2011-04-26
 16:50:50

Lindsdals IF- Ifk Kalmar,

SNART DAGS FÖR DERBY !!!

Gutt gutt gutt gutt gutt gutt gutt gutt


2011-04-25
 11:26:31

Sängen är bra go ibland,

Godmorgon!

Ja, jag har faktiskt precis gått upp .. Jag vaknade vid nio när klockan ringde, men kände att jag faktiskt kunde få ha någon extra timme i sängen. Sov en stund till, men sen så har jag bara legat och funderat lite :)

 

Men nu är jag uppe iaf, har ätit frukost och gjort mig iordning lite! Idag har jag massa ärenden att fixa så det är bara att dra iväg direkt. Första uppdraget blir att gå med cykeln till verkstaden och lämna in den för lite upputsning så det går att cykla med den! ;) Ska in och hämta bilen som står i stan med!

 

Så nu drar jag ut i det fina vädret! Ha en bra dag så hörs vi lite senare!

 

2011-04-24
 17:30:31

Hello redface,

Tjo! Hade datorn med mig till stugan men kände aldrig att jag orkade ta fram den faktiskt.. Vaknade av födelsedagssång av mamma och pappa imorse, Simon fyller år idag nämligen :) Har ett svagt minne av att mamma sa till mig: Åsa, sjung! Frågade henne sen om jag hade sjungit något, ja det var en jamåhanlevaversion i superfart och typ bara mummel fick jag till svar... Jaja, jag sjöng ju iaf! Tanken var god!

 

Vi gick ut och fortsatte vår eldning på trädgården iaf, och när det var klart tog jag på mig bikinin och la mig och stekte. Och stekt kan man väl säga att jag blev. Haha. Alltså sjukt vad jag är röd !! Låg i en solstol på terassen i typ två timmar, innan jag la mig i gräset på en filt och somnade till. Baksidan är lugn, är helt vit, så kontrasten till framsidan är rätt stor ... Men men. Det lägger sig nog!


Jag körde hem från stugan vid halv fyra tiden och har tagit mig en liten vilopaus i soffan. Nu har jag duschat och gjort mig iordning lite, ska hem till Sophia en stund innan vi sticker bort till Krögers! Sen möter tjejerna upp oss där, vi hade tänkt ta lite goda drinkar och njuta av kvällen tillsammans :) Det kommer bli toppen!



ÄLSKAR LIVET!!





2011-04-23
 22:01:24

Hallå! Ligger i soffan i stugan nu, helt s...

mms_img71652 (MMS)

Hallå! Ligger i soffan i stugan nu, helt slut efter match och sen flera omgångar mat med familjen, farfar och Anna! Vi har haft det mysigt! Simon drog med mig ut för att elda lite.. Vi fick igång ett fint mästerverk med det mesta från trädgården ;) Matchen idag gick kanon! Det blev vinst med 4-0 och vi spelade riktigt bra :) Skönt att få en bra start på serien! Nu är det bara att fortsätta på samma sätt! :) Hoppas allt är bra med er, vi hörs imorn! Pusspuss!

2011-04-23
 11:43:56

Det är dags,

Mindre än en timme till samling. Ligger i soffan, musiken dunkar i högtalarna, mmm man känner den lilla klumpen i magen.. :) Men det ska bli kul som fan! Mina ben har väntat på det här hela veckan, för jag har fasen inte kunnat sitta still. Mamma höll på att bli galen på mig igår när jag satt och skakade som fan med benen när vi solade.. Haha.

 

Har precis ätit lunch, så nu känns det bra i magen också. Väskorna är packade (sticker direkt till Öland och stugan efter matchen så har en liten väska till det också..) och står och väntar på mig i hallen. Jag har försökt att ha något att göra hela dagen, så jag har tvättat, vikt in allt i garderoberna, plockat undan lite, diskat, lagat mat, skrivit en lååång handlingslista, varit i stan och handlat mig ett par "ljumskbyxor/tighs".. Det sista är viktigt, för jag har sagt så jäkla länge att jag ska köpa mig ett par som jag kan ha under våra förbannade shorts.. Haha. Så nu är det gjort! Hoppas dom är bra! :)


Nehe, nu tar vi 20 min till i soffan med lite uppladdning innan det är dags att hämta tjejerna! NU KÖR VI !!!





2011-04-23
 08:21:21

Det första steget,

Godmorgon!

