varje gång jag tittar ut...
Nu får det väl ändå vara nog?! Det har ju snöat konstant i fyra månader! På lördag har vi vår första träningsmatch, och om det snöar då så kommer jag bli galen!!


Jag vill ha sommar!!

2011-02-21
 09:59:17

Måndag,

Sitter på jobbet, är riktigt seg idag. Mår inte helt toppen, mår illa och är hängig. Jag hoppas verkligen inte att jag ska bli sjuk nu! Jag får hålla ut helt enkelt :)
Idag får jag ta tag i lite städning hemma tror jag, det ser förjävligt ut! Hade ju inte riktigt ork till att göra något igår, haha.. Hej dammsugaren!!

2011-02-20
 19:31:37

På med kläderna,

Okej, kände att det var dags att dra sig ur soffan och klä på sig lite kläder... Så jag drog till med träningskläderna direkt, för snart är det dags för ett träningspass på Malkars. Känner att det kommer gå lite åt helvete. Haha. Jag är helt slut! Har legat i soffan hela dagen som sagt, och nu har jag kollat igenom hela säsong 3. Jag kände att jag behövde den här dagen, inte göra någonting vettigt alls. Det var skönare än jag kom ihåg det :)


2011-02-20
 15:47:28

Back to life med världens godaste pastasal...

dsc_0095 (MMS)

Back to life med världens godaste pastasallad! :-)

2011-02-20
 14:39:38

Sådär lagom pigg,

Ah men pigg ode.. Hade riktigt kul igår! Var hemma runt halv fyra, somnade på två snabba. Vaknade lagom pigg vid tolv. Haha. Tog täcket och la mig i soffan och har kollat Entourage tills nu.. Avsnitten på boxen var slut så nu väntar jag på att resten ska laddas över. Haha. Riktigt bra serie!!

Snart blir det nog lite matlagning, kör på världens godaste pastasallad idag. Bara för att det är söndag :) Hörs senare och allt det! Hadee!

 

Bästa Fia och jag igår! :)

2011-02-19
 17:53:35

Vad gör vi?

Musiken har dunkat i två timmar..
Mätt och glad, sminkad, håret är fixat, festkläderna på, handväskan klar, skorna framtagna.. NU KÖR VI !!!!


Kör på min gröna klänning idag! Skön och snygg :) 
Drar till Sophia med några tjejer innan det är dags för fest! 


2011-02-19
 15:30:30

Det kan gå,

Hade precis lagt mig tillrätta i sängen.. Dragit ner persiennerna, tagit fram den gosigaste filten någonsin, och myst in mig här.. Ska precis lägga undan datorn för en liten stunds powenap. Tror ni inte att grannarna över får för sig att börja borra precis då?! Precis rakt över där jag har min säng.. Tack ska du ha. Det lär inte bli någon sömn för lilla Åsa idag. Jag som var så förbannat trött!

 

FÖRRESTEN, FÖR ER SOM MISSAT. MIN MOBIL LIGGER I MIN BIL SOM ÄR I LENHOVDA ÖVER DAGEN. JAG ÄR SJUKT HANDIKAPPAD OCH KÄNNER ATT JAG SNART BLIR GALEN.

 

Iofs ännu en anledning till att det nog inte är någon särskilt bra idé att jag somnar.. Har ingen väckarklocka, och får bara sova en halvtimme.. Det kommer aldrig gå!!

Jag trotsar ändå detta oljud och problemet att jag säkert lär sova bort hela eftermiddagen och gör ett försök! 


2011-02-19
 08:43:54

Prowmenaud,

Jaha, kul att man kan sova ode.. Hade iaf en riktigt rolig kväll igår, det var länge sen jag skrattade så mycket! :) Somnade väl runt halv två inatt, och sen vaknade jag aspigg vid 8.. Skulle ju ändå upp nu, ska ut till Smedby och lämna bilen hos mamma som ska till mormor idag. Sen får jag skjuts till maxi, måste till systemet och lite annat, så jag tar en promenad därifrån hem :) Känner att det kan vara skönt! Eller jag tyckte det var en jäkligt bra idé när jag låg i sängen.. Nu tycker jag väl kanske att det är en lite sämre idé när jag kollar ut och ser små små snöflingor utanför.. Men dom kan ändå inte förstöra för mig idag. Det får bli en promenad ändå!


