2010-08-31
 21:23:58

Äntligen,

På fredag är den min! Skulle fått den idag, men "killarna på lagret" hade missat den på beställningen så den kommer på fredag. Ska bli gutt med en ny mobil äntligen, min funkar ju inte så bra längre.. Kan det ha att göra med alla gånger jag tappat den i golvet? Haha.

Hoppas den är så bra som det sägs! :)

2010-08-31
 20:12:43

Fångarna,

Haha, ligger och kollar på Fångarna på fortet nu, är ju föräldralaget mot barnlaget för er som inte ser...
Kul att dom säger att dom inte ska dadda med ungarna, men det gör dom ju ändå! Haha. Anna Books dotter är ju fan en kopia av Anna..
"Ta ut mig i tid !! " :D

2010-08-31
 19:34:35

Paus,

Jag har inte orkat sätta mig vid datorn förrän nu. Tog en datorfri dag igår, är så trött och förvirrad i huvet efter allt som hänt den senaste tiden. Så jag fixade mina naglar, hängde med mamma och kollade på tv.
Idag åkte hon till Berlin med jobbet och pappa har träning, som vanligt hehe, så jag är ensam hemma. Ska snart titta på Fångarna på fortet och festa med min nyinköpta godispåse som står och väntar på mig!
Skönt med en helt ledig kväll utan någonting inplanerat. Jag behöver detta. Vila, vila, vila. Blir nog sömn tidigt ikväll så huvet hinner rensas under natten ;)
Usch det här inlägget handlar verkligen inte om någonting så jag lägger av nu annars håller jag på i oäääändlighet :)

Hörs senare, pussis ♥

2010-08-30
 15:38:10

Skönt att sluta tidigt! Idag har det gått ...

dsc00163 (MMS)

Skönt att sluta tidigt! Idag har det gått bra på jobbet, även om man var helt slut i huvet efter helgen! Nu ska jag in till stan en sväng och prata med dom på 3, sen ska jag hem till Karin för en pratstund :) Hörs senare, puss!

2010-08-29
 22:02:50

Piss,

Har återigen spenderat helgen med mina bästa vänner. Och det är det bästa som finns. TACK FÖR ATT NI FINNS !!

Idag spelade vi match igen, hemma mot Smedby AIS och vi hade bollen 99% av matchen och ändå gör dom 2 mål. Vi spelade skitbra men inte fan hjälpte det. Finns bara tre ord som kan beskriva matchen: SÅ JÄVLA ORÄTTVIST !!!
När jag kom hem var jag lagom glad, och pappa frågar: Ska du med till slottet? Eh, vad händer där?
Jo då skulle Simon vara med på någon konsert där vid sex och klockan var tjugo över. Jag fick tio min på mig att byta om och göra mig "iordning", hehe. Hann ringa Malin och Stina som gärna ville följa med, så fem min senare satt vi allihopa i bilen på väg in till stan.
Det var jättefint, och det fick mig att glömma den där förbannade matchen..
Efter konserten åkte vi till Ica och handlade lite tilltugg som vi sen mös med hemma hos mig, skulle sett en film men det blir ju aldrig så i vårt sällskap ;)

Nu ska jag snart sova tror jag för jag är riktigt trött och imorgon är det återigen dags för jobb. Sådär sugen på det... BLÄ!
Natti natti ♥
2010-08-28
 15:06:44

Färdigklippt,

Goddag fina ni.
Är nyss hemkommen från Lenhovda. Alla blev jättefina :)
Orkar verkligen inte skriva nåt "kul" för jag är så satans trött. Somnade sent inatt och sen upp vid sex. Eftersom jag har kvällen planerad och morgondagen blir det verkligen ingen sovmorgon heller så tänkte jag ta några timmar nu på eftermiddagen för att vila och kanske sova en stund. Så nu ska jag sätta på en film och mysa med lite godis.
Ska träffa Evelina en sväng sen med, måste ju hinnas med när hon är hemma i Kalmar! :)

Ha det fint så länge, uppdaterar lite senare. Puss ♥

Har inte orkat ta någon bild på nya håret så vi får fixa det lite senare.. :)

2010-08-27
 23:39:08

Sova?

Ja man kanske skulle ta och försöka somna snart.. Men roligare att snacka skit med gutt folk istället. Plus att jag inte ens är trött längre. Hatar när man kommit över den lilla trötthet man en gång hade och nu istället är pigg.
Ska ju upp om typ 6 timmar. KUL på en lördag. Trodde helgerna var till för att vila upp sig. Istället har man en fullproppad helg framför sig.


Imorgon är det iofs värt att gå upp tidigt som fasen, för det är återigen dags för en Lenhovdatur!
Klockan fem i sju (på pricken enligt min mor) ska vi gå ut till bilen, starta den och rulla bort mot fam. Ekström där vi ska vara klockan sju. Sen ska vi alltså köra till Lenhovda och snygga till oss några snäpp - kan bli svårt med såna skönheter, men iaf.
Det är iaf jag, mamma, Malin, Anna och Ulla denna gången. Ska bli nice. Vi har ju i flera år åkt dit båda familjerna och klippt oss men har aldrig åkt tsm eftersom det skulle betyda att Anne skulle få ta hand om 9 pers samtidigt.
Men nu när herrarna i familjerna inte längre åker med så har vi börjat åka tsm istället :)

Det blir ju då iaf en heldag i Lenhovdaskogarna, nästan iaf. Anne skulle iväg vid tre så då när vi är vackra och fina, är det tänkt och då rullar bilen hemåt mot Smedbyskogarna igen.
Nu ska jag se om jag kan lyckas stänga av datorn och faktiskt släcka och sova. Klockan tickar mot väckning...

Malin och jag i Norge 09.

2010-08-27
 23:03:11

Letijoåssi,

Ja nu har vi varit i stugan för första gången! Malin och Stina var ju med och vi hade supermysigt. Vi köpte pizza på vägen som vi mumsade på när vi kom fram, sen fikade vi på tårta och kaffe till efterrätt.
Mamma hade tappat en möbel på sin tå så hon var lite distraherad ibland med sin smärta, haha. Men hon är rolig hon..
Många goa skratt blev det och inte blev det bättre när vi kom på att vi skulle fundera ut något fint namn på stugan. För er som vet så kallar vi ju stugan i Köpingsvik för Palexim. (PappaALEXIMarhult...) Mammas morfar tror jag det var som hette Alexander och som byggde stugan för länge sen..
Så vi kan ju inte vara sämre vi utan måste ha något klatchigt namn som passar.. Så då ville vi ju självklart ha med alla familjemedlemmarnas första bokstav eller typ två. Men verkligen ALLA förslag som kom fram lät bara som dålig finska.. Letijoåssi. Försök att säga det själv så hör ni ju...
Vi försökte verkligen slänga om alla bokstäver och ta bort någon eller komma på nåt bra. Men nae, det funkade bara inte. Så vi får försöka komma på någon plan B nu. För ett namn måste vi ha.

Anledningen till att vi egentligen behöver ett namn (förutom att det är ett måste inom Nylanderklanen att ha något klatchigt) så är det för att ingen - och jag menar verkligen ingen - kommer hitta till vår lilla fina stuga. När man kommer från vägen och ska svänga ner så är det världens minsta väg ner till höger. Och där skulle vi då alltså behöva en liten skylt så alla ser att där är ju faktiskt vägen. Då skulle man alltså ha en skylt med typ Letijoåssi på. Hajar ni detta oerhört stora problem?