 

Jag tror min kropp är riktigt laddad för match idag. Jag vaknade skitpigg 06.30 och ville typ iväg direkt. Haha. Lyckades somna om någon timme iaf, och nu har jag satt igång två tvättmaskiner proppade med tvätt och en hög som väntar på sin tur. Frukosten är avklarad och nu ligger jag lite i sängen, ska betala räkningar och fixa lite andra grejer :)

Jag tror jag glömde säga att jag, sjukt klantig som jag är, stukade den andra foten på träningen i torsdags. Inte farligt alls, men den är lite svullen och hugger till i vissa lägen. Det kan ju inte komma mer olägligt.. Men vilken tur då att det finns tejp! ;) Det kommer gå bra!

Jag är laddad till tusen iaf, eller lagom laddad. 12.30 är det samling för kanske årets viktigaste match. Seriepremiären.. Vi har haft problem med starterna i serierna i flera år nu, och det har varit vårt fall i slutet av säsongen så nu jäklar ska vi vara med från början!! Vi börjar 14.00 idag mot Landsbro för att 90 min senare stå och sjunga vår Liffensegersång. Det finns inget annat.


Det ska bli så förbannat jäkla kul !!!

 

 

2011-04-22
 18:28:34

Brabrabrabra,

Jag har sagt det förut, men nu menar jag det på samma sätt fast tusen gånger mer.

 

Livet är bra!!


Nu drar jag till Krögers med Malin för middag i solen! :)



 

2011-04-21
 17:26:40

Reunion,

Hej allihopa! Nu sitter jag hemma i Smedby, ingen annan är hemma men vad gör det :) Jag har tagit mig lite mat och en liten snabbdusch efter jobbet.. Nu sitter jag här och vilar upp mig, för snart är det dags för träning.

Efter träningen blir det stressa stressa över till Öland, och Jossan! Vi ska ha lite reunion med norgetjejerna! Det ska bli skitkul! Det blir grillat och bad i tunna ute i det fina vädret ;) Får hoppas värmen i luften håller i sig hela kvällen! Nu ska jag checka om det finns några fina bilar ute till lilla mig. Det har ju legat på is ett tag.. Men nu tar jag ett nytt letabilrace! Ha det gott!

2011-04-20
 21:21:15

Torsdagskväll.. Eller?

Tjeeeeena! Ja då var det torsdag idag. Eller ja, alltså jag vet ju att det är onsdag men imorgon är det sista jobbdagen för denna veckan innan vi tar lite långledigt! Sjukt skönt :D Det är jobbigt att jobba heltid... Haha.

 

Jag har precis kommit hem från träningen, jag har tänt massa ljus (som vanligt..) och tagit bästa platsen i soffan, nu kollar jag på Efterlyst. Det blir nog att gå och lägga sig tidigt ikväll. Det blir en lång dag imorgon, och somnade rätt sent igår också.

 

:)



2011-04-20
 17:08:06

Smile!

Ger er ett leende idag. Det får räcka.

 

2011-04-19
 17:16:24

Veckans favorit :)

Hej hej hej hej hej!

 

Tänkte bara svänga in och tipsa om den här. Alltså jag kan bara inte sluta lyssna på den här! Hur mysig som helst tycker jag!

 

 

 

You're every line
You're every word
You're everything

 

2011-04-18
 22:07:25

En "ledig" dag,

Ah men tjena! Då var denna dagen snart över. Efter att jag äntligen fick åka hem somnade jag rätt så fort. Sov till tolv och då var det bara att hoppa upp och börja baka. Det blev kärleksmums och dom blev klara precis lagom tills jag var tvungen att åka. Så dom var varma och goa fortfarande när jag kom till jobbet. Det var mysigt att träffa dom små kollegorna för sista gången, jag kommer sakna dom jättemycket. Men förhoppningsvis finns alla kvar så man kan få komma dit och hälsa på dom lite då och då :)

 

Efter fikat mötte jag upp Sophia på stan, för att köpa en glass och mysa i solen. Sen hem och äta lite innan det var dags för träning! Magen ville inte som jag idag dock, och jag kände mig helt orkeslös. Men man ska ju ha såna dagar också tydligen.. Det får bli att ringa läkaren snart igen, så man kan få någon ordning på det hela. Men men.

