2010-02-26
 19:24:57

Förbannade land !!

Hej alla glada!

Först vill jag börja med att berätta om min kväll igår. Jag började tvätta kl 1, som jag skrev igår.. Tvätten var färdigtvättad kl 2 och då la jag in allt i torktumlaren.
Jag gick ner en timme senare för att hämta den TORRA FÄRDIGA tvätten, men då var "dörren" öppen till torktumlaren, tvätten låg kvar men var BLÖT !!
Så jag fick springa upp för alla fem trapporna, hämta tvättkortet, betala 10 kr till för att sätta igång torktumlaren igen.
Efter en timme gick jag ner, dörren är denna gång stängd och det stod på "slutt" som det ska göra när det är färdigt och torrt.
Men även denna gång är tvätten BLÖT. Jag tar då ut alla kläderna, lägger dom i den andra torktumlaren och sätter igång den. För tredje gången!
Efter ännu en timme gick jag ner för att hämta min TORRA tvätt. Nu ser jag att tvätten är utplockad ur torktumlaren, och ligger i en av hyllorna bredvid. Men den är fortfarande BLÖT?!?

Fy fan vad arg jag var. Jävla tvättsystem !! Har aldrig funkat och kommer aldrig att funka. Systemet är att det inte finns något system. Man går ner och tvättar när man vill. Tvätta går alltid att göra då det finns många tvättmaskiner, men torktumlarna är det krig om!
VAD ÄR DET FÖR FEL PÅ NORSKARNA SOM GÅR OCH TRYCKER PÅ STOPP NÄR NÅGON ANNAN MÄNNISKA HAR TVÄTT I !!! Tre gånger dessutom och plockar ut någons blöta tvätt och lägger den bredvid.
Tänker aldrig mer tvätta i det här jävla skitlandet.

Stackars Kim som fick ta hand om en argbigga hela kvällen igår. Haha :)

Imorse väckte han mig klockan sex, när han började packa så fint. Han åkte ju till bussen direkt efter jobbet idag. Han ska nämligen hem till Kalmar idag.
Och imorgon åker jag tidigt tidigt iväg till flygplatsen och sätter mig i det skönaste sätet som finns. Somnar. Och vaknar upp i Stockholm!
Ska bli så kuuuul att få träffa mina brudar igen! Vi ska mysa hela helgen, och imorgonkväll ska vi gå på Grease musikalen! :) På söndag tar vi sedan bilen mot vårt Kalmar. Där åker jag direkt till min bästa vän Karin, för en kväll/natt med massa snack! :)
Sen på måndagen har jag en massa att ordna på förmiddagen, sen blir det jobbig begravning på eftermiddagen.. Inget jag ser fram emot :(

Hoppas allt är bra med er. Puss ♥

2010-02-25
 18:01:37

Flytt

Nu är det bestämt.. Lägenheten är uppsagd, och flyttbilen (mamma) kommer upp sista helgen i maj och hämtar mig med alla grejer..
Känns skumt! Men jag har tre månader kvar här i Oslo med min underbara Kim och alla vänner här.
Sen kommer jag hem till alla underbara vänner hemma i Kalmar som jag längtat så mycket efter..

2010-02-25
 13:49:04

Trött

Hej svejs!

Är helt slut! Har varit fullt upp nu dom senaste dagarna, mamma kom ju i söndags kväll. Vi hittade på en massa kul och mysigt! Sen var jag och lämnade henne vid bussen igår förmiddag, sen var det direkt vidare till lite träning på gymmet!
Sen var jag tvungen att ta tag i mitt cv, och skriva om det lite och söka lite jobb..
på kvällen gjorde jag lite tacopaj, som blev supergod! Sen somnade jag i soffan kl 9, så jag missade slutet på staffetten. Attan.. :)

Idag tog jag en liten sovmorgon, gjorde mig iordning och åkte iväg till dagiset som jag jobbade på innan julen! så mysigt att komma tillbaka och hälsa på alla :) Dom äldsta barnen kände igen mig, men dom minsta var blyga som vanligt. Fick vara med och äta lite pannkakor, alla blev helt blåa i ansiktet av blåbärssylten :) Haha.
När jag kom hem la jag i ALL tvätt, tog upp hela tvättrummet haha. Så nu väntar jag på att det ska bli klart, har även hunnit med att städa lite och diska. Så nu ser man lägenheten igen :)
Nu ska jag kolla på film och mysa med Ben&Jerrys!

Hoppas allt är bra med er.. :) PUSS! ♥
2010-02-22
 19:06:15

Mamsen på besök i Oslo!

Hej!