Vi får nog anlita någon...


 

Ni ser ju hur familjen ser ut. Inte fan kan man ha ett normalt stugnamn då...

2010-08-27
 17:59:39

FREDAG!!

Äntligen!
Och den ska spenderas med världens finaste vänner! Stina och Malin ska följa med mig och mina föräldrar till vår nya stuga och checka läget lite! Dom kommer hit snart, så får bli ett snabbisinlägg :)
Efter jobbet stack jag och överraskade Karin en sväng också. Vi har inte träffats på ett tag så jag kände att det var dags! :) Myspys, och hon var barnvakt så vi fick leka lite också, haha.

Får se om jag kommer ihåg att ta lite foton ikväll på stugan, annars får ni se det någon annan gång ;)

Kommer nog inte hem så sent eftersom vi ska upp tidigt imorgon, så jag uppdaterar nog senare ikväll när vi är hemma :)

Fina vänner!

2010-08-26
 22:44:51

Vad ska man ha för rubrik?

Godkväll! :)
Har för en stund sen kommit hem från mitt första kvällspass på nya jobbet. Började kvart i fyra och slutade nu vid tio (men det ringde inte så mycket så fick sluta 20 i, hehe)
Det gick bra iaf! Fick lära mig lite nytt och även svara i telefon sista timmarna. Det börjar sätta sig lite nu men är fortfarande nervös när man ska svara själv, hehe :)

Dagen började ju med en runda på stan med Cim, haha. Vi gick in på Hm, ställde oss och snackade och sen gav vi upp shoppandet. Så vi vandrade runt i stan och pratade istället, alltid lika kul :) Hoppas verkligen vi hinner ses någon mer gång innan hon "flyttar" till Australien på torsdag!
Sen träffade jag Hanna för en lunch, blev 4 kök som vanligt. Hehe, bästa lunchstället i stan! Satt där några timmar innan hon sprang vidare för att träffa en annan kompis och jag stack till jobbet.

Fortfarande dåligt med kommentarer tycker jag, KOM IGEN NUUU !!!!

Vet inte vad jag skulle bjuda på för bild idag, så det fick bli denna fina. Stina och jag, toapaus under bilresan till Norge förra året och vi kunde inte låta bli :)

2010-08-26
 10:33:41

Vänner och jobb,

Lite småstressad. Ska möta upp Cim i stan vid elva och jag har inte ätit frukost än.. Skulle träffat henne vid tio men hade en massa grejer att fixa så vi ändrade det till elva istället. Vi ska gå på stan hade vi tänkt! Se om det finns något som faller en i smaken :)
Vid ett ska jag sen träffa Hanna för en lunch! Vi har inte träffats och pratat på flera år så det ska bli jättekul! Hon har varit hemma från Stockholm hela sommaren och vi har inte hunnit få till en enda date, så nu tryckte vi in en sista dagen innan hon åker tillbaka imorgon.
Sen börjar jag jobba vid kvart i fyra och slutar vid tio. Orkar jag så slänger jag kankse in ett litet inlägg här då :)

Vad ska ni göra idag??


Cim i Borgholm i somras!
2010-08-25
 22:09:04

Vännen,

Det var annorlunda förr.
Livet förändras och människor byts ut. Men har jag dig kvar?
Kommer det bli som det en gång var?
Jag saknar dig,
jag saknar oss.
Min fina vän ♥
2010-08-25
 21:39:06

Sommarstuga!

I måndags blev det klart!
Vi har sen förra sommaren börjat planera inför framtiden i vår familj, eftersom mina föräldrar ville ha det som vi har haft det när växte upp, att vi ska kunna ha en sommarstuga tillsammans allihopa där vi kan träffas sen när vi fått barn. (Vi har ju haft en sommarstuga tillsammans med mormor/morfar och mammas syskon och deras familjer i Köpingsvik)

Förra sommaren var vi och kollade på typ en stuga. Men denna sommaren har mamma och pappa varit och kollat på typ 50 stycken.. Hehe. Så i fredags var dom på två visningar och i lördags tre. Jag var med på den första på lördagen och den var supermysig och det fanns fullt med möjligheter att göra det till världens finaste. Men det var alldeles för mycket att bygga om och göra så vi la ner det. Sen ringde dom när dom hade varit på den andra visningen "Den här var jättefin! Den ska vi absolut vara med och ge bud på!"
När jag kom hem från blagsmatchen sen på eftermiddagen så sa mamma, "nu har vi kanske en sommarstuga..."
Eh okej? Då hade tydligen den sista stugan varit helt perfekt och dom blev helt kära. Det hade varit en familj till och kollat åt en familj från Stockholm så dom skulle höra av sig under måndagen om det var något för dom.
På måndagen fick jag sen ett samtal av pappa att det var klart!

Så på lördag kväll ska vi dit med familjen och grilla! Jag har sett lite kort men det ska bli kul att se det i verkligheten :) Vi ska måla om och lite sånt, alla möblerna ingår också, men vi kanske byter ut lite så småningom. Men nu är det iaf klart och det ska bli mysigt!

Den ligger ca 1 mil från Borgholm, kommer inte ihåg vad byn hette.. :)


 

Alla som känner min mamma vet att hon går som på moln just nu... Haha söte.

2010-08-25
 21:07:03

Onsdag,

Idag har det inte hänt något sådär jättespeciellt. Jobbade lång dag på jobbet, och satt mest och tittade idag då vi ringde ut dom lite mer akuta ärendena till fastighetsskötare i landet runt. Slappt men var så jäkla trött..
Svarade lite sista timmen iaf och det gick bra idag :)
Imorgon jobbar jag kväll för första gången, så jag börjar inte förräns kvart i fyra! Så då ska jag hinna med två dejter innan med fina vänner som flyr Kalmar snart! Ska bli mysigt som attan :) skriver mer om det imorn.
Skönt att man slipper känna sig tvungen att somna tidigt ikväll! Och underbart med sovmorgon imorgon!

Ligger i sängen nerbäddad med datorn nu, har Fångarna på fortet på men jag orkar inte titta, så nöjer mig med att lyssna.
Vad har ni gjort idag mina vänner? Kul att ni kommenterar lite, men skriv mer mer mer! Jag vill veta vad ni göööör och hur ni mår! :) Roligare att blogga när man får lite kommentarer! Vet ju inte vilka ni är som läser, men ni blir bara fler och fler! Kul! :)

Har en nyhet som jag glömt att skriva om, gör det om ett tag.. Så häng i närheten! Puss! ♥

Underbara Egypten!

2010-08-24
 21:46:15

Det var en gång i Norge. Den gången visade en vän mig denna videon..



Håll med om att det är en häftig musikvideo?
2010-08-24
 21:37:05

Andra inlägget på två dagar om en BIL, inte helt okej.

Imorse tog pappa bilen till Liljas igen, och jag kom efter med den andra bilen. När vi förklarat att bilen fortfarande inte fungerade efter tre besök hos dom, så visste dom inte riktigt vad dom skulle säga.
Dom kom fram till att dom nog måste ta in bilen en gång till på en ordentlig kontroll. HALLÅ? Vad har ni gjort dom senaste tre gångerna?!
Så nästa torsdag - nästa torsdag!! - fick vi en tid igen... Kanske kanske kan dom fixa den då. Men jag har inga förhoppningar längre...

