2010-06-30
 18:13:29

Andra dagen :)

Hej alla där hemma!
Nu sitter vi här igen, hehe. Idag kom jag iaf in på facebook... :)

Idag har vi gjort två av världens bästa kap! Först bokade vi in en snorklingsdag imorgon, så det blir upp tidigt och bli hämtade med buss och sen heldag på Röda havet! Kommer bli helt underbart! :)
Sen låg vi några minuter vid poolen innan vi såg att en luftmadrass var något man skulle ha, så vi gick och köpte oss varsin och där låg vi sen i poolen som däckade hönor i tre timmar. Grymt skönt :)

Har precis ätit middag och nu ska vi sitta här en stund innan det är dags för sängen tror jag, vi är supertrötta efter heldagen i solen..
Hoppas ni har det bra där hemma, tänker på er! Puss! ♥
2010-06-29
 19:18:00

I paradiset!

Hej där hemma!
Nu sitter vi och svettas i värmen här.. Vi har det kanonbra, det har varit nästan 40 grader hela dagen så vi trivs som fiskar i vattnet! ;)
Hotellet är jättefint, femstjärnigt, med god mat och världens största pooler.

När vi vaknade imorse skulle vi gå till banken och ta ut pengar, så jag stoppade i mitt kort och tog ut lite pengar, fick kvittot och sen gick Karin dit. Då kom jag på att jag inte hade fått mitt kort och fick panik. Sa till ena vakten som satt bredvid "I DIDNT GET MY CARD" men han bara ryckte på axlarna. Då sprang jag in till killarna inne på banken, "I DIDNT GET MY CARD OUT.." på världens sämsta engelska. Så skickar dom vidare mig till en kille som verkar sjukt oberörd - antar att det händer rätt ofta här. Haha.
Så säger han "come back at 12 a clock.." Fanns ju inte så mycket att göra så vi stack ner till stranden bredvid och gick tillbaka några minuter i tolv, och då hade chefen kommit så två av killarna gick till automaten och öppnade upp den och snackade massa på egyptiska. Karin och jag står som frågetecken, när dom börjar snacka med oss på sjukt dålig engelska, men vi uppfattar typ "ni satte in kortet fel, det går inte få ut det...."
Halvt skrämda och halvt utskämda börjar vi skratta, och dom fattar ingenting, haha.
Men Karin börjar snacka med dom som bara hon kan och sen så står dom med mitt kort i handen, haha.
Fy fan vad vi skrattade, och det gjorde dom också eftersom dom tyckte vi var så sjukt dumma svenskar...
Så fick jag skriva på ett papper att jag fått ut kortet och Karin går ut och ställler sig i kön till automaten - eftersom den gick sönder när jag hade varit där så hon fick inte ut några pengar.. Då kommer killen ut och tittar på mig "ska du ta ut pengar igen?" Vi förklarar att Karin ska ta ut pengar och ber honom stanna kvar och visa hur fan man ska göra om nu jag stoppade i kortet fel, så ska han spela tuff och tar Karins kort och försöker stoppa i det, men inte funkade det inte. Så vi försöker få honom att förstå att han kanske ska vända på kortet och när han efter sjuttonde gången gör det så funkade det, och hon fick sina pengar - och sitt kort.

När vi går därifrån säger vi "well be back tomorrow, see you then..." och han skrattar ihjäl sig..

Efter turen på stranden gick vi tillbaka till hotellet och poolen och det var så sjukt gutt så vi kunde ju njuta ihjäl.. Sen blev det en dusch och lite tillfräschande innan vi gick ner till en av våra sjukt goa bufferestauranger som ingår i all inclusiven..

Satt nyss och skrev det hr när hela internetcafeet slocknade, lamporna och datorerna dog. Jag blev skitnervos och trodde att allt hade forsvunnit men blev overlycklig när jag såg att det sparats iallafall...
Fick byta dator och nu funkar inte åä och ö och jag orkar inte sitta och kopiera allt sa nu skriver jag sahar istallet, hoppas ni forstar..

Skulle loggat in pa facebook, men man skulle trycka in en kod for att komma in fran ett annat land och jag rakade trycka pa enterknappen tva ganger sa da kunde man inte logga in sen. I felmeddelandet stod det, kom tillbaka om en timme och sa lange sitter vi inte har, kommer kanske in imorgon en svang iaf!
Fattar ingenting pa dom har datorerna sa nu pallar jag inte mer. Ha det underbart! DET HAR VI!!!





Det ser exakt likadant ut i verkligheten och jag har inte hallit rakningen pa hur manga ganger Karin har sagt - FY FAN VAD FINT DET AAAAR!! Kan val halla med faktiskt!

Kim, saknar och alskar dig sa javla mycket! Ses snart ♥

2010-06-28
 04:46:52

EGYPTEN !!!!

DÅ ÅKER VI! SES OM EN VECKA. HA DET GOTT ALLA MINA VÄNNER, DAGS FÖR SOOOL!








Hej hej! ♥

2010-06-27
 23:31:47

Midsommardagen :)

Hej!
Kom på att jag glömt att skriva om gårdagen, så det får bli en snabbisuppdatering för jag ska sova snart..

Tog ju som sagt en frukost framför poolen hos Pontus igår morse (eller rättare sagt klockan 12..) vi låg sen kvar någon timme och pratade om kvällen som varit innan, sen packade vi ihop alla grejer och gick ner till Hamngrillen där vi mötte upp Amanda, Sara och Emma och åt lunch!
Sen gick vi återigen upp till Pontus och vi packade in våra grejer i min bil sen stack Kim och jag till borgholm och Sebbe. Där var det ett gäng trötta själar från dagen innan, hehe, så vi la oss på några filtar och snackade och mös :) Det bjöds även på lite jordgubbar som jag kom på att vi faktiskt missat att äta på fredagen (?!) ..
Efter någon timme åkte jag vidare till Malins farmor och farfar där Malin, Stina och Alex var, och jag tog en snabbdusch och så gjorde vi oss iordning lite och tog en promenad intill Borgholm där vi sen hängde hela kvällen.
Åt middag på restaurang, köpte glass och njöt i solen, gick runt och träffade en massa folk och hade kul som bara vi kan ha.
Världens mysigaste kväll! Klockan tolv gick vi tillbaka till stugan och Stina och Alex åkte hemåt Kalmar, men eftersom jag är en så snäll flickvän så lovade jag ju att köra hem Kim och gänget efter Strand, så Malin höll mig sällskap till klockan kvart i två tills jag åkte bort och hämtade upp killarna.
Basse hade tappat sin mobil så honom fick vi inte tag på, förrän han ringde och sa att han satt på bussen istället. Haha.
Men Kim hittade en annan ensam själ som fick åka med. Han slocknade efter några sekunder och sov stenhårt ända tills vi skulle släppa av han, och knappt då vaknade han till liv. Haha :)
Yeye, det var en himlans trevlig kväll iaf och vi somnade gott när vi kom hem vid halv fyra!

Hoppas ni hade en lika trevlig midsommarhelg som jag! Bilder pallar jag inte lägga in nu för det tar ju hundra år.. Får bli efter resan!

Kim åkte precis hem efter en mysig kväll med middag och fotboll. Om exakt 6 timmar ska vi hämta upp Karin i stan så nu måste jag få lite sömn.. Såg att det fanns internet precis bredvid hotellet så kommer nog några uppdateringar under resan kanske :) Annars hörs vi om en vecka! PUSS !! ♥


Finaste vännerna i världen!! ♥

2010-06-27
 17:02:41

Midsommarpictures

Tänkte bjuda på dom lovade bilderna från i fredags. Här är det lite uppladdning inför volleybollen.





Amanda :)


Min fina älskling


Haha första försöket att tända grillen..




Lite psykningar föregick under kubbspelet...






Pallar inte mer bilder, kolla på facebook om en stund istället :) Pussis ♥

2010-06-27
 12:39:47

Midsommarfirande, javisst.

Hej aas.

