2011-03-31
 21:28:43

Det blir en liten resa,

Wiiiie! Nu blev jag asglad! Turerna har ju varit många om helgen, först skulle jag åka till Linköping och hälsa på Johan och Jolin, men då kunde jag ju inte byta bort mitt pass på Citygross på lördag med fotbollen, så då fick dom komma hit istället.. Men självklart så fick jag passet bytt idag, så då bestämde jag mig för att ta en helhelg i stugan med familjen. Men nu frågade Jolin om jag ville med till Linköping på lördag iaf, så nu sticker vi dit på dagen på lördag och sen åker jag hem med Fia (Waller) och familj på söndag som ska dit över helgen. Det kan ju inte bli mer perfekt!! :)

Så det blir utgång i Linköping på lördag och det ska bli skitkul!!
Äntligen får jag se deras hus som jag på något sätt helt har missat under det här året... Kan orsaken vara en sak kallad fotboll?
Kanskeeeeee :)



Jag och bror i Thailand - 09 :)

2011-03-31
 16:37:07

Förstår du?



Kolla den här urgulliga videon! Haha. Så sjukt söta!!

2011-03-31
 15:13:45

En liten nyhet,

Jaa, har haft världens klump i magen idag.. Fick nämligen ett erbjudande från Putte på Ocab i måndags om en heltidsanställning där ute, och det innebar ju att jag var tvungen att säga upp mig på Rb. Det är klart att jag var tvungen att tänka lite på det, men samtidigt hade jag inte så mycket val. Jag måste tänka på pengarna i slutänden och då är det helt klart bättre med en heltidsanställning än att vackla på timmar som jag gör nu..

Så det har känts lite tungt i huvet dom senaste dagarna.. Men nu har jag precis pratat med chefen och sagt upp mig här, och har även pratat med två kollegor.. Dom blev såklart glada för min skull men tycker samtidigt det känns tråkigt. Och det är ju precis samma känsla som jag har. Men klumpen i magen är nu borta, och det känns bra. Jag har fortfarande några pass kvar att göra här, och slutar med ett nattpass söndagen den 17 :) Så jag ska njuta av mina älskade kollegor här dom dagarna som är kvar, sen är det Ocab till tusen! :)

2011-03-31
 13:10:13

Färdigt!

Då var det städat och fint här! Öppnade balkongdörren också och vädrade, så nu är det fräsh luft här inne :) Så skönt nu när våren börjar komma! Idag är det dock lite mulet - varken sol eller dåligt väder - för er som inte är bosatta i Kalmar ;)

 

Har precis ätit lite lunch, så nu ska jag sminka mig lite och diska lite innan det är dags att dra till jobbet. Ser fram emot att träffa mina fina kollegor.. :) Hinner ju jobba tsm med dom i några timmar iaf innan det är dags för dom att gå hem och Fredrik och jag sitter kvar själva. Det är alltid tråkigt såklart när alla går hem men skönt samtidigt med lite tystnad och lugn :)

 

Nehe, vi hörs senare mina vänner. Ska visa er en liten gullig video :) Puss

 

2011-03-31
 11:19:59

BB-maraton,

Kan man säga godmorgon nu? Eller vad är det liksom. Haha. Satte klockan på 8 idag för jag vill inte vända dygnet helt nu när man har chans till sovmorgon, så jag har ju varit vaken ett par timmar. När jag kom hem igårkväll la jag mig i sängen med datorn och kollade ifatt några Big brother avsnitt. Somnade gott, och fortsatte kolla nu när jag vaknade. Så har fortfarande inte gått upp ur sängen idag, men nu är jag ifatt iaf :) Usch, hatar att man har blivit så fast i det, haha. Men det är ju rätt så kul ;)

 

Nu är det dags att gå upp, hade tänkt städa här hemma nu innan det är dags för jobb. Man får passa på nu när man har några timmar "över".. Har ju inte varit så mycket av det den senaste tiden, har knappt varit hemma känns det som så nu behövs det en runda med dammsugaren kan jag lova. Så vi hörs senare! Puss och kram och allt det.

 

 

2011-03-30
 19:47:34

Bad + bok = bra!

Hej hopp.. Sitter ute i Smedby, har precis kommit ur badet! Sjukt skönt och välbehövligt. Med massa skum och en bok klarar man sig rätt så länge där i :)

Mötte upp mamma här efter jobbet och så fixade vi iordning våfflor, så jäkla gott. Sen satt vi och pratade i några timmar innan hon var tvungen att sticka iväg, och då hoppade jag ju i badet.. Tänkte vara kvar här ute och kolla på Glee nu vid åtta, sen sticker jag nog hemåt. Ser fram emot en sovmorgon imorgon! Jobbar dessutom veckans sista pass imorgon. Tog ledigt på fredag.. Av flera orsaker, men just nu är väl hälsan det största problemet, så det blir läkarsamtal på fredag igen och så hoppas vi på en ny tid innan jag sticker utomlands nästa vecka ;)

Men men. Kan behöva en extra ledig dag nu också, det har varit mycket dom sista veckorna, så jag behöver komma iväg och vila lite. Det gör jag genom en tripp till Växjö med fina Jolin på fredag, sen blir det nog Öland med familjen resten av helgen. Funderar iofs på en utgång på lördag, men får se hur det känns med allt..

Spelledig helg med fotbollen också, skulle spelat svenska cupen på fredag ju, men den blev flyttad till den 12.. Det är tråkigt såklart, men skönt nu med iaf en ledig helg innan serien drar igång och det är match varje helg!

Ja, där fick ni en snabbuppdatering, orkar faktiskt inte mer just nu och jag är ledsen för dåligt bloggande för tillfället men känner att det finns viktigare saker.. :) Hoppas ni mår bra allihopa!

2011-03-29
 20:50:12

Jobb, träning, sova..

Tjeeeeeena! Ja, det blir ju dålig uppdatering på dagtid nu eftersom jag är iväg och jobbar.. Det blev jättestressigt mellan träningen och jobbet igår, hann bara hem och hämta väskan eftersom jag körde. Så idag bestämde Fia och jag att jag skulle följa med henne hem mellan jobbet och träningen, så skulle vi slippa den extrakörningen runt. Så det bjöds på lite macka och frukt där :) Mysigt. Har saknat att hänga med Fia så mkt, nu känns det som old times :)

 

Imorgon blir det en dag till på Ocab, sen är det dags för ett kvällspass på Rb på torsdag :) Skulle jobbat kväll även fredag men vi fick idag reda på att det blir match, det är dags för nästa steg i Svenska cupen, och för motståndet står Rödsle :) Som tur var har jag världens bästa kollegor som löste det på typ en sekund, så jag fick byta mitt kvällspass på fredag mot ett dagpass på tisdag istället :) Kalas!

 

Fick ett intressant erbjudande idag som det absolut tåls att tänka på... Info kommer...