2010-08-24
 19:54:40

Första samtalen..

Japp. Idag har jag svarat i telefon för första gången. Gick ju rakt åt helvete. Hahaha! Första kunden var en gotlänning och vi hörde inte ett skit av vad hon sa för adress, som är liksom nyckeln till att vi ska kunna göra vårt arbete ;)
Andra har jag förträngt men det gick också rätt så dåligt, och det tredje var en engelsk kille som inte ens KUNDE uttala sin adress. Då kan ni tänka er hur det gick.
YES!
Tog några samtal till sen och dom gick helt okej men man blir ju så satans nervös, så man har ingen aning om vad man säger. Haha :)


Slutade iaf vid tre idag och gick in till stan och fördrev tiden någon timme innan jag mötte upp Amanda för en fika. Satte oss på Kullzenska och satt där i nästan tre timmar. HAHA. Så kan det gå när man inte har träffats på typ ett år och har en del att prata om! :)

Kom hem för någon timme sen och har hunnit ta en dusch och städat mitt rum lite, omorganiserat i byrålådorna så jag ska få plats med allt, hehe. Fick ta hjälp av ännu en låda att ha under sängen, men nu är det lite bättre plats så nu när lönen kommer imorgon kanske man kan utöka den lite... :) Det får ju aldrig vara halvfullt...
Men ska sätta undan nästan hela lönen till min framtida lägenhet tänkte jag!

Nu är det snart Fångarna på fortet! Ska bara fixa det sista i rummet innan :) Ha en fin kväll. Uppdaterar om en stund igen för har ju en uppdatering från inlägget igår...


2010-08-23
 22:02:34

BILJÄVEL !!

Hej!

Idag har det varit full fart ända sen 8 imorse. Jobbade till fyra, sista timmarna satt Michaela (tjejen som jag har utbildningen med) och skrattade åt allt. Haha. Vissa kunder som ringer in är så sjukt konstiga :)
Direkt efter jobbet gick jag och hämtade min bil på Liljas. Vet inte om jag har berättat hela historien med min bil. Men såhär är läget:
Min bil gick sönder i somras. Den ville inte starta (förrän vi kom på att tricket är att hålla i nyckeln i "startarläget" i flera sekunder tills den startade) När man sen gasar så hoppar hela biljäveln till hela tiden. Och det har blivit värre och värre.
Så förra måndagen åkte vi in och lämnade den på Liljas för kontroll. Dom ringde efter någon timme och sa att dom hade beställt en grej och att den skulle komma på onsdagen.
Men eftersom mina föräldrar tog den andra bilen till stockholm onsdag-torsdag och jag behövde den till träning och jobb så fick vi lämna in den i fredags.
Jag tar ju då för givet (som man tydligen aldrig kan göra på det där stället) att den skulle bli lagad och bra tills eftermiddagen.
När jag sitter på jobbet några timmar senare så ringer killen och säger att dom har beställt hem fel grejer! HALLÅ!
Så idag fick jag - för tredje gången - lämna in den. Och då kändes det ju faktiskt som att dom skulle fixa den. När jag hämtar den när jag slutat jobba så funkar den fint att köra, men fortfarande samma problem att starta den.
Jag tänker: det är helt okej, bara den inte hoppar till.


Jag ställer bilen i stan och träffar Sofia för att fika och prata - som var sjukt mysigt och jättekul att träffa henne igen! När klockan närmade sig träning så tog jag bilen ut mot Lindsdal och tror ni inte biljäveln börjar hoppa igen?!? Ringde pappa och störde honom mitt i hans träning och var pissförbannad.
Sen gick kvällen bara utför. PISSTRÄNING - ville bara slänga mig i diket och ge upp.
Bilen fortsatte hoppa på vägen hem så imorgon blir det Liljas igen. Denna gången får pappa ta dit den och ta ett snack med dom ......

Extrem bild men visar ungefär hur jag kände mig ikväll. BLÄ!

2010-08-22
 21:40:31

Vad gör man en söndagkväll,

Jag har ägnat kvällen åt att ta en go och lång dusch, fixa iordning lite i rummet, ladda upp massa sköna bilder på face och ätit tacos med familjen.

Nu ska jag badda ner mig i sängen och se en film, och sen soooova :) Imorgon är det jobb, fika med Sofia och träning som gäller!


 

Godnatt ♥

2010-08-22
 21:37:26

En bild säger mer än tusen ord,

Alex och jag skålade med goda drinkar!

 

 

Under kvällen blev det några sångshower,

 

 

 

Och dans..

 

 

 

Summering: Go kväll med dom bästa !! ♥

2010-08-22
 19:59:04

Kärlek,

Det behövs ingen annan förklaring ♥

2010-08-22
 17:21:31

Alltid ♥

Det har blivit en helhelg med mina vänner, och det är precis så jag vill ha det. Gårdagskvällen började hos Stina A där det var avskedsmiddag innan hon flyttar på måndag (BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄ), själva middagen var ju trevlig såklart :) Sen åkte jag till Malin där hon, Stina och Alex hade börjat småfesta lite, och jag hängde på. Vi dansade, pratade och hade trevligt innan vi gick in mot stan.. Haha. Det blir aldrig tråkigt med dom tjejerna!
Vi hamnade till slut på Krögers, där vi fick sällskap av en lagom full dam, hahaha.
Vi somnade gott hos Malin på natten sen efter en promenad hem :)

Vaknade goa och glada imorse och tog en prommis till Ica där vi handlade en stor frukost som vi åtnjöt till en bra film. Resten av dagen har bara gått till att umgås.

Älskar er mina vänner ♥

ALLTID ALLTID ALLTID

2010-08-21
 10:21:38

Fotboll, inget man kan säga nej till..

Godmorgon, eller vad det nu är för nåt :)

Igår åkte jag direkt från jobbet ut till Lindsdal för samling, och hoppa på bussen mot Vimmerby för match. Det blev inget vidare bra spel och ingen bra match men vi gör det som behövs och vann med 3-1 :) Dom får en straff som absolut inte är straff någonstans i denna värld men domaren gör allt för att låta dom komma in i matchen... Hehehehee....

Nu ska jag snart åka med mamsen och papsen över till Öland för att titta på den 3 stugan av 5 denna helgen.. Haha, dom hade varit på 2 visningar igår men det var inget som fall i smaken där direkt..
Idag ska vi titta på mammas absoluta favorit av dom här så vi får väl se.

Jag hinner bara vara med på en visning för idag är det dags för match igen. Jag kunde ju inte låta bli att vara med i blagsmatchen, för idag möter vi ju mitt gamla Smedby! Ska bli kul att komma ner till Tingby och spela lite igen :)
För er som såg tidningen idag och tänkte att det kunde vara kul att titta så är det inte i Lindsdal alltså utan Smedby :)

Have a good day my friends !!

Bjussar på denna otroligt gulliga bild, allt för er ;)


2010-08-19
 18:24:08

,

Finns det någon där ute som ser en? Finns det någon där ute som hör en? Finns det någon där ute som bryr sig?
2010-08-19
 17:20:23

The last song,

Har ni inte sett den, SE DEN !!
Var så nöjd över mig själv att jag inte grät, har aldrig hållt mig så länge i en film, vilken som helst (gråter alltid). Sen kom andra halvan av filmen. Shit - med andra ord, jag misslyckades.
Riktigt bra film !!