Har vaknat nu. Efter några timmars sömn. Det har varit en hård midsommarhelg, men kuuuul.
Den började i fredags hos mr dorch, jag tog bilen över och gjorde grabbsen sällskap vid poolen och en go sol i en go solstol. Efter en tuff volleybollmatch mellan 87grabbarna och 89grabbarna bjöds det på midsommarlunch, där man för första gången smakade sill? Mhm.. :) Vet inte riktigt om det var något för mig kanske men nöjd att jag smakat. Köttbullisarna, potäterna och gräddfilen var desto godare.
Amanda och Fille anslöt till vår lilla skara och vi tog fram kubbspelet. Det blev en match mellan tjejerna och killarna och ni kan ju ana vilka som vann.. (Kan ju säga att Amanda och jag sedan gjort vår för resten av kvällen.....Hehehe)
Folket började hoppa in och fotboll nalkades på tvn. När den (äntligen) var slut så hade den största skaran av folk hittat in så vi började tända grillen. Eller vi, nae. (någon måste ju kolla på kubbspelet...) Tända grillen? nae.
Gick inget vidare eftersom någon smart själ hällde vatten innan tändvätskan...

Men efter någon timmes försök fick dom iaf igång grillen, det ska tilläggas att vissa svek midsommarfirandet med att grilla under tiden och stekte sitt kött i köket? Inte helt okej.
Vi andra som tålmodigt väntade på grillen fick till slut faktiskt mat vi också..

Folk fortsatte att trilla in, och kvällen var riktigt mysig faktiskt. Tills någon i vår kära skara råkade däcka vid tolv. Gissa på gott folk..
Och när man sedan gick upp och frågade "får jag sova här inatt eller?" så fick man ett nej. Tack för den älskling.
Fortsatte att fråga några gånger under natten och till slut fick jag ett mysigt jaa. Haha :)
Stackarn, var lite för trött.....

Vi andra människor som orkade hålla oss uppe höll oss faktiskt uppe ända tills solen hade gått upp igen och klockan stod på halv fem när jag till slut gick och la mig. Dom sista timmarna spenderades i köket med Totti och Pontus. Kunde inte fått bättre sällskap faktiskt!

Blev sen väckt vid halv tolv, och då blev det frukost (massa fanta och jordnötter) och stek vid poolen och en genomgång av kvällen som vart. Dagen fortsatte sen i borgholm men det kommer i ett senare inlägg för  nu ska jag väcka Kim så vi kan åka ut till smebban så jag kan packa...

Tack alla för en fin midsommar !!
Pallar inte lägga in bilderna nu så dom kommer också senare.. Puss så länge dååh.
2010-06-25
 11:57:13

Ölandet

Nu drar jag snart över till Öland med mitt pick och pack. Hoppas vädret är bättre där än här för just nu är det väldigt mulet... :(
Har iaf bikinin på mig och är solen framme blir det stek vid Pontus pool! Det blir övernattning där eftersom vi inte kommer palla ta oss hem inatt, hehe. Kanske blir det även borgholm och strand imorgon? Har inte bestämt mig, så vi får se vart helgen tar vägen. Hör av mig när jag får tillfälle :) Puss ♥ GLAD MIDSOMMAR PÅ ER MINA VÄNNER!!

2010-06-25
 09:30:11

Evis!

Åh, Evelina jag saknar dig! Kom hem nuuuu!

2010-06-25
 09:19:49

Glad midsommar o de..

Jaha, idag är det midsommar. Ska börja dagen med att städa mitt rum, haha, kul? Sen ska jag småbörja med packningen.. Drar ju till Egypten på måndag! :) Är ju inte hemma så mycket i helgen så måste nog börja idag tror jag... Jag är ju inte som Karin och börjar en timme innan avfärd, kan bli jobbigt att börja vid 04.00 på måndag... :)

Vid två ska jag hämta upp min fina Amanda vid jobbet och sen ska vi köra över bron och vidare till färjestaden för lite poolbadande och festande hos Pontus :) Senare på kvällen blir det grillning! Ska bli mysigt.
Kimsing är redan där, dom kollade på Danmark som spelade igår och tyvärr förlorade och åkte ut.. :(

Puss & kram ♥


Haha Amanda för några år sen :)

2010-06-24
 22:07:58

Fan

Hatar dom här känslorna. Hatar känslan av att vara otillräcklig. Det har gått så lång tid, när ska jag kunna gå vidare?

Nu ska jag sova. fan fan fan

2010-06-24
 10:02:28

godmorgon...

tjenis penis!
vaknade idag av ett "helveteeeee" från kim. han hade försovit sig, bra. börjar klockan 7 och vaknar kl 9. skulle dessutom lämna in sin bil på verkstaden vid 8.
så jag fick gå upp och köra efter honom till verkstaden och köra honom till jobbet sen. stackarn, haha. inte lätt att försova sig alltså..

tänkte sen åka hem till smedby en runda men skulle hämta upp karin vid tio så jag åkte hit direkt istället och har nu ätit frukost och gjort oss iordning tillsammans. jag känner mig typ bakis för jag är så satans trött. haha.

nu ska vi in till stan och fixa det sista inför resan !! see ya!

2010-06-23
 17:11:31

Blodet sprutade...

Hej!
Idag har det hänt mycket men ändå väldigt lite. Hehe.. Ända sedan jag vaknade vid halv tio har jag legat ute i trädgården och solat, började läsa på en ny bok och på några timmar har jag läst typ halva boken, hehe. Så mysigt tycker jag.
Sen blev jag ju såklart hungrig och ingen mat (som passade mig i smaken just då) fanns hemma så jag stack till Ica och handlade kroketter, schnitzlar och tzatsikisås. Ställde mig och lagade det, och skulle göra en sallad. Det var då det hände. Skulle skära gurkan och skar mig i fingret så jäkla djupt. Fy fan vad det blödde. Kanske överdrev lite när jag sa att blodet sprutade men väldigt nära var det alltså :P Fick ta papper och trycka hårt som fan men det bara blödde igenom direkt, och dunkade i hela fingret. Så fick jag binda fingret med massa plåster och bandageliknande liten sak med tejp och trycka åt det hårdaste jag kunde. Fingertoppen var helt blå och fick sitta i högläge i någon timme, hehe. Vet inte hur jag fick i mig maten, men det gick. Har bytt plåster typ fem gånger och det börjar blöda varje gång jag tar bort det.
Nu var det några timmar sen jag bytte det och det har slutat blöda. Dunkar bara i fingret hela tiden, haha. Fy fan så klantigt. Kim kommer håna mig som fan. Jag lyckas alltid.

Nu är det snart dags för träning. Får väl se hur det går. Jag har ju träningsvärk i vaderna som fan efter alla förbannade trappor i måndags. Sjukt hur jobbigt det kan vara att vara brevbärare... Hahaha. Nu ser jag framför mig hur Karin skrattar ihjäl sig...
Det är inte lätt att vara otränad !!!!

Ikväll efter träningen ska Kim och jag ut till Hossmo och stugan där Anette och Inga bor i :) Blir mys! Så jag får se om jag hinner lägga in något litet inlägg här innan det är sovtajm. Puss och kram mina vänner ♥


Väldigt gammal bild från första resan tillsammans. Vi spenderade ju nämligen vår 1årsdag i Frankrike :)

2010-06-22
 22:31:41

Mina älskade vänner,

ni ska veta att ni betyder så jäkla mycket för mig och jag finns alltid här för er. Ni vet vilka ni är. Tack för att ni är världens finaste vänner.

Jag älskar er.

2010-06-22
 16:47:30

Vm,

Alltså vad fan är det som händer? Rött kort i varenda jäkla match och sjukt tråkigt spel. Blä. Varje gång det nu händer att jag ser en match så blir jag trött och uttråkad och tänker att det absolut är sista gången.

Igårkväll var det förresten fotbollskväll igen, jag mötte upp Kim, Sebbe och Andreas och så åkte vi till stensö och spelade minigolf. Jag ledde i början men vet ju hur tjuriga dom blir när dom inte får vinna så jag la mig sen.. Bara så ni vet.
Sen åkte vi hem till Sebbe och Emelie och tittade på spanien-honduras. ändå en okej match, men var väl mest för att jag satt och pratade med emelie största delen av matchen, hehehe. Det bjöds även på kaffe och rabarberpaj med vaniljsås! SJUKT GOTT :D

Idag har jag jobbat hela dagen på posten, och jag är fortfarande helt slut. Men kände att jag inte bara kan ligga inne hela kvällen så om någon timme ska jag, Malin och Stina träffas och hitta på något mys :)

Nu ska jag lägga in massa bilder på facebook tänkte jag.. Puss ♥
2010-06-21
 17:24:19

Syskon :)

Hej hallå!

