2010-09-30
 21:56:45

Bäst just nu,



BRA LÅT! Det räcker med det.
2010-09-30
 21:52:45

Skördefest,

Godkväll! Har precis packat lite för helgen, sticker ju över till Öland imorgon direkt efter jobbet. Sen blir det en helhelg där! Ska bli mysigt, med skördefest och mys med vänner.
Idag kanske jag kan lyckas hålla mig vaken till Idolröstningen, somnade ju igår med och vaknade när det precis var slut, haha. Jag ska försöka iaf..
Vad ska ni göra i helgen? Kom igen nu, ge mig någon kommentar, du som sitter och trycker där bakom skärmen... :)

2010-09-30
 18:49:23

Nyduschad och hungrig,

(Haha Karin du får inte glömma att skriva vem det är som kommenterar... Blir lite förvirrad varje gång, haha.. För jag antar att det var du??)

Det var jättekul att träffa Lina igen, hade rätt så mycket att prata om och gott fika blev det!
Kom hem för någon timme sen och har tagit en långdusch, nu på med myskläderna och sticka bort till mina vänner för lite torsdagsmys! Innan det ska jag bara få i mig lite mat, är svinhungrig och jag bara skakar av hungrighet (höhö)
Hörs senare kanske! ♥



Dessa brudar blir det mys med ikväll, kanske hinner Alex komma en stund också, hoppas! Stackarn, har både tenta imorgon OCH ska flytta. Full fart på den tjejen!
2010-09-30
 15:30:26

Mysfika med Lina

Hej svejs!
Slutar om tio min och då möter Lina upp mig för en liten promenad förbi min kommande lägenhet och bageriet för lite fikaköpande, sen ska vi hem till henne och mysa en stund. Satt och funderade nyss på om vi har umgåtts nåt sen studenten, helt sjukt om vi inte har gjort det! Men blir ju rätt så lätt så när man spelar i olika lag och tränar och spelar så mycket som båda gör, lägg sen till jobb på det... Men det ska bli mysigt iaf att få träffa henne igen! Har ju försökt att få ihop nåt länge!

Fick ett väldigt konstigt samtal nyss och nu är klockan helt plötsligt halv, så ska springa ner till Lina som väntar!

2010-09-30
 08:11:58

Sovmorgon,

Hade ju väldigt fel igår när jag gissade vilka som skulle gå vidare från Idol, men jag tyckte inte Jay var så bra faktiskt. Plus att jag gillar Michaela så jag hoppades på henne. Vet inte ens vilka som sjunger ikväll men kommer självklart sitta bänkad :)
Är rätt så lugnt på jobbet idag, har redan jobbat i 40 min. Det är det sköna med att börja vid sju, det går fort. Snart är klockan halv fyra och jag får gå hem. Sov faktiskt hela natten inatt, länge sen sist. Hoppas det håller i sig :)
Längtar sjukt mycket till helgen då jag inte har så mycket mer planerat än häng med fina vänner, så då ska jag förhoppningsvis få lite sovmorgon både lördag och söndag.. :)
Var så sugen på att sjukanmäla mig idag och bara ligga och glo på film i min varma och goa säng, men får för dåligt samvete då, haha. Får helt enkelt vänta och längta efter helgen en dag till!

2010-09-29
 21:22:23

Inte ett ord,

Har legat i sängen och kollat på Idol nyss, nu är det Berg flyttar in - hos Arja Salnågontingvetintehurhennesnamnstavas.. Men ni vet nog vem jag menar, annars är det synd om er.
Börjar klockan sju imorgon också, skönt att få sluta tidigt igen :) Snart är det fredag igen och det blir en mysig helg med vänner. Det bästa! Skördefesten också ju, det ska vi inte missa!
Ska snart gå ner och borsta tänderna och kanske sätta på en film, och gosa ner mig i sängen igen. Kommer sakna den här sängen men det ska vi nog kunna ordna bra sen också tror jag. Godnatt mina vänner, hörs imorgon ♥

Förresten, vilka tror ni går vidare från kvällens Idol?
Jag hoppas på Michaela och Daniel, får väl se om jag är vaken så länge att jag får se det, somnade igår... Hehe.
2010-09-29
 19:37:27

,

Jag orkar inte ha det såhär. Jag ska upp till toppen!
2010-09-29
 10:44:06

Det är en dag full av tankar,

Fy fan vad trött man blir på sig själv. Varför ska man gå runt och oroa sig och tänka på allt - hela tiden? Så sjukt onödigt egentligen, för man gräver sig bara längre ner hela tiden och kommer aldrig komma upp. Inte konstigt att man får huvudvärk och inte kan sova. Tankarna bara irrar runt i huvet..
Önskar man kunde stänga av allt ett tag bara...

2010-09-29
 08:10:59

Funderingar,

Varför ska dagarna gå så jäkla fort? Eller det gör väl inget om dagarna går fort, men kvällarna får gärna vara lite längre. Har iaf en timme mer idag efter jobbet, slutar redan halv fyra. Eftersom jag inte har varit hemma någonting förutom sovit denna veckan så tänkte jag ta en kväll ensam, bara innehållande tv, säng och kanske en mysig katt. Men om jag känner mig själv rätt så slutar det nog inte så ändå :) Kan ju iaf försöka intala mig.

Kan inte sluta oroa mig för framtiden just nu, pratade med chefen igår och fick veta framtida teamledare och så.. Kändes ju skönt att få veta det, men dom har fortfarande inte svar på om vi kommer få vara kvar eller inte efter november. Troligen kommer vi inte få svar förrän början av november, och om jag inte får vara kvar betyder det att jag bara har bott i lägenheten - om jag får den vill säga - i två veckor och står då utan jobb. Som tur är så har jag pengar så att jag klarar mig ett tag men då måste jag söka nytt jobb.. Men, det är ett senare bekymmer. Ska få klartecken för lägenheten först innan jag kan börja fundera på det. Nu är det fullt fokus på att göra ett bra jobb så dom älskar mig så mycket att dom inte kan släppa mig! Höhö :)

2010-09-29
 08:04:30

Killar i ett nötskal,

Mannen var ute och provkörde sin nya sportiga Audi.
Han fällde ned taket och tryckte på gasen.
När han körde över 160 såg han blåljus bakom sig.
Han hade blivit något fartblind och tänkte att polisen kan väl aldrig köra
ikapp honom.
Han tryckte gasen i botten, men när han närmade sig 200 började han att
tänka, -'Vad i helvete håller jag på med?' och så svängde han av och stannade vid vägrenen.

Polisen kom fram till bilen, skakandes på huvudet, med böteslappen i handen.
-'Det har varit en låååång dag med många idioter som du ute på vägarna, mitt
pass är snart slut och det är dessutom fredag den trettonde.
Jag har ingen lust att avsluta dagen med en massa papperstrassel.
Jag lovar att släppa dig om du kan lämna en riktigt jävla bra förklaring
till fortkörningen. Och det skall vara en som jag inte har hört tidigare'.