Nu ska jag njuta av lugnet och ligga i soffan en stund till innan det är dags för sängen! Hoppas ni mår bra allihopa :) 



2011-03-28
 21:26:06

Tröttiweee,

Halloj! Ligger i soffan efter ännu en arbetsdag och en träning. Det blev stressigt som fasen efter jobbet idag så hann bara hem och hämta väskan innan det var dags att dra iväg. Hann slänga i mig ett äpple, haha. Det kändes på träningen sen att man inte fått i sig ordentligt med mat innan träningen kan man ju säga. Men men. Får en ny chans imorgon!

 

Snart dags för sängen tror jag.. Gud vad jag längtar till torsdag! Då är jag tillbaka på ett kvällspass på RB och börjar inte förrän 14 :) Välkommen sovmorgon!!



2011-03-27
 15:56:18

Nedräkning..

Ja, nedräkningen pågår.. Snart tre timmar kvar! Vissa timmar går fort, vissa känns som dom står helt stilla. Men med trevligt sällskap, kaffe och en godispåse klarar man sig ändå :) När jag kommer hem ska jag ställa mig i duschen, och det kommer inte bli en kort dusch kan jag lova.. Ska stå där tills jag har börjat ruttna lite, då får jag nog fundera på att gå ut.. Nae, men jag ska ta en lång skön dusch och sen typ lägga mig i sängen och kolla på någon go film på datorn tror jag. Mysigt! Men hade ju varit mysigare med lite gosigt sällskap.. :) Jaajaa. Jag överlever nog :)

Imorgon är det dags för jobb på Ocab igen, och det blir ju Vimmerby såklart med bästa Fia :) Så klockan är redan ställd på 04.45! GUTT. Eller?



2011-03-27
 09:48:30

Ny familjemedlem på G,

Har jag berättat att jag ska sälja min lilla bil? :) Vi har haft den på lagning nu i veckan och nu funkar den finfint igen! Men vi har bestämt oss för att sälja den nu när den funkar så bra, och köpa en nyare som kan hålla några år. Så nu går vi på för fullt för att hitta en fin liten pärla till mig :) Nu är det ju så att lilla jag kan ju absolut ingenting om bilar, så jag kollar mest på pris och hur den ser ut.. Haha. Men pappa kan ju lite mer och sen har vi lite andra kontakter som kan hjälpa oss :) Det lär bli uppdatering i ämnet, hihi :)


Den gamla pärlan :)

2011-03-27
 08:02:59

Zzzzombie,

Godmorgooooon... Vaknade som en zombie, tog på mig kläderna, åt frukost och tog mig till jobbet som en zombie. Drack en kopp kaffe och har nu spenderat en timme som zombie. NÄR SKA JAG VAKNA TILL LIV??! 11 timmar kvar.. Nedräkning till tusen....

2011-03-26
 17:02:37

Härlig lördag!

Hej hopp! De blev fin vinst idag! 4-0 blev slutresultatet och då blev de givetvis segerdans och sång! Nu blir det spännande och se vilka som står för motståndet nästa gång.. :)

 

Fy fan, var helt slut när jag kom in i bussen så drog mig undan med lite musik i hörlurarna och satt och kollade ut på det gråa och fina utanför, haha. Det var riktigt skönt iaf, och nu kom jag precis hem! Ska göra mig iordning för en lördagskväll med Malin och Alex, det blir middag på Table 20 och sen blir det nog en liten sväng till någon pub. Det blir lugnt för min del eftersom jag ska jobba imorgon, 07-19.. Men jag ser fram emot en mysig kväll med älskade vänner. Ha de brarå :)

 

 

2011-03-26
 08:52:08

Förlåt!

Hehe, förlåt för sämst uppdatering den här veckan men har varit helt slut när jag har kommit hem om eftermiddagarna och sen har det ju varit träningar och annat så har inte ens orkat sätta på datorn typ..

Nu har jag iaf sovit ut lite.. Ja, jag sov ut ända till åtta, haha, och då vaknade jag klarvaken vid sex, men lyckades somna om.. Har ju gått upp vid fem nu hela veckan så nu har jag vänt dygnet lite. Även fast det är lite jobbigt att inte kunna sova längre har jag hellre en dygnsrytm så är såhär än den jag hade för några veckor sen när jag inte kunde somna på kvällarna..

 

Jaja, det har iaf blivit dags för match idag igen! Vi sticker till Karlskrona om en timme för att spela första omgången i Svenska cupen! Vi har aldrig någonsin gått längre än första omgången (haha) så det vore kul att gå vidare iaf ett steg! Och nu har vi ju varit på gång senaste veckorna, och Karlskrona har tappat några spelare så jag tror nog det ska kunna gå vägen :) Annars har vi haft svårt för dom när vi mött dom.

Jag håller verkligen tummarna för att jag kan vara med och spela överhuvudtaget. Jag klantade ju till mig ordentligt på träningen i torsdags och stukade ju till foten. Det var helt okej precis efter den lilla händelsen men sen gjorde det mer och mer ont, så gick av och satte på tryck och kyla. Men det var nog lite för sent, foten svullnade upp och jag sov riktigt dåligt hela natten till igår, vaknade hela tiden och hade ont som fan. Kunde inte gå igårmorse typ, och varje gång jag försökte så kändes det typ som att jag skulle börja lipa.

Men som min lilla räddare i nöden hade Fia med sig något till jobbet, någon slags plåster man sätter på det onda stället som sen kyler ner och utsöndrar något ämne som gör att det lägger sig. Och visst fan gjorde det det, under dagen igår gick jag från ont som fan till knappt ont alls. Jag kan gå helt normalt nu, det enda som gör ont är när jag försöker vrida foten åt ena hållet. Men det känns ju iaf asbra till skillnad från igårmorse så vi har sagt att jag ska tejpa och försöka. Jag kommer inte klara av att stå bredvid en match nu, särskilt inte nu när det är cupmatch... :) Så nu har jag precis ätit en god frukost, ska packa väskan och betala mina räkningar. Sen är det tagga järnet i bussen!

 

Smålandscupsvinst typ 2007..?



2011-03-24
 17:13:08

Lite uppdatering,

Var alldeles för trött igår när jag kom hem från jobbet, så jag orkade inte ens sätta på datorn, sen var ju Sofia här på lite besök så vi låg i soffan och snackade massa skit istället :) Det har inte hänt så mycket mer än så.. Somnade ju som sagt vid nio igår. Haha. Men just därför var jag ju pigg när klockan ringde vid kvart i fem imorse..
Nu har jag lagat mat, ätit lite mellanmål, diskat upp världens berg och nu ligger jag i soffan och återhämtar mig lite innan det är dags för träning. Imorgon är det fredag igen och klockan står på 04.45 även då.. Men sen tar vi ledigt en dag :) Ska bli skönt! Blir dock fotboll hela dagen typ, bortamatch mot Karlskrona står på schemat! :)
2011-03-24
 09:13:30

Jadå, klockan stod på 04.45 imorse så nu ä...

mms_img16633 (MMS)

Jadå, klockan stod på 04.45 imorse så nu är vi på plats i Vimmerby sedan en timme och det är frukosttime :) Var så sjukt trött igårkväll, det var tur att jag hade Sofia som sällskap annars hade jag nog slocknat vid sju. Haha. Nu höll jag ut till nio innan jag gick och la mig! Ikväll är det träning, vi får väl se hur det går för tröttkepsen Åsa.. ;)

