2012-03-30
 18:16:14

Schleten,

Fredag och tentan skriven. Det är typ asskönt. Jag är helt slut.
Så nu blir det pizza och en kväll med några fina vänner.
Imorgon är det dags för match igen :) Orkar inte skriva nåt roligt faktiskt. Ni får helt enkelt prata med mig istället för att få veta vad som händer. Hehehe. Så elak är jag idag. Heeeeeeej

2012-03-27
 15:20:02

Träningsmatch,

Ikväll är det dags för träningsmatch igen! Vi möter Madesjö hemma vid sex.
Frågan är hur pigga i kropparna vi kommer vara efter konditionstest och fyspass igår.. Hon körde med oss igår, Sofia. Men starka blir vi!
Nu är det inte många matcher kvar tills seriepremiär.. Och en jäkligt bitter Åsa fick igår säga nej till första matchen borta mot Qbik pga tenta.. Inte kul någonstans.. Men jag vet att mina brudar kommer klara det fint :) Nu ska jag ladda vidare i soffan och koppla om hjärnan inför matchen ikväll efter en dag framför skolböckerna.. :)

2012-03-25
 20:42:17

Nöt, nötad, nötast,

Aha. Hade visst en blogg ju. Glömde.

 

Tenta på fredag, vilket betyder nöta, nöta, nöta. Stunderna man inte nöter in saker i huvet nöter man passningar, teori och spel på en fotbollsplan. Nöter dock inte fotbollsplanen, eftersom det är konstgräs. Eller den kan ju nötas, fast inte på samma sätt som en gräsplan, för då nöts ju gräset och det gör det ju inte på en konstgräsplan. Mina fötter däremot, sjukt nötta, nötiga, nötade? Äh, vem vet vad det heter. Dåligt mår dom iaf. Lite skoskav och lite förhårdnader. Kanske ska besöka en fotspecialist så hon kan nöta ner mina fel? Bara hon inte nöter bort det jag nött in i huvet. För det har jag ju lagt mycket tid på. Har ju iofs lagt ner ganska mycket tid på att få mina fötter som dom är, men där ska det ju inte finnas så mycket. Inte mer än ett tillslag, lite känsla, lite teknik och ett par tår. Tår finns i ögonen också, det vet jag för det har jag lärt mig, för jag pluggar till sjuksköterska. Och när man pluggar till sjuksköterska i Kalmar har man tenta på fredag. Så jag ska fortsätta nöta, nöta, nöta....

2012-03-19
 10:41:47

Verkligen helt underbart,

Jag skulle avsluta helgen med filmmys med Karin igår, vi hyrde två filmer och köpte godis och la oss i soffan med varsin filt. Efter tio minuter av den första filmen kommer den så välkända känslan. Synen försvinner, huvet börjar värka och illamåendet kommer. Karin fick åka hem och jag fick bädda ner mig i sängen när jag tagit min medicin.

Jag somnade och sov tolv timmar. Eller sov och sov. Jag sov en stund, vaknade av huvudvärken, sov en stund, vaknade.
Jag skulle varit i skolan för grupptid vid nio, men mitt huvud ville inte samma som mig, så nu vilar jag upp mig i soffan inför föreläsning vid ett. Ska försöka få i mig lite lunch innan dess..

Ja, livet med migrän är verkligen helt toppen!

2012-03-18
 09:54:07

Älskade RB-kollegor,

Igår 14.57 fick jag meddelandet "kan du vara domare åt oss 16.00 i spelefanten?"
Mina gamla kollegor på riksbyggen skulle ha lite företagsdag igår, så dom startade med en fotbollsmatch. Min gamla arbetsplats KDC mot förvaltningen. Jag har ju liksom aldrig dömt innan, men dom klargjorde att dom bara behövde någon som motverkade bråk...

Med en visselpipa i handen, ett gult och ett rött kort i fickan, och omringad av 30 laddade och galna grabbar blåste jag igång matchen. Det gick bra, eller det gick okej. Överladdade grabbar spelar ingen "fin" fotboll, och med feltajmade tacklingar från alla håll är det svårt att veta åt vilket håll man ska blåsa.. Haha.
Sjukt förvånande blev det ingen ambulansfärd, inga brutna ben, armar, eller hjärnskakningar.. Lite trötta grabbar när matchen var slut bara.
Matchen vann förvaltningen med 9-6..

Efter min heroiska insats att hoppa in i sista sekund blev jag inbjuden på firmafest på jobbet på kvällen, och när man varit ifrån dom kollegorna ett år så vill man vara med. Det bjöds på mat och dricka (kolsyrat vatten för min del), sång, dans och massa massa prat. Gud vad jag har saknat mina kloka Riksbyggenvänner!