Eftersom vår kära mamma i lördags fick våra presenter så kan jag nu avslöja vad hon fick för nåt :)
Vid jul åkte jag och mina bröder in till stan, ställde oss i tshirt i sjukt många minusgrader, skulle se glada och avslappnade ut för att..




bli fotograferade :)

Tänkte lägga upp några av bilderna så ni får se, vi gjorde alltså en hel tavelvägg med fina bilder på oss, sammanlagt blev det 10 foton, ett stort och 9 små med svarta snygga ramar till.
Sen så tog vi även varsitt porträtt som jag framkallade stora till mamma och pappa, och så fick farfar och mormor tre porträttbilder på oss med.
Alla blev jätteglada för sina foton så det var kul :)











Simon


Johan


Och så jag.

Bilderna är tagna av Johanna Torstensson, tack så hemskt mycket för hjälpen !! Vi är supernöjda :)

2010-06-21
 17:01:17

Jobbmåndag

Halloj. Idag har jag jobbat hela dagen, jag är helt slut. Var ju så glad för att jag skulle vara helledig imorgon med, men så blev inte fallet. Dom behövde hjälp imorgon med så det blir ingen sovmorgon där inte.
Får vila igen allt som behövs sen nästa vecka i Egypten istället!
Förresten, är det någon som varit i egypten och vet om det är go shopping och om det är dyrt osv? Har ingen vidare koll ;)

Fick precis meddelande att det inte är någon träning idag, var verkligen inte sugen på träning så det var skönt. Man fick köra egenträning istället, men jag tänker som så att eftersom jag var så duktig på jobbet idag och cyklade med 50 ton på cykeln och sprang i 50 trappuppgångar med tung post och reklam så hoppar jag nog det, hehe. Fick mitt träningspass där och jag är helt svettig och äcklig.
Har precis sovit en stund efter jobbet och nu ska jag då hoppa in i duschen istället för träning och sen blir det in till stan och träffa Kim, och kolla fotboll med Emelie och Sebbe.

Ha det gutt mina vänner, puss ♥


Haha, gammal ful bild.

2010-06-21
 07:41:03

Trött trött trötttttt.

Godmorgon... Idag är jag uppe med tuppen. Och det är inte för att jag är så pigg och inte kan sova. Nej nej. Idag är det fullt på allmanackan igen och jag är (om det går) ändå tröttare än igår.
Men jag får helt enkelt försöka leva mig igenom denna dagen, för imorgon är jag helledig och ska vara det också. Jag ska försöka att inte planera in någonting. Hoppas bara solen är framme så man kan njuta av den.

Ska alltså iväg på möte snart, och efter det blir det jobb :) Dom behövde lite hjälp på posten idag så då ställer man ju upp :) Bästa Karin ska också jobba så det blir gutt.

För er som inte vet så är det nu EN VECKA kvar tills vi tar vårt pick och pack och sticker till Egypten !!!!!!


Sjukt grymt :)

2010-06-20
 15:20:32

Festen!

Shit. Jag är helt slut. Har sovit i 100 år och skulle kunna sova några hundra till..
Festen igår var jättelyckad och rolig. Massa roliga framträdanden och fin musik :)
Men eftersom jag hade spelat match igår (som vi förresten vann med 4-2 mot serietvåan) så var jag helt slut redan vid ett, Kim var trött och Sidni var trött. Så eftersom alla andra skulle dansa så tog vi Sidni och gick in och la oss och somnade.
Vaknade imorse av att mamma kom in: skulle inte ni åka hem vid elva? Jag: jo... Mamma: klockan är halv.
Tack för den. Inte packat ett skit (och då låg det grejer överallt i huset) så det var bara att hoppa upp och leta reda på sina ägodelar.
Simons kompisar John och David som var med på festen och sjöng skulle med ett tåg från Kalmar vid tolv, så vi hade inte mycket tid över.
När vi fått ihop alla våra grejer sa vi hejdå till dom som var kvar sen igår, och körde mot Kalmar.
Eftersom vi hade lite bråttom fick jag gasa på rätt så bra när tillfälle kom, vägen från Borgholm är sjukt tråkig att köra....
Det betydde att Ölandsbron var ett bra ställe att gasa på, så det gjorde jag. Men när vi kom till slutet av bron tyckte jag att jag såg en människa med väst på, så jag ställde mig på bromsen och visst fasen hade jag rätt. Där stod en polis, men som tur var tog dom inte hastigheterna, utan bara blåskontroll som vi dessutom fick köra förbi. Tur var det för vi hade inte många minuter till godo när vi kom till stationen för att lämna av passagerarna där bak :)

Eftersom enda frukosten man fick idag var en bit tårta (hahaha) så bjöd Kimsing på restaurangbesök, och sen åkte vi hem. Jag slocknade direkt i soffan och sov någon timme, nu har jag långsamt börja vakna till liv men fy faaan vad jag är trött.
Snart blir jag hämtad av Fia och då blir det en tur till Nybro för att se Lindsdalsgrabbarna vinna som fan i derbyt.

Lägger upp alla bilderna på facebook senare ikväll, även bilderna från Staggs student som inte hunnit komma upp :) Nu ska jag lägga mig och vila igen. Puss ♥
2010-06-18
 22:18:51

Snett tält, inga problem.

Hej!
Har varit så stressad senaste dagarna så har inte hunnit sätta mig till ro med datorn alls. Men nu har vi iaf kommit iordning rätt så bra här på Öland och jag har äntligen fått igång internet (med hjälp av Kim...) så nu tänkte jag skriva vad som händer egentligen.

Det är ju alltså dags för mammas stora sommarfest (annat ord för 50årsfest) imorgon här på Palexim - som är släktens sommarstuga i Köpingsvik. Det kommer ca 60-70 pers och det har planerats hejdundrande senaste månaderna. 
Igårkväll efter min träning tog vi all packning och åkte över, jag, mamma och pappa. Klockan 2 inatt fick jag besök i mitt rum av Johan, Jolin och Sidni som kom direkt från Linköping.
Så imorse när jag vaknade ställde jag mig och bakade 10 tårtbottnar som ska göras färdiga imorgon, samtidigt som mamma ordnade med förberedelserna inför grillningen och det imorgon.
Vid tiotiden började vi sätta upp ett av tälten som vi ska ha, och då var det alltså jag, Johan, Jolin, mamma och pappa som gjorde det...
Problemet var bara att bruksanvisningen till hur man skulle sätta ihop detta lilla helvete var så dåligt skriven, och alla pinnar var helt böjda. Så efter fem timmar hade vi fått ihop ett något snett tält som stod mest på grund av våra egna små lösningar kanske... Hehe.
Mamma försökte pynta dom snea stolparna med björkkvistar, men tro inte att det skulle lösa problemet.
Vi tänkte iaf att bara det står så får det gå. Och det har det gjort.

Efter en hel dags med tältuppsättning åkte Johan och Jolin in till Borgholm för att shoppa lite grejer, så jag och Sidni tog en filt och la oss ute i solen och njöt :)
Det kom en lastbil med bajamaja (haha) och en annan lastbil med grill, bord och stolar under tiden..

Kim kom hit efter jobbet och då bjöds det på en god middag i vårt fina tält och sen tog vi (Kim, jag, Johan, Jolin och Sidni) en promenad ner till stranden. Här blev vi sjukt förvånade när vi såg att dom helt har byggt om stället och nu byggt en stor brygga ut med soldäck (som jag ju kom på att det var), vi satte oss och njöt av kvällssolen tills det kom några smarta Stockholmare och då hörde vi ju att det såklart var tänkt att det skulle ha byggts en pool uppe på däcket (men bygget hade såklart blivit överklagat så poolen dröjer nog något år till..)
Fick även höra en massa andra smarta ideer som ska byggas där nere och det kommer bli ett sjukt poppis ställe inom några år :) Johan blev förbannad när han insåg att han gått miste om denna smarta idé... Haha.

När vi kom hem kom en liten del av släkten med det andra tältet och vi har nog aldrig fått så många ahaupplevelser.. Dom fick upp tältet på 10 min och nu håller dom på att ordna till vårt tält. Haha.
Jag frös och det var sjukt mycket mygg, plus att det redan står 10 pers och grejar så jag kände att jag var förtjänt en liten paus. Sidni kom nyss upp i mitt knä och ligger nu och sover mot min arm. Sjukt mysigt :)

Det var vår dag i snabbförklaring för jag orkar inte förklara mycket bättre just nu. Det snurrar i huvet och jag har bara en arm att skriva med.
Lägger upp lite härliga bilder från dagen.. :)


Förvirrade...