Varför envisas jag med dom här förbannade rubrikerna?! Har liksom fastnat lite i det här hipphipptänket i mitt huvud...


2011-02-18
 17:52:01

Musikquiz,

Halloj! Jobbdagen gick rätt så fort idag, fast att vi höll på att frysa ihjäl.. Haha. Vi kan inte riktigt förstå vart värmen hade tagit vägen, dom har varit på samma ställe i tio dagar och från igår har det varit helt svinkallt! Idag mätte vi upp det till 6 grader. Gutt. Tårna har varit helt frusna till nu, haha. Tror ni vi hade på värmen i bilen hem eller?! OOJA! :)

Tog mig en lång dusch när jag kom hem och nu håller jag på och gör mig iordning, samtidigt som maten står och puttrar och disken har blivit ren och fin! Nu är det snart dags att äta lite (tittar nog på ett avsnitt Entourage samtidigt, galet bra!!) sen ska jag sticka iväg till Sophia, hämta upp henne och dra till några kompisar. Det är dags för musikquizkväll som har varit på G ända sen min fest, som jag hade den 18 dec... Aja, nu blev den iaf av, och det ska bli trevligt :) Have a good night!!



Haha, satan vad stor den blev?! 



2011-02-17
 21:42:26

Natti,

Gah. Galet trött! Träningen idag var go, men var riktigt seg i benen! Har fått i mig lite kvällsmat, och snart är det dags för sängen. Sov lite halvdåligt inatt efter migränen igår, så jag tänkte ta igen lite inatt! Imorgon kör vi en dag på Ocab! Så klockan ringer tidigt!
Godnatt!
2011-02-17
 09:48:43

Braodaog,

Godmorgon! Vaknade kvart över åtta idag, pigg som bara den :) Låg kvar i sängen och läste en stund, sen drog jag till med en stor grötfrukost! Fint ska de va :) Idag ska vara en bra dag, har jag bestämt mig för. Så vi kör full fart framåt! Ska hoppa in i duschen nu, göra mig iordning och sen sticka iväg till Maxi för storhandling. Det får nog bli en sväng förbi systemet också inför helgens bravaoooder :) Efter det blir det häng med Sofia, vi får väl se vad vi hittar på! Så ha de brarå :)
2011-02-16
 21:56:00

Mat?

Det värsta med att vara dålig i magen är att man blir så förbannat öm på magen efteråt, och lite att man inte kan få i sig mat då.. ;) Åkte hem till Smedby innan för att äta lite middag, gick väl lite sådär att få i sig en portion. Nu när jag kom hem ordnade jag till lite varma mackor iaf, så nu är jag någorlunda mätt.. Får bli en bättre dag imorgon!

Jag mår ändå rätt okej, är trött och lite groggy i huvet och så lite öm på magen då. Ska kolla på några avsnitt av Entourage till innan det är dags för sängen.. Har ju legat där hela dagen så försöker hålla

mig därifrån så mycket det går ;)

 

2011-02-16
 16:40:30

Migraeno,

Tjo! Vaknade ur min migränkoma för någon timme sen.. Hann jobba en timme idag innan den kom. Sjukt dålig tajming när jag var ledig igår och är ledig imorgon och fredag.. Piss. Men men, det var bara att åka hem och lägga sig igen och efter någon timme var jag riktigt kass. Fy fan, det var länge sen jag fick ett sånt ordentligt migränanfall. Efter några timmars illamående och allt som har med det och göra, kunde jag somna iaf och sov i typ två timmar..