 

Eftersom det såg ut som fan här hemma efter baket idag - det blev lite stressigt och hann bara slänga upp allt på diskbänken - så var det bara att ställa sig att diska när man kom hem från träningen. Fortsatte i städtagen och städade undan allt som på något konstigt sätt har hamnat på helt fel ställe. Varför blir det alltid så när man är stressad? Haha. Nu är det städat och fint, och jag har hunnit landa i soffan i någon timme och kollat på tv en stund. Nu är det dags för sängen, för imorgon är det dags för första riktiga dagen på Ocab. Jag ser fram emot mitt lilla nya liv! Imorgon blir det Emmaboda med Annie! Toppen! :)

Natti natti! 



2011-04-18
 06:28:45

30 min kvar...

Godmorgon alla pigga.. Fy fan, här har ni en tröttkeps alltså. Solen har gått upp sen några timmar tillbaka, och ju längre den gick upp desto längre ner gick mina ögonlock. Haha. Klarade mig iaf från att somna även denna natten.
Nu har jag precis skrivit ett litet mail till mina kollegor och tackat för mig :) Sen kommer jag ju som sagt in med lite fika till dom i em. Måste orka baka först bara ;)

Hoppas ni sovit gott! Om en halvtimme är det dags för mig att dra hemåt :) Såå.. Godnatt på några timmar :)

2011-04-17
 20:01:20

Redface,

Jag gick ju faktiskt ut och gick idag. Tanken var att målet skulle bli Ica. Men jag fastnade hos Karin istället! Mycket trevligare ;) Satt och snackade med henne i någon timme innan pappa hämtade upp mig för lite fotbollstittning såhär på söndagseftermiddagen.. Lindsdals herrar hade seriepremiär, det blev förlust med 1-3, tråkigt men så är det ju ibland! Jag hade iaf sällskap av goa tjejer, och vi hittade världens bästa plats i lä och strålande sol.
När jag kom hem sen och tvättade av sminket för nattens jobb tittade världens redface fram! Tjena liksom. Då är det tur att man kan stänga in sig på jobbet hela natten! :) Ska väl iofs inte klaga, eftersom det betyder att sommaren är på väg och man äntligen kan se lite levande ut igen! ;)

Vi lär höras lite senare! Hade braaao.



Sommar, sommar, sommar!

2011-04-17
 19:56:32

Då var vi här igen,

Yoo. Då var man på plats igen! Mitt sista pass på Riksbyggen är här. Det har nu gått en timme, och jag är trött så in i bängen. Hur ska det här gå? Bara elva kvar liksom...

Jag har köpt med mig en godispåse som jag tänkte festa på inatt, och så lite annat smått och gott i min matpåse. Det gäller att hålla sig mätt, annars är man körd. Haha :)

2011-04-17
 10:14:48

Härliga sol!

Guten morgen! Vaknade utvilad och allmänt sugen på den här dagen. Fattar väl inte riktigt varför när den kommer innehålla jobb, men det är ett senare problem ;) Hörde fåglarna kvittra utanför, och såg solen sippra in genom persiennen. Yes! Så nu är bikinin på, go musik är på hög volym, jag har baguetter i ugnen och dragit ut en stol på balkongen. Sen är ju självklart bikinin på :)

Jag funderar på om jag ska åka ut och kolla på Lindsdals herrar idag som har seriepremiär. Annars är det inte så mycket planerat förutom jobb 19-07 inatt då.. Sista passet på Rb :) Måste ta mig en promenad till Ica också, ska ju nämligen baka lite till eftermiddagsfikat imorgon på jobbet, som jag tänkte bjuda mina fina kollegor på. Får se om det prioriteras idag eller om jag tar det imorgon när jag har vaknat :) Nehe, solen kallar! Pussis ♥

 

Sommaren är på väg! I can feel it!!



2011-04-16
 17:38:11

Nöjd tjej,

Nu har jag fått dagens motion, kan man lugnt säga. Dom som känner mig vet att jag är rätt så lat (faktiskt jävligt lat om jag ska vara ärlig) men idag kan ingen klaga. Jag gick nämligen till Gröndal och hem. Det är faktiskt rätt så långt.. Visserligen hade jag ju inget val och hade aldrig valt att gå om jag hade haft bil (eller cykel) men jag tycker ändå det var rätt så bra av mig. Så bra kämpat Åsa, nu är det helt okej att däcka i soffan för resten av kvällen.

Som för övrigt spenderas med älskade vänner, tacos och film. BRA LÖRDAG.



Ps. Ifk Kalmar spelade 2-2 mot våra tidiga motståndare Norrköping.