Världens sötaste lilla Sidni nyvaken :)


Någon som ser något fel???


Sidni igen :)


Finaste älskling


Nya bryggan på stranden :)


Fin bild på Jolin :)


Bror.

Nu orkar jag inte lägga upp fler bilder så jag lägger upp dom på facebook efter helgen istället tänkte jag, Sidni ligger här och snarkar men ska förflytta mig till soffan och se sista minuterna av fotbollen nu.
Hörs imorgon ♥

2010-06-16
 20:30:25

Godisss

Tjo!
Sitter hemma hos Kim och laddar upp för fotboll på tvn hela kvällen. Kom hem från träningen för en stund sen, hehe. Världens skönaste träning. Vi var 9 stycken eftersom det var både student och avslutningsmiddag för dom flesta. Så det blev fotbollstennis hela träningen :)
Riktigt gutt och skönt med en lugn träning.

Hann knappt innanför dörren och äta innan det ringde på dörren. Den här förbannade grannen som bor under Kim och Anette tycker det är jobbigt när man går helt normalt. Så nu har vi tassat på tå här ett år, och han kommer ändå upp en gång i veckan.
Flytta för fan om det inte duger.

Över till något helt annat: jag dör av godissug. Påsen som är här är ju full av Kims favoriter, och inte en enda passar mig. Funderar på att dra bort till Ica och köpa lite nytt ;)
Nu ska jag gosa mig ner hos Kim en stund iaf. Hörs imorgon ♥
2010-06-16
 12:23:36

Kanonfredag.

Sjukt lyckad dag igår! Studenterna fick kanonväder, alla var glada, vi snackade minnen om tiden på stagg, student och allt som ingick, vi åt gott, drack gott, utgången var super. Somnade med ett leénde på läpparna.
Och vaknade trött och seg. Men glad.
Grattis alla studenter !!

Idag har jag suttit ute i solen och njutit några timmar, så jäkla skönt! Hoppas verkligen solen stannar nu. Särskilt till helgen!!
Nu måste jag börja fixa med musiken till lördag, mamma tjatar hela tiden. Väldigt lägligt kom ju då vårt lilla spotifyproblem. Vi har ju registrerat kontot i norge, och nu när jag varit i sverige tillräckligt länge så måste man ju byta tillbaka till svenskt.. Problemet är ju då att Kim har glömt både användarnamnet och lösenordet. Hehe.
Så nu måste jag ordna ett nytt konto, och jag är verkligen ingen datorexpert.
Så om någon har en inbjudan så får dom gärna skicka det och kanske hjälpa mig lite på traven... :)

Snart blir jag hämtad av Stina, hon ska in på student i stan så jag får passa på att åka med så jag kan hämta upp min bil och mina saker som ligger dumpade lite överallt i stan.. Haha. Idag får jag ju även träffa Kim, som jag inte träffat på några dagar. Så går det när det är fullt upp med fotboll och studenter hela tiden. Hehe. Ska bli mys iaf!

Ha en fin dag. Lägger in lite bilder från gårdagen lite senare :) Puss och kram ♥

2010-06-15
 10:03:57

Stagnelius...

Halloj!

Idag är det dags för våra kära Stagneliuselever att ta studenten. Jag kan inte låta bli att bli tjurig. Jag vill också.
Jaja. Jag får väl försöka vara glad för mina vänners skull idag, hehe. Det blir tre studentskivor, fast avrundat till två. Först blir det hos min fina vän Stina och sen ut till Lindsdal och fira Amanda och Sara (som ska ha sin tillsammans..)
Sen avslutas kvällen med utgång!

Det är min första utgång i Kalmar sen jag flyttade hem.. Inget slår utgångarna i Oslo, så är det bara. Så jag har inga vidare förväntningar direkt :)
Men det ska bli kul att man nu kan gå ut och festa och faktiskt känna några stycken, hände ju inte så ofta i Oslo direkt... :)

Har precis duschat och ska snart göra mig iordning för dagen, försöker titta ut genom fönstret och fatta hur vädret är idag, men blir inte direkt klokare av det..
Nu blir det att ställa sig under hårfönen en stund... :) Puss ♥


Grattis Stina !!

2010-06-14
 23:22:13

Smålandscupen

Hej svejs!
Har precis bäddat ner mig i sängen efter att ha varit i Växjö och spelat match i Smålandscupen. Vi gjorde 1-0 efter ca 2 min, 2-0 5e min, och efter 13 min var ställningen 4-0. Inte helt fel :)
Matchen slutade till slut med 7-0, så nu är vi vidare till kvartsfinal! :)
Har ju vunnit cupen tre år i rad, så det är bara att ta den fjärde nu.. :)

Spelade första halvlek och ca 10 min in i andra innan jag var helt slut. Haha. Benen var som spagetti. Var iaf riktigt gutt att få vinna! (Fick även sätta dit ett litet mål också, årets första..) så det var kuuul :)

Nu ska jag sova, för imorgon är det studentfirande igen för hela slanten !!! Puss ♥


Smålandsmästare 2008 :)

2010-06-14
 09:20:21

Äntligen!

Godmorgon allesammans!

Har precis vaknat till liv, och ska skynda mig ut i solen! Idag ska jag träffa Maria, och det var väldigt länge sen så det ska bli kul! :) Och efter det är det dags för match i växjö! Det är mycket matcher nu, men på lördag är det sista matchen innan uppehållet. Tyvärr kan jag ju inte vara med då :( Pissigt som fan.

Det råder fortfarande krig här för dom som undrar. Har inte fått igång min hårddisk än och jag blir mer och mer förbannad. Vad är det för skit jag har köpt?! Och det sämsta är att man inte fick någon bruksanvisning. Hur fan är det tänkt?!
Jeje, får be papsen titta på det sen.

Solen skiner och nu ska jag ut och äta frukost !! Puss ♥


Älskling och jag i Thailand.

2010-06-13
 22:59:49

ONT!

Åh jag blir så förbannad. Det är något fel på min hals och det är så jävla jobbigt så jag håller på och gå under.
Varje kväll svullnar den upp och jag kan inte svälja och det gör pissont att prata. Jag känner mig trött och hängig, och jag är allmänt otrevlig och äcklig. FAN.

Karin åkte precis hem och vi har haft lika mysigt som vanligt. Grillade med familjen först och satt och pratade en massa. Sen gick vi upp och kollade på ett fint gleeavsnitt (BÄST), och sen kollade vi en massa på internet inför resan och sådär.
KOMMER BLI SÅ JÄVLA BRA !!! Längtar så förbannat till lite ledigt och sol, två saker som tydligen inte har velat hänga ihop än så länge...


15 DAGAR KVAR !!!

2010-06-13
 18:40:24

Färdigklippt!

Kom precis innanför dörren efter dagen i Lenhovda. Blev supernöjd och alla blev jättefina :)


Haha...


Mamma blev rosahårig.


Men kände att blont kanske var lite mer hennes färg ändå..


Malin blev ljus och fin :)


Bakifrån.


Från sidan.


Framifrån :)

Blev lite mörkare med ljusa slingor, och lite kortare där bak men längden kvar fram.

Nu kommer Karin hit vilken minut som helst och vi ska mysa framför Glee hela kvällen :)

2010-06-13
 10:53:15

Hjälp mig!

Idag är det äntligen dags för klippning! Så om ca 1 timme blir mamma och jag hämtade av Malin och Ulla och vi ska tillsammans åka till Lenhovda för ett besök hos Anne :)
För er som undrar varför vi åker till Lenhovda så är det så att mamma är därifrån och Anne är en barndomskompis till mamma, plus att vi har nästan all vår släkt där. Så när vi var små åkte vi alltid dit hela familjen och tog en heldag och hälsade på släkten samtidigt.
Nuförtiden brukar det oftast vara mamma och jag, eller så åker vi olika dagar. Men jag har alltid klippt mig där (förutom någon enstaka gång när det inte funnits tid där..)
Det är alltid lika kul att komma dit och träffa Anne, och jag blir alltid nöjd.