Vaknade vid tre, drog ner alla persienner i lägenheten, tog täcket och la mig i soffan. Nu har jag kollat några avsnitt av Entourage och ska åka ut till Smedby nu. Jolin har kommit ner till Kalmar, och mamma ska laga middag. Riktigt fint en sån här dag när jag inte hade orkat laga nåt själv :) Så vi hörs senare, puss & hej!

 

2011-02-15
 15:20:09

Piss,

Vissa dagar känns som att man lika väl kan ligga kvar i sängen hela dagen. Har inte lust till någonting och allt känns bara tungt. Försöker tänka positivt, och tänka framåt men det går åt helvete idag faktiskt. Imorgon får bli en bättre dag helt enkelt. Ikväll är det iaf träning, det ska bli skönt! Få tänka på nåt annat :)
Nu blir det några avsnitt av Entourage! :)
2011-02-15
 11:26:59

Rensa,

Godmorgon! Kan man säga det när man varit vaken några timmar? Haha. Aja, det gör jag iaf, kalla mig konstig om du vill.

Jag har redan städat nästan hela lägenheten, och idag är det nogrann städning och massa som åker ut. Har rensat i varenda liten låda och vrå som finns. Sjukt att man sparar på så mycket man inte använder! Fint blir det nu iaf! :) Fastnade här en liten stund med Cim på skype, men nu är det dags att köra igång igen! Så vi hörs om en liten stund :) Heeeeeeej!

 

Cim, jag och Fia i somras.. Haha!



2011-02-14
 22:30:35

Godnatt,

Har haft en mysig kväll med mina bästa! Vi lagade tacos och satt och pratade, kollade på ett avsnitt av Glee och en film, och åt lite blåbärspaj då såklart :) Nu är jag trött, jag är ledig imorgon så jag tänkte se till att sova igen dom timmarna jag har missat i helgen och förra veckan. Men det går åt rätt håll med sömnen nu iaf :)

Minnena typ dödar mig långsamt...



2011-02-14
 11:16:24

Alla ensamma hjärtans dag,

Grattis på alla hjärtans dag, eller för oss som föredrar Alla ensamma hjärtans dag. Har iofs aldrig brytt mig om den här dagen särskilt mycket när man väl har haft pojkvän, men nu när man är ensam känner man sig lite extra ensam ;) Så för att inte vi ska deppa ihop totalt en dag som denna har Malin och jag bestämt oss för att hålla varandra sällskap ikväll. Så det blir tacos och en romantisk komedi hemma hos mig. Haha. Riktigt mysigt! Vi får se hur många vi blir, vissa av våra vänner är ju lyckligt lottade med en partner (hehehe) och ska mysa med dom ikväll.. Så om någon av er mina kära läsare känner sig väldigt ensam
en kväll som denna är det bara att höra av dig :)

2011-02-13
 19:19:02

Perfect,

Sjukt fin låt och hemsk video..

Ibland vill man bara skrika ut detta till alla man tycker om. Så nu gör jag det.

YOURÉ FUCKING PERFECT!!! ♥

2011-02-13
 17:31:55

Heejdå,

Tjo! Kvällen igår var riktigt kul, träffade folk som jag inte träffat på flera år :) Det blev ingen utgång sen iaf, var skittrött och jag skulle ju upp vid sju idag också, så jag stack hem och sov. Däckade på en halv sekund, typ. Haha. Var riktigt seg när jag vaknade imorse och låg kvar en ganska lång stund, så hann bara äta frukost och slänga på mig lite mascara typ innan mamma kom och hämtade mig.

Vi har ju varit i Lenhovda idag på hårtrim! Färgade min förbannade utväxt som jag varit så irriterad på, och lite ljusa och lite mörkare slingor, och... Klippte väldigt mycket! Så nu är jag korthårig! Det känns väldigt konstigt och blir lika förvånad varje gång man tittar sig i spegeln, men jag är nöjd! :) Ska försöka få till en bra bild, och lägga upp här så ni får se :) Men jag vet ju hur dålig jag är på att hålla det jag lovar så förvänta er inget, haha.