2011-03-22
 20:35:46

Hard work,

Trött, trött, trött. Klockan stod på 4.50 imorse och imorgon är det samma sak igen. Jag ska nämligen till Vimmerby och jobba, och då blir det hämtning 5.45.. Orkar inte skriva något intressant nu så jag skriver ingenting :) Vi hörs imorgon istället! Hoppas ni haft en bra dag!
2011-03-21
 20:57:38

What are words,

Det här fina klippet visade Stina för oss i fredags.. Han sjunger för sin fru som är sjuk. Visst är det fint? Vi kollade på den flera gånger i rad och man kan faktiskt inte sluta titta när man väl börjat.. :)


Cause what kind of guy would I be, 
If I was to leave when you need me most



2011-03-21
 20:44:15

Bloody Åsa,

Haaaallå! Jag har nu äntligen gosat in mig i min älskade morgonrock i soffan, med en mysig filt och lite kvällsmat.. :) Jag har satt mig själv i arbete här ikväll ska ni veta, för nu har jag äntligen tagit tag i det här med att uppdatera telefonen.. Har fått meddelande några gånger i veckan om att det finns en ny uppdatering tillgänglig, och ni vet ju hur duktig jag är på det där med teknik. Haha. Men jag har hittat en bra sida på internet som hjälper en steg för steg, det går typ inte göra fel. Nu har jag inte kommit ens halvvägs så ska väl inte ropa hej än men det här ska nog faktiskt kunna gå vägen och då kan jag äntligen ladda hem lite nya låtar, program och annat skoj som inte har funkat på länge. Guttigutt.

 

Nu blir det att fortsätta med kvällens projekt, om 20 min börjar En unge i minuten. Mysigt!

Nu tänker du "det är faktiskt inte mysigt när man får se hur dom drar ut ungen" men det tycker faktiskt jag, och eftersom detta kanske blir något för inom dom närmsta åren är det lika bra att vänja sig :)

 

Förresten, när sköterskan skulle ta blodprov på mig idag satt jag och glodde och hängde med till tusen, efteråt sa hon att det var ovanligt att någon var så intresserad av sånt, dom är väl vana vid att alla tittar bort. Haha. Jag tycker bara det är kul! Lite wierd, I know :)



Tycker du det är äckligt med bloooood? :) 



2011-03-21
 16:42:44

Då kommer det igen,

Jaha, då var det dags för ännu ett hemmaensnabbisinlägg. Men den här gången är det verkligen en snabbis. Kom hem för 5 minuter sen, och nu ska jag dra igen. Var tvungen att hämta träningsväskan.. Nu ska jag till sjukhuset och hämta ut lite mediciner för maggen på apoteket. Har nämligen varit hos läkarn precis, så nu ska det bli ordning på den lilla rackaren. Orkar inte ha det såhär mer.. :)

 

Kom på att jag inte har någon frukost till fikat på jobbet imorgon och resten av veckan så får bli en sväng förbi Ica på vägen hem från träningen sen, sen blir det nog sängen tidigt ikväll. Börjar jobba vid sex imorgon, vi ska nämligen till vimmerby imorgon, Fia och jag, och slita som djur.. :) Hörs senare! Nu ska vi springa skiten ur oss på träningen!

 

 

2011-03-21
 08:28:04

Måndag,

Guten morgen! Då var det måndag igen och jag sitter på jobbet. Rb idag, sen blir det Ocab resten av veckan! Skönt att variera lite :) Det är så skönt att vakna nu på morgonen när det är ljust ute! Man känner sig så mycket piggare då :) Nu blir det jobb till halv fem, och sen hem och ladda för träning! Ha en bra dag :)



Snart snart snart är sommaren här!

2011-03-20
 21:37:51

Några snabba,

Förresten så har den lilla intervjun kommit ut på hemsidan för er som bryr er.. :)

 

http://www3.idrottonline.se/LindsdalsIF-Fotboll/Foreningen/Arbetsrum/Damlagetssida/Inforhelgen/NagraSnabbmedAsa/

 

2011-03-20
 21:36:04

BB, all night long,

Godkväll! Klockan är halv tio, jag har legat i soffan nu sen sex.. Har kollat ifatt veckans Big brother avsnitt som jag inte har orkat stanna uppe för att se. Och nu är det ju direktsändningen och någon ska åka ut.. Jag hoppas Caterina åker ut, hon är ju knäpp.

 

Pappa och jag var ju och kollade på handboll innan, Kalmar HF spelade kvalmatch för att gå upp i ettan.. Det blev tyvärr förlust så vi får hoppas att dom vinner nästa helg så det går vägen för dom :) Nu ska jag lägga mig tillrätta i soffan igen :)

 

2011-03-20
 12:33:04

Matchen,

Igår spelade vi ju den fjärde träningsmatchen för året, mot Emmaboda. I första halvlek spelade vi inget vidare alls, uppvämningen blev lite för stressig och det märktes i matchen. Ingen vågade ta in bollen och göra något med den, utan det var bara slafspass hela tiden. Det fick vi höra i halvlek också och sen höjde vi oss i andra rejält! Efter 2-1 i halvlek stod det sen 5-1 när matchen var slut.. Får man skryta lite så gick det bra för mig och jag fick sätta 4 mål.. :) Det känns skönt att komma igång med målskyttet igen, även om det inte har varit något "problem" att inte ha gjort så många dom senaste åren.

 

Fick ett mail av coach Puttish imorse -som har bestämt sig för att uppdatera vår hemsida lite med blogg skriven av spelarna och massa annat kul - som ville göra en liten intervju med moi med lite tankar om säsongen som kommer och annat, jag såg nyss att det inte kommit ut än men jag kan säga till när det ligger ute. Annars kan ni gå in själva på www.lindsdalsif.se och sen under Damfliken och kolla läget :)

 

Efter matchen igår kollade vi på herrarna som spelade svenska cupen mot Kristianstad (div1-lag) i den goa solen, jag tycker dom stod emot riktigt bra, och det stod 2-2 när Kristianstad gjorde 3-2 med bara några minuter kvar.. När matchen var slut stod tacosen framdukad och vi högg in, hungriga som små as :) Haha. Det blev en mysig och trevlig kväll med laget, när tacosen var uppäten kollade vi alla 3 Mighty Ducks-filmerna, med massa godis och läsk såklart :) Var hemma vid tolv och däckade fort kan jag säga. Sov till 9, vaknade och kände att nae, det får bli en stund till. Så jag gick upp klockan 11! Riktigt skönt :)

Nu ska jag greja lite här, städa bland annat... Idag står det handboll på schemat med papsen!!

 

 

2011-03-20
 12:17:12

Vår!

Fy fasen vad underbart det är nu när man vaknar upp och går in i vardagsrummet och ser att solen skiner som fan! Så öppnar man altandörren och frisk, skön luft kommer in. Nu har jag ätit frukost och plockat undan lite i lägenheten, och man hör fåglarna kvittra utanför. Gaaah! Våren är verkligen på väg!! :D I veckan ska det bli 10-15 grader om man ska tro på nyheterna... Sjukt underbart!



