2011-10-30
 20:28:22

Snaaart...

Insåg för en stund sen att jag inte har börjat packa än och vi åker om två dagar. Det här är för mig helt sjukt. Planeraren i mig har nog gått i ide tror jag. Imorgon är det jobb hela dagen innan jag sticker på träning, så det hinns inte med så mycket då..

Som tur är så är jag ledig på tisdag och kan fixa det allra sista då. Var iaf på stan idag och köpte lite smått som jag behövde.. Annars har dagen bara gått åt att umgås med vänner. Började med en promenad med Sofia innan vi gick in till stan och fikade (och fixade mina småärenden), sen drog jag hem till Smedby där jag träffade Cim och Sophia. Sjukt länge sen, och Cim har ju varit på Bali nu och kom hem i fredags, så det blev en del prat om det :)

Nu längtar jag ännu mer, om det ens är möjligt. Har dock fått en klump i magen, så antar att planeraren i mig lever ändå. Haha. Gah. Det kommer iaf bli helt perfekt. I know it!



 

2011-10-27
 18:08:12

Fem dagar kvar ...

LIFFEN ÄR I DIV 1 2012 !! Om det var någon som hade missat det alltså... Hehe. Jag har haft fullt upp med firning (kan man ens säga så??) och flytt nu sen vi var i Stockholm förra helgen. Men nu är jag färdigflyttad, det är städat och fint i lägenheten, mitt gamla rum är i ordning igen - så färdigt det kan bli med massa kläder över hela golvet då. För på tisdag drar jag ju till Balioooooh! Kommer bli helt grymt, och jag längtar sönder mig! Det har varit ett tufft år så det här är jag faktiskt värd. Det sägs vara helt fucking underbart där nere ...

Imorgon blir jag dessutom miljonär när jag ska hämta ut dom växlade pengarna. Yeah. Älskar redan landet! ;)






Om en vecka ligger jag där. Jag kan se mig. Kan du? :)

2011-10-13
 22:31:48

Stockholm i helgen,

Tjooo!

 

Kom hem från träningen för en stund sen. Idag hade vi Maria Kehagia på besök igen och blev lite mentalt tränade, eller vad man nu säger. Haha. Det är sjukt intressant och alla sitter som klistrade och lyssnar på varenda litet ord :)

Nu sen jag kom hem har jag packat väskan för helgen, imorgon kl 16.00 är det samling ute i Lindsdal för att hoppa på bussen som tar oss till Stockholm. Vi är sjukt peppade och det blev som jag trodde, Håkan hade ett litet halvt helvete med att ta ut en startelva till på lördag. Men det gick fint till slut och det blir samma lag som i söndags förutom en förändning: Jossan ut - Tottan in.

 

Jag tycker det är så svårt att packa för att vara iväg i två dagar, (knappt det, vi åker fredag em och åker ju hem sen efter matchen på lördag em) man tar alltid med sig för mycket/för lite. Men nu har jag faktiskt bara packat ner en mjukisdress, till resan och sen ska vi ju vara enigt klädda vid frukost/samling osv.. Sen lite festkläder också då såklart för vi ska ju fira på lördag kväll. Firar vi inte en kvalvinst och därmed steget upp i div 1 så blir det nog lite firning av seriesegern iaf. Om vi känner oss fit for it så att säga. Lär nog vara rätt så trötta efter helgen :)

 

Nu har jag landat en stund i soffan, har fått i mig en god apelsin, och kollar på tv lite innan det är dags för att lägga mig och sova lite. Det är jobb imorgon några timmar innan samlingen, slipper iaf att börja vid sex imorgon som jag har gjort dom senaste veckorna.. :) Mums på sovmorgon!

Jag ska ta massa kort på resan, och be någon snäll ta lite kort under matchen med. Ska försöka komma ihåg/ta mig tid att lägga upp lite här sen! 

Hoppas allt är bra med er! Puss ♥

 

 

Vad gör vi? NU KÖR VI! Liffen i div 1 2012.



2011-10-10
 22:15:30

Första kvalmatchen,

Skrev värsta långa inlägget om kvalmatchen igår. Eller jag började. Men när jag hade skrivit typ aslångt hade jag inte ens kommit till matchstarten, och då insåg jag att jag absolut inte hade orken till att skriva färdigt. Haha.

 

Vi visste vad vi skulle göra. Vi har gått igenom det så många gånger nu det här året, och några gånger har vi lyckats, några gånger har vi inte lyckats men tagit tre poäng ändå, och några gånger har vi inte lyckats alls och har då gått med 1 eller 0 poäng från planen. Men vi lyckades iaf ta oss till vårt mål - kval till div 1. Och det med endast 2 förluster, 4 oavgjorda och hela 12 vinster. 55 gjorda mål och 21 insläppta, utspridda på 10 olika målskyttar. Måste ju även säga att årets skyttedrottning i serien finns att hitta i Lindsdals IF, nämligen Josephine Larsson på 14 mål. Grymt!


Matchen slutade 1-2 tyvärr. Men vi är väldigt nöjda med vår insats då vi hade två förluster i baken sedan tidigare matcher och liksom tappat lite av vårt spel på vägen någonstans. Men igår var vi på mycket god väg tillbaka till vårt goa spel, vi spelade tillsammans, tog löpningar för varandra och satte bra press på Danmark-Sirius som sedan tidigare redan hade en vinst i kvalserien. I och med vinsten är dom nu klara för spel i div 1 och vi gratulerar till det!

 

Eftersom vi har bättre målskillnad än Stuvsta som står för motståndet på lördag så räcker det med oavgjort. Men vi går in med inställningen att det är vinst som gäller. Bussen är full, med hela Lindsdals spelartrupp och föräldrar, syskon, pojkvänner och allt vad vi nu kan ha att ta med ;) Hotellet är bokat. Första träningen för veckan är gjord och det kändes som att det kommer bli lika svårt för Håkan att ta ut en startelva som förra veckan, för det är full fart på varenda liten fot i laget just nu.

Vi hoppas att det fortsätter på samma sätt hela veckan, och inte minst på lördag. 13.00 är det avspark uppe i Stockholm och då jävlar gäller det !!




2011-10-02
 20:22:40

Fotbollshelg,

Sorry för dålig uppdatering. Igen.

 

Det är fullt upp i veckorna och jag är ju typ glad om jag hinner starta datorn alls. Hehe. Den här helgen har innehållit fotboll (som vanligt) och jag har spelat två matcher.

 

Igår mötte vi Madesjö och det blev förlust. Det finns inte mycket att skylla på. Vi var dåliga och dom var bra.

Idag såg mina planer ut som så att vakna, äta god frukost, diska, rensa och städa garderoben, packa första kartongen inför flytten (det stannade dock vid en kartong, haha) och äta lite lunch. Sen var planerna att åka och kolla på FF med pappa, men blev istället alltså inringd för b-lagsmatch mot Ifk Kalmar. Det blev förlust även där men vi var ändå nöjda med matchen.

 

Nu är det klart att det blir hemmamatch i första kvalmatchen, nästa helg mot Danmark-Sirius. Det ska bli skitspännande och nu börjar uppladdningen !!





2011-10-02
 20:12:06

IdolRobin och IdolAndré,

 

Följer Idol lite halvhjärtat. Men gick iaf in av en slump på Idolsajten, och där hittar jag den här filmen. Duktiga grabbar som gör det här lite spontant. Tackar för finsången och delar med mig.