Har träning ikväll, men har ont i magen som fan och är trött, och imorgon är det dags för jobb igen, så jag funderar på att hoppa den idag.. Vi får se! Nu ska jag titta på ett avsnitt av Gleeeee!

 

Hejdå långa håret!!



2011-02-12
 18:07:45

1,

Okej, en timme kvaaar! Det här ska vi nog överleva! :)
Kaffe, kaffe, kaffe ♥

2011-02-12
 12:58:35

Laddar,

Halva dagen avklarad! Det går väl helt okej faktiskt :) Jag får se fram emot lite fest ikväll med mina tjejer! Malin och jag blev så förbannat festsugna igårkväll när vi satt i soffan och mös, så vi skiter i att vi ska upp tidigt som fan imorgon och att jag kommer vara helt död efter jobbet, och kör ändå! Vi kunde ju inte säga nej till Sophias tjatande heller, haha. Antingen kör vi förfest själva eller så drar vi till en födelsedagsfeeest :)
Det blir gutt iaf. Så nu taggar jag som fan här på jobbet!! Mat snart, magen kurrar :)



2011-02-12
 07:12:14

Jobb,

Godmorgon! Då sitter man på jobbet då.. Så förbannat pigg. Och här ska vi sitta i 12 timmar. Wihoo.. :)
Hoppas att ni sover länge och så får ni gärna sända en liten tanke till mig som sitter här.. ;)

2011-02-11
 17:37:12

Top notchhh,

Det är fredagkväll! Och den ska spenderas med dom bästa vännerna som finns. Det är alldeles för länge sen vi hade en hel myskväll tillsammans, så om en liten stund hämtar Malin upp mig här för att åka hem till Stinas nya lägenhet där vi ska laga tacos och ha det gutt! Det blir inte så sent eftersom jag ska jobba imorgon kl 07.00.. KUL! Men just därför kan jag behöva sällskap i topklass ikväll.. :) See you dudes!!
KÄRLEK!

2011-02-11
 15:05:49

Idolen,

Världens bästa Stina!!

 

2011-02-11
 10:35:38

Ledig fredag,

Godmorgon! Kunde sova ända till 10 idag, riktigt skönt :) Nu har jag ätit frukost och städat iordning lite i sovrummet.. Snart får jag besök av Tooooty, guttigt :) Så nu ska jag göra mig iordning lite, hörs senare dåå :)
2011-02-10
 21:58:55

MER SNÖ?!

Heeeeey!

Äntligen soffan! Träningen var världens segaste, för det började snöa på vägen ut till Lindsdal!

NÄR SKA DET SLUTA SNÖA?!!?

Planen var hal som fan och man blev helt dyngsur och sur. Usch. Om två veckor är det dags för första träningsmatchen och tre månader kvar till seriestart. Helt stört!

När jag kom hem gjorde jag mig en trave med varma mackor och nu ligger jag under täcket, kollar på film och äter vindruvor. Fint ska de va :) Jag har tagit ledigt imorgon iaf.. Det känns som att det finns ett ställe jag behöver vara på imorgon.. ♥ Plus att jag behöver sova. Efter att ha varit vaken i nästan 20 timmar, sen 4 timmar sömn igår, och 5 timmar sömn inatt har jag lite att ta igen.. Så jag ska försöka sova så mycket jag bara kan inatt :) Vissa kvällar är det extra skönt att vara själv, och ikväll är faktiskt en av dom :)



Hann med en snabbfika på stan efter jobbet idag också, mysigt! ♥



2011-02-09
 19:40:05

Dagen i bilder,

Isen smälter!! :)

:)

Fina Albin!

 

2011-02-09
 19:19:56

Öland,

Jaa, det har varit en riktigt mysig dag! När jag hade vaknat till och gjort mig iordning för dagen stack jag och hämtade upp Sofia och Albin, för en tur över till Öland! Vi körde och körde utan att egentligen veta vart vi skulle, haha, så vi hamnade i... Mörbylånga?