2011-03-19
 10:53:57

Kanske, kanske inte,

Jaha, nu har jag skickat in anmälan till högskolan till hösten... Så nu är det bara att vänta och se! Jag tror nog inte jag kommer in, eftersom jag missade anmälan till högskoleprovet (hahaha) och bara får söka på mina betyg. Men den som lever får se! Då blir det jobba och tjäna pengar ett halvår till ;)

 

Nu är klockan tio i elva och jag ska laga lunch.. Haha. Bra liksom. Men spelar man vid halv två så måste man ju ha lite mat i magen! Iaf jag :) Ständigt hungrig liksom...

 

Snyyyyyygg!


2011-03-19
 08:55:45

Hej sol!

Godmorgon! Inte lite gutt med världens sol ute när man vaknar!? Idag är det dags för match igen, vi möter Emmaboda hemma på fjölet! Och efter är det dags för bastu, tacos och filmkväll med laget! Det ska bli skitkul! Så det blir verkligen en heldag ute i Lindsdal idag, riktigt fint :)

 

Kvällen igår var sjukt bra. Vi åt god mat och pratade om allt och ingenting.. Är så glad att jag har världens bästa vänner! Vi har hållt ihop sen vi föddes typ, och så kommer det fortsätta vara!

 

Jag älskar er, mina vänner! ♥


Nu är det dags att dra bort till Ica och köpa godispåsen som ska sitta fastklistrad i min hand hela kvällen ;) Hehehe. 

2011-03-18
 18:39:36

Fredagskos!

Det är fredagkväll och då är det ett måste med fredagsmys! Har precis tagit en skön dusch och gjort mig iordning, ska snart dra iväg! För ikväll blir det middag hos Alexandra med mina bästa vänner! Tyvärr är Malin sjuk, det är någon som inte vill att vi ska vara alla fyra och jävlas med oss för det har inte varit allihopa på sjukt länge nu, men så är det väl ibland.. Det blir iaf tacogratäng och Stina bjuder på efterrätt så kan ju inte ha det så mycket bättre tror jag! Blir nog inte jättesent eftersom jag har match imorgon och måste fixa en massa innan samling. Är lite besviken på mig själv att jag inte har städat och gjort allt jag skulle göra här hemma idag, men jag åkte hem till mamma och fikade och sen bestämde vi oss för att åka till farfar och hälsa på lite och se hur det har gått med allt i veckan, så får ta städet och allt imorgon bitti istället ... Kuuuuul!

 

Ha en koslig kväll mina vänner! Puss & kram, blå banan! Som vi säger i familjen Nylander :)



Jag tror på en toppenkväll jag! 

2011-03-18
 13:34:33

Fredag!

Tjo! Sitter på jobbet och tittar ut.. Det har äntligen slutat snöa.. Vad hände liksom? Det har snöat hela förmiddagen! Så nu är det helt vitt igen.. Hatar det här!

Men lite mer gutt att vi får sluta en timme tidigare idag. Fick ett fint mail av chefen såhär på fredagsem :) Och eftersom jag jobbar 7-15.30 idag så betyder det att jag slutar HALV TRE :D Riktigt fint! Hade det varit fint väder hade det ju varit lite goare dock... :)

Och jag ska hem och diska (haha denna jävla disk) och städa toaletten, orkade inte med det efter min superrush med grejer jag fixade i onsdags, så jag tänkte ta det idag. Tänkte ta en sväng ut till Smedby och bjuda mamma på resten av äppelpajen som står i kylen :) Har lite grejer att lämna till henne nämligen.
Vi hörs senare mina vänner! Ha en fin fredaooog :)

2011-03-17
 21:59:30

Nya skivan,

Totti skrev till mig på chatten på fb igår: Jag har hittat världens fynd! Och då tolkar man ju självklart det som att hon hade shoppat, men när jag kom till träningen idag så visade det sig att hon visade världens fynd i musikväg! Och jag kan fan hålla med till tusen. En ny go skiva med dom allra bästa 90talshitsen var på plats och fy fan vad vi dansade! Inte alls konstigt att träningen gick asbra idag, vi är så jäkla taggade nu allihopa och alla kämpar tills man dör typ. Efter träningen var det på med skivan igen och har nog aldrig varit så fin allsång i duschen förut, sen ska man ju inte glömma dansen. Med ett par schampooflaskor och sopborstar kan man få till en riktigt bra show!

Jag tror jag vet vad vi ska ha för uppladdning i omklädningsrummet på lördag innan matchen iaf, och eftersom vi ska ha myskväll med tacos och mat på kvällen kanske vi bjuder på någon go video också sen in på småtimmarna... :) Längtar till tusen! Vi har aldrig haft så bra sammanhållning och kul tillsammans som vi har nu och det är ju helt underbart! Det går inte annat än vara sjukt glad när man kommer därifrån! Somnar definitivt med ett leende på läpparna ikväll.. :)

 

Laget på den senaste lagfesten hos Hansen!


2011-03-17
 17:34:22

Harpan,

Förutom att typ lyssna ihjäl mig på den här låten har jag nu precis ätit lite mellis. Träning idag igen, och jag vågar inte ta bilen ut till Lindsdal längre för då skulle den väl dö igen... Så blir hämtad av Fia om en timme.

Jag hatar den här mellantimmen, eller alltså den är ju jäkligt skön men vad fasen ska man göra? Vill inte bli helt förslappad och bara ligga i soffan innan träningen, det får räcka med soffliggande på kvällen efter sen ;) Och disken tog jag ju imorse innan jobbet.. Städa gjorde jag igår. Vad finns det kvar liksom? Såhär försöker jag hitta på något varje dag mellan jobbet och träningen, men det slutar alltid med att jag ligger i soffan ändå. Haha. Bra liv liksom.

Så nu ska lilla förslappade Åsa för 5920958 gången i rad lägga mig i soffan och typ avlida av tristess.

Hej harpan, här kommer jag igen!





2011-03-17
 17:28:44

Favoriten,

 

Den absoluta favoritlåten just nu, Grenade med Bruno Mars. Hur bra är den inte?! Den här diggade och sjöng vi högt till när vi skulle till träningen i tisdags, Fia och jag. Riktigt fint!



2011-03-17
 11:48:49

Ny dag,

Totalt blackout igår på lilla mig.. Låg i soffan och fick alldeles för mycket tankar/minnen i huvet. Då går det illa ibland. Men men. Idag är en ny dag och det innebär ny nollställning i huvet! Så idag är jag lite gladare igen :)

2011-03-16
 21:37:51

Och där kom dom.

Och så river jag muren med tankarna och allt väller ut. Tårar för första gången på väldigt länge.

Välkomna, men försvinn.



2011-03-16
 19:22:16

Duktig,

Jaha, då var man klar då! Och klockan är bara sju! Skönt! :) Åkte och handlade efter jobbet, sen var det bara att dra ihop tvätten och slänga i första omgången och ställa in all mat i kyl/frys/skafferi. Vet ni vad jag gjorde sen? Jo, jag stack ut och städade bilen. Haha. Tömde lite skit (kvitton och annat som samlat sig där på något sätt) och torkade av överallt. Så nu behövs det bara lite dammsugning och en tvätt på utsidan. Tänkte fixa det i helgen!