Idag blir det nog lite ljusare slingor eftersom håret redan börjat solblekas massor.. Vill fortfarande vara brunhårig, för jag trivs så bra i det. Men vi får se hur det blir :)
Klippningen är jag lite osäker på, hade ju väldigt långt hår förra våren, men sen klippte jag av det lagom till sommaren.. Och har hela tiden nu tänkt att jag ska spara det igen, men börjar bli lite tveksam..


Kort..


Eller långt..
Världens sämsta bilder..

 Men vad tycker ni??

2010-06-13
 10:36:28

20årspresent

I torsdags när vi var i växjö på studenten, kom min mormor på att jag inte har fått min 20årspresent. Fick nämligen ett presentkort på en smyckesbutik i Växjö, och jag skulle få åka upp och välja ut smycken. Det har inte blivit av och jag har helt glömt bort det, men nu fick vi det gjort.
Mamma hade fått samma present i 50årspresent, så vi gick där hur länge som helst och tittade och provade.
Jag valde iaf en jättefin ring och ett par öronhängen.




Jag är supernöjd med mina nya fina smycken. Tack mormor :)

2010-06-13
 09:33:50

Krig.

Godmorgon!
Vaknade för en stund sen och håller nu på att kriga med datorn och min hårddisk som jag köpte häromdagen... Men det ska nog gå vägen tror jag nog.. Sen blir det att tömma datorn på massa gamla bilder som jag inte har nytta av men som jag inte vill göra mig av med helt. Och även lägga över alla dom andra bilderna då såklart så jag inte behöver oroa mig för att dom ska försvinna, för min dator lägger nog av snart känner jag på mig.

Det här var nog första natten sen jag kom hem som jag har sovit hela natten, brukar aldrig ha detta problem men har varit så mycket i huvet så jag har vaknat varje natt.. Hoppas jag kan fortsätta såhär nu, för det är riktigt jobbigt.

Ska fortsätta nu men återkommer nog om dagens händelser.. :) Puss!


Haha hittade en väldigt gammal bild på Johan och mig i Kroatien.. 

2010-06-12
 23:24:21

Bästa vännens student!








Det bästa är att glaset är tomt... Haha!



Grattis vännen! ♥

2010-06-12
 23:14:30

Fotbollslördag

Hej!
Idag har det varit en bra dag. Förutom att jag har varit sjukt trött, men det börjar bli en vana nu :)
Åkte iväg till träningen på morgonen, och hej vad pigg jag var. Mina ben gick om varandra och min kropp var inte ens i närheten av vid liv. Men jag kämpade mig igenom den.. Vaknade till lite efter en dusch och då tog vi bilarna ut till Förlösa där Sara och Totti bjöd på party. Nästan.
Laget blev bjudna på grillad hamburgare (som var helt sjukt god) och massa läsk och chips och grejer. Tanken var egentligen att vi skulle spela lite brännboll och kubb och sånt kul, men eftersom det var storm och ösregnade så satt vi ute på altanen och mös. Berättade även en massa goa historier.. Ja iaf jag, Fia och Fille. Oftast tyckte bara vi tre att det var roligt men det gjorde ingenting, haha.
Vid fyratiden åkte vi ner till Hansa city arena igen, för då spelade herrarna match. Det blev till slut vinst med 2-1.. Hehe. Alla var glada och nöjda med dagen så då skildes vi åt för denna dagen och åkte hemåt.

Jag somnade i soffan när jag kom hem. Det har varit en jobbig helg och den är inte ens slut. Var lite sugen på utgång ikväll men det hade aldrig funkat. Jag känner mig gammal och sliten. Så vi tog en familjekväll istället med tacos och plump! Det var minst lika kul, särskilt när man är så trött som jag är.. Haha.
Körde nyss in Simon till en kompis i stan, och nu ligger jag i sängen. Tänkte lägga in lite bilder från bästa vännens student igår, men det får bli i ett eget inlägg :) Om jag orkar ska det komma upp lite fler på facebook också.. Får se hur det blir med det... :)


Bild från fotbollstittandet idag..

2010-06-12
 09:09:32

Trött och seg..

Godmorgon!
Sjukt trött idag, men det var bara att tvinga sig upp.. Ska snart gå bort till Karin och hämta min bil och köra ut till Lindsdal för en träning. Det var sol när jag vaknade men nu ser det mörkt ut igen, trist som fan för efter träningen idag ska vi hänga med laget och spela lite brännboll, kubb och sådär. Och om solen kommer fram blir det kanske ett dopp i Tottis pool :) Hoppas på en toppendag!

Igår tog min fina vän Karin studenten, helt sjukt. Man går ju runt som ett stort leende hela tiden, tog typ 200 kort, haha. Det förstörde dock lite att det regnade hela dagen.. Men det var en väldigt mysig dag ändå, och jag är sjukt avis på alla som tar studenten !! Kommer aldrig glömma lyckan som exploderar när man springer ut. Helt stört.

Nu ska jag gå och pussa lite på Kim och sen sticka iväg. Ha en kanondag, lägger in lite bilder från igår senare ikväll när jag kommer hem ♥
2010-06-11
 11:24:04

Student!

Igår var jag på student, min kusin Jon tog studenten i växjö. Vädret höll sig fint tills vi kom in (då det började ösregna hela kvällen) så det var kanon!


Galningen i grått i mitten är min kusin, hehe. Naedå..


Nyss hemkommen glad student :)

Man blir ju så sjukt avis på alla som får springa ut och känna sjuk lycka! Vill göra igen!!
Nu är det snart dags för ännu en och jag är sjukt stressad. Så det får bli dåligt med uppdatering här den här helgen. Live with it !!
Nu hoppas vi att vi slipper regn! Hej hopp!

2010-06-10
 08:28:03

Gammal och bitter...

Dags för första studenten! Det är en tur till Växjö som står på schemat idag och min kusin som tar studenten. (Detta är sjukt, mina kusiner är ju mindre än mig. Alltså dom ska gå i ettan. Jag känner mig gammal)
Fick häromdagen veta att min andra kusin har börjat gymnasiet. Vad händer i världen??

Ska göra mig iordning nu, sjukt trist väder för student, sen måste jag in till stan en snabbis och fixa lite grejer. Så vi hörs ikväll när jag kommer hem helt enkelt :) Ha en fin dag! Puss och kram, blå banan ♥


Haha sjuka minnen! (Det är jag som står med händerna i luften...)

2010-06-09
 23:20:42

Systrarna Wallers kamp om....

Vi tog ju sedan bussen mot Rödsle där vi spelade lika, 2-2. Åt helvete med rättvisa nu alltså. Vi hade hela matchen och dom får in såna turmål. Sjukt förbannad blir man. Men fick iaf med oss en poäng och nu är det bara vinst som gäller nästa match annars skjuter jag sönder nån.
Fick hoppa in när det var två minuter kvar i första halvlek när Alex blev skadad, och spelade hela andra halvlek. Som forward denna gång faktiskt ;) Gillade mitt vänsterbacksinhopp förra matchen annars.. Hehe.

Jag har världens bästa lagkamrater och två som vet hur man underhåller en på en bussresa är systrarna Waller så jag bjuder på lite fina bilder...










Sen snodde lillasyster Felicia uppmärksamheten en stund. Genom att stoppa körsbärstomater i munnen och det gjorde ju succé.









Då blev storasyster Sofie lite sur för att uppmärksamheten togs från henne...



Så då försökte vi istället med att slå "Denstoraochmagiskatysklandsbilden". Gick sådär, eller vad tycker ni?




Den äkta och helt underbara...

Nu ska jag sova. Tidig morgon imorgon igen...

2010-06-09
 23:00:50

Nyklippt vän!

Idag har jag återigen hängt med mina fina flickor. Alex klippte sig jättekort så vi hängde med som stöd, eller var tänkt så men vi kom när hon var klar typ... :) Hon blev jättefin och passade verkligen i det! :D
Fick iaf köpt studentpresenter, skönt som fan att ha det klart eftersom det är dags snart.. Hehe ;) Ute i sista sek som vanligt...
Köpte även en bikini (galen i dom som jag är..), ett par sköna shorts och ett par högklackade skor som var lite sommarfina! Körde ut till Netonnet en sväng också och inhandlade en extern hårddisk till min dator. Den är helt fullproppad med foton nu och har en känsla av att den kommer lägga av snart så jag räddar mina bilder medans jag kan helt enkelt :)

Tänkte bjuda på lite för och efterbilder på Alexandras frisyr. Lägger även in ett inlägg om matchen också.. :)

Före :)







Efter:






Så fint så fint :)

2010-06-09
 10:17:58

Present?