Vi stannade till nere vid vattnet och det var fint väder och solen höll på att gå ner. Albin sprang lös, och vi gick en runda och pratade innan viåkte tillbaka till fastlandet och tog en fika hos Sofia. Jag kom hem för en timme sen ungefär efter en liten handlingstur på Ica och nu har jag precis ätit middag. Malin är på väg hit, vi ska kolla på Glee som börjar nu vid åtta! Riktigt fint!! :)

 

2011-02-09
 12:51:19

Godmorgon,

Pigg ode.. Somnade runt halv åtta och vaknade kvart över tolv? Usch. Kunde inte somna om så jag har gett upp. Då kanske jag iaf somnar i normal tid ikväll.. Natten gick kanon iaf! Jag klarade mig ifrån den där riktiga tröttheten bra tycker jag. Cim höll mig sällskap på chatten i några timmar, är man på andra sidan jordklotet så har man ju dag då, den lilla skitungen :)

Ska snart gå upp tänkte jag och fixa fixa fixa. Det blir att träffa Sofia D i em och sen Malin ikväll :) Det blir nice!

Så vi hörs lite senare!





2011-02-09
 02:54:39

Söta drömmar,

Hoppas ni sover gott! Tänkte bara skicka iväg en liten hälsning! :)
Här är det lugnt, det är dags för den andra filmen för natten! Fyra timmar kvar!

Och jag vet att det finns vissa som inte ens har somnat än, så ni får njuta av den här så länge :)


Så dröm sött då :)

2011-02-08
 23:55:31

23.55..

Hej hej!
Sitter på jobbet nu, det går fint än så länge, men har ju sisådär sju timmar kvar.. :) Hehehe. Träningen gick inge vidare idag, måste fått någon smäll eller nåt för efter en liten stund började det hugga till i hjärtat när jag sprang, så jag fick gå av efter halva träningen. Kändes inte som någon bra idé att spela och köra löpningar med det.. Så det blev en långdusch och lite skitsnack i omklädningsrummet med Ida och Jennifer som är skadade och hade kört rehab. Stackars Ida kom tillbaka efter sin andra korsbandsoperation i knät i somras, precis när jag kom hem från Norge. Och i nybro open-finalen skadade hon det andra knät, så nu är det ny operation i början på mars och sen några månaders rehab på det. Får en klump i magen varje gång man tänker på det, och så får man väl vara glad att man har sluppit själv.. Peppar peppar :)
Aja. Hoppas ni sover gott alla fina vänner, och ni som inte sover än. Gå och lägg er! :)



2011-02-08
 17:32:35

Det börjar närma sig,

Kom hem för en halvtimme sen typ, det blev inget soffbord. Det var asfult i verkligheten, haha. Fan. Men hittade ett rätt så fint avställningsbord typ på Ikea som jag kanske ska köpa, så jag kan ta ut dom här fula bokhyllorna jag har nu. Vi får se.. Hittade iaf lite smågrejer på Ikea, och sen gick Malin och jag in på modehuset där jag hittade lite tröjor och annat smått och gott! Kom på att det var vääääldigt länge sen jag shoppade kläder?! Men det känns så tråkigt på vintern tycker jag, man ser ju aldrig kläderna ändå utan bara en stor ful jävla jacka. Haha. Men nu börjar det bli vår, och det är så förbannat gutt. När jag gick ut till bilen idag såg jag att nästan all snö har smält bort och nu ser man gräsmattan här utanför! Riktigt fint :) Och nu när solen börjar skina lite om dagarna blir man ju bara glad.

Nu ska jag iväg på träning innan det är dags för ett nattpass på jobbet! Så vi hörs lite senare :) Puss&hej!