Mannen tänkte 2 sekunder och svarade;

-'Min fru lämnade mig förra veckan, hon stack iväg med en polis och nu
trodde jag att det var han som ville lämna tillbaka henne!!'.

-'Trevlig helg och kör försiktigt!' , sade polisen och gick.

2010-09-28
 12:36:14

Mystisdag,

Har en fullproppad dag framför mig. Efter jobbet ska jag hem och ta en långdusch och för en gångs skull fixa iordning håret. Har känt mig som ett äckel senaste veckorna, haha. Men nu får det bli ordning på det!
Sen är det dags för ett besök hos bror och kören, var ju länge sen jag var med där och då var det dessutom Eva-Lena som hade det. Men nu har Simon tagit över det och jag och Stina ska börja lite igen. Har känt att det varit alldeles för mycket senaste tiden men nu när fotbollen är lagd åt sidan ett tag så tänkte jag vara med igen. Får se hur länge det blir :)
Efter det ska jag direkt till Fia som ska baka gott, och vi ska se Idol.. Mystisdag :)




Bästa Fia ♥

2010-09-28
 09:27:52

Detta fält måste fyllas i....

Ibland finns det dagar som man aldrig vill ska ta slut...

2010-09-27
 13:06:07

Kvällsledigt,

Ja, det ringer ju inte så mycket idag. Men det finns massor med mail att ta itu med så jag gör det istället. Passar mig utmärkt idag då mitt huvud snart sprängs! Behöver verkligen ta igen mig ordentligt, så ska bli skönt med träningsfritt nu.
Har inte berättat det, men jag ska ta en paus från fotbollen nu, troligtvis under hela oktober. Och ingen träning betyder lediga kvällar. Det ska jag verkligen njuta av! Kanske kommer träna någon gång ibland för att hålla igång och träffa gänget, men behöver vara ensam och ta itu med allt annat som pågår i mitt huvud. Vill må bra snart, så det är bara att ta tag i det.
Nu ska jag sätta mig med mailen igen efter en liten paus :)

2010-09-27
 07:42:21

Seg måndag,

Nu sitter man på jobbet, jag är sjukt trött. Det har varit full fart i helgen och jag vet inte ens när jag somnade igår, men den var ju inte mer än tio kan jag lova.
Började iaf nu vid halv åtta och sitter på SEB, vilket innebär att det inte ringer lika ofa som vanliga samtal. Så det är rätt soft, men kan bli rätt långtråkigt också.. Hehe. Men det är skönt nu på morgonen innan man vaknat iaf :)

Låg och funderade på min lägenhet igår, hur man ska möblera osv.. Men det blev ju rätt så snabbtittat i lördags så kommer inte riktigt ihåg hur det såg ut överallt. Ska bli kul att komma dit sen när det är lite mer tomt :) Längtar som bara den nu, bara jag får ett klartecken och får datum så är det nedräkning som gäller.

Nu ska jag sitta och bara vila huvet. Hörs senare!

2010-09-25
 23:40:33

ÄNTLIGEN!

Idag var det dags för lägenhetsvisningen och ni kan inte fatta hur mycket jag hade försökt att intala mig själv att den skulle vara dålig.. Ville verkligen inte bli besviken, men det var onödigt att ens tänka en sån tanke. Haha. Sa till Karin nu att det fanns helt seriöst inte ett fel.
DEN VAR HELT UNDERBAR! Sjukt mysig! Orkar inte förklara allt nu, så ni får helt enkelt komma dit och se den sen när jag är inflyttad och klar! Kommer förhoppningsvis flytta in inom några veckor! Så nu kan man somna gott ikväll :) UNDERBART!! SOM JAG HAR LÄNGTAT!




2010-09-25
 23:37:03

Lördagsmys,

Min bästa Karin åkte nyss hem, vi har inte träffats på länge (sjukt dåligt av oss) så vi hade en massa att prata om, plus att hon har lagt upp bilder från Egypten idag så det pratades ju mycket Egyptenminnen! :) BRA RESA!!
Gjorde iordning några mackor som jag mumsat på nu sen hon stack, och nu ska jag sätta på en film tänkte jag.
Godnatt!



Bästa Karin och jag i Egypten!
2010-09-24
 14:03:55

Sova,

Jag vill hem nu och lägga mig i min sköna säng och bara dö. Sjukt jobbiga samtal idag, och jag orkar inte mer!

2010-09-24
 08:34:07

Fredag!

Blir lika förvånad varje gång man är pigg på morgonen. Somnade iofs hyfsat tidigt även igår. Är helt slut om kvällarna nu. Skulle verkligen behöva en vecka ledigt och bara ta igen mig. Ska försöka så gott som möjligt i helgen iaf!
Riktigt skönt med fredag, det ska firas med köpelunch någonstans. Blir väl säkert KG igen som vanligt... Haha, nära, bra och billigt. Och gott såklart :)

Hörs lite senare ♥

Förresten, någon mer som känner igen sig på Kalmarhemsinlägget igår??

2010-09-23
 21:26:00

Lite roligare,

För att bli på lite bättre humör efter tidigare inlägg så satte jag på tvn. Och på fyran visas då After dark med Babsan. Fy fan vad kul :) Faktiskt! Trodde att det skulle vara nåt halvdåligt skit, men det här blir man ju faktiskt glad av. Så ska stänga av den här dumburken och lägga mig tillrätta i min sköna säng! GODNATT VÄRLDEN!!

Imorgon är det fredag!
2010-09-23
 21:21:21

Kalmarhem i mitt hjärta,

Fy fan för Kalmarhem.
Idag ringde jag dit för att få veta lite hur det ser ut med intresseanmälningarna jag har gjort där. Bara för att veta liksom. Tanten som svarar: Med världens tråkigaste ton...

-Mm, Kalmarhem, Marie...
Jag frågar vad jag precis skrev då...
-Ehm... Hur länge har du varit anmäld på sidan då? (Med världens mest nedlåtande ton)
-Sen april tror jag.
-Eh jaaahaaa. Men då får du inte den. Man måste vara anmäld i minst 2-3 år innan man får en lägenhet. (Fortfarande med världens mest nedlåtande ton)
-Okej, för det var ju en lägenhet som det var inflyttning i nu till den 1 oktober, så den har redan hyrts ut då eller?
-Åhhh.. Jag ska kolla (Som det var världens jobbigaste grej) Alltså det är en som har varit anmäld sen
95 som visat intresse på den. Dessutom är det ju hiss i dom lägenheterna, och då går den till dom äldre. (Fattar du dumma lilla unge?!)
-Okej men då vet jag. Tack ska du ha. (JÄVLA BITCH!!!!)