Hej hopp!
Ska snart börja göra mig iordning för en dag på stan med mina tjejer. Behövs inhandlas lite studentpresenter tror jag nog :) För första året har jag iaf koll på vad jag ska köpa, haha.
Imorgon är det dags för första studenten, det blir Växjö och min kusin Jonte som tar studenten. Sen på fredag är det ju Jenny och min fina vän Karin som springer ut. Har även en examen på fredag som jag hoppas ska hinnas med!
Finns ju inget bättre än studenter fan. Man blir ju så glad :D Sjukt orättvist bara att vi var dom enda på typ 70 år som hade regn på studenten. Men vi var lika glada för det, hehe :)
Hade tänkt lägga upp en bild från studenten, men jag sitter på Kims mammas dator och det går tydligen inte kopiera från facebook, där jag har lite bilder. Så ni får helt enkelt klara er utan det idag :) Tihi.

Ikväll är det dags för match igen, alaget ska åka till Rödsle och spela, och jag ska med och sitta på bänken även idag :) Kuligt! Nu är det fan dags för lite vinst tror jag nog.

Ha en fin dag, får se om jag hinner slänga in ett inlägg innan samling. Puss ♥

2010-06-08
 18:19:39

Lilltjejens bal :)

Tänkte visa lite bilder från Karins bal i fredags där jag var och tog kort. Tyvärr hade jag ju inte fått igång min nya och bra kamera så det är med den gamla.. :)


Hela klassen :)


Karin, Tuija och Mikaela :)


Karin och jag :)


Underbar bild !! :D




Finaste Karin ♥

2010-06-08
 16:59:43

Tisdag är det idag jaoo.

En alldeles förträfflig dag med mina kära vänner. Vi började med ett besök på Ikea, lunch (och efterrätt såklart) och sen lite shopping. Kan inte riktigt berätta vad jag köpte än, lite hemlis för vissa, men det blev storhandling (på sitt egna lilla sätt) iaf! Haha.
Sedan vidare till Netonnet för lite tittande. Karin mötte sedan upp oss på Ica där vi handlade mjölk till kaffet som det bjöds på hemma hos Malin. Mysig dag!
Tog massa mysiga bilder på hundpromenaden med Mitzi, som jag tänkte bjuda på :)
BTW. ÄLSKAR MIN KAMERA :D


Stinis var med på Ikea innan hennes möte :)


En glad Karin :)


En glad Alex :)


En glad Malin :)


En väldigt fin Mitzi!


En väldigt mongo Åsa


En lite mindre mongo Åsa

Det var det jag hade att bjuda på idag. Nu ska jag städa iordning lite här, sen ikväll ska jag träffa Kimsing.
Ha det gott och det då va.

2010-06-08
 07:58:55

Uppe med tuppen

Nästan iaf. För jag ska in till stan snart, möta upp Kim och ta spruta.. Uppföljningsspruta efter Thailandsresan. Sen ska jag hänga hos Kim någon timme innan jag ska träffa mina tjejer :)
Drömde så sjukt inatt, vaknade flera gånger och trodde att jag hällt ut en stor tallrik glass i sängen, så jag flög upp och tände lampan och letade jättelänge, för att torka upp det då. Helt cp.
Nu ska jag göra mig iordning :) Ha det fint ♥
2010-06-07
 21:24:40

Jävla norskar..

Fy fan. Kim har precis blivit rånad på 3000 spänn. Typ alltså. Någon har hackat sig in på hans norska kort och snott pengar. Hata norskar alltså... :) (Inte dig Christina, men resten..)

Kom precis hem från träningen och det var svinkallt i mitt rum, så nu har jag myst till det med massa tända ljus överallt. Det är det bästa jag vet, älskar vintern när man kan sitta inne med massa tända ljus och mysa :)
Måste börja ta tag i jobbsökandet till hösten nu, för jag vill så gärna ha en lägenhet här i stan. Funkar att bo hemma, men är mycket skönare med egen lägenhet. Särskilt när man nu bott hemifrån i 8 månader.
Vi har ju iaf skrivit in oss på några fastighetskontor i stan så man står ju med i "kön" ..

Nu ska jag fortsätta trösta min gullegris (hehe) och sen ska jag nog sova. Fullbokad dag imorgon igen, I love it! Natti natti ♥


Så förbannad göllig :)

2010-06-07
 11:35:15

Neee...

Tänkte blogga, men känner att jag har noll ork och inget kul att skriva ändå. Jag skriver senare...
2010-06-06
 17:44:53

Minigolf i solen!

Är hemma och laddar om batterierna en stund. Det blev inte minigolf med Kim (han var för trött av någon anledning) men det blev minigolf med Stina och Malin! :) Och vi slog till stort och åkte över till Öland och skulle spela på äventyrsgolfen, men då har dom på något sätt tänkt att det är smart att ha öppet 16-19 (PÅ EN SÖNDAG??!) så vi åkte till Saxnäs istället och det var ju minst lika mysigt det. Får bli äventyrsgolfen någon annan dag :) Ska väl tilläggas att jag vann också.... ;)

Efter Öland åkte jag direkt ner till Tingbyskans och tittade på Smedbys herrar mot Tingsryd. Nu hade ju Kim vaknat och till och med cyklat med sin far ut till Smedby - sjukt imponerad !!
Smedby vann iaf med 5-0 och det var sjukt varmt.

Var ju även på Siba och ordnade min kamera så nu funkar den! Tog lite fina kort på golfen, så jag bjuder på dom idag..


Fullt fokus...





Fina vänner :)


Så härlig bild! :)

Nu ska jag vila innan jag ska ta bilen in till älskling! ♥

2010-06-06
 10:35:41

Laddad.

Nu har jag läst alla bloggar, och förberett mig mentalt för att resa mig upp. Så jag antar att det är dags.
Ska göra mig iordning för att åka in till älskling och se om han är vaken. Han har varit i Vetlanda i helgen, speedway igår åde, och dom åkte hemåt vid sju imorse så han har säkert gått och lagt sig och somnat igen om jag känner honom rätt :)
Vi ska åka förbi Siba och fixa min kamera (förbannade kamera!!), sen ska vi spela minigolf och förhoppningsvis mysa på en god glass, och sen blir det kanske fotboll (eller tennis), återstår att se. Fint väder ute iaf ser jag!

Ha en fin dag mina fina ♥


Älskar dig :)

2010-06-06
 10:12:14

Min lördag. En dag för sent.

Börjar bli ett mönster nu... För mycket att göra, för trött, och alldeles för mycket träningsvärk..
Kan inte röra mig nu. Det är konstaterat. Jag är en zombie.
Men kul har jag! OJA! Älskar detta. Det är fotboll varje dag. Igår var det dags igen. Hoppade på bussen till Husqvarna. Trivdes som attan på bussen med mina tjejer, och livet är ju kungligt med Fia som sällskap. Lägg då till Lejonkungen på tvn också (kan det bli bättre?).
Bytte om till mysiga matchkläder, och tog plats på bänken med härliga tjejer till sällskap.
Jag mös.
Fattar inte hur jag har kunnat vara utan detta liv så pass länge, för det är ju där jag hör hemma.
Kanske låter konstigt, men vi förlorade men jag var faktiskt lika glad för det (klart man var besviken men vi var bra och det var orättvist som fan), men jag hade haft kul!
Förresten så fick jag hoppa in sista 30 som vänsterback och det var kul som fan, även om jag var helt slut i kroppen och inte orkade ett skit.
Men jag är glad!

Kvällen avslutades perfekt med filmmys med Fia, i soffan, med en stor godispåse. Somnade med ett leende på läpparna och det vet jag att jag kommer göra, varje dag, för nu är det fotbollsäsong som gäller igen.
Ledig idag, men imorgon är det träning igen!! Ber till gudarna att jag kan röra mig då...

2010-06-05
 09:45:03

Min fredag. En dag för sent.