2010-08-19
 14:44:14

Sick,

Fattades bara det här. Kände igårkväll att det var en riktig pissdag, och den här dagen började inte mycket bättre. Vaknade med världens huvudvärk men tog mig till jobbet och tänkte att det skulle bli bättre. Men ack så fel jag hade. Illamåendet kom och jag orkade knappt stå upp. Efter en timme gav jag upp och åkte hem. Direkt in på toan, och ligga där ett tag. Ta några tabletter, sova några timmar.
Har fått i mig lite mat och mår lite bättre nu. Ska se en film och vila nu. För imorgon ska jag vara back on track och jobba och spela match hade jag tänkt.
Hoppas min kropp håller med mig.

Livet driver med mig.

2010-08-18
 21:35:38

Idag har varit en riktig pissdag, på alla ...

dsc00074 (MMS)

Idag har varit en riktig pissdag, på alla sätt. Det hjälpte inte ens att träna idag för jag var kass.. Har ätit middag nu (haha) och gjort matlåda till imorn. Jag är för deppig för att ens sätta mig vid datorn så jag ligger i soffan med en godispåse och Alfons och kollar på tv ist. Hörs imorgon.. Natti!

2010-08-18
 16:30:03

Vad ska man säga,

På jobbet idag fick jag börja sitta vid datorn och skriva när Michaela tog samtal. Det går långsamt framåt, sitter fortfarande som ett frågetecken under vissa samtal men har ju bara gått två dagar och det är tre veckors utbildning så det ska nog gå bra.. :)
Sen jag kom hem har jag bara legat i sängen igen med datorn, jag pallar inte göra nåt annat. Alldeles för mycket tankar i huvet. Jag vill kunna slappna av och bara vara. Nu tack.

Dags för träning ikväll igen. Skönt! Enda stället där jag kan bara vara. Nu ska jag tillbaka till det dagliga lägenhetsletandet. SNÄLLA GE MIG EN LÄGENHET !!

2010-08-17
 21:33:47

En ny resa,

Familjen är i planeringstagen, det är dags för en ny Linköpingstripp! Jag hade ju ställt mig in på att vara ledig denna veckan egentligen, och hade då tänkt att åka dit en sväng och hälsa på Johan och Jolin. Men nu blev det ju jobb och det är jag ju glad för såklart. Men nu finns det inte mycket tid över till någon liten resa sådär.
Men idag ringde Jolin och frågade om vi ville komma i början av oktober, och kolla på Mamma Mia- musikalen där!
Så imorgon ska Jolin kolla upp lite mer och så ska vi bestämma mer och boka isf. Jag hoppas verkligen det blir av! :)

Sist vi var där var i April när Sidni precis var en liten valp, och då var vi på Big Comedi! Det blev en långhelg där och det var riktigt mysigt. Där kan man verkligen slappna av :)

Vi testade på lite luftgevär!

 

Världens sötaste :)


Ska man vara hundvakt ska man göra det på riktigt sätt, i buren tillsammans med hunden :)
2010-08-17
 19:33:54

Hehe har ni sett vad jag hittade igår? En ...

dsc00190 (MMS)

Hehe har ni sett vad jag hittade igår? En gång i tiden var man en söting :) Har precis slängt mig i soffan efter en lång promenadrunda med mamsen. Nu blir det snart lite laxmiddag! Ha det gott då! :)

2010-08-17
 17:48:52

Första jobbdagen,

Jag fick sluta redan vid tre idag och kommer göra hela veckan! Har även fått schema för dom närmsta tre veckorna och det var till tre nästan varje dag, förutom ett kvällspass nästa vecka! :)
Det verkar kul! Vi hade lite teori första timmen på morgonen och sen fick vi köra medlyssning resten av dagen. Jag fick vara med en tjej som var jättesnäll och hjälpsam och jag frågade massor. Hehe, fick lite panik i början när man inte fattade ett skit av vad dom snackade om. Men under eftermiddagen fattade man lite mer, och jag har ju tre veckor till med medlyssning så det ska nog gå fint sen när det väl är dags för att ta telefon själv! :)

När jag kom hem gjorde jag lite fika tills mamma och pappa kom hem och kollade igenom lite klädkataloger som kom hem till mig idag. Efter det har jag bara legat i sängen och tagit det lugnt och ätit lite chips, hehe :)
Har ni haft en bra dag? :)

2010-08-16
 21:50:11

6 poäng !!

(Haha Karin, du är ju inte så smart men ska sluta skriva det från och med nu då...)

Verkligen inte helt fel med två vinster nu på två dagar! Äntligen vände det för alaget igår, och blaget levererar som vanligt! Det blev 5-0 vinst idag mot Kalmar Södra, riktigt kul att spela var det! Alla ger verkligen allt och kämpar för varandra! Blev utbytt i 65 och frågade sen till mig ett mittbacksinhopp sista tio när Tess (tyvärr) blev skadad. Kul kul!
Jag hoppas vi kommer igång med målgörandet i alaget nu med för då tar vi tag i serien och klättrar upp lite.


Nu sitter jag och kollar på Danska hollywoodfruar, där en av brudarna ska fira sin fisk som fyller två år... Helt normalt alltså.
Ska fixa håret nu så man slipper det imorgon bitti, för då är det dags för första riktiga dagen på jobbet! Ska bli kul :) Natti natti ♥

2010-08-16
 17:12:07

Grodans nationalsång,

Karin, min smarta vän, har än en gång gjort det. Sjunger man på denna låten tror hon att man sjunger grodornas nationalsång. Verkligen en stor lampa över hennes huvud när hon hörde låten för första gången, haha! ♥



Det här är fotboll för mig !! Den spelas HÖGT i vårt omklädningsrum när det är dags för träning och match! Man kan inte annat än älska detta!
2010-08-16
 15:03:30

I väntans tider,

Rummet är städat och fint, nya lakan i sängen och alla papper sorterade så väntar jag nu på min fina vän Karin som ska komma hit och mysa med några Gleeavsnitt innan det är dags för fotboll. Mysig måndagseftermiddag alltså.. Skönt att det inte regnar längre, fy fasen vilken skur det kom imorse när jag körde in pappa till jobbet (och samtidigt lämnade in min bil på lagning, ÄNTLIGEN!!) Gillar inte riktigt när det regnar när man spelar match, men det får gärna vara lite småmulet så vädret är helt perfekt idag! :)

Nu ska jag kolla runt på lite bloggar innan Kahalinus kommer :)


Nu hörde jag henne nere i hallen, så HEJ GLEE !!! ♥

2010-08-16
 11:40:04

Ledig måndag,

Har haft en helt underbar morgon med min älskling Alfons i sängen med massa gos! Har även hunnit med att söka lite lägenheter och sånt.. Jag hoppas verkligen att man får något svar tillbaka, SNART. Är så sjukt sugen på en egen liten lägis.. :)

Nu ska jag ta mig upp och städa mitt rum. Det behövs. Ska även sätta in alla tusen papper från Norgetiden och allt annat i pärmar. Det är helt fullt med papper i lådan under sängen så det kan vara läge nu.