Strax efter tio drog jag mig hemåt för att börja ladda inför matchen idag. Svenska cupen borta mot Landsbro!
Nu har jag fixat lunchlåda till bussen, till ikväll när jag kommer hem och till skolan imorgon. Älskar storkok! Haha :)
Kaffe, vattenflaska, frukt och film är även nerpackat så nu är jag redo för en heldag med Liffen!! :)

2012-03-16
 18:56:32

Fredagsmys,

Fredag igen! Veckorna går så sjukt fort! Det är gutt på ett sätt, men det betyder även att nästa tenta närmar sig. Gah. Jag tycker fortfarande att jag är slut i huvet sen förra tentaperioden?

Efter föreläsningen idag mötte jag upp Amanda W för en mysig lunch i solen innan hon skulle vidare på träning. Jag åkte hem till smedby och hjälpte mamma med lite förberedelser inför nåt grejs imorgon. Jag fick hjälpa till med att vässa pennorna. Viktigaste uppgiften nästan. När mamma ställde fram pennvässaren kom jag på att det var rätt länge sen jag använde en sån sist.. Hade ju fan glömt hur man gör. Bra Åsa.

Jag löste problemet efter lite betänketid och sen bjöd Simon på fredagsmiddag. Och det var inte vilken fredagsmiddag som helst. Han bjöd på spagetti och köttbullar. Fint.

Ikväll blir det mys med min fina Karin! Hadeeeee!

2012-03-14
 22:39:56

Sjukt skitig dag,

Det finns dagar som börjar sådär jävla helkasst. Dom dagarna när man bara vill slänga sig ner i sängen igen och bara ligga där. Hela dagen. Och bara gömma sig.
Idag var det en sån dag. Allt jag gjorde, rörde, sa, hörde. Allt var bara så skit.

Sen någon gång under dagen där så vände det. Vet inte när, hur eller varför. Men vände gjorde det.
Sen fick jag avsluta dagen hos den bästa frisören i hela världen med en av dom bästa vännerna i världen.

Så du vet, det där, plötsligt händer det, ibland händer det faktiskt...

2012-03-12
 14:43:55

Lunch, sol och vänner,

När solen skiner och det enda som står på schemat är tre timmars grupptid, så ser man till att gruppen är på plats tidigt och så kör man på i bra tempo, vilket gör att man är ledig resten av dagen. Vid elva. Braaaa. Hela gruppen gick in till stan, köpte oss en sjukt god kyckligsallad på kebabben och satte oss nere vid vattnet.
Lunch, sol och vänner i några timmar innan man nu ligger hemma i soffan och är lagom pigg. Funderar på att städa men det lockar mer med lite glass i solen.. Man kan ju knappt låta bli. Våren är fan här!!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1747678/images/2012/pic_193570655.jpg" class="image">

2012-03-11
 13:26:15

Sol och fotboll,

En kombination med sol och fotboll kan ju vara det bästa en söndag! Åker med en nytvättad och fin bil och hämtar upp fina vänner för en eftermiddag i lindsdal! Herrarna möter idag Kalmar AIK och de kan man ju inte missa.. :) Hoppas ni får en go dag i solen! :)

2012-03-10
 18:03:19

Älskade bussresor,

Bussresor kan innehålla mycket när det kommer till vårt lag. Oftast bjuds det på film. Och då vanligtvis en film med mycket dans och sång så att alla kan sjunga med. Vilket ledarna och föräldrar alltid uppskattar så sjukt mycket. Annars bjuds det på barnfilm. Gott.

Idag glömdes filmerna hemma, både Sara och jag som brukar vara filmansvariga är/har varit mitt uppe i flytt och då kommer uppackningen av filmer inte högst upp på listan direkt..
Så idag blev det lite kaos. Men vi löste det fint ändå tycker jag. Musik och snack kan ju fylla några timmar det med tydligen..

Idag var det Linköping/Kenty som stod för motståndet uppe i Linköping alltså, och vi som tyckte solen sken så fint in i bussen på vägen upp var inte lika glada när vi kommer ut och möts av storm. Bokstavligen talat. Var lite förvånad att ingen blåste bort idag. Förutom bollen då. Och domarns domarkunskaper..

1-1 slutade matchen iaf, efter 0-1 i halvlek. En helt okej första halvlek av oss där vi dominerar spelet. Men pga några skador och trötta ben i andra så tappar vi greppet lite och dom sätter 1-1 på en hörna. Tråkigt men rättvist.

Efter en kall dusch i ett svinkallt omklädningsrum har jag nu bosatt mig i min jacka med musik i öronen. Tittar ut och ser ett träd. Två träd. Tre träd. Kul. Två timmar kvar.. Ja, bussresorna är älskade.

2012-03-09
 08:39:32

Roadtrip,

Godmorgon, godmorgon. Jag ligger i soffan och väntar på att diskmaskinen ska bli klar.. Väskan är packad och jag är redo.
Idag är det föreläsning 9-12, sen trycker jag in fyra fina tjejer i min lilla bil och kör ner till Bjärnum för att kolla på vår stjärna Stina som har vårshow på musikallinjen där nere. Sen kör vi hem efter ikväll sen eftersom jag har match imorgon. Ska bli askul!!
Vi hörs! :)

2012-03-08
 22:32:33

Internationella kvinnoåret,

Just det. Det var den där internationella kvinnodagen idag. Och inte var det någon som visade någon vidare skillnad för det. Så jag kände att jag var tvungen att göra nåt.