Igår var en fullspäckad dag igen och när jag kom hem var jag ALLDELES för trött för att skriva. Och idag är jag lite stressad så det får bli en snabbuppdatering...
Vi började iaf dagen med att åka och köpa en kamera till mig! Det blev en Nikon D3000, glad glad glad (mindre glad idag dock när det står att det är något fel med minneskortet som följde med. Förbannad rättade sagt)
Sen skulle vi på skojakt åt Kim, ochhan hittade sig två par på skopunkten. Och då vet ni ju att man får ett par gratis om man köper ett par till, så han bjöd mig på ett par dojor också sötisen :)
Eftersom Sebbe skulle äta innan jobbet så blev det en lunch på Ikea, fin mat att ladda upp med inför matchen... Hehe..

Jag lämnade sedan av Sebbe till jobbet och Kim hemma och åkte vidare till Jennys bal i slottsparken! Karin, min lilla tjej, var suuuperfin (i min klänning, hehehe) och man blir ju så glad av att se alla så fina! :) Där träffade jag även Cim (Amy, förlåt Cim, men kommer aldrig lära mig...) och Fia! Det var länge sen så det var mysigt :) Vi satt uppe på vallen och tittade ner på alla balungdomar (gamling som man är), mysigt.
Blev sen hämtad av den andra Fia som var så snäll och skjutsade ut mig till samlingen i Lindsdal.

Ja, matchen gick bra. Vi vann med 2-0 och jag spelade hela, tro det eller ej. Fick även bli en innermittsplats i andra halvlek och jag höll på att . Haha. Men det går om man går på vilja, men det fick jag även känna av sen efter matchen. Min mage la av och jag var helt slut. Haha.
Skulle ju ha åkt med alaget idag och varit en hejdundrande hejaklack tillsammans med Ida, men nu ska jag med och sitta på bänken. Haha, Ida och jag som har planerat det här i flera veckor, lite besvikna blev vi allt. Men det ska bli kul att sitta på bänken iaf och få dra på sig dom nya alagsmatchkläderna :)
Så idag blir det en tripp till Husqvarna! :)

Nu ska jag dra upp Kimsing som ligger och sover bredvid mig för nu är det snart dags att åka ut till samlingen. Min bror snor nämligen min bil i helgen så då får man tigga skjuts :) Ha en fin dag! ♥

2010-06-04
 08:26:01

Match?

Ja idag är det dags för första matchen i år! Och jag kan inte röra mig, har världens hosta men det går inte för jag har ont! Haha. Fy fan det är inte lätt med träningsvärk.
Dessutom väckte min far mig för en timme sen och ville ha hjälp med bärning. Han ska åka till Linköping och lämna massa möbler till Johan och Jolins hus idag och sen åka till Stockholm och hämta hem ännu en familjemedlem till vårt hus. Alltså Simon till er som blir förvirrade..
Så han är idag väldigt ledsen för detta betyder ju att han missar min match idag. Mohaha.. Har försökt att förklara för honom att det inte är något att missa. För jag kommer själv missa. Om jag nu ens orkar springa dvs.

Nu är jag lite förvirrad för jag planerade ju hela min dag igår innan jag la mig, och tanken var inte att jag skulle bli väckt såhär tidigt och inte kunna somna om. Vad ska jag nu göra? Har ju en hel timme till godo!

Nu forsvann mina aao, sa nu maste jag typ starta om datorn eller nat for till varje gang detta hander har jag ju sjalvklart glomt bort vilken knapp man ska trycka for att fa tillbaka aao.


Haha, bjuder pa en mycket gammal bild fran Smedbytiden!

2010-06-03
 22:45:45

Sooolonsdag!

Hej!
Har haft fullt upp idag så har inte hunnit skriva nåt :)

Dagen började med ett litet solpass ute i trädgården igen, men inte särskilt länge för jag ringde Kim och väckte honom (han var ute igår så är alltid extra kul att väcka honom då..) och då var det bestämt att det skulle bli grillning på långviken idag!
Så jag tog mitt pick och pack och åkte in till honom och bevakade honom när han åt frukost, haha. Jag hatar när folk tittar på mig när jag äter så då måste man ju göra samma tillbaka.. :)
Sen tog vi maten och filt och trampade bort mot Långviken. Hann ligga där någon halvtimme innan Sebbe kom med grillen och ser allmänt förvirrad ut.. "Fan, har någon av er tändare??"     TJENA.

Japp. Så inte blev det någon grillning på långviken idag inte, vi låg kvar en stund men blev snabbt hungriga så jag fick laga mat i köket istället medans killarna spelade fifa. Allt är precis som vanligt... :)
Det var gott med mat iaf, och efter det gick Sebbe hem och vi tog en vilostund. Sjukt trötta.
När klockan ringde stack Kim till verkstan med sin bil och jag tog min filt och gick ner och ta mig på innergården vid lägenheten, skönt som fan :) Har längtat så efter sommarn nu efter en cpkall vinter i Oslo! ;)

Träningen idag gick okej, blir så förbannad på mig själv att jag inte orkar, men det är väl inte så konstigt när jag knappt har rört mig på flera månader. Men när man vill så mycket så är det tråkigt iaf..
Imorgon blir det iaf "comeback" för mig, det blir match med blaget mot Ifk Kalmar :) Ska bli kul att dra på sig matchkläderna! Sen får vi se hur det går, men det är en annan femma :) Kul ska det bli iaf!

Nu ska jag sova för jag är helt slut. Puss ♥


Älskling på Gran Canaria :)

Ps. Jag har bränt sönder hela mig typ (haha), så kanske ska undvika solen imorgon, har ju ändå match så det blir uppladdning för fulla muggar :D

2010-06-02
 22:15:46

Norgetiden...

Ligger ensam i sängen, nerbäddad redan för jag är helt slut. Och då kom jag på den smarta idén att skriva om vår Norgeresa.. Den blev ju till slut 8 månader, så det har hänt en hel del :)

Kim flyttade alltså upp en månad tidigare än mig, eftersom jag fortfarande jobbade på Eniro.. Då hann han söka jobb, lära känna Oslo lite och kolla lägenhet. Några kvällar innan jag skulle flytta upp så fick vi positiva svar från två stycken, en 2:a ute i Lilleaker (SUPERFIN lägenhet med världens häftigaste badrum) som skulle kosta 8000, och en 1a på Majorstuen, även den för 8000. Vi blev överlyckliga över 2an, men kom fram till att vi skulle isf få lägga ca 1500/person i månaden på buss och trikk-kort in till stan. Så vi bestämde oss för 1an på Majorstuen, och det beslutet var vi väldigt nöjda med :)
För när vi flyttat in får vi reda på att Evelina och Rickard bodde ca 10 minuter ifrån oss, (och sen i januari flyttade ju även Basse, Andreas och Jeppe in ca 1 minuts gångväg från oss, och Emma, Jossan och Tim lite längre bort än E&R.)

Jobbade ju den första månaden på ett dagis ute i Bærum (Bärum ser så fult ut, men så uttalas det iaf) och lärde känna många goa norskar, men Erica (svensk iofs) och Jørgen på min avdelning hade jag mycket kul med :)
Kändes tungt att lämna dom och barnen när vi tog vårt pick och pack och drog till Thailand..
För efter det kändes det som om vi levde ett helt nytt liv i Oslo.
Tidigare hade vi inte så många andra vi umgicks med, träffade Evelina och Rickard någon gång ibland på helgerna, men annars var vi mycket själva och vi testade båda på svängen med fotboll och sånt. Men jag hann aldrig riktigt känna mig hemma där under den månaden. Var alltid så trött efter jobbet (jävla ungar tog ju livet av en) ..

Men efter Thailand och jullovet hemma i Kalmar flyttade ju alltså Emma, Jossan och Tim närmre oss från att ha bott en bit bort, och Basse flyttade närmre oss och fick ju sen sällskap av Andreas och Jeppe som flyttade dit från Kalmar.
Vi hittade på rätt mycket kul, (iaf tjejerna för killarna tyckte det var roligare att spela fifa...) Vi åkte ju tex upp till Holmenkollen och åkte pulka i en backe där det tog ca 30 min att åka ner!

Sen kom svängen med bakslag för både mig och Kim. Det kom två samtal hemifrån om både dödsfall och sjukdom och det tog all kraft ifrån oss.
Jag tappade helt lusten till allt och jag mådde så jäkla dåligt av att inte kunna vara hemma och träffa vem jag ville, eller ringa vem jag ville när jag ville och jag vet att Kim kände likadant.
Men jag tror det vände någongång när vi åkte hem vid påsklovet. Kim fick precis innan reda på att han fått nytt jobb, och även jag fick reda på att jag skulle slippa mina tiotimmarsdagar i total ensamhet, och vi hann när vi var hemma träffa alla och se så att allt var "okej".. Vi fick båda spela fotboll och känna lusten och energi till det igen, och då kändes beslutet vi tagit att flytta hem så jäkla rätt!