Ikväll blir det B-lagsmatch mot Kalmar Södra på skyttis! Laddad till tusen! Hörs senare, puss! ♥


Jag och mina bästa vänner Alex och Stina i Stockholm i februari :)

2010-08-15
 23:00:06

Shutter Island,

Det blev vinst i matchen idag, med 1-0. Det var rättvist men hade kunnat göra några fler mål :) Men sjukt gutt med vinst iaf !!
Jag hade en del fans där med idag, hehe. Kul att det kommer lite folk!
(Vi fick ju panik när vi såg häromdagen när vi tränade att det var mer folk på en P96match än på våra, så vi lovade varandra att dra dit lite folk. Haha :)
Efter matchen bjöds det på tårta för spelarna, så vi satte oss i gräset och snackade lite och mös på gottgott :)

Stina och Karin cyklade ut till Lindsdal för att kolla på matchen och cyklade sen hem till Smedby till mig, där jag mötte upp dom och sen låg vi och snackade en stund i min säng för vi var helt slut allihopa. Haha, för att få lite energi gick vi till Alex och mötte upp henne, Malin och Stina och gick en sväng till Ica där Stina och jag köpte lite picknickmat som vi kalasade på hemma :)
Sen kollade vi på Shutter Island. Jag har ju sett den en gång innan men fattade inte ett skit och den var mycket bättre nu den andra gången! Så om ni har sett den och inte förstod nåt så se den igen ;)
Ingen av dom andra tjejerna hade sett den så det var många rädda själar i mitt rum på en och samma gång, hehehe.

Nu är det sovtajm för mig !! Godnatt ♥

2010-08-15
 12:57:59

Matchdag!

Idag är det söndag, och det innebär matchdag denna helgen. Ska bli skönt med en hemmamatch nu efter två bortamatcher i rad. Borens står idag för motståndet och jag har ingen aning om hur dom är. Förra matchen blev det 1-1 (tror jag?) men var väl tydligen orättvist efter vad jag har hört..
Dom ligger över oss i tabellen men just nu gör väl typ nästan alla det och så ska inte vara så länge till, för idag är det vinst som gäller !!!

Tagga järnet! Snart samling! PUSS ♥


Haha världens minsta :)

2010-08-15
 12:54:43

Titta in,



Jag blev upphämtad av mina fina flickor i fredags em, och på cykel tog vi oss till Stinas pappa ute på landet där vi gosade med fölen och mös vid poolen. Sen bjöds det på god fruktsallad och glass! TOPPENKVÄLL ♥

 






Alex var lite rädd för hästarna så hon höll sig på avstånd :)


Gos !!










Världens mysigaste kväll med mina bästa vänner! ♥

2010-08-14
 17:49:50

Fest!

Hemma en snabbis för en dusch, fotbollstennisturneringen var skitkul men gick ju inte så bra kanske! Haha. Vi kom näst sist men vi var inte så dåliga ändå, för att vara enda tjejlaget och var nära vinst nästan varje match ;)
Hann ju med och åka och kolla på Ifk Kalmar-Öster också, med Stinis till sällskap. Det blev Kalmarvinst med 3-2.
Har precis duschat och nu ska jag fixa mig lite för ikväll är det inflyttningsfest hos min gamla gymnasievän Maria, och med några tjejer till från klassen som jag inte träffat på länge så det ska bli kanonkul!
Men blir ju lugnt och körkväll eftersom det är match imorn. (Har för mig att jag skrev det i förra inlägget också, men nu vet ni iaf! Haha)
Om jag hinner tänkte jag lägga upp lite bilder från gårdagen innan jag sticker. Puss ♥
2010-08-14
 08:51:24

Fotbollstennis,

Har precis gjort mig iordning för dagen! Det blir snart en tripp över till Färjestaden och Granuddens camping för en dag med fotbollstennisturnering med bra folk !! :) Det ska bli jättekul!
Kvällen avslutas med inflyttningsfest med gamla goa vänner, men blir ingen utgång eftersom det är match imorgon :)
Hinner inte skriva så mycket mer så vi hörs senare när jag kommer hem eller under dagen :) Kanske skickar iväg något mms om det hinns med ;)
Ha en fin lördag mina vänner ♥


Fia är en av lagkamraterna i laget "Jägarna" idag! Gissa vem som mer är med med tanke på namnet? ;)

2010-08-13
 23:50:40

Vet att jag har sagt det förut men idag ha...

dsc00153 (MMS)

Vet att jag har sagt det förut men idag har jag verkligen anledning att säga det igen. Jag har dom bästa föräldrarna och dom bästa bröderna man kan ha! Jag älskar er :) Vare sig om ni gör en "leffe" eller en "johan", för mig betyder det allt för mig. Haha, underbart slut på kvällen iaf! :)

2010-08-13
 16:16:48

Här är ett smakprov på det omgjorda gamla ...

dsc00183 (MMS)

Här är ett smakprov på det omgjorda gamla landet. Det ska bytas plattor längre fram också, så det blir nog kanonfint när det är klart :) Sitter just nu ute i trädgården med mamma och njuter av solen. Snart blir det en cykeltur ut till Stinas pappa på landet där vi ska bada i poolen och ha det mysigt :) Sen får vi se vad vi hittar på. Det gick jättebra på jobbet idag förresten, tror det blir kul och bra :) Ha det fint sålänge! Puss!

2010-08-13
 07:31:21

Jobb!

Dags att bege sig mot avtalsskrivning och sen mot nya jobbet för en dag med lite introduktion! :) Ska bli kul! Är inte nervös än men vet att jag kommer bli det. Hoppas man känner någon eller finns någon att "hänga med"... Haha :)

Ha en fin dag! Puss ♥

2010-08-12
 21:57:53

Stackarn,

Vi håller på och gör iordning ute i trädgården. I helgen rensades två av landen och har nu ersatts av vit marmorsten, där står nu fina krukor med blommor istället.. Ikväll när jag kom hem från träningen hade mamma ett ryck och rensade bort allt ogräs mellan plattorna på gången.
Jag gjorde lite varma mackor och när hon kom in och skulle äta sprang hon runt som en galning. Snackade om myggor, och jag fattade ingenting.
Sen visar hon sin rygg och jag har aldrig sett nåt värre i hela mitt liv. FY FAN. Där snackar vi myggbett stora som jag vet inte vad, över HELA ryggen. Hon kunde inte sitta stilla en sekund så jag fick rycka in och springa upp och hämta massa salvor och smörja in hela ryggen. Haha. Nu ligger hon i sängen och försöker slappna av, med alla salvorna bredvid sängen.

Och själv klagar man över ett myggbett....

2010-08-12
 17:03:00

Den stora nyheten,

"Dom tyckte du var en toppentjej och gillade dig jättemycket, så är du fortfarande intresserad så börjar det nya jobbet imorgon...."

