2011-07-28
 16:28:30

Slapptorsdag,

Nemen yoo. Tänkte faktiskt unna mig någon slapptimme i soffan innan det är dags för träning sen ikväll. Igår gjorde jag nämligen världens ryck här i lägenheten och diskade, lagade mat, fixade med nya lakan och det i sängen och städade hela lägenheten på knappt två timmar. Plus att Daniel kom förbi på ett litet snabbesök också, så vi hann prata lite. Alltid trevligt med spontanbesök, det gillas :)

Efter träningen igår dog jag typ direkt när jag kom hem till Daniel, haha. Åt (och pratade en stund) och sen somnade jag i soffan. Sjukt osocialt men skönt :)

 

Nu ska jag lägga undan datorn en stund och kolla igenom dom två katalogerna jag fick på posten igår.. :) Vi hörs väl snart igen kanske, tills dess: Ha det fint :)

 

 

 

2011-07-19
 13:02:09

First kiss,

Yo! Om någon kunde ge mig en dunderkur mot hosta vore det ju typ asbra. Har varit sjuk i över en vecka nu, med hosta och det. Men sen i lördags kväll har jag varit helt däckad. Jobbade igår, och det gick. Men inatt kunde jag knappt sova någonting pga världens tryck över bröstkorgen. Åkte till jobbet imorse, men fick vända hem igen efter en halvtimme.. Var helt död. Orkar knappt lyfta ena armen.
Men... Nu såg jag denna videon och man blir ju så jäkla glad. Hur mysig är den inte!
(Tack Karin, snodde den från din fb.. Hehehe)



2011-07-13
 16:40:22

I valet och kvalet..

Hej hej!

Jag ligger i soffan och chillar. Väntar på kvällens sällskap (som alla andra kvällar, mohaha) som ska ta tag i grillen direkt, medans jag fixar tilltugget. Det blir alltså hemmamyskväll ikväll ♥

 

Ja, det är mycket i tankarna just nu. Förutom allt det vanliga, glatt och jobbigt som det pendlar mellan, så har jag lite olika beslut som ska tas inom den närmsta tiden...

• Det första är om jag ska köpa mig en macbook. Haha. Ska jag? Ska jag inte?

Hur kommer det bli i höst? Ska jag/kan jag/får jag bo kvar i lägenheten? Ska jag flytta?

Jag har kontrakt som går ut 1 november, men efter lite kontakt med min hyresvärd (som ju äger lägenheten) kan det bli aktuellt att han ska sälja den i höst, och då måste jag börja leta ny lägenhet snart..

Och även om han inte ska sälja den, måste jag ändå fundera på om det går ekonomiskt att bo kvar om jag nu skulle börja plugga ... Men men. Ett problem i taget...

På fredag får jag reda på om det blir skola eller jobb i höst! IIH !!



2011-07-11
 22:17:23

Hallå!

Heej! Hoppas allt är bra med er!

Jag har nu haft min första dag på semestern. Har bara tagit en veckas semester den här sommaren.. Blev ju heltidsanställd i april och har därför ingen betald semester.. Men en vecka får jag väl unna mig iaf :) Jag har inget planerat förutom en liten roadtrip med mina tjejer torsdag-fredag :) Annars blir det bara att ta det lugnt, vila upp mig och steka i solen! Helgen har vi spenderat i stugan med min familj och en liten del av släkten. Det har varit jättemysigt med musik och lekar och tävlingar. Minnesvärd på många sätt..

Annars rullar det vidare. Det har hänt mycket sen sist.. Förra veckan var det begravning för min älskade mormor som dog för några veckor sen. Det var jättefint på alla sätt, men jobbigt såklart.

 

Även om det är mycket jobbiga tankar som slåss i huvudet så får jag ändå säga att jag oftast är glad nuförtiden :) För det finns väl inget bättre än kärlek, och det har jag verkligen mycket av :)

Vi hörs! PUSS! ♥