Nu när jag kommer hem från träningen har jag fått ett mail från Kalmarhem ang. nya lediga lägenheter, jag går in och kollar.. DÅ ÄR DET EXAKT SAMMA LÄGENHET SOM KOMMIT UT IGEN SOM HON SA REDAN VAR UTHYRD. INFLYTTNING 1 NOVEMBER NU. DUMMA JÄVLA IDIOT !!!! Kalmarhem kan ju dra sig någonstans. Hoppas verkligen jag hittar en lägenhet på annat sätt nu så jag slipper dom, annars är det ju enda stället man får hoppas på och där vill jag inte ha en nu. Går ju inte ens ringa och få fråga en enkel fråga utan att bli idiotförklarad av en bitter tant.


Nej tack Kalmarhem, det måste fan gå till lite bättre än så!

2010-09-23
 17:10:48

Allt möjligt i ett inlägg,

Har fortfarande inget svar angående lägenheten. Ska troligen titta på den imorgon! :) Det är en lägenhet mitt i stan (WEEI) med 4 meter i tak och loft, 55 kvadrat, så det låter ju jättemysigt. Vet inte så mycket mer, men jag hoppas verkligen att den ska kännas bra. Isf är det inflyttning när jag vill då tjejen flyttar till Stockholm i helgen! Passar verkligen mig! :) Hehe.
Ska berätta mer så fort jag vet nåt så håll koll här om ni vill veta :)

Har städat mitt rum sen jag kom hem från jobbet, så nu är det fint! Hade väldigt mycket kläder överallt, så nu ligger dom i garderoben och golvet är dammsuget!
Nu sitter jag skönt i sängen och kollar på Bygglov, så mysigt program tycker jag :) Älskar ju dessutom inredning och sånt så det är kul med lite tips!

Ikväll blir det chill efter träningen! (Om det inte blir visning då...)

Fick mail från Cim (Amy) idag, hon är ju i Australien på obestämd tid - fy fan för henne.. - hon verkar iaf ha det kanon! Och man blir ju sjukt avis när hon berättar om allt mysigt dom hittar på! Hoppas du kommer hem snart Cim, men njut lite åt mig med!

2010-09-23
 13:16:55

Napp!

Har kanske fått napp idag, fick ett mail imorse om en lägenhet. Så nu håller jag alla tummarna jag har (och tår) på att jag får komma på visning i eftermiddag efter jobbet. Kommer mer info senare när jag vet mer :)

Så håll tummarna för mig!


2010-09-23
 09:43:39

Stina,

Idag kommer vår kära vän Stina hem från USA där hon varit dom sista 2½ veckorna. Har följt hennes blogg och nu ska det bli kul att få höra alla smaskiga detaljer :)
Vi har saknat henne massor, och hoppas att hon har saknat oss också. Ska försöka få tag i tjejerna så vi kan boka in en date snart..

VÄLKOMMEN HEM TILL SVERIGE STINA !!


2010-09-23
 07:21:10

Tidig morgon,

Idag är man tidig på jobbet. Började nu vid sju, och det är riktigt skönt för det innebär att jag slutar vid halv fyra. Himmelriket om man jämför med halv fem.
Måste nog faktiskt städa mitt rum när jag kommer hem, ser förjävligt ut. Haha. Kläder över HELA golvet... Mamma är lagom glad, hehehe.
Nu börjar det ringa :) Hörs senare!
2010-09-22
 14:44:17

Samtal, samtal, samtal..

Det har ringt helt galet mycket idag, därför jag inte varit aktiv någonstans (brukar ju sitta på facebook hela dagen annars, haha) Anledningen är att alla fastanställda är på utbildning så vi är bara typ 5 stycken som svarar. Det har varit kö hela dagen. Det positiva är ju att dagen går mycket fortare :)

Ska försöka njuta av att det är helt knäpptyst i rummet nu.. Hörs senare ♥
2010-09-22
 08:59:05

Paj men inte den pajen,

Blev ingen bloggning igårkväll, det kom annat emellan. Och det blev tyvärr ingen blåbärspaj heller! För jag kom ju på att jag var hungrig (på mat då såklart) när vi åkte hem, och stannade till på Ica med pappa och lät honom bjuda på lite grejer så jag kunde laga mat till familjen. Så lagom till pappa kom hem från träningen och Simon och Lovisa var hemma från kören så stod tacopajen på bordet! Riktigt god blev den och familjen var överlycklig :)
Sen mös vi framför Idol.. Tanken var att jag skulle baka blåbärspaj till efterrätt då men jag tog all mjöl till maten så det gick inte, haha. Har ju blåbär nu iaf så kanske blir en paj till helgen istället :)

Fan vad jag ser fram emot helgen! Ska bli så skönt att vara lite ledig, endast fotboll på söndag då det är bortamatch mot Madesjö (skönt att slippa en heldag i buss!!) och ingen fest eller annat som det varit sista helgerna. Det tar för mycket energi, hehehe. Har några dejter med vänner inbokade så det blir en mysig och lugn helg :)

2010-09-21
 15:35:33

Blåbärspaj,

Kom på den mycket briljanta idén att baka blåbärspaj ikväll. Så det ska jag mumsa på... Jag funderar även på att antingen kolla på resten av Idolrepriserna på datorn från förra veckan som jag fortfarande inte sett, eller se någon mysig film i sängen.
Ska bli så skönt med en ledig kväll igen. Älskar tisdagar!


2010-09-21
 12:36:04

Skohjälp,

Goddag! Har inte hunnit uppdatera nåt idag för det har ringt hela förmiddagen, nu har jag precis haft lunch och nu ringer det ingenting, så tänkte passa på :)
Jag är i grymt behov av ett par nya skor. Eller egentligen flera. Men skulle behöva snygga kängor, alltså vinterskor som går att ha till allt i princip. Inte för dyra, men varma och sköna, och snygga då.
Kollade lite på Skopunktens hemsida igår och hittade några stycken, så funderar på att ta bilen dit i em efter jobbet och kolla om dom var nåt att ha. Hittade även världens mysigaste skor på have2have.se men dom kostar 500 kr och jag vet inte om dom var något bra egentligen.. Såg inte ut att ta snö och sånt så bra, ska kolla vidare.