 

2011-02-08
 12:14:06

Soafboard,

Godmorgon! Lyckades sova ända till kvart i elva idag, riktigt skönt. Sen låg jag kvar och läste till halv tolv. Så nu är jag utvilad och redo för den här dagen! Tänkte ge mig ut till Hansacity idag, och kolla lite grejer! Har kanske hittat mig ett soffbord, wiiie :) Är så trött på det här nu... Det jobbiga är att jag inte har måtten på hur stor soffan är, så jag vet inte riktigt hur det kommer bli.. Haha. Men men. Jag får använda mina ögonmått som är bra..

Så vi hörs senare mina vänner, och håll tummarna för att jag hittar massa fint! :)



Soffbordet som tillhör lägenheten och min älskade soffa :)



2011-02-07
 21:54:25

Tröttttt,

Haha min tanke var att vara vaken så länge som möjligt ikväll, för att kunna ta en ordentlig sovmorgon imorgon. Men jag börjar inse att det kommer vara totalt omöjligt. Jag är helt slut. Kom ju på nyss att jag gick upp kl fem idag, så det är väl inte så konstigt att jag är lite trött.. Så jag ska nog besöka sängen snart, och läsa lite iaf. Sen får jag försöka sova länge imorgon iaf :) Det ska väl inte vara några problem att ligga och dra sig några extra timmar en tisdag :) Men men. Vi hörs imorgon. Natti natti! ♥


2011-02-07
 18:14:41

Inte ens kväll,

Det har varit en riktigt bra dag idag. Timmarna på jobbet gick fort, jag har tagit mig en lång och skön dusch, lagat god middag för det tyckte jag att jag var värd, jag har legat och gråtit i soffan till Sofias änglar.. Det känns som jag har hunnit med asmycket, och klockan är bara sex! Vad ska man göra nu? :) Det är så skönt dom här dagarna när man hinner med att ta disken på morgonen, för då är det liksom städat och fint när man kommer hem :)

Jag ska iaf försöka hålla mig vaken så länge som möjligt ikväll, för jag börjar mitt vik på RB imorgon med ett nattpass. Så uppe länge ikväll, och sova länge imorgon bitti, försöka vända dygnet lite. Jag är ju en sån förbannad morgonmänniska annars.. Men det ska nog gå bra :) Har ju jobbat två nätter så vet ju att det funkar! Tycker det ska bli rätt så skönt med två dagar ledigt, inte för att man kan göra så mycket mer än sova, iaf på onsdag men det är ändå skönt såhär mitt i veckan :) Känns som en minihelg. Hehe. Ajaaa. Jag ska försöka ta mig ut på en liten shoppingrunda imorgon, vill hitta några fina nya lakan och så, och sen så har jag lite annat jag behöver fixa..

 

2011-02-06
 22:34:38

Rrrrrumpa,

Är astrött och ska upp om några timmar. Det blir Ocab och Vimmerby imorgon igen, vilket innebär att Fia hämtar upp mig vid 05.50.. Gutt som fan! Så jag ska lägga mig och försöka somna in inom några snabba minuter.

Träningen idag var riktigt go. Vi körde cirkelträning först och sen körde vi Zumba på det. Fan vad bra man är på att dansa. Eller? Aja. Får öva på det där med höfter och rumpshake till nästa gång tror jag.. Haha. Nehe, vi hörs imorgon! Natti natti!

 

2011-02-06
 13:40:31

Söndag,

Hade det riktigt mysigt igår med mamma och pappa. Jag behövde en sån här helg, bara koppla av och ta det lugnt :) Kom hem runt tolvtiden och nu har jag fixat med tvätten som jag bara hann slänga in i sovrummet när jag var klar igår innan jag var tvungen att sticka iväg. Så nu är den ihopvikt, strykt och inlagd i garderoberna. Maten är i ugnen och jag hungrar ihjäl typ.. Efter maten blir det dejt med Sofia x 2.. Ska till Sofia D först, och se hennes nya fina lägenhet och sen ska jag träffa Sophia och kolla på massa bilder och grejer som hon har hittat från när vi var små. Haha. Ska bli skitkul :D

 

Haha, hittade den här bilden från sjuan... Fina flätor va? ;)