 

När bilen var ren fick jag världens energi och fortsatte i köket! Tömde hela skafferiet och torkade rent, och städade resten av köket, och dammsög resten av lägenheten... Så nu skiner det - förutom ett litet, litet diskberg efter matlagningen... Haha. Lagade stekta kroppkakor och fixade samtidigt iordning en äppelpaj! Nu är det städat och fint, jag är mätt i magen, det luktar gott av pajen som jag tänkte smaka på till Glee vid åtta, tvätten är ihopvikt och inlagd i garderoberna och jag har massor av tända ljus i hela lägenheten.

 

Gilla lediga onsdagskvällar! (Särskilt när man har energi att göra något nyttigt av dom...)





2011-03-16
 07:41:36

Den lilla röda,

Förresten! Bilen startade igår när vi skulle hem efter mötet, och självklart så startade den även imorse när jag skulle iväg. Och då undrar ni ju, varför är det självklart? Jo för att den bara har krånglat när jag är på väg ut till/eller hem ifrån Fjölebro av någon konstig anledning... Haha. Så jag tror nog någon annan får köra till träningen imorgon ;)

2011-03-16
 07:39:56

Äntligen!

Guten morgen!
Sitter på jobbet, klarvaken och glad :) Somnade tidigt igår, och det är ju sjukt underbart, för det betyder att jag äntligen lyckats vända på dygnet så jag nu är lite mer normal igen. Slipper ligga sömnlös långt in på småtimmarna... :) Gick och la mig redan halv tio, och somnade nästan direkt!
Så det var inte så farligt att gå upp vid sex idag när klockan ringde.

Slutar halv fyra idag (hur gutt?!) och sen blir det en fixar/handla/städa/tvätta-kväll! Det behövs, och vill inte lägga halva helgen på det! Malin hänger nog med och handlar, och sen håller Sove mig sällskap hemma ikväll.. Bra bra!



2011-03-15
 20:52:12

Kärlek,

Vill bara säga att jag är sjukt stolt över mig själv. Saker går inte alltid som man tänkt, tror eller vill, men vad fan gör det? Helt seriöst? Har så länge bara grävt ner mig när något har gått åt helvete men nu har jag kommit till en punkt där jag har insett att ja, det där gick faktiskt åt helvete men nästa gång går det bättre eller imorgon blir det en bättre dag.


Jag har insett att jag har världens bästa vänner och att det inte går att få en bättre familj/släkt! Jag är sjukt tacksam för alla er, för fina ord, stöd och kärlek.


Men så har jag ju också insett att jag är stark ensam (något som jag typ aldrig har fått testa på), jag klarar mig! Jag har bott i egen lägenhet i fem månader snart - vilket är helt sjukt - och jag trivs kanon.

 

Och vet ni? Jag skrattar åt folk som sviker, för första gången, men sviker du är du ingen för mig. Det har blivit lite för mycket av det den sista tiden, så nu måste jag väl snart ha klarat av min del av sånt där..

Men, jag klarar mig bra utan dig och det kommer jag fortsätta göra. Och som jag fick höra igår, jag är värd någon bra och det ska jag få! Imorgon, om en månad, eller om ett år. Tills dess mår jag toppen själv!

 

Tack alla underbara, jag älskar er! ♥


2011-03-15
 17:32:54

Gaaah,

Gud! Är så jävla mätt så jag tror jag smäller av! Ställde mig och gjorde spagetti och köttfärsås när jag kom hem, troligen den godaste jag gjort någonsin, så jag smällde i mig en stor fet portion! Nu ligger jag däckad i soffan, haha. Ska snart iväg till Lindsdal för lite möte, det är dags för en till "föreläsning" med Maria Kehagia. Alltid lika spännande och kul :) Hon är sjukt duktig! Det bjuds på lite mackor och frukt (som alltid), vi får väl se om jag får i mig en liten apelsinbit och några vindruvor... Hehe. Sjukt gott iaf!

 

2011-03-14
 20:45:54

Bra kväll!

Åhej vilken träning det blev idag! Haha. Sjukt bra! Vi körde en avslutningsövning, och Fille och jag körde tillsammans. Ja, vi missade väl det där med att det var en avslutningsövning. Vi gjorde inte ett enda mål. Haha!

Aja, bara släppa det och gå vidare :)

Efter duschen snackade Fia och jag lite skit med tränarna, och sen skulle vi då köra hemåt. Tror ni bilen startar eller? Neeeeeeej... Försökte typ 30 gånger, sen gav vi upp och hoppade in i Tomas bil istället. Så den lilla bilen får stanna ute på Fjölet till imorgon kväll..

När jag kom hem ställde jag mig och lagade lite mat till lunchlådan till imorogn, det blev falukorv och stuvade makaroner, och fick en liten tallrik till kvällsmat också :) Så nu är jag mätt och go, ska torka håret nu så jag slipper vakna som världens troll imorgon. Måste ju vara fin när jag ska iväg och jobba hos farfar, haha :)

Sova tidigt ikväll tror jag nog! Godnatt! ♥




2011-03-14
 14:33:54

Snart hemgång,

Goddag!
Sitter på jobbet nu, slutar om en timme :) Skönt att få komma hem så tidigt för en gångs skull! Det blir att få i sig lite mat innan det är dags för träning, tidig träning idag och jag är riktigt peppad! Hoppas att vädret håller sig i några timmar till, så vi slipper regn och blåst! Men det ser rätt så fint ut nu iaf :)

2011-03-13
 20:40:10

Träningsmatch,

Vi spelade ju match igår förresten, vi mötte Landsbro som vi möter första seriematchen i år. Det var lite regnväder och mulet, och som Fia sa: dagg (sjukt roligt.. då alltså..) Vi har bollen mestadels av matchen och skapar många bra lägen. När domaren bestämde sig för att blåsa av matchen stod måltavlan på 4-2.. :) Så det blev ju lite liffensång och allt det där efter matchen! Alltid lika gutt.

 

Det känns så jäkla gutt inför det här året, alla känns taggade och vi börjar komma igång i vårt nya spelsystem. Sammanhållningen är så förbannat bra och allt känns kul!

 

Efter lite pannkakor och Solsidan laddar jag nu upp för big brother! Riktigt fint!

 

2011-03-13
 18:22:59

Det går fort,

Godmorgon, godmiddag, godkväll. Har varit ute i Smedby hela dagen idag. Det var en händelserik kväll igår.. Skulle ju ha jobbat men när jag kom in i omklädningsrummet efter matchen började jag få tillbaka mina kramper i magen som jag har haft ett tag, och inte fan blev det bättre. När jag kom hem tänkte jag att det blir säkert bra bara jag får i mig lite mat, men inte fan blev det bättre. Låg istället med kramper i magen i fosterställning i typ två timmar innan jag fick inse att det inte skulle gå och jobba. Ringde och sjukanmälde mig och somnade till slut en stund.