Tar ju gärna emot tips om någon vet några bra! :)


Skorna från have2have.se. Visst ser dom mysiga ut?? :)

2010-09-20
 12:54:42

Tröttis,

Känner mig hängig idag. Antar att det har varit lite för mycket på sista tiden, plus att jag somnade ovanligt sent igår. Var ju på bio förresten efter matchen, vet inte om jag skrev det igår, men efter matchen bjöds det på pizza med lagkamraterna, sen stack jag in till stan och hann hem en stund till Malin där hon och Alex väntade.
På Saga såg vi sen I rymden finns inga känslor. Den var jätterolig och mysig, så se den om ni inte gjort det! :)
När jag kom hem blev det ju att följa valvakan såklart, och fick be mamma förklara hur det funkade, haha. Är inte direkt insatt i politik men kändes ändå kul att hänga med lite när man fått det förklarat för sig.
Somnade nog runt halv ettiden. Väldigt sent för att vara mig, och särskilt när man ska upp och jobba... Somnade iaf med tvn på och vaknade halv tre och stängde av den men då tog det ju en stund att somna om igen.

Nu har mer än halva dagen gått iaf, tiden går rätt så fort faktiskt. Slutar vid fyra idag och då är det hem en snabbis och sen vidare till träning. Hoppas det blir lugn träning, för jag är helt slut i både kroppen och huvet...



Från I rymden finns inga känslor

2010-09-20
 10:02:00

SERIESEGRARE!

Igår gjorde vi det. Det var en usel match och vi låg under med 0-1 i halvlek. Men sen vände vi i andra halvlek till 2-1, vi gjorde det som behövdes helt enkelt. Hade såklart varit roligare att vinna serien efter en bra match men vi var glada ändå! :)
Det firades med guldtröjor och champagne, och såklart en dusch för Tomas - och även några av oss andra då vi liksom hängde med i putten!
En match kvar och vi ska stå obesegrade även efter den är det tänkt. Annars kan vi liksom inte riktigt använda våra tröjor med gott samvete... :)





BRA JOBBAT TJEJER !!!!

SERIESEGRARE DIV 4 SÖ 2010!

2010-09-19
 10:38:25

Godmorgon,

Har sovit helt okej inatt och inte vaknat så många gånger som jag brukar. Eftersom jag hade en sån aktiv dag igår med städning av bilen, en tripp till systemet, städa, köra igenom biltvätten (så jäkla fin är den nu!), laga mat, spela match, lagfest, så känner jag att jag nöjer mig med en slapp förmiddag/dag innan det är dags för match ikväll med blaget, och om vi vinner ikväll - DÅ JÄVLAR VINNER VI SERIEN !! Och vi har ju hört ryktten om tröjor och guldhattar... Så tagga vinst tjejer! Vi möter Boda bruk hemma vid halv fem..
Efter matchen är det dags för myskväll med mina vänner Malin och Alexandra, lite middag och bio!
Underbar söndag! :)


Mia höjer bucklan efter smålandscupvinst 2008!!

2010-09-18
 23:50:39

Utgång,

Ingen utgång för mig ikväll, kom hem nyss. Tappade lusten helt kan man säga.. Jag hoppas att det här vänder snart för såhär orkar jag inte må. Är det för mycket begärt av mig??
Hemma i min säng nu iaf, och försöker komma på något annat att tänka på. Testar datorn en stund innan jag kan försöka sova. Hoppas alla andra som ska ut ikväll har kul iaf!
Imorgon är det dags för match igen, vi vann förresten med a-laget idag med 3-2! Riktigt fint! :) Berättar mer om dagen imorgon... Godnatt! ♥
2010-09-18
 08:17:53

Sovmorgon?

Kul att man kan sova när man har helg... Trodde jag hade försovit mig när jag vaknade och såg att klockan var halv åtta.. När jag kom på att det var helg och att jag kunde somna om var det för sent. Men väldigt mysigt dock att ligga kvar i varma sängen och titta lite i Ikeakatalogen. Det gör ju mig inte direkt mindre ledsen för att jag fortfarande inte har en lägenhet men det är kul att tänka vad jag en gång i framtiden ska fylla den med ;)
Om två veckor flyttar Alexandra och Martin in i sin lägenhet, så får väl hänga med dom där.. Hähä.

Gör iofs ingenting att jag inte kan sova för jag har en massa saker att göra idag. Ska nog snart dra mig ur sängen och göra mig iordning för dagen.
Om ni inte har något för er klockan tre idag så är det match på Fjölebro/Hansa arena där vi spelar mot Husqvarna.

Efter matchen är det lagfest tillsammans med killarna!

Hörs senare ♥

Amanda och jag på herr&damlagsfest i november 08!!

 

Sanna och jag, haha.

 

Ikväll är det dock första gången med lagfest på Fjölet för min del, och det ska bli kanon!

2010-09-17
 10:57:53

Klädtema,

Äntligen skön fredag! Jag har bestämt mig för att koppla av med ett varmt bad i eftermiddag efter jobbet, kanske köpa en godispåse och ställa fram datorn med en film, det är ultimal avkoppling det :) Sen blir det kanske fotboll, eller bara en kväll med lugn och ro. Imorgon är det en massa som händer igen, så känner att jag behöver vila upp mig inför helgen..

Varje fredag är det klädtema på jobbet. Idag är det kostymtema, så folk går runt finklädda.. Vi var några stycken som missade/glömde bort, så vi får skämmas hela dagen... :) Men det ser lite kul ut med slipsar och kostymer!

Har skrivit på detta inlägget i typ en timme nu, och hinner aldrig skriva färdigt. Men nu jäklar :)
2010-09-17
 08:39:58

Asfalt?

Titta på bilen...



Okej, en väg tänker du.

Men kolla närmare..



Det är en flod. Med hundratusentals döda fiskar. FY FAN VAD ÄCKLIGT !!!



Hela artikeln finns att se på aftonbladet.se..

2010-09-16
 21:23:37

Inte lite surt,

Jaha, här laddar man upp för Idol, tom Alfons ligger och glor på datorn. Vad händer?

Tv4play, TILLFÄLLIGT AVBROTT. VI FÖRSÖKER ÅTGÄRDA DETTA SÅ FORT SOM MÖJLIGT. Tack ska du ha !!
2010-09-16
 21:14:36

Idolkväll,

Ja vad ska man säga. Trött och sliten efter en hel (nästan) arbetsvecka.. Så nu har jag borstat tänderna, ätit mat efter träningen och tagit med Alfons upp för trappan och lagt mig.
Har ju missat hela veckans Idolprogram så tänkte ta igen några nu, får se hur många jag hinner/orkar.. :)
Har faktiskt - tro det eller ej - skrivit en liten önskelista nu, jag fyller ju år om en månad och nu har jag faktiskt saker jag önskar mig, eller iaf behöver.
Fick ett mysigt besked idag med så nu håller vi tummarna för lägenhet för då har jag en sak säker iaf!

Natti natti mina kära vänner ♥ Imorgon är det fredag, och hur gutt är inte det?!