Wihooo !!! Där kom den, fick igår ett samtal från Uniflex (där jag har varit på intervju för Telenor egentligen) där dom frågade om jag ville ha ett annat jobb. På kundtjänst på Riksbyggen. Det lät jättekul, så jag fick sticka dit på intervju idag klockan 10. Med all post och annat i bilen så stack jag in för en kortisintervju med världens gulligaste tjej. (Hon älskade fotboll och tyckte inte att jag skulle missa en träning eller match för jobbet, det var hon noga att kommentera..) Det är mest dagtid men även kvällar och helger ibland, men det var många där redan nu som höll på med idrotter och sånt och bytte ofta och det hade aldrig varit några problem så det låter ju kanon :)
Så redan imorgon ska jag dit på introduktion mellan 9-12 och innan det till Uniflex och skriva avtal.. Sen börjar utbildningen på tisdag och håller sen på i en månad innan man börjar på riktigt.. :)

Jag är så glad !! Det här behövde jag just nu.. Nu ska jag börja ragga lägenhet. Men en liten bit på väg mot toppen igen :)

2010-08-11
 21:56:01

Träning,

Kom hem från träningen för någon timme sen och sen dess har jag tittat på fotbollen med mamma och pappa och myst med lite kvällsfika.. Det är det bästa :)
Jag älskar att åka iväg till träningen nu, det är så skönt att bara släppa allt, alla tankar och känslor lämnas hemma. Där kan man bara vara. Vill man vara tyst och tråkig, får man det, vill man prata och ha kul kan man det..
På söndag är det dags för match igen och vi är laddade till tusen! Nu ska jag fixa håret lite så man inte ser ut som ett troll imorn, sen ska jag sova i min underbara sääng :)
Godnatt alla fina ♥



Fint med vinst, och Zlatan är ju kung :)

2010-08-11
 16:59:40

Min största idol,

När jag i oktober 2007 gick in på Barometerns kontor så trodde jag aldrig att jag skulle hitta en sån fin vän som jag gjorde. Det var audition till Kalmarlucian, och efter det satt vi ihop i en månads tid (typ) haha. Jag är så glad att jag har dig!
Och som jag sa igår så älskar jag Stinas röst, (älskar iofs hela Stina) men den människan är helt sjuk på att sjunga och varje gång hon gör det så går det rakt in i mitt hjärta :) Igår så sjöng hon bland annat denna fina låten, och det var många blöta ögon kan jag säga. Hade jag tittat hade jag också gråtit men hade nog inte gått så bra att sjunga efter så jag gjorde allt för att låta bli... :)


Här är den i Glees version, eftersom jag älskar glee, haha. Tyvärr blev inget filmat under gårdagens framträdande (kom vi på efter...) men ska försöka få med nåt nästa gång!

STINA, DU ÄR GRYM !!! ♥

2010-08-11
 16:38:14

Jag ber dig,

Kanske kanske kanske något positivt kan hända i mitt liv nu, vågar inte säga vad än för det skulle inte förvåna mig om det går skit. Imorgon em vet jag säkert, så berättar då... :)

Blir så glad för alla fina sms och mail, ska ni veta ♥ Tack tack tack!


Jag har den bästa familjen någon kan ha :) Älskar er! 

2010-08-10
 22:31:47

Tack,

Tänkte skriva lite utförligt om dagen och kvällen, men tappade helt lusten nu... Det har iaf gått superbra. Vi sjöng bra och fina låtar, bara deppiga av någon anledning, men hade iofs känts konstigt att "spela" glad så det gjorde mig inte så mycket.. Jag var lite osäker på hur mycket jag skulle orka vara med, men jag sjöng iaf Tro själv plus körade lite till dom andra och det kändes skönt. Hade inte klarat av att sitta bredvid och titta på nu när man ändå varit med och övat. Och att sjunga ger en lite extra glädje och en behövlig kick...
Efteråt gick jag en liten runda med världens bästa vänner, och sen stack vi hem hit där vi mös ute på altanen med chips och dipp med Simon, Lovisa och Tomas som var med och sjöng. En mysig avslutning på en bra dag. Precis vad jag behövde.
Förresten, Stina är min största idol i livet och hon är så jävla bra, har ni inte hört henne sjunga så har ni verkligen missat nåt ♥


TACK ALLIHOPA FÖR ATT NI FINNS, JAG BLIR SÅ GLAD FÖR ERT STÖD OCH ERA ORD... ♥
2010-08-09
 21:10:09

:(

Orkar verkligen inte blogga nu, jag återkommer någon annan dag..
2010-08-08
 19:46:00

Photoshop,

Verkar som många läser vår lilla dikt, släng gärna in en kommentar också :)

Jag är så sugen på att köpa photoshop, men det kostar 800 spänn... Ingen som vet någonstans där man kan ladda ner gratis eller iaf lite billigare? Hehe :) Måste spara, spara, spara mina pengar för den närmsta tiden nu.. :)

Det vankas grillning där nere så ska nog gå ner och vara lite social snart, har legat i sängen med datorn i flera timmar nu... Men det är ju så SKÖNT !!

(Har kollat igenom tusen bilder på google att lägga upp som passar till inlägget men hittar inte en enda. Haha, så ni får helt enkelt improvisera i skallen...)
2010-08-08
 18:57:09

Bli för guds skull aldrig full,

Jag fick till slut min kära bror Johan att skicka dikten som vi överraskade mamma med på hennes 50årsfest, så här kommer den. Jag lovar, läs hela :)
det var alltså jag, mina två bröder och pappa som läste den, sen var det en refräng som jag och Simon sjöng, jag markerar den med fet stil.. :)

Här kommer en saga som är sann   
Och den är otrolig minsann
Den handlar om en mamma
Och det finns inget hon inte kan


En mamma som tar hand om allt och alla   
Hon skulle rädda mänskligheten om det gick 
Alla projekt alla arbetsuppgifter
Hon borde bli statsminister om hon fick


Denna dam är ständigt positiv   
Till exempel om man på en resa kör fel
Då blir hon aldrig negativ
Ooh, det här stället hade vi aldrig annars fått se


Man kan även tycka att det är märkligt   
Hur mycket mamman jobbar och sliter
Men vi lovar, allt är verkligt
Här följer några av hennes meriter


Som kassörska började hon    
i Smedby och Norrliden
Men vi barn har levt i tron
Om att hon varit förskollärare hela tiden


För det blev hon efter det    
Och det passade henne så bra
För alla som känner henne vet
Att barn gör Tinna gla


Och under utbildningen bodde hon med dom  
Som hette Lennart och Roffe och Irma
I en lägenhet som i tusen färger målades om
Det blev till en fest och kalas firma


Som förskollärare jobbade hon ett bra tag   
Men sen sa hon alltså till sist
Jag vill börja heja på fotbollslag
Och jobba på tingby som kanslist


Där jobbade hon dag och natt   
Och morgon middag och kväll
Bara för att man ledig från jobbet är
Kan man väl ändå hjälpa till och va snäll


För mammans argument att göra nått   
Är att annars är det ju ingen som gör det
Ett argument som används i vått å torrt
Ett argument som är svårt att ta till sig, när man hör det


”Det blir snart lugnt”, säger hon jämt   
Det är hennes ledord, hon har inte bråttom
Det har vi hört hela våra liv, men vi hävdar bestämt
Att lugna stunder har det inte vart gott om


Dammsugning och städning tidig morgon   
Körer, styrelser och grupper med barn
Huset, mat, ja alla att skjutsa och ta hand om
Det låter inte lätt att va arbetsnarkoman


Och nu hon för församlingshemmet arbetar   
Hon ser ut att trivas och det är ju viktigast för oss
Så länge hon inte ständigt nya projekt letar
Men det måste ge prestationsångest att ha Gud som boss