 

Vid tio ringer pappa och säger: Det har hänt lite grejer här.. Har du hört? Hur fasen skulle jag ha hört det när ingen har ringt..? Jo, då hade farfar och Anna suttit ute i huset och ätit middag i vardagsrummet, när hunden hade börjat skälla som fasen. Och en sekund senare står det stora lågor i hela köket. Farfar (envis norrlänning) stannar kvar i köket och släcker branden själv, innan brandkåren, polis och ambulanser är på plats. Sjukt galet. Dom fick åka till sjukhuset och ta massa tester men dom mår bra. Dom fick sova ute i Smedby inatt hos mamma och pappa, och idag var mamma och jag där och tog massa kort för att skicka in till försäkringsbolaget. Nu är det Ocabs jobb att göra det fint i huset igen, och på tisdag ska jag jobba så då kanske man får åka ut och hänga lite med farfar.

 

Vissa dagar inser man hur mycket familjen betyder och hur fort det kan gå ♥

 

 

 

Världens finaste farfar ♥


2011-03-12
 10:46:29

Mysig fredagskväll,

Vissa kvällar är helt enkelt för bra :) Och igår var en sån. Mat, spel, massa prat och mys med familjen. Efter kvällsrundan med Sidni satte jag, Johan och Jolin ihop dom två sängarna uppe (som jag alltid hade när jag bodde där) och la oss och tittade på två filmer. Den första väldigt dålig och den andra väldigt bra :) Somnade runt två så är ju inte jättepigg idag, men gick upp vid tio och tog ut Sidni på en morgonpromenad, skitskönt väder idag så det ska bli gutt att sticka iväg och spela lite match!
Nu ska jag snart åka hemåt och packa väskan, vi möter Landsbro idag, som vi kommer möta i serien, så det blir intressant. Ska idag spela på min tredje position (av tre matcher) nämligen på högerkanten. Det blir spännande :) Vi hörs lite senare!



Sötaste Sidni, när dom haft henne i en vecka!

2011-03-11
 13:34:22

La familia

Tjo! Tog en helmorgon i sängen idag, sov länge och låg kvar och mös under täcket en lång stund.. Så skönt! Nu har jag gjort iordning här hemma för lite fika med familjen (eller halva iaf), mamma och Johan kommer hit snart! Och lilla fina Sidni! :) Har lite äppelpaj kvar, och så tar jag nog fram några muffins också. Gott som fan :)

Vi har inget planerat för resten av dagen mer än middag hemma i Smedby ikväll, så vi får se vad vi hittar på! Hoppas ni får en go fredag! Det kommer jag få :)





2011-03-10
 13:09:39

Tajming,

Hahahaha. Det sjukaste är att vaktmästaren nu ställer sig utanför huset och blåser grus. Inte lite go tajming på mig!!

2011-03-10
 13:07:22

Tack guuud,

Godmorgon! Har sovit riktigt gott! Jag tror gud hörde min lilla bön imorse, hahaha, för det har varken varit någon vaktmästare här utanför och blåst bort grus eller någon i tvättstugan! Det är faktiskt rätt så sjukt, för detta händer varje morgon!! Satte klockan på tolv idag, för jag vill inte sova bort hela dagen. Nu ska jag försöka få tag i Karin, som är världsbäst på att inte svara i telefonen, så vi kan gå på en liten promenad :) Johan och Jolin är i stan också, så ska se om vi får till en liten fika idag!
Ha en bra daooog!
Jolin och jag i Thailand.
2011-03-10
 05:36:45

Håll ut,

Okej, nu är man inne i fasen när man tittar på klockan hela tiden, och den har ändrats typ en minut (om ens det) sen förra gången... 1½ timme kvar. Kämpaaa.
Ber till gudarna att vaktmästaren väljer att blåsa bort grus utanför någon annan port än just våran denna morgonen/förmiddagen, och att tvättstugan av någon märklig anledning skulle stå tom hela dagen. Det hade väl varit för bra för att vara sant, så det är lika bra att inse att det blir nog inte så mycket sömn när jag väl kommer hem iaf...

2011-03-09
 21:04:35

Nattis,

Vissa dagar orkar man bara inte. Och idag har varit en sån. Den lilla bergochdalbanan är nere på dal idag. Blä. Nu är det iaf på med mjukiskläderna, fram med godiset och lite nattmat, någon film och så kör vi en natt på Riksbyggen. Känner redan suget efter sängen, men det får vänta 11 timmar....

 

2011-03-09
 14:30:47

Alltid trött,

Åh, det här är värdelöst. Nu när jag jobbat lite nätter såhär då och då, har jag helt tappat min sömnrytm... Jag kan ligga klarvaken till kl 2, 3 vissa nätter. Igår somnade jag iofs vid halv tolv, men sen vaknade jag halv två och låg vaken en timme. Sov till tio, och låg kvar i sängen och morgonmös med en bok för mig själv någon timme.. Var faktiskt rätt så pigg då, så drog iväg och handlade på Maxi och har bakat muffins och äppelpaj :) Sofia kom hit och fikade lite med mig, asmys som vanligt.

Men nu då? Nu är jag helt slut igen. Skulle lätt kunna somna nu? Gah. Blir galen. Iofs ska jag ju jobba natt inatt så kunde nog behöva lite vila nu. Usch. Nästa vecka jobbar jag iaf en 7vecka, så då får jag försöka vända tillbaka dygnet lite igen! Det här med skift passar nog inte mig ändå :(

 

Nu ska trötta lilla Åsa vila lite...



2011-03-08
 16:24:43

Nytt,

Tjena! Hemma en sväng nu. Har precis fått i mig lite mellanmål, och nu ska jag packa väskan för träning! Har nya träningstider nu för mars, så vi tränar redan 17.45, riktigt skönt att komma hem typ halv åtta istället för tjugo i nio! :)

Hittade några tröjor på stan, och idag kom jag ju faktiskt ihåg att jag hade presentkort! Så inte allt för mycket pengar har gått, riktigt fint :) Skönt med lite nytt i garderoben iaf. Jag hoppas ni får en mysig kväll! :) Jag drar iväg efter träningen, så vi hörs imorgon!

 

2011-03-08
 11:02:57

Liten,

Har suttit här en stund och kollat igenom mina bilder. Alltså fan vad roligt! Massa minnen och sjuka bilder! :)

 

 

Skolavslutningen i 9an!

 

Stina och jag, en av dom roligaste kvällarna i mitt liv!

 

Maria och jag, i trean på fest hos Sanna!

 

Alex och jag i Stockholm -08!

 

Haha. Skansen -08!

 

Stina och jag, annandagen -07!

 

Fia och jag i Spanien -07.

 

Fina vänner i Tyskland -06..

Så roligt att se hur liten man var.. Och det är ändå inte så himla länge sen! :)



2011-03-08
 09:17:12

Det blir en bra dag,

Godmorgon... :) Vaknade upp pigg och glad idag! Och så kollar man ut, SOOOL !! Helt perfekt. Ligger i soffan nu och solen steker på benen! Hur skönt som helst! :) Äntligen är det vår på gång!