2010-09-16
 09:35:56

Isbit,

Om en människa kan frysa till is så har jag gjort det... Haha. Får väl iofs skylla mig själv..
Igår efter träningen var det möte och fika i klubbhuset, som varje onsdag. Men denna gången fick vi fylla i ett papper om tankar om nästa år och så, och detta lilla papper orsakade en kväll med fotbollssnack. Flera av tjejerna i laget stannade kvar och diskuterade detta året och vad som ska/behöver hända nästa år.
Runt halv nio när resten stack hem blev Mia och jag stående kvar utanför och pratade. Och pratade, och pratade.
Vi pratade fotboll, sen om livet i allmänhet.. Skönt att få prata av sig lite och få höra hennes tankar med.
Ska inte klaga men det är mycket som händer i mitt huvud just nu och jag känner mig rätt så trött på allt faktiskt. Skulle behöva någon vecka iväg från allt.
Klockan blev helt plötsligt tio och det var svinigt kallt ute så vi åkte hem.
Jag har fortfarande inte tinat och filten på jobbet är min bästa vän idag. Har ändå en stor tjock tröja på mig..
Träning ikväll igen, och sen ska jag slänga mig i sängen och bara ta det lugnt. Imorgon är det fredag och mamma och pappa åker till Linköping för att träffa Johan och Jolin. Hade gärna velat följa med men det är två viktiga matcher i helgen, plus lagfest på lördag. Jag får ta några dagar där senare i höst istället..
Jag har inte bokat in något imorgon och jag tror inte jag ska göra det heller. Vi får se...



Hade ju inte varit fel med sommar nu...

2010-09-16
 09:01:05

Mail,

Känns som att jag kollar min mail varannan minut för att få se det där mailet jag väntar på.. SNÄLLA !!! KOM NU !!

2010-09-15
 15:10:04

Strumpmannen,

Hade i måndags under träningen fått två samtal från okänt nummer. Tänkte fan: en lägenhet!
Idag när jag satt i samtal på jobbet såg jag att det ringde igen på mobilen, ett okänt nummer.. Ringde upp pappa för att kolla om det var han, men nej.
För en stund sen på rasten ringer det igen, och jag hoppas av hela mig att det ska vara en lägenhet. Men förstår snabbt, och gud vilken besvikelse, att så var inte fallet - då mannen i telefonen frågar om jag vill tjäna lite extra pengar i höst. Eh??
Jag frågar: vad gäller det?
-Brukar du använda nylonstrumpor?
-Nej?
-Vad skulle du säga om jag sa att du får 150 kr om du använder ett par nylonstrumpor i tre dagar och sen skickar tillbaka dom för att få ett nytt par och tjäna ytterligare 150 kr?
Där står jag som ett frågetecken...
-Som mest kan du tjäna upp till 3000 kr på detta...
-Nej tack jag är inte intresserad.

Berättar för resten av klanen på jobbet vad som precis hände, och en tjej säger: Ja men det är ju strumpmannen! Han tänder på strumpor och betalar tjejer för att använda dom och skicka tillbaka dom till honom....


VAD FAN FINNS DET FÖR LUSTIGT FOLK I SVERIGE EGENTLIGEN?!!
2010-09-15
 10:19:12

Mys,

Jag myser! Älskar att sitta inne och titta ut genom fönstret och se att det ösregnar ute. Det är riktiga höstkänslor.. Har filten bredvid mig men idag är det inte så kallt så den får ligga där en stund till :)
Däremot får det gärna sluta regna tills träningen ikväll, för det är inget vidare! Trivs inte riktigt lika mycket att spela i regn som vissa andra gör :)
Jag tror att jag sov alldeles för mycket natten till igår, somnade typ vid halv tio och sov till sju. För jag var helt slut hela dagen igår och idag - när jag sov från elva till sju - så är jag mycket piggare. Hoppas det håller i sig hela dagen :)
Ska se om jag hittar något i lägenhetsväg idag att söka på nu (som jag iofs gör varje dag), jag hoppas att det ska ge med sig snart annars vet jag inte vart jag ska göra. Känns så meningslöst just nu.
Men jag vet ju att när det väl kommer nåt så går det fort! Håll tummarna för mig :)

2010-09-14
 22:16:26

Bilder,

Kom nyss hem från stan med Alex. Det var jättekul på modevisningen! Det kanske inte var jättemycket kläder från butiker man brukar shoppa från men ändå kul att se alla olika stilar :)

 

 

Polarn och pyret :)

 

 

Lite bilder! Orkar inte lägga upp fler nu.. Vi satt allra längst fram Alex och jag så vi såg allt jättebra! :)

2010-09-14
 17:15:56

Snart dags,

Hemma en snabbis för lite mat och ombyte. Vet inte riktigt hur man ska klä sig när man ska på modevisning men skönt slår ju allt en tisdag :)
Ska bli kul iaf! Har ju aldrig varit på det innan så har ingen aning om hur det funkar. Men man får ju en goodibag med hårprodukter och annat kul, så jag ska nog bli nöjd tror jag!
Till sällskap har jag ju Alex så det kan ju inte vara bättre!

Tänkte ta med mig kameran och ta lite foton så får ni se hur det var senare ikväll :) Nu ska jag snart äta känner jag på lukten så ska springa nerför trappan!
Hörs senare ♥


Någon mer som ska på modevisningen ikväll??

2010-09-14
 10:29:54

Modevisning,

Idag känns det rätt okej att jobba eftersom det är dåligt väder ute. Hoppas det börjar regna lite snart så blir det nästan lite mysigt här vid fönstret :)
Jag jobbar till halv fem idag med, sen blir det hem och få i mig lite mat sen blir det modevisning med Alexandra! Ska bli jättekul :)
Idag ringer det på lite mer på jobbet så tiden går inte såå långsamt som den brukar! Gutt gutt :)

Är förresten helt slut i kroppen efter träningen igår, så skönt med en träningsledig kväll!



Alex och jag för några helger sen! :)

2010-09-13
 21:01:56

Ullared,

Träningen var seg och jobbig idag. Kändes som man aldrig skulle komma hem, och min mage kurrade som attan :)
Håkan körde med oss som fan, lite konstigt kanske eftersom vi vunnit båda matcherna i helgen och spelade bra i båda. Träningen kändes som ett straff för nåt, hehe. Men så var det nog inte :)

Kollar på Ullared nu och har fått mat i magen. Ska gå och borsta tänderna snart och sen bädda ner mig.. Imorgon är det tidig morgon igen och sen är det en fullspäckad dag som gäller. Så ska försöka somna tidigt ikväll.
Kanske försöka komma någon vart i min bok som legat ett tag, hehe. Men jag har inte ro till det här. Det får bli när jag har lägenhet, då har jag all tid och lugn i världen för sånt mys.

Godnatt :)


Vilken ballerina va?!

2010-09-13
 13:17:51

Depp,

Börjar känna mig lite deppig inför lägenhetsletandet. Känns helt kört att få tag i en lägenhet och jag vet inte vart jag ska vända mig mer..
Ska det verkligen vara såhär svårt???