Så jag bestämde mig för att köpa lite blommor till mig själv.
Men sen kom jag på att grejen med dem här dagen är sjuk? Varför ska man ge kvinnorna EN speciell dag om året då vi ska få känna det som att vi lever i ett jämställt samhälle. Bla bla.

Ta tag i det själv. 365 dagar på ett år. Jag har själv sett till att det är rättvist ställt mellan både tjejer och killar i mitt liv. Jag är noga med det. Varje dag.

Så jag har alltid låtit alla killar i min närhet få veta att dom är sämre, lite mindre värda. Att dom spelar tråkig fotboll, är svaga och sjukt långsamma. Att dom ska jobba mer än tjejer för en mindre lön.

Sjukt rättvist. Tycker jag.

2012-03-08
 17:46:18

Jag är så sjukt sjuk, typ,

Idag var jag hos läkarn igen.. Lungtester gjordes och man såg förändringar på värdena så nu ska dom kollas över ordentligt och sen får jag svar imorgon eller i början av nästa vecka..

Fast när hon fick reda på varför jag var där - egentligen - tyckte hon att det var lite lustigt då den förmodade sjukdomen i musklerna inte har något med det här testet att göra. Så det enda jag fick ut av dagen var att jag har mer problem med min kropp än jag trodde. Haha. Sjukt stabilt. Aja, nu återstår att vänta på resultatet från idag, sen får vi se vad som händer..

Sjuksköterskan jag var hos idag tyckte iaf att det var skitkul att jag pluggade till sjuksköterska så vi satt och snackade om utbildningen, jobbet i sig, framtid.. Ja allt i princip. Det var tur att själva testerna tog sån tid, för vi hade mycket att prata om :) Hon tyckte iaf att jag hade valt helt rätt utbildning och tyckte att jag verkade vara en helt utmärkt framtida sjuksköterska! Kul att höra :)

Nu är det dags att dra sig ut till Lindsdal för ett pass fotboll! Fint ode :)

2012-03-06
 10:23:27

Bra tisdag,

Jag har sovit gott inatt. Jag har ätit en god frukost. Jag har pluggat det jag ska idag - iklädd morgonrock. Jag har två och en halv timme kvar tills jag ska vara i skolan. Jag har en skön soffa. Livet är allt bra ibland.

2012-03-03
 18:02:09

Vilken fin vinst,

På plats i stugan igen, det är dags för familjemys med tacos och melodifestival ikväll. Skönt att varva ner lite efter matchen idag. Jag är helt slut!

Vi vände 0-2 underläge till 4-2. Jag tycker väl kanske inte att vi fick igång spelet som vi kan, men det gick ju rätt bra ändå så man kan ju inte vara missnöjd. Den här vinsten har vi väntat länge på!

Längtar tills den nya träningsveckan som börjar på måndag med mitt fina, fina liffen! <3

2012-03-03
 09:55:42

Nu gäller det,

Jaha. Då var det snart dags. Två timmar till samling och jag kom hem från stugan nyss, slog mig ner i soffan direkt och nu är det laddning som gäller. Lunchen står i kylen och väntar. Fint :)

Det är derby idag. Om jag inte sagt det och om du inte har koll. Vi möter IFK Kalmar hemma på fjölet. Idag är vårt mål att försöka ladda om för ett "nytt" spelsystem igen. Spännande va? Och så förstås att hitta tillbaka till glöden som lyst med sin frånvaro under dom två tidigare träningsmatcherna, men tror inte det är något problem idag faktiskt.

Och jag ska springa tills jag stupar har jag tänkt. Förhoppningsvis samarbetar min kropp så pass mycket så att jag stupar i soffan, hemma, efter matchen..

Ha en underbar lördag i solen! :)

2012-03-01
 22:40:01

Lycka,

Lite för trött för ett blogginlägg egentligen, men vafan..

Bra torsdag! Ville egentligen bara säga det. Men det är ju lite tråkigt att bara säga det, så jag summerar:
- För det första: ledig dag!
- Två timmars plugg
- Laga god mat
- Äta god mat
- Laga god äppelpaj
- Träffa fina kollegor på ocab
- Skruva isär min älskade soffa på ocab
- Skruva ihop min älskade soffa i lägenheten
- Träna go träning
- Äta god fika på fjölet
- Få veta startelvan och höra att man ska få starta på lördag
- Hem, lägga sig i min älskade soffa
- Äta god äppelpaj
- Bädda ner sig i min älskade säng

Gott. Nu ska jag sova, för jag ska upp tidigt imorgon. Sen lång dag i skolan. Gott.