Ska ta mig iväg och handla lite nu på morgonen.. Sen när Malin slutar jobba vid tolv ska vi in till stan en liten sväng. Är så trött på alla vinterkläder nu, så vill friska upp garderoben lite :) Men först ska jag ligga här och njuta av att solen faktiskt är framme, har satt på Smoothies-låtlistan på Spotify (myspyslugnalåtar) och har ätit frukost.. Snart kan jag sitta ute på min balkong och dricka kaffe och njuta :) ÅH VÄLKOMMEN SOMMAR!!!!



Ser fram emot ännu en sommar med mina underbara vänner!

Ps. Det blir en bra dag idag. Bara så ni vet :) I know it!



2011-03-07
 15:00:13

Sova,

Sitter på jobbet. Sju timmar kvar och jag har grymt ont i magen. Kommer bli en kämpig dag det här, det känner jag på mig. Det blir iaf sängen direkt när jag kommer hem idag, somnade riktigt sent inatt för jag kunde verkligen inte somna, och sen ville jag inte sova bort hela dagen idag så jag gick upp rätt tidigt. Förhoppningsvis blir det jobb på Ocab imorgon och det innebär ju tidig morgon.. Så sömn är behövligt inatt, tack!

2011-03-07
 11:20:10

Hjärnkontoret,

Välkommen till mitt lilla hjärnkontor. Här är det full rulle dygnet runt. Inte en enda liten tanke ska låta bli att bli söndertänkt.
Ja, jag är lite konstig.
Men visst är det roligt med konstiga människor? 
2011-03-06
 21:44:48

Söndagskväll,

Mys i soffan med tända ljus, filt och big brother! Har ett kvällspass imorgon igen, så det blir lite sovmorgon! Tack ska du ha liksom :) Är helt slut efter matchen igår (som vi förresten vann med 2-1!) och sådär lagom slö efter ett långt bad hemma i Smedby nu ikväll. Det behövdes! Ha en mysig söndagskväll! ♥
2011-03-06
 19:23:51

Gladis,

Okeeeej, min bergochdalbana är för tillfället på berg! Det går bra nu, kompis!
2011-03-06
 14:28:17

Sötbilen,

Hemma efter en liten promenad och fika i stan med Sofia! Mys som alltid! Tog bilen från Smedby idag, pappa hade testkört den lite och det har inte varit några problem. Det gick bra att köra nu iaf, men man väntar bara på nästa problem när man kör. Haha. Ska iaf se om vi kan lämna in den i veckan så får dom kolla om dom hittar nåt! Skönt nu att ha den tillbaka iaf, har saknat den lilla pärlan! ;) Nu blir det soffläge någon timme (eller två) med lite Entourage tror jag. Riktigt fint! :)


2011-03-06
 08:34:22

Somnade med världens bästa sällskap igår! ...

dsc_0099 (MMS)

Somnade med världens bästa sällskap igår! Och imorse kom han och väckte mig genom att gosa in sig mitt i ansiktet. Man får offra hela sängen men det är det värt! Bästa Alfons!! :-)

2011-03-05
 12:33:28

Ett litet klipp,

Bjuder på ett litet Gleeklipp såhär när magen väntar på maten!



2011-03-05
 11:11:49

Matchdags,

Match idag alltså. Vi möter Madesjö klockan fyra på vårt fina Fjölebro. Haha, när vi tränade i torsdags såg vi att dom hade plockat isär läktaren? Konstigt som fan, och ingen fattade någonting. En liten parantes bara! Haha.

Jag är taggad till tusen iaf, det är toppenväder ute idag så det ska bli skönt att få springa i lite sol! Det kommer nog ge extra energi bara det! :) Ny position idag med, men det ska nog gå bra. Har Fia bakom mig som får styra mig, och det lär hon få göra. Haha! Aja, vi går för vinst idag! Tagga!!

 

Innan en träningsmatch i somras. (Den jag fick åka ambulans till sjukhuset om ni kommer ihåg, haha)

Tack målis för käftsmällen!



2011-03-05
 09:52:40

Stuff to do,

Wooopa!! Matchdag! Känner mig pigg som fan, har precis ätit frukost och dragit en runda med dammsugaren i lägenheten.. Så nu ska jag greja iordning lite till här och hålla mig sysselsatt till 14 när Fia hämtar upp mig :) Ska nog inte vara några problem, hehe. Sjukt att det alltid finns något att göra hemma när man bor i lägenhet. Och då menar jag alltid. Skulle kunna vara uppe dygnet runt och greja. Typ :)

Men det är gutt! Guttare kan det inte bli! ;)

 

2011-03-04
 21:38:34

Snart hemgång,

Har haft en mysig kväll på jobbet med Emma, tiden har gått jättefort! Nu är det bara en halvtimme kvar, och då kommer en liten taxi och hämtar upp mig. Hehe, japp, har man ingen bil får man ta en taxi hem från jobbet! :)
Det blir nog sängen direkt när man kommer hem, upp tidigt imorgon bitti :)

2011-03-04
 14:37:50

Mättis,

Tjoo! Sitter på plats på jobbet nu, har ett stort glas vatten bredvid mig och ska snart hämta mig en kopp kaffe tänkte jag :) Lunchen var så mysig den bara kan bli med bästa vännerna, (fast vi saknade Stina) ! Det blev Athena och en pasta med fläskfilé och gorgonzolasås. Så fint så! Är helt proppismättis, så det var skönt med en promenad från stan till jobbet. Hoppas ni haft en asbra fredag och att den blir ännu bättre ;)

2011-03-04
 09:55:26

Helt död,

Det blev en mysig kväll framför tvn igår. Big brother och Spiderman :) Visste att jag skulle drömma mardrömmar om den där jäkla konstiga grejen och visst fan gjorde jag det. Haha :) Jag kan inte kolla sånt...

Sov riktigt dåligt också, men som tur är så har jag ju kvällspass på jobbet idag så jag börjar inte förrän två. Så jag kunde sova till nu :) Ska in till stan lite innan och möta upp Alexandra och Malin för en lunch! Det var ett tag sen vi träffades, så det ska bli skönt att prata lite.

 

Ja just det, det där med bilen.. Igår när jag skulle köra och hämta tjejerna la den av. Alltså den la verkligen av när jag körde. Ringde till pappa och bara skrek, var så jävla förbannad. Haha. Fick iaf köra och ställa den i stan, så fick vi ringa Fia som hämtade upp oss. Så nu är det verkligen något fel med den lilla stackaren. Pappa skulle se om han kan få in den på lagning idag, annars får vi ta det på måndag.. Kul! Hur fan ska jag klara mig utan bil?! ;)

Eftersom det började så bra så gick väl inte träningen så bra heller.. Hehe. Hade tappat tålamodet redan innan träningen! Vi fick iaf spela ihop oss lite inför matchen på lördag, det kommer bli intressant.. :) Hoppas ni får en bra dag, vi hörs i em!