2010-09-13
 10:04:37

Tröttttt,

Fy fan vad trött jag var när klockan ringde imorse, det känns som att tröttheten efter lördagen var som värst idag, eller är. Jag är så förbannat trött. Hade dessutom ingen vidare röst första samtalen på morgonen, men har nu klunkat vatten och försökt vakna med lite kaffe. Får se om det händer nåt eller om jag fortsätter vara zombie.
Ska sova tidigt ikväll har jag bestämt mig för, men det blir aldrig så ändå. Känns som att man inte har något liv när man somnar vid nio, hehehe.
Men ska iaf försöka lägga mig i sängen när jag kommer hem från träningen och bara chilla i min ensamhet.
Vaknar flera gånger om nätterna också, har haft det så senaste månaden. Antar att det är för att det är alldeles för mycket tankar i huvet, men skulle göra allt för att slippa dom på nätterna iaf.
Nu: hitta nåt annat att fördriva tiden med :)

2010-09-12
 21:13:50

Mamma mia,

Nu är det Mamma mia på tvn och jag tänkte stänga av allt som påminner om något annat än tv och säng.
Varje ensam stund fylls med tankar, och det vill jag slippa ikväll. Så nu är det dags för mysfilm med godisskålen.


2010-09-12
 21:07:17

James Taylor,

När jag bodde i Norge såg jag ett program med Oprah och såg den här killen sjunga live. Det var på vintern och det var mysigt. Jag älskar den här musiken! Så det här lyssnar jag på när jag vill koppla av och bara vara för mig själv.. Som ikväll. Hade nästan glömt hur det får mig att må ♥

Sätt på musik du gillar och bädda ner dig i sängen och bara koppla av. Det bästa som finns!

2010-09-12
 19:55:39

Mycket har hänt,

Ja, har inte hunnit/orkat sätta mig vid datorn på hela dagen..
Kom hem sent igår efter en riktigt go fest hos Hansen (som fyller år idag, grattis!) Sov dåligt inatt då jag blev störd av massa samtal hela tiden, Johan kom hem och en propp gick så det smällde till i hela huset, sen toppen av allt när man väl har somnat gott: mamma ringde imorse vid åtta och frågade om jag var vaken..
När jag till slut vaknade av eget val så fick jag sällskap i sängen av världens finaste Sidni som kom och slickade i hela ansiktet och gosade ner sig precis vid huvet. SÅ MYS !!

Njöt av en god frukost och sen tog Johan och jag en promenad med Sidni. Sen slängde vi oss i soffan alla tre framför en film..
Vid halv fyra skjutsade han mig till Gröndal där det nalkades match med blaget mot Ifk Kalmar. Det blev vinst med sköna 5-1 och nu är det nästan helt klart att det blir trean nästa år! Jag var lite ivrig innan och hade fått för mig att det var klart vid vinst men så blev det inte idag. MEN vi får snart fira ändå hoppas jag :)

Har precis klivit ur duschen där jag för en gångs skull tog hand om mitt lilla hår med en inpackning! Sitter i ett mörkt rum med mysig musik på datorn.. Det bästa en söndagskväll! Snart blir det middag med mamma och pappa som varit på Öland och stugan hela helgen med bröderna.
Imorgon är det måndag och dags för jobb igen! SURT men veckorna går fort och snart är det fredag igen.
Ska försöka bli lite bättre och uppdatera er lite mer, har ju faktiskt all tid i världen på jobbet (oftast)

Kunde inte låta bli att ta ett foto när hon låg och sov idag! :) Vår stora lilla Sidni!

2010-09-11
 13:45:06

Shopping,

Frukosten med Stina var sjukt mysig. Vi gick till Packuset först, men där var det fullt så vi fick inte ens komma in.. Så vi gick till Statshotellet istället och fick uppleva luciaminnena en gång till i huvet. Frukosten är ju sjukt god på hotell, och det är skönt att kunna sitta ner och bara prata. Efter 2½ timme kände vi oss ganska nöjda i magen och vi började bli sega så vi gick in till stan istället och shoppade. Eller jag shoppade. Ville hitta något att ha ikväll (och nästa helgs festande) och någon härlig mysig höstkofta. Och jag hittade både och :)
Hittade rätt så mycket snyggt så får se vad det blir ikväll..

Kom precis innanför dörren och nu kommer Malin snart. Jag kände för att bara slappa och kolla på en film så ringde Malin och hon kände för samma så nu blir det film innan uppladdningen för kvällen börjar! Ska hem till Fia och göra oss iordning lite där, men måste ju hinna få i mig lite mat innan också.

Hoppas ni haft en lugn lördagsförmiddag :) Puss ♥

Malin och jag i Oslo -09 :)

2010-09-11
 08:16:29

Liffananananana!

Underbar vinst igår med 3-0 mot Rödsle. Lätt bästa matchen i år, fy fan vad bra vi var!

Efter matchen stack jag till Karin och pratade en massa, hinner ju aldrig träffas längre :( Men varje liten stund som hinns med är härlig. Vi kollade sen på det sista Glee-avsnittet (13), så nu väntar vi ivrigt tills boxen kommer ut så vi kan se resten!
Åkte hem och somnade på direkten runt 12tiden. Vaknade för en stund sen, och ska göra mig iordning, för om 45 ska jag möta upp bästa Stina för en hotellfrukost och massa mys! En underbar lördag är på gång, som avslutas med fest!
Ha en fin dag, ska försöka hinna med en uppdatering senare :) Har fortfarande inte fått igång bloggen på mobilen, ska försöka med det med, så ska jag uppdatera lite oftare! Är ju aldrig hemma längre, och när jag väl är det har jag absolut inte tid med datorn.. Det blir bättre, hoppas jag!

Pusspuss ♥

Stina och jag, musikal -08.

2010-09-10
 12:15:55

Skrikande barn,

Loggade in och skulle börja skriva för typ en halvtimme sen men det har ringt på lite nu så har inte hunnit sätta mig och skriva. Hade nyss ett samtal med en mamma med ett litet deppigt barn i bakgrunden. Räcker att säga att jag har huvudvärk och ont i öronen...

Nu är det lunch! Yeaaay :D

2010-09-09
 21:31:00

Liar liar,

Kom hem från träningen för någon timme sen, lagade mig lite mat och kollade på Idol. Nu ska jag bädda ner mig i sängen och kolla på Liar liar. Härlig film som jag såg många gånger när jag var liten :) Hehe.
Imorgon är det fredag och det kan ju inte bli mer underbart! Efter jobbet är det dags för match, hemma mot Rödsle! Det ska mosas, tänkte jag :)

Lite som på bilden.. Haha. Världens fulaste :)

2010-09-09
 14:03:58

En helt vanlig torsdag..

(Haha, Malin, skulle jag vara Samantha? Tack för den....)