Igår kom till slut mamma fram till Oslo, efter en massa förseningar! Hon hann inte komma fram tills middagen serverades så hon fick lite tacos värmd när vi kom hem :)

Idag gick vi en runda till mitt jobb för att kolla lite hur det såg ut och lämna mina nycklar, eftersom jag missar dom två första dagarna på jobbet nästa vecka. Sen hade vi tänkt gå på en liten guidetur i Oslo men det var så förbannat kallt med massa snö och blåst så vi tog trikken till stan och gick på Oslo City istället (för er som inte vet är det ett shoppingcenter på fyra våningar) så vi hade lite att göra :)
Jag hittade en present till Johan, som ju också fyllde år i torsdags som Kim, en fin tshirt och en kofta, och strumpor! Behövs alltid :)

Vi åt en jättegod lunch och sen åkte vi hemåt för att möta upp Emma som skulle färga mitt hår igen, var ju där igår men färgen räckte bara till halva håret typ, så fick göra resten idag! :) Är iaf jättenöjd! Blev lite mörkare brunt än förut :) Kanske kan lägga upp något foto lite senare så ni får se :)

Nu väntar vi på att maten ska bli klar, det blir fläskfilé, klyftpotatis, bearnaissås och wokade grönsaker! :)

Imorgon blir det nog en tripp till Holmenkollen om det är fint väder, sen på kvällen har vi tänkt åka till Aker brygge och mysa lite vid vattnet :)

Hoppas allt är bra med er där hemma!
Puss
2010-02-21
 19:14:04

Helgen

Hej!

Helgen har varit kanon, i fredags efter jobbet så stack Kim och jag till Karl Johan och åkte skridskor på deras bana där. Riktigt mysigt, men snöoväder! Men det gick kanoners ändå!
Sen var vi och åt på restaurang, som slutade i dubbeldejt på nåt konstigt sätt :) Det var jättekul! Vi åt på ett ställe som heter Yayas, en thairestaurang som är riktigt mysig :)

Igår tog vi det väldigt lugnt på förmiddagen, jag skulle ha storstädat hela lägenheten men huvudet stoppade mig (som vanligt nuförtiden) så jag fick lägga mig och sova några timmar till.
På eftermiddagen stack jag bort till Emma och Jossan där vi gjorde oss iordning för fest hos grabbarna grus!
Riktigt kul var det, och festen fortsatte sen på Yatsi :)
En bra kväll!

Idag har jag iaf fått färdigt städningen, eftersom mamsen kommer på besök ikväll och stannar ett par dagar, då måste ju vara städat! :) Sen har jag varit hos Emma som hjälpte mig att färga håret lite, kom precis hem och la mig i soffan! Nu blir det slappa lite, laga lite tacos och hämta mamsen på tågstationen!
Ska bli mysigt att träffa henne och visa henne runt lite i storstan :)

Hoppas ni har det bra där hemma allihopa! Tänker på er, Puss



Skridskoåkningen i fredags!

2010-02-18
 20:52:45

Lycklig, lyckligare, Kim

Ja, Kim har lagat sitt xbox idag. Så nu sitter han i extas och spelar, och jag får snällt titta på. Funderar på att sova. Känns faktiskt mycket roligare.
Och mer deprimerande blir det, mina vänner! När vi var i Thailand och Kim redan då snackade om att laga sitt xbox så skulle han få mitt godkännande om jag fick några spel som jag kunde spela också. Så vi köpte några fina, mycket roliga barnspel som jag kunde spela på!
Nu när vi kommer hem, med detta kära xbox, som jag längtat så mycket efter, så FUNKAR INTE MINA SPEL !! Jävla Thailand, jävla lurendrejare som säljer några spel till mig som säkert blev mycket gladare för dom än barnen som dom egentligen ska vara till.

Njut av er kväll, mina kära vänner ♥ 

2010-02-18
 11:04:18

Jobbet

Hej hopp!

Står på jobbet nu och har långtråkigt som vanligt! :) Men nu ær det bara två dagar kvar sen ær jag ledig i 11 dagar! Ska bli så oerhørt skønt!
Har massa inplanerat, både roligt och jobbigt...

Kim fyller år idag som sagt, jag hade planerat att gå upp och gøra lite frukost och sjunga. Men har inte sovit så mycket inatt då tvn har varit på hela natten !! Så han fick nøja sig med lite sång och kill på ryggen (i typ en halv minut)..
Han blev iaf glad før sina presenter! Var inte det lættaste att køpa något, men jag køpte en fin møssa (som han faktiskt har letat efter i år och dar) och ett presentkort så han kan køpa sig en skjorta (som han också har letat efter skitlænge).
Sen har jag lite øverraskningar på G imorgon :)

Nu ær det snart dags før lunchrast hær på skolan, så man får væl ta och fixa lite innan. Har ju redan gjort typ 10 termosar med kaffe denna morgonen, men det får bli några fler innan dagen ær slut!

Tjohej ! Kul att ni kommenterar førresten :)

2010-02-17
 22:30:54

Dags för lite bloggande!

Hej mina kära vänner :)
Tänkte skaffa mig en blogg så jag kan uppdatera er lite om vad som händer i mitt liv! Inte för att det händer så värst mycket, men ändå... :)

Just nu känner jag bara för att sova, efter att ha krånglat med detta hela kvällen! Det var inte det lättaste med färger och design och sånt, och jag är absolut ingen hejare på det! Det får se ut såhär så länge, skulle ju inte skada om någon som kan skulle vilja hjälpa mig lite? :)

Imorgon fyller Kim år, så då blir det tidig morgon för att fira honom, sen ska vi fira lite mer på fredag då jag har lite överraskningar på G :)
Jag hoppas iaf att han blir glad för presenterna jag har köpt. Inte mycket, för det är så jäkla svårt att veta vad man ska köpa men det blir han nog.. :)

Nu ska jag sooova, godnatt! Puss & kram!



Kim och jag i Thailand i december :)

2010-02-17
 19:41:33

Välkommen till min nya blogg!