När vi kom tillbaka till Oslo efter lovet där var det alltså nästan exakt två månader kvar tills flytten hem till Kalmar. Och det kändes som en evighet...

Men nu hade Evelina och Rickard kommit hem från sin tre månaders långa resa, vädret hade vänt - kylan hade försvunnit och det började bli vår. 
Jag måste säga att dom här sista två månaderna var två av dom bästa i mitt liv.
Vi var ju ett ganska så stort gäng nu och vi hittade på så mycket olika saker. Vi tjejer träffades nästan varje dag, och träffades vi inte hade vi telefonkontakt.. :) Killarna var nu lite mer på att hitta på saker, hehe.

Parkhäng med kubb och mys blev en självklarhet på helgerna att vi stod som frågetecken dom gångerna det nu regnade, haha. Och på kvällarna var det alltid grillning hos Evelina och Rickard som sen oftast slutade i utgång..
Man har träffat så mycket nya människor - både från Norge, övriga Sverige men även folk från Kalmar som man på något sätt missat :)

Jag har mått skitbra dom sista månaderna, och man har samtidigt som man räknat ner dagarna till hemflytt på ett glatt sätt haft en känsla av ledsamhet av att behöva lämna livet där.
Jag är glad att jag har flyttat hem, att jag nu kan träffa alla mina fina vänner här, och fotbollen och allt som finns här, men ändå saknar jag det lätta livet i Oslo. Men egentligen är det väl mest mina vänner där jag saknar.




Emma, känns så kul att ha "lärt känna" dig på nytt igen!
Och Jossan, jag fattar inte hur vi har kunnat missa varandra i Kalmar? :)
Är iaf skitglad att jag har er!





Alltså. Jag vet inte vad jag ska säga om er tre. Har nog aldrig haft så mycket besök av samma människor på fem månader som jag har haft av er. Har väl varit både på gott och ont.... :) Haha.
Ni är fina pojkar, men gillar er inte när ni bokar upp min tv med Fifa!

Tack för roliga minnen iaf... :) Haha!



Evelina, vad hade jag gjort i Oslo utan dig? ♥

Vill även tacka alla andra vänner i Oslo som jag lärt känna under tiden :) Rickard, Tim, Denise, Sara, Bonnie, Erica, Rune, Christina, Annie, Annie, alla tjejerna på jobbet och alla jag har glömt :)

Och självklart älsklingen som har tvingats stå ut med mig i vår lilla etta :)

Väldigt långt blev det, och kanske inte så kul för er att läsa..
Men nu är jag iaf trött och ska sova.

2010-06-02
 16:38:15

Mysdag i solen med mina fina vänner!

Halloj!
Har hunnit sitta ganska länge ute i solen och stekt idag, även fast hela förmiddagen gick åt städning!
Satte mig först nere i trädgården med tidningen och frukosten och njöt. Vid halv två tog jag en minilunch innan jag åkte in och hämtade Stina på Stagg! Under tiden fick jag ett sms av Karin att hon satt i slottsparken och mös, så vi kom på den fina idén att överraska vår vän Karin. Problemet var bara att vi inte visste riktigt vart i slottsparken hon låg, förutom vid en bro. Finns ju en del broar vid slottet, så vi gick runt och letade en stund.. Sen ser vi en tjej som är ganska lik Karin, och vi vågar inte riktigt gå fram och titta... Så jag ställer mig och ropar lite tyst "Karin...", men hon reagerar inte, så jag testar ett par gånger till. Ingenting.
Jag testar att ringa hennes mobil, men varken något svar eller någon reaktion på tjejen. Så vi ger upp och går vidare. Visar sig att tjejen absolut inte var Karin, för efter en bit möter vi den "riktiga" och hon blev superglad! Så vi slog oss ner på min medtagna filt, som nu är ett fint litet tillbehör till min bil tänkte jag ;)

Mysigt! Vi låg där i nästan två timmar och pratade om allt som hänt sen vi sågs sist.. Kom hem för en stund sen och har hunnit få i mig lite mat. Nu är det chill i en timme tills bilen går mot Lindsdal och ännu en träning! Ska bli skönt att springa av sig lite i det fina vädret :)

Ha en fin dag ♥


Gammal bild på hela fotbollsgymnasiegänget! Bilden är tagen i Spanien på
ett av träningslägrena :)

2010-06-02
 11:28:35

Färdig!

Hej!
Blev precis klar med städningen av rummet och alla kartonger och väskor är nu tomma, så nu är det färdigt. Skönt att kunna släppa det nu :)

Skulle ju ha gått ut på promenad med Alex och Stina i förmiddags, men kände att jag var tvungen att få det här färdigt, så jag fick hoppa det.
Nu ska jag ta på mig bikinin, gå ner och göra mig en god frukost och sätta mig ute i solen och njuta en stund.


Innan kartongen var öppnad :)


Resultatet :)


Båda sidorna


Sängen :)

Min kamera är världens sämsta, så bortse från alla fläckar i bilden ;) Nu blire frukost!

2010-06-01
 21:07:06

Full fart framåt

Dagarna går så fort nu, men det är kul :)
Efter stan idag kom Malin och Stina hit och hjälpte mig att sätta ihop mina byråsar. Blev faktiskt snyggt med likadana på sidorna om dörren :) Nu är det bara att rensa bland alla klädena och lägga ner dom, sen är rummet färdigt! Så det hoppas jag få färdigt imorgon.
Tog några timmar att sätta ihop det där idag, och sen stack Stina iväg för att jobba och bytte plats med Alex, som kom efter skolan. Vid sextiden åkte vi in till stan och åt på pizzapalatset, för jag har längtat som fan efter en svensk gyrosrulle, och det fick jag ju med :)
Vi köpte även bär, vit choklad och vaniljglass och gjorde sjukt god efterrätt.. Så efter det var vi helt proppmätta och la oss i min säng och tittade på tv och pratade. Jättemysigt :)

Dom åkte precis hem, och jag la mig återigen här i sängen. Desperate housewives är på tvn, men jag ska nog titta lite på datorn och sen sova tror jag. Sjukt trött och imorgon är det full fart igen. Kul att träffa alla kompisar nu, när man varit ifrån varandra så länge. Man har ju så mycket att prata om, men man blir ju helt slut om kvällarna, haha. Men nu har jag iaf kommit in i en sväng där jag återigen kan sova om nätterna, idag sov jag ju till tio :) Imorgon blir det att sätta klockan för jag ska ut och gå på prommis med Alex och Stina :)

Hoppas ni haft en fin dag, godnatt ♥


Malin, Alex och jag i somras :)

2010-06-01
 10:11:01

Tisdag

Godmorgon!
Vaknade för en stund sen hos älskling, äter nu lite frukost och ska snart in till stan.. Skulle ju fixa en ny svensk bankdosa igår, för min har ballat ur... Men fick lite bråttom innan igår och hittade inte den gamla, men tänkte att det säkert skulle gå fint ändå. Men nej.
Så det var bara att leta upp den ur tiotusen väskor igår och åka på ett nytt besök idag.

Träningen igår gick fint, förutom att jag höll på att dö. Haha. Konditionen är inte på topp och det är då inte så lägligt med 2 löpövningar under en träning. Tack för den, coach !!
Men jag kämpade mig igenom den levande, och det känns ju som tur är mycket bättre efteråt. Har ännu inte fått någon vidare träningsvärk, men jag är säker på att den kommer.

Idag är det full fart igen, efter stan ska jag hem till Smebban och gå på en promenad med Cim. Sen klockan 1 kommer mina kära vänner, Malin och Stina (tror jag?). Mamsen och jag var ju på Ikea igår, och hittade två stycken byråsar (säger man så?) med perfekt storlek, jag är inte så himla förtjust i utseéndet, men det får gå ändå ;) Så dom ska vi hjälpas åt att sätta ihop idag. Lite senare kommer även Alex direkt från skolan :)
Sen ska vi gosa hela dagen/kvällen. Har saknat mina tjejer!

Nu har jag ätit färdigt och ska pussa lite på Kim innan jag sticker vidare. Hörs senare