Vaknade upp något piggare imorse och stack iväg till jobbet, har nu suttit här och roat mig på facebook hela dagen. Händer inte så mycket i telefonerna...
Fredrik på jobbet har en likadan telefon som jag och visade mig ett program där man kan ladda hem musik iaf, så förmiddagen gick åt det! Så nu är den fylld med lite go musik, fanns dock inte mycket svensk musik inlagt där så det fick bli annat :)

Nu är det snart fika och sen är det bara två timmar kvar på jobbet. Skönt! Ikväll är det träning igen, känner att det behövs för mina ben killar som fan. Missade ju träningen igår.. Har hört rykten om fotbollstennis ikväll, så det blir fint :)
Match imorgon!!


2010-09-08
 21:40:20

Nu är det bestämt,

Det blir ett nej för mig och ett ja för Simon, på lägenheten (om fastighetsägaren nu godkänner honom, hehehe)
Jag håller alla mina tummar och tår vidare för att få min perfekta lilla lägenhet snart ändå! Men känns kul och skönt att faktiskt ha nått ett steg närmre iaf.


Jag tror att jag (min kropp) behövde den här lediga dagen och bara vila och sova. Har ingen feber och halsen mår mycket bättre nu. Näsan rinner fortfarande men det är fullt godkänt om man jämför med natten och förmiddagen idag!
Imorgon blir det jobb och vidare till träning på kvällen! Och du, det är torsdag imorgon! SNART FREDAG!

Vilken snäll syster man är som skaffar lägenhet åt sin bror... Nu har man något att leva på ett tag framåt! :D

2010-09-08
 20:09:06

Idol,

Har försökt att möblera lägenheten i huvet om och om igen, men har fortfarande inte kommit fram till något vidare svar. Skulle vilja ta lägenheten och allt runt omkring men flyttat den till typ Stensö!

Aja, ska försöka släppa det lite och titta på IDOL i sängen! Underbart! :D

2010-09-08
 18:59:18

Ska jag?

Jag kan inte bestämma mig!!
Det finns så många olika fördelar med lägenheten och nackdelar så jag skriver ner dom för att få ordning i huvet...


Fördelar,
Det är som ett eget hus, mysigt med trädgård! Egen ingång med parkering precis utanför dörren :)
Fin balkong med sol hela dagarna :)
Fräsch och fin lägenhet där man inte behöver ändra något, förutom kanske måla fondväggen i någon annan färg för att få det till ens egna..
Tvättmaskin, torktumlare och diskmaskin finns i lägenheten..
Hyfsat billigt för en tvåa.

Nackdelar,
det ligger i Djurängen! Känns lite för långt bort.
Kändes lite litet i både vardagsrum och sovrum.
Och det kändes liksom inte helt rätt.
Men det positiva är att jag troligen kommer få hänga där lite ändå, för eftersom min bror var med mig på visningen och tyckte om den jättemycket så ville han ha den isf! :) Haha. Snacka om familjefejd... Vi ska diskutera det lite sen, jag måste fundera lite till.
Det kanske känns bättre när man kan fundera in sina egna grejer och sådär.. Så jag får göra det så får vi se :) Om jag vill ha den får jag flytta in redan i början av oktober!


HJÄLP MIG !!!
2010-09-08
 17:18:36

Sex and the city,

Har precis sett färdigt Sex and the city 2, tyckte den var riktigt bra :) Och jag kan inte sluta tänka på att det är jag och mina tjejer om 20 år! :D Haha.

Nu ska jag byta om och fräscha till mig lite iaf så man inte kommer äcklig till visningen. Jag blir mer och mer skeptisk, men det skadar ju inte med en lägenhetsvisning för mycket. Plus att det är första gången jag faktiskt får lite napp iaf så då känns det dumt att säga nej direkt. Hörs när jag kommer hem!

Det är ju vi! Carrie, Samantha, Miranda and Charlotte! Vem är vem?! :D

2010-09-08
 13:31:17

Lägenhet,

Tog tag i mitt liv (lite iaf) och ringde runt lite på olika fastighetsbyråer i Kalmar idag. Och på det första samtalet fick jag bingo, så jag ska åka och kolla på en lägenhet idag kl 18.00. Är lite smått skeptisk, men ska se vad det är för nåt iaf :) Vill jag ha den får jag den! Berättar mer sen!

Är lite piggare nu efter en heldag med vila. Har ingen feber iaf, och halsen är lite bättre. Ska fortsätta sängliggandet nu med film tänkte jag. Ska nog försöka få i mig lite mat först bara!
Hoppas ni mår bättre än mig för tillfället :)


Bild från fina Egypten i somras!

2010-09-08
 09:58:19

Sukling,

Blev inte många timmars sömn inatt, hade feber, näsan var täppt och halsen brände. Så jag ringde jobbet vid sju och sjukanmälde mig, somnade om och vaknade för en stund sen. Har legat och funderat på livet en stund. Sen fick jag nog av det och satte på datorn. Tänkte kolla på Idol nu, missade ju det igår.
Blir en heldag i sängen idag. Inte direkt vad jag hade tänkt mig, men imorgon ska jag vara tillbaka på jobbet och kunna träna!


2010-09-07
 22:00:07

Då, nu, sen ♥

Jag vet inte vad jag skulle gjort utan mina vänner. Just nu när allt inte går riktigt som jag skulle vilja i mitt liv, så är det så skönt att bara få vara sig själv och prata av sig allt eller bara lyssna på någon annan som behöver prata. Både om glada eller tråkiga saker.
Det är så skönt att ha mina älskade gamla vänner som känt mig hela livet och vet vem jag är från topp till tå samtidigt som det är kul att få lära känna dom lite "nyare" vännerna mer och mer.
Vill att ni ska veta att jag uppskattar er varje dag och ni betyder allt för mig!
Då, nu, sen!

TACK FÖR ATT NI FINNS DÄR FÖR MIG. Jag finns alltid ett samtal bort ♥


LOVE LOVE LOVE

2010-09-07
 21:43:01

Mysig tisdag,

Kul att ni blir fler som följer bloggen :) Förlåt bara för att jag är dålig på att uppdatera! Ska försöka bli bättre på det :)

Idag efter jobbet stack jag till Ikea för att sätta mig i en dryg kö för att köpa min lilla present till Emelie (och Ola såklart!) Det blev en lite försenad bröllopspresent och så inflyttningspresent då, och när man har flyttat så behöver man ju såklart nya grejer, så jag köpte ett presentkort på just, Ikea :) Hon blev jätteglad!
När jag kom dit var hennes mamma och mormor där för att kolla lite tapeter till husets alla rum :) Kul att få se lite ur planeringen! Hehe.
Dom håller på att renovera hela huset, nästan iaf, på samma gång :) Köket, och dom båda sovrummen var i full gång och resten är på G :) Ska bli jättekul att få se allt när det är färdigt sen nu när man har sett det helt tomt!