 

 

2011-03-03
 17:27:31

Hemma,

Hemma från jobbet en snabbis, slänger i mig en pan pizza och har packat väskan.. Det är snart dags att dra iväg och hämta upp tjejerna för att träna lite! :) Är taggad till tusen nu när det inte blev någon träning i tisdags, så det ska bli kul! Vi hörs sen, förresten! Min tv funkar nuuu :D Hoppas det håller i sig hela kvällen den här gången, haha..
2011-03-02
 22:32:37

Det funkar!

Yeaay! Jag kom fram till slut, och tjejen hjälpte mig faktiskt. Tro det eller ej. Haha. Hon startade om hela modemet och efter några minuter så funkade det. Så jag la på och satte på big brother direkt, haha. Det var precis lagom till det började. Så nu ligger jag nerbäddad, sängen och tänderna är redo för läggdags om en halvtimme. Imorgon blir det en heldag på Rb :) Sov gott mina vänner!
Haha, bilden har ju absolut ingenting att göra med det här inlägget, men jag kollade igenom mina bilder nu och hittade denna. Det är från pappas 50årsfest när jag och Simon sjöng, och han grät, gullet :)


2011-03-02
 21:44:00

Jag ♥ Telia..

Du har plats .. 26 .. i turordning.

Japp, vad tror ni jag gör? Just det. Sitter i kön till Telia. Har suttit sen plats 34 nu, och det har gått. Nja, kanske 5 minuter.


Ja, för ni förstår. När Fia och jag kom hem och skulle kolla på tv, så var det störningar idag igen. Det konstiga är att det funkade bra på dagen idag? Aja. Så jag stängde av strömmen till tv och box, och då försökte den starta om, men sen så kom det fram 

"Tillfälliga driftstörningar. Var vänlig starta om boxen med på/avknappen på fjärrkontrollen och försök igen."

Såhär har det stått sen sex idag, och det funkar fortfarande inte. Försökte ringa innan, men då var det 40 min i kö, och det var jag inte så sugen på. Så jag försökte gå in på deras hemsida och tänkte prova chatten, då stod det: Skriv in ditt problem du vill ha hjälp med och tryck på skicka" Lätt, när det inte ens fanns en skickaknapp?!?? Blir man förbannad eller?! Jaaa en del. Så vi gav upp och har nu kollat på ett gleeavsnitt på boxen och snackat massa skit hela kvällen. Hon åkte precis och nu har jag alltså tagit tag i det hela, och satt mig i den förbannade kön. Som tur är så finns det en högtalarfunktion på min telefon så man slipper sitta med telefonen i örat i 100 år.

Nu är faktiskt på plats 19 i kön, så nu är man ju snart framme! Det skulle inte förvåna mig ett dugg om tvjäveln kommer igång samtidigt som jag kommer fram. Det är typiskt min tur!!



2011-03-02
 13:46:06

Vänner,

Utvilad, mätt, färdigfixad, och sjukt uttråkad. Jag ska på möte på jobbet vid halv tre, men eftersom jag har så grymt tråkigt sticker jag dit nu och hänger lite med mina kära kollegor :)
Efter mötet möter min fina Fia upp mig här, så det blir en mysig kväll med massor av prat som vanligt ♥
Har fått prata av med mig med allas favorit CA (CimAmy, längre än så sträcker jag mig inte, hehehe) Du är guld värd vännen!! Kom hem! ♥
2011-03-01
 22:18:11

Störande störning,

Tio i tio börjar det bli väldigt mycket störningar i bilden på min tv. Väldigt opassande när jag är sjukt inne i House och det är precis i slutet, och BB började vid tio.. Jag får fortfarande bara bild i en halv sekund innan det flippar ut. Jag blir förbannad. Får kolla bb imorgon när jag vaknat imorgon istället då, för jag ger upp och går och lägger mig nu. Jag som har legat och väntat på det här hela kvällen. Haha, sjukt töntigt att jag ens följer det här men det finns ju inget annat att kolla på och måste ju hänga med i snacket på jobbet (jobben!) Kan ju skylla på det iaf! ;)

Godnatt!



2011-03-01
 20:13:48

Ett litet tips,

Jag är en sån människa som är sjuk ofta, det suger. Jag har alltid haft väldigt lätt för att bli smittad om andra är sjuka, jag är väldigt ofta hängig och liksom sådär påvägtillsjuk. Mycket huvudvärk och problem med magkramper. Men för några månader sen började jag äta den här lilla tabletten varje morgon, och helt seriöst så har jag inte varit sjuk sen dess. Har ju fortfarande varit trött och hängig och sådär ibland, men absolut inte på samma sätt som förut. Har inte haft en förkylning på hela vintern (GALET!) och inte alls samma huvudvärk som innan.. Jag vet att många är likadana som jag, så testa det här :) Det funkar!

 

MittVal KVINNA ger dig mer energi till vardagen. Som ung tjej och kvinna behöver du tillföra kroppen extra mycket av vissa vitaminer. Vårt kosttillskott MittVal KVINNA är speciellt framtaget för dig som är mellan 13 och 55 år. MittVal KVINNA ger dig de flesta vitaminer och mineraler du behöver för att må bra under hela året.

Känner du dig trött och irriterad ibland? Kan du inte prestera så mycket som du skulle kunna göra? Orsaken till symtomen kan givetvis bero på flera saker. För dig som kvinna i fertil ålder beror ofta tröttheten på brist på olika mineraler i kroppen. Framför allt järn. MittVal KVINNA är anpassad efter krav som ställs på din kropp från tonåren och genom hela din fertila ålder.

Järnbrist är vanligt bland kvinnor. Många får inte i sig tillräckligt även om de äter en varierad och allsidig kost. Järnbrist har också negativ inverkan på immunförsvaret, den fysiska prestationsförmågan och inlärningsförmågan. Behovet av järntillskott är särskilt stort i samband med menstruation och graviditet. MittVal KVINNA kompenserar bristen på järn och gör dig starkare varje dag.


Try it out! :)



2011-03-01
 17:44:34

Träning? Naeee.

Tjo! Haha, tror ni inte jag börjar dagen med att försova mig. Alltså det här är sjukt. Har aldrig försovit mig innan, och nu har jag försovit mig flera gånger dom senaste månaderna! Jag måste komma in i min vanliga sömnrytm igen alltså :) Det här är kasst.

 

Vi satt och snackade på jobbet idag om mat, och jag kom fram till att jag skulle göra egna köttfärsbiffar idag, så när jag kom hem slängde jag in köttfärsen i mikron och tog en snabbdusch. Sen satte jag igång, det blev potatis, köttfärsbiffar med lök, gräddsås och lingonsylt :) ASGOTT! Det blev en liten lunchlåda till imorgon också, finfint vettu.

 

Skulle ju tränat ikväll, men herrarna fick för sig att dom ville spela lite match på vår träningstid, så nu får vi ha möte tre tisdagar i rad! Detta bokades in utan att dom ens frågade oss (våra tränare) innan.. Tack liksom! Aja, från nästa vecka börjar vi ju träna tre gånger i veckan, så vi får ju iaf två träningar i veckan sen.. Aja. Nu ska jag snart dra iväg för att hämta upp tjejerna och dra oss ut mot Lindsdal. Ha en mysig kväll mina vänner! ♥