Rätt jämn match tyckte vi väl i vårt lilla gäng. Så ett rättvist resultat!



2011-04-16
 14:17:12

Varmt,

Jahopp. Då var det lördag! Agerade "fylleschaffis" åt mamma och ett litet tjejgäng igår, hehe. Sen sov jag ute i Smedby för imorse åkte mamma och jag tidigt iväg till Växjö. Vi var och hälsade på mormor på sjukhuset, det blev ca 2 timmar där innan vi körde hemåt igen. Nu har jag ätit lunch och vilar en stund i soffan. Om en liten stund ska jag gå bort mot Gröndal, och kolla på Ifk Kalmar-Norrköping. Stina kommer med också så det blir mysigt :) Idag är det skönt väder som attan, så nu blir det skinnjackan i fortsättningen. Aldrig mer vinterjacka!!



Haha, underbara Stina och jag i Stockholm -10. Fan så gulliga! 



2011-04-14
 21:49:05

Fan helvete piss

Frågan är om det ens är värt det längre. Jag orkar inte en gång till. Det finns saker som alltid kommer vara samma, jag får nog börja vänja mig vid det, och det har jag väl gjort. Men jag trodde fan inte att jag skulle bli skjuten i ryggen av dig.
Då var vi där igen och jag hatar det.

Skjut mig för fan. Jag ger upp.


2011-04-14
 17:20:40

Blandat är bäst,

Tjo, tjena, hej, hallå, hejsan!


Ja, då ligger man i soffan igen.. När jag kom hem från jobbet började jag laga mat (nu luktar det ugnspannkaka i hela lägenheten) och passade på att diska lite samtidigt som det var inne i ugnen. Nu är jag klar, jag har fått i mig lite mellanmål innan träningen, och har faktiskt även deklarerat. Riktigt duktigt :) Nu är det bara den norska selvangivelsen som ska skickas in, och det ska vi fixa i helgen! :) 

 

Det var riktigt skönt och mysigt att komma hem till mamma och pappa igår. Vi köpte pizza på kvällen, och sen så tog jag mig ett bad. Somnade tidigt och sov jäkligt gott i min gamla säng :) Skönt att gå upp typ 20 min innan jag var tvungen att åka iväg. Bara att klä på sig, sätta upp håret, äta frukost och fixa mackor till jobbet så var det klart.

 

Ikväll är det ju dags för träning igen. Vi pratade om det idag på jobbet, Fia och jag, hur skönt det är med blandade tider. Måndagar och tisdagar tränar vi 17.45 och då är det så skönt att komma hem tidigt, och nu på torsdagar tränar vi kl 19. Då hinner man ändå hem och ladda upp sig lite mellan jobb och träning, men då blir det ju mindre tid hemma sen efter. Men den blandningen blir perfekt :)

Sjukt förresten att det redan är fredag imorgon! Och som vanligt har jag typ hela helgen planerad, sen i typ tisdags.. Det blir lite blandat faktiskt. Ingen match för vår del, men jag kan ju inte hålla mig ifrån det, så jag ska nog kolla på matcher både på lördagen och söndagen. Nu drar serierna igång och då går det inte missa nåt :)

Nu ska jag vila lite i soffan och kolla på ett bigbroter avsnitt sen förra veckan, eftersom jag missade det både pga att jag var iväg i Danmark och att kanalen har försvunnit... PISS TELIA!!





2011-04-13
 16:34:34

Evelinis,

Hallå! Då har ännu en arbetsdag gått, vi har varit i Vimmerby idag igen. Men vi slapp åka klockan sex, riktigt skönt :)

 

Nu har jag bytt om, diskat och plockat lite här, så nu ska jag dra mig till Evelina! Ska äntligen få träffa henne och hennes lilla hundvalp Oscar :) Hon flyttade ju hem från Norge förra helgen, och idag är första gången vi fick ihop en liten dejt. Ska bli asmysigt :) Funderar starkt på att åka hem till Smedby och sova där ikväll, ta ett litet bad också kanske.. Jolin kommer dit ikväll, och sen kommer Johan ner på fredag också så det blir nog lite Öland med hela familjen denna helgen också. Det är ju så mysigt att hänga där :)

 

Vi hörs lite senare! Pussis



Finaste Evelina!