Varför fyller Tinna 50 år?
För annars är det ju ingen annan som gör det

Ibland måste det bli för tungt
Men hon lovar
Att snart blir allting lugnt, igen
Snart blir allting lugnt, igen


Jag och min syster och min bror   
Fick redan på bb lära oss
Att kärleksbanden från vår mor
Inte på nått sätt gick att skära loss


Eller kärleksband och kärleksband   
Kan kallas handklovar med omvårdnad i
För kära mammas överbeskyddande hand
Pekade riktlinjer som skulle förbli


Dessa riktlinjer och regler och lagar   
Var till för vår överlevnad och vår säkerhets skull
”bete dig som folk alla årets dagar
Och bli för guds skull aldrig full"


Ni får ju inte äta frosties eller dricka oboy   
Man äter väl inte godis till frukost heller
Hade ni verkligen tyckt att det vore skoj
Om kroppen blir större och sväller


Nu bestämmer jag att det är kallt,    
ta på en tröja som kliar av ull
för farorna lurar överallt
och bli för guds skull aldrig full


Och sluta titta på tv nu    
Du får fyrkantiga ögon till slut
Och ser du på skräckfilm så märker du
Att dina ögon kommer trilla ut


Och Ronny och Ragge var förbjudet territorium   
Nej ni får aldrig se på det där
För om ni nån gång skulle få höra en svordom
Skulle det förstöra er vokabulär


Du fick höra när du i sängen låg kvar:   
Att va sjuk är ingenting du får
Speciellt inte idag, när du provet har
Som du inte pluggade till igår


Om du verkligen ska ut ikväll igen   
Vill jag isåfall bli väckt
Du ska gå på en linje och blåsa sen
Så jag kan lukta på din andedräkt


När man lägger allt samman, summa summarum   
Gjorde detta såklart
att vi gick till vänner, man får inte vara dum
det gäller att va smart


Där blandade vi frosties och oboy i en skål   
Med fyrkantiga ögon satt vi bakom låst dörr   
Och såg på Ronny och Ragge som skrek med ett vrål  
Svordomar som aldrig förr    


vi hade ingen tröja av ull    
vi var vakna när vi skulle sova   
vi svor och ramla omkull    
men en opålitlig källa kan iallafall lova    
att ingen av oss nånsin var´t full    


Varför fyller Tinna 50 år    
För annars är det ju ingen annan som gör det

Ibland måste det bli för tungt
Men hon lovar
Att snart blir allting lugnt, igen
Snart blir allting lugnt, igen


Men historien om familjen Nylander   
Började långt tidigare än så
För Christina från släkten Alexander
Kan inte ensam, så söta barn få


Men för tre decennier sedan, på logen i lundegård   
hittade mamma en karl, som behövde omedelbar vård


En kille som ironiskt nog, fick hennes hjärta att slå   
Trots att han var full som få, och varken kunde stå eller gå


Om det var killens charm och smarta genomtänkta smicker  
Som fångade damen i fråga
Eller om damen tycker synd om vilsna själar som dricker
Vem vet, men det tändes en låga


Och lågan den fortsatte att brinna    
För både leffe och tinna
De blev kära minsann,
Och gud vilken tur,
Att det var i varann


Varför fyller Tinna 50 år    
För annars är det ju ingen annan som gör det

Ibland måste det bli för tungt
Men hon lovar
Att snart blir allting lugnt, igen
Snart blir allting lugnt, igen


Och julen som följde hade det blivit så seriöst    
Att Leffe, damen för sina föräldrar introducerade
På en båt i Bahamas, ja det var väldigt glamoröst
Då han henne som en helt vanlig kompis, presenterade


Men att bara var kompis i paradis länderna    
Nej det klarade inte dom
Och vad som hände på de ödsliga stränderna
Vet bara de två kompisarna om


Året blev 1981,     
Vårt kärlekspar var i västindien
Och allt kändes så perfekt och rätt
På en båt i i det blå igen


Så hjälten Leif satsa allt och gav bort en dyr ring   
Han spelade allt på ett kort
Det blev frieri, det blev förlovning
Det kunde man inte trott


Till ljudet av en högljudd generator,    
Som skrek från grannens båt
Men vad gjorde det, i deras öron
lät det som en kärlekslåt


Den 21 i sjunde, 84     
var det bröllop i Granhults kyrka, i skogen
Nu var dom fast, nu var goda råd dyra
Var leffe verkligen mogen?


Det blev bröllopsnatt i husvagn ute på ängen   
Med natur och skogslandskap intill
Kanske berodde det på knäckebrödssmulorna i sängen
Men paret kunde uppenbarligen inte ligga still


För exakt 9 månader senare     
Höll Tinna sitt första barn i sin famn
Han ploppa ut å ropa tjenare
Den blev en pojk, han fick Simon till namn


Och nu tänkte paret som så     
Nu borde vi också skaffa en tjej
Om vi nu ett flickebarn skulle få
Vore familjen klar, men nej


Sådan tur skulle de inte ha     
För 87, en pojke vid namn Johan kom
Dom suckade och svor och sa
Fan, nu måste vi börja om


Men 1989 spreds sen glädjen    
Dom lyckades äntligen träffa rätt
När lilla Åsa alltså kom till världen
Nu var familjen äntligen komplett


Nu sitter vi här alla vänner och släkt    
Alla är vi här för Tinnas skull
Låt oss göra 50 årsfesten perfekt
Men bli för guds skull inte full


Vi firar alla timmarna som gått    
Vi firar alla hennes tusentals dar
Vi firar de 50 år hon fått
Och vi firar alla hon har kvar


Och glöm aldrig bort att vi älskar dig gör    
Vår mamma, vår vän, vår kvinna    
Det är nog svårt att känna mer kärlek, än vi gör för   
Vår Christina Nylander, vår Tinna    


Varför fyller Tinna 50 år    
För annars är det ju ingen annan som gör det

Ibland måste det bli för tungt
Men hon lovar
Att snart blir allting lugnt, igen
Snart blir allting lugnt, igen...




Vi ser sjukt tjuriga ut men var desto gladare i verkligheten :)







Mamsen

Text: Johan Nylander
Musik: Simon Nylander
Framfört av: Åsa Nylander, Johan Nylander,
Simon Nylander och Leif Nylander
19/6 2010 :)


Kommentarer någon? :)

2010-08-08
 11:20:52

Sångdags,

Idag ska jag hänga med min kära bror och fina Stina, för på tisdag är det dags för musikcafé i Smedby igen. Det är vi tre, Lovisa och så har vi bytt ut David och John (som inte kunde vara med i år) mot två stycken från Greasegänget.
Eftersom både Stina och jag jobbar på dagen på tisdag och inte hinner vara med och öva hela dagen så tar vi dagen till detta.. Ingen låt är bestämd än (som vanligt) så vi får se vad det blir för nåt.
Ska bli skönt att få glömma ett tag och bara vara.

Så om ni inte har något för er på tisdag 18.30, kom till församlingshemmet och häng med oss :) Det bjuds på fikaaaa :)


Musikal 2009, bästa Stina och jag! ♥

2010-08-07
 09:09:57

Ändring i planerna,

Godmorgon.
Idag är det dags för bortamatch i Norrköping och jag skulle egentligen inte varit med. Men igår så ringde dom och hade fått massa återbud, så då får man ställa upp. Tanken är att sitta på bänken, sen får vi se.
Så en heldag i buss framför sig, men det är alltid lika mysigt! Jag har laddat upp med några filmer, och förhoppningsvis har någon mer (typ Sara som vanligt, haha) med sig några också så har vi lite att välja mellan.. Resten av kvällen kommer sen spenderas med älskling..