2011-02-05
 19:00:20

Kvällens planer blev inställda och när all...

dsc_0088 (MMS)

Kvällens planer blev inställda och när alla vännerna är antingen bortresta/jobbar/är sjuka så får man tänka om.. Så jag slog mamma och pappa en pling och frågade om man fick komma och våldgästa dom i stugan, och dom välkomnade mig med öppna armar ;-) Så jag kom precis hit, middagen är snart klar och brasan är tänd. Om en timme börjar melodifestivalen och dottern fixar efterrätten: blåbär med smält vit choklad och vaniljglass. Det blir inte bättre än så :-) Jag stannar här inatt så vi hörs imorgon! Puss & kram, blå banan! Som min kära mamma skulle säga!

2011-02-05
 11:52:59

Bruten hand,

Förresten, helt sjukt när jag vaknade imorse? Lyfte upp vänsterarmen och skulle ta upp mobilen, och kunde inte använda handen? Alltså jag kunde inte lyfta den alls, den bara hängde, och hade ingen känsel i den alls.. Sjukt läskigt! Försökte fundera ut om jag typ brutit den och glömt bort det, men jag kunde inte komma på någon sån händelse.. Konstigt va, haha.. Nemen jag antar att jag hade sovit på den på nåt lustigt sätt. Fick iaf igång den efter några minuters hjälp av den andra handen, så nu funkar den fint.
Kan ju vara bra med två händer när man ska baka bullar liksom :)


2011-02-05
 11:46:36

Bullbak,

Godmorgon! Lyckades hålla ögonen öppna ända till tolv igår! Rätt nöjd faktiskt :) Haha. Sov ut lite imorse, och nu har jag precis städat lägenheten! Det är så skönt när allt är städat och fint, och det tog inte så lång tid idag eftersom jag storstädade i söndags också. Men tänkte att det är bättre att göra det nu så det håller sig :)

Jag tänkte ta en kort paus här i soffan nu, för sen blir det lördagsbakning på Ståhållaregatan! Bullarna är slut, så det ska fyllas på i frysen! Sen tänkte jag göra lite goda blåbärsmuffins om mjölet räcker, haha. Jag får sällskap av Stina, som är hemma den här veckan, så det blir riktigt fint :) Vi hörs senare! ♥

 

 

2011-02-04
 22:42:02

Lite tankar såhär på fredagskvällen,

Gaah. Galet trött, men man kan ju inte somna halv elva, en fredagskväll, helt ensam. Det kanske gick förr i tiden, men inte nu längre. Det är nya tider nu. Piggare tider, tuffare tider. Nuförtiden är det inte sovtajm förrän efter elva. Big difference. Så det gäller att kämpa nu, 25 minuter kvar. Kan bli hårt, men jag tänker att jag ska sätta på något gutt litet program kanske? Eller lyssna på go musik. Spela spel? Finns rätt många alternativ. Håller mig ju vaken nu bara av att tänka på allt jag kan göra för att hålla mig vaken. Bra där Åsa, bra. Tankeverksamhet är bra för hjärnan, och en hjärna kan vara bra att ha. Så nu ska jag fortsätta tänka i min ensamhet. Bra fredag, mycket bra. Godnatt!



Snyggast ever, kände att det passar rätt så bra till det mest onödiga inlägget ever.

Men dom ska väl få finnas dom med, eller?

 


2011-02-04
 19:07:00

Björndans,

Det vore väl att ljuga om jag sa att jag var pigg just nu. Fy fan :) Slit på jobbet och sen direkt till Citygross.. Hoppa i en stor varm mysig björndräkt och bara köra i tre timmar. Vinka, dansa, you name it. Var helt genomsvettig när vi var klara, men kul var det :) Fick massa gosiga kramar av små barn! Så dom tre timmarna gick rätt så fort iaf :)

Nu har jag precis tagit en riktigt go och lång dusch, och tagit på mig goskläder, för jag tänkte spendera den här fredagskvällen hemma i Smedby med mamma och pappa. God mat och mys, det blir inte bättre :) Så nu måste jag sticka. Ha en toppen fredagskväll! ♥

 

På just den här bilden är det Fia i dräkten, men tänk er mina spacade danssteg i denna underbara dräkt!