Vi satte oss och fikade och pratade en massa, mest om lägenheter och hus och framtid.. Går ju inte tänka på så mycket annat just nu! :)
Kom hem strax efter åtta och sen dess har jag kollat på fotbollen med familjen och badat fotbad. Mysigt! Nu kollar jag på Secret miss agent på femman, fotbollen är det ju redan given vinst i så det kändes tråkigt att kolla hela.. :)

Emelie och Ola på deras fina bröllop! :)

2010-09-06
 15:45:17

Stina,

Idag satte sig min Stina på flyget mot USA, helt ensam. Jag ville bara sända en tanke till henne och hoppas att allt går super! 2½ vecka går fort, och snart är du hemma hos oss igen, men vi kommer sakna dig varenda dag ändå! :) VI TÄNKER PÅ DIG! ♥



2010-09-06
 15:43:45

Jobb, jobb, jobb.

Sitter på jobbet och har en timme kvar. Och det ringer knappt någonting längre. Så jag tag en liten bloggpaus :) Idag har vi fått våra nya platser och suttit och svarat helt själva. Eftersom det inte finns tillräckligt mycket plats här än (ska byggas om.. snart..) så sitter vi nya i ett eget litet mysigt rum och myser.

Ikväll blir det träning och det ska bli skönt att springa av sig all energi som man samlat på sig under dagen....
Har ju spelat två matcher i helgen så det finns mycket att ta av.. Vann ju iaf med blaget igår igen, 2-0 mot Norra tång. Fin vinst, men vi spelade inget vidare :) Nu behövs det bara en vinst till sen är vi klara för div 3 nästa år! Och eftersom det blev vinst med alaget i lördags också så är vi nu (nästan helt) klara för div 2spel även nästa år :)

2010-09-05
 12:04:54

Musik?

Kanske dags att ta sig ur sängen nu?? Var nere och åt frukost innan men sängen lockade så förbannat så la mig en stund till. Hade gärna legat kvar hela dagen och tittat på någon go film, men ska in till stan för en promenad med Maria snart så nu måste jag ta mig upp och göra mig iordning.
Har suttit i en timme och letat efter någon bra sida att ladda ner musik på, behöver ju ladda ner så jag kan lägga in på mobilen, men jag hittar fan ingenting bra. Är det någon som vet någon enkel sida så får man gärna höra av sig till mig.. :) Please, please, please.

2010-09-05
 10:16:57

Vinst!

Min mobil dog igår, batterierna pallade nog inte av mig riktigt.. Hehe. Vi vann iaf matchen med 3-1, det räcker med den infon.. :)
Idag ska jag ta det lugnt och träffa Maria en stund i em, sen är det dags för match med blaget ikväll igen, mot Norra tång! Jag hoppas min hals håller med mig om att det ska bli kul.

Har helt tappat lusten för att skriva nåt kul här för allt jag känner är bara jobbigt, och det känns inget kul att skriva det. Så ni får stå ut med dom här tråkiga inläggen ett tag till tror jag. Men snart, snart vänder det kanske!

Tack, alla fina vänner, för att ni finns! ♥

2010-09-04
 09:02:31

Confused,

Nyss vaknat och ligger och är allmänt förvirrad över nya mobilen. Hehe.. Jag fattar typ noll. Försökte lägga över bilder men då står det att minneskortet inte är tilltäckligt stort. Hallå?! Det är ju fan asstort!
ÅHH...

Nu ska jag gå upp och äta frukost och packa väskan iaf, för om en timme går bilen mot Lindsdal. Det är dags för en tur till Norrköping för att kötta sönder Eneby! Ska se om jag får igång bloggen på mobilen, för isf kan jag uppdatera er :) Annars så får ni se på facebook hur det går för där har jag kommit in! :)
Ha en fin dag! PUSS ♥

2010-09-03
 15:55:30

Jobbet,

Sitter på jobbet och har grymt tråkigt. Har inte ringt någon på tio minuter nu, men jag är nästa man på kö för att ta samtal så det kommer väl snart!
Har suttit tillsammans med Johan idag (eller han har suttit och medlyssnat och jag har svarat) men han slutade vid tre så nu sitter jag - för första gången (!!!) - helt ensam och svarar. Än så länge har det gått bra men hjärtat dundrar till varje gång det ringer... Hehe. På måndag är det tänkt att vi ska vara helt färdigutbildade men alla är så snälla och hjälpsamma så vi får ta det i vår egna takt :)
(Nu ringde det, och det var världens trögaste kund...)

Om 40 min slutar jag och då hämtar pappa upp mig så vi kan hämta ut min bil (bäst för dom att den är fixad nu!) och sen ska jag in till stan och hämta ut min nya mobil! Wei :) Vi hörs senare!

2010-09-02
 21:41:44

Helt slut!

Har inte haft någon lust idag heller att ens sätta mig här och bry mig. Jag är helt slut, håller dessutom på att bli sjuk tror jag. Är helt snurrig i huvet direkt när jag ställer mig upp och det bränner som fan i halsen :( Det är verkligen inte läge att bli sjuk nu så jag funderar på att lägga mig snart och sova..
Har iaf målat om mina naglar nyss för en gick av idag så då såg det förjävligt ut.. Så jag ska vänta tills det har torkat bara innan jag ska bädda ner mig.
Sov jättedåligt inatt för jag vaknade varannan minut av kråkan som fint hade satt sig precis utanför mitt fönster och bestämde sig för att väcka mig hela natten. Sådär kul..

Men imorgon är det ju fredag, och då får jag ju min nya mobil också så det blir en bättre dag imorgon hoppas jag.. :)

2010-09-01
 22:55:48

Det hände lite roliga grejer på bilbingon ...

dsc00100 (MMS)

Det hände lite roliga grejer på bilbingon idag faktiskt, så det var inte så farligt som jag trodde det skulle vara :) Orkar dock inte berätta allt nu så jag tar det imorn :) Glömmer jag bort det så får ni påminna mig! Nu är det dags att sova! Godnatt!

2010-09-01
 16:59:06

Bilbingo,

Finns det något roligare än bilbingo en onsdagskväll? Ser dessutom ut som att det ska bli regn... Ska stå där ute och springa fram till bilar som tutar för bingo i 3½ timme. Kul!
Så nu ligger jag i min säng och vilar lite.. Kollar runt på datorn och småtittar på tv. Funderar på om jag ska äta nåt innan, men är verkligen inte hungrig... Världens problem, för jag känner ju mig själv och jag vet att jag kommer bli hungrig när jag stått där i en kvart. Jaja.
Hoppas ni haft en bra dag!

(Det händer verkligen inget kul i mitt liv just nu, därav sjukt tråkiga inlägg...)