Får se om det blir någon uppdatering under dagen, men annars får ni ha en toppendag mina vänner. Puss ♥

2010-08-06
 19:44:32

Bättre än bäst

Just nu finns det inget bättre i världen än kvalitetstid med familjen, så jag tänker ägna resten av kvällen med dom. Sen får resten av världen göra vad fasen som helst.
2010-08-05
 12:48:25

Typ, hej?

Har varit sämst på att uppdatera bloggen senaste veckan men har inte pallat sitta vid datorn. Förlåt för dee..
Har dessutom inte hänt ett skit så har inte varit mycket att skriva om.. Igårkväll hade mamma och jag helkväll, så vi gick till församlingshemmet och lyssnade på lite musik och fikade, sen tog vi en promenad i Smedbys skogar, hehehe. Skönt att få prata av sig lite..
Om inget nytt händer så ska jag nog försöka jobba imorn, pallar inte ligga hemma mer nu. Så jäkla uttråkad.

Ska snart hoppa in i duschen och göra mig iordning lite, ska idag träffa Emelie och få höra allt om bröllopet! Och sen blir det mys med älskling, får se vad vi orkar göra :) Kanske blir det stan en stund, kanske inte.

Någon som ska in ikväll?


Haha småttingar :)

2010-08-04
 17:38:04

Nu är vi precis hemkomna efter ett litet r...

dsc00013 (MMS)

Nu är vi precis hemkomna efter ett litet restaurangbesök :) Mysigt att lyxa till det en onsdag! Får se vad som händer ikväll, Kim ska se fotboll i Emmaboda och jag tror inte jag pallar följa med. Tror jag myser ner mig i sängen med en bra film :)

2010-08-04
 14:12:35

Tankar..

Ibland vet jag inte vem jag är och vad jag vill. Ibland vill jag härifrån, ibland vill jag inget annat än att vara här. Vad gör jag? Med det som är och det som kan komma?
Vem gör, och vem tittar på?

2010-08-03
 14:00:46

Dagens underhållning,

Fotbollen är mitt liv, och kan jag inte vara med och spela så tar jag mig åtminstone dit och tittar. Och att titta på fotboll gör inte ryggen värre.
Så idag blir det en tripp till Ljungby, jag blir galen av att bara ligga inne. Ska in till Siba en snabbis med och köpa mig ett minneskort så jag kan byta telefon, min är knäpp.
Hörs senare ♥


Idag är det dags för kvartsfinal i Smålandscupen, så vinst är det som gäller!!

2010-08-03
 10:19:18

Ester och jag tog en sovmorgon idag, kul a...

dsc00172 (MMS)

Ester och jag tog en sovmorgon idag, kul att man knappt får plats i sängen men går ju inte att putta bort en sån gosing :) Nu ska jag duscha och äta frukost..

2010-08-02
 09:50:58

Sjukskriven och hundvakt!

Japp. Vaknade för någon timme sen av att världens gosigaste hund kom och la sig i sängen. Hon är för fin hon :) Huvet och nacken mår inte alls bra idag så det blir nog sängen nästan hela dagen, och promenad med Esterfis såklart. Jag låg och funderade rätt så länge när jag vaknade vad det var för dag, och jag hade gissningar på både lördag, söndag, tisdag och onsdag innan jag fattade att det var måndag. Lite borta alltså...
Nu ska jag gosa med Ester som ligger här bredvid och tittar på mig med sina fina ögon :)


Ester och älskling :)

2010-08-01
 19:22:18

Sitter i trappuppgången och väntar på att ...

dsc00170 (MMS)

Sitter i trappuppgången och väntar på att Kim ska komma hem från matchen.. Kom på när jag kom hit att jag inte har nån nyckel. Haha. Bra jobbat. Men här var det rätt skönt faktiskt :) Matchen vann Lindsdal såklart, med 3-2 :) Ikväll blir det söndagsmys med älskling, ska nog tigga till mig lite kill på ryggen :) Nu kom han så nu får jag äntligen komma in! ;)

2010-08-01
 15:51:05

Derby!

Det är snart dags att ta bilen in till stan, och bli hämtad av bästa Fia för att se på derby. Lindsdal-Nybro spelar ju nämligen idag klockan 17.00 på Fjölebro :)
Ska bli skönt att få se lite fotboll och hänga med gutt folk.

Är förresten sjukskriven imorgon, sen får vi se hur det går resten av veckan. När sånt här händer är det jävligt segt att ha ett jobb där man ständigt behöver använda ryggen/nacken/axlarna..
Jag vill ju jobba nu! För sen vet jag ju inte om jag har nåt alls..

2010-08-01
 10:30:38

Grease

Mår piss just nu, men ska försöka förklara om gårdagen annars kommer jag inte orka göra det..

Efter bröllopet var vi på fotboll, Kim, Malin, Stina och jag. Smedby mötte Kalmar Aik hemma, det blev vinst för aik.. Rätt så tråkig match, men sällskapet var ju trevligt :)
Vi gick lite tidigare eftersom vi hade lite bråttom att fixa mat, för vi skulle nämligen på Grease vid halv åtta och var tvungna att vara där vid sju för att få bra platser.
Malin och jag åkte in till stan och köpte kinamat (sjukt länge sen) och Stina körde en bil och köpte sushi till sig, sen möttes vi hemma hos Mallan och åt vår otroligt goda mat.
Sedan var det dags att möta upp Alex vid Bastionen! Grease var faktiskt riktigt bra och bättre än jag trodde.. Så om ni inte sett det så tycker jag absolut att ni ska göra det :) Det var ganska så likt filmen, men med egna lösningar och många roliga scener..
Skönt att få skratta lite för omväxlingsskull.. :)

Fia och David hade grillkväll ute i Lindsdal i hans föräldrars hus, och detta missade ju vi. Men efter Grease tog jag mig ut dit ändå för att hälsa på en stund. Det var skitkul och skönt att få glömma, även om det bara var någon timme.
Var rätt så trött, både i huvet och kroppen så jag åkte hemåt vid tolvtiden, när det var som mest ös i huset. Älskar det gänget alltså :)


Jag och min fina vän Sofie i Rom 2008!
Du är grym ♥

Dags att ta tag i sitt liv och äta lite frukost kanske..?

2010-08-01
 09:46:29

Vill inte

Jag vill inte ha ont mer. Det har gått två dagar och jag blir galen av detta. Jag vill vara pigg, glad och kunna röra mig som jag brukar. Jävla pissmålvakt.

2010-08-01
 00:19:00

Första julen jag firade med Kim fick jag d...

dsc00168 (MMS)

Första julen jag firade med Kim fick jag denna (lilla) björn.. Jag skulle ha den när jag sov utan honom som någon sorts klonad version. Funkar inte riktigt lika bra som den verkliga men nätter som denna funkar han perfekt så nu åkte han fram.. Nyss hemkommen från Fia och David där det var lite fest. Riktigt kul, synd att man sitter som en stel pinne och bara kan titta på. Jag berättar mer om kvällen imorgon. Nu ska jag och klonkim försöka sova. Puss och godnatt..