 

2011-02-03
 21:43:25

Maskot,

Yo. Har precis smällt i mig en pizza och ligger i soffan. Träningen var go idag med mycket spel, men löpningen i slutet sög riktigt ordentligt alltså.. Man är så seg i benen nu och det är sjukt jobbigt att springa när det är så kallt. Men det är ju skönt efteråt :) Det blir nog sängen snart tror jag, tänkte lägga mig och läsa lite. Blir ju nästan sovmorgon imorgon när jag börjar vid sju! Haha, fy fan vad segt det har varit att sätta klockan på fem nu två dagar i rad! Men imorgon är det fredag och jag ser fram emot en mysig helg!

Det blir en lång dag imorgon bara.. Jag jobbar till typ kvart i tre imorgon, för sen vid tre ska jag vara på Citygross och vara maskot.. Vi gör det med fotbollen för att samla ihop pengar till vårt träningsläger, så imorgon ska jag och Nathalie klä ut oss och dela ut godis till barnen.. Kom förbi om ni inte har nåt att göra, haha. Vi får inte säga något och jag vet inte vilken av figurerna jag ska vara så ni får helt enkelt gissa ;) Mohaha. Nehe, ha de brarååå!

 

 

2011-02-03
 17:27:14

Lumpen,

Satt och kollade på klipp på youtube, och hittade klippen från Stinas och deras show som vi var och kollade på i fredags. Det här var ett av dom bästa numren, vad tycker ni? :)

 

 

2011-02-03
 16:59:43

Piggve,

Jag är trött idag. Sov hela vägen till Vimmerby imorse.. Haha. Tog inte många minuter innan jag var totalt däckad :) Var hemma för någon halvtimme sen, har fått i mig lite mellanmål och ska iväg på träning om en timme. Ska bli skönt att springa av alla tankar idag. Och jag är riktigt taggad på fotbollen just nu!! :) Gutt gutt.

Imorgon är det fredag, vad hände med den här veckan?! Sjukt fort har det gått!



2011-02-02
 17:36:43

Möte,

Tjofräs! Är snart på väg ut till Lindsdal, vi ska ha möte med sån där mental tränare igen. Det är bara en timme idag, så sen ska jag åka och handla lite. Det börjar stå tomt i kylskåpet igen. Känner att jag inte har fått in den där känslan på vad som behövs än riktigt, haha. Handlade ju för några dagar sen och nu är det tomt på andra saker. Haha. Men det kommer, sakta men säkert :)

 

Har varit i Vimmerby och jobbat på Ocab idag. Vi började redan klockan sex så det blev riktigt tidigt idag! Men gutt att få ihop massa timmar nu, imorgon blir det samma igen, så ska nog lägga mig rätt tidigt ikväll :)

Vi hörs lite senare mina vänner, nu måste jag spriiiinga :)

 

2011-02-01
 21:40:10

Glad!

Glada nyheter idag :) Har fått ett vik på Riksbyggen fr.o.m 7 januari nu till mitten av april! Jag ska iofs dela det med en kollega, men vi blir ju garanterade 50% och sen kanske det blir mer utöver om det behövs. Det känns skönt. Har varit lite orolig över hur det ska ordna sig med jobb framöver.. Nu har jag varit på Ocab hela den här veckan och imorgon börjar jag redan vid sex, vi ska till Vimmerby så då kör vi lite tidigare för att hinna jobba lite mer på plats. Nu vet jag iaf att jag har något garanterat. Sen ska det väl lösa sig förhoppningsvis :) Så nu blir det skiftjobb några månader framöver :) Har det riktigt bra eftersom jag själv får vara med och schemalägga lite, så fotbollen ska inte behöva bli så lidande! :) Happyyy!