2011-04-12
 16:09:28

Svenska cupen,

Jaha, en timme kvar då. Kaffet räddade mig innan kan jag lova. Nu är jag fit for fight igen och är sugen som fan på matchen ikväll! Ska bli skönt att få spela en match på konstgräs igen, efter helgen i Danmark på världens sämsta gräsplan ;)

Kommer hem sent ikväll, eftersom matchen inte börjar förrän 8, så vi hörs imorgon istället! Då ska ni få matchupdate, om ni nu bryr er.... Hehehe. Ha en toppenkväll.



Kul att jag började skriva inlägget en timme innan jag slutar och har tid att publicera det 40 min senare... Hehe. Aja, 20 min kvar nu istället då ;)

2011-04-12
 13:12:20

Kaffeeee,

Matkoma till tusen på lilla Åsa. Kaffe kaffe kaffe. Knappt fyra timmar kvar nu...

2011-04-11
 21:29:01

Kvällsupdate,

Tjenaaaa :) Ja det blev skynda skynda skynda efter jobbet. Hem, packa väskan, slänga i sig en macka och köra iväg och hämta dom andra. Det var skitskönt väder och vi körde i t-shirt och shorts större delen av träningen! Vi tränade lite lätt bara, och avslutade med fotbollstennis! Go träning från början till slut :)

 

Jag hade förberett kvällens middag genom att lägga fram lite kyckling redan innan träningen, så det var bara att sätta igång direkt när jag kom hem. Jag gjorde den goda pastasalladen ala Åsa :) Det blev en lunchlåda till imorgon, middag till ikväll och så gjorde jag iordning en liten låda till bilresan imorgon. Det är nämligen dags för svenska cupen match imorgon mot Rödsle, så efter jobbet ska jag (nästan) direkt iväg till samling igen. Nu ska jag fortsätta kolla på En unge i minuten! Mysigt :)

 

Haha snygg bild. Nooooot.



2011-04-11
 15:09:24

Jobbjobbjobb,

Tjena! Sitter på jobbet och sliter :) Det ringer på rätt så bra idag, så dagen har gått fort! Nu slutar jag om 1½ timme, och då är det bara att sticka hem och packa väskan för att hämta upp tjejerna för träning. Det ska bli gutt, solen tittar fram lite nu så jag håller tummarna för fullt att den ska sitta kvar på himlen några timmar till :) Hoppas allt är bra med er! Puss

2011-04-10
 21:40:44

HEMMA!!

Hej, hopp, hallå!


Ja, fast jag var ju hemma redan vid tre idag, men både mitt internet och bredband har legat nere hela em/kvällen, men nu fick jag igång mitt internet iaf! Så bilderna är i full gång att laddas in på FB just nu! :)

 

Kommer inte orka sammanfatta hela lägret nu, men ni får en liten snabbis iaf! Vi har haft förbannat kul! Mycket prat, skratt, lite uppträdanden och lekar och mycket fotboll såklart! Jag saknar redan mina lagkamrater, och det känns tomt här hemma nu utan mina vapendragare till roomies: Fia, Alma och Natta!

Fotbollsmässigt har det väl varit lite sådär enligt mitt tycke, vi tränade och spelade på gräs. Träningsplanerna var så förstörda av alldeles för mycket spel redan, så det gick ju inte att slå en passning rätt eller springa utan att vricka sönder fötterna. När man sen lägger till lite blåst (eller lite halvt storm kanske man ska kalla det) så är det inte så himla lätt att spela fotboll. Vi gjorde vårt bästa, men jag ska inte ljuga och säga att vi inte blev överlyckliga när det på lördagen var strålande sol och ingen blåst när vi satte igång träningen på förmiddagen. Vi hann med lite solning och mys på vår terass innan det var dags för matcherna. Div 3laget spelade först, och vi tittade såklart på innan det var dags att bege sig till matcharenan (oooj, vilken arena! Hela två bänkar för åskådarna!!) och börja värma upp.

Jag kände mig halvkrasslig hela lägret men kunde iaf vara med på det mesta! Efter lite mer än en halvlek på matchen gav jag upp, men det var skönt att jag kunde vara med lite iaf :)

 

På kvällen var det dags för aktiviteter, alla rum hade fått komma på varsin lek och om man ville, ett uppträdande. Vi hade hunnit med att fixa ihop ett rim som sammanfattade vad som hänt hittills på lägret, och det verkade som att det blev uppskattat :) Mia, Annie, Fille och Sara Å körde en Liffen åker på träningsläger teater, och fy fan vad vi skrattade. Jag ska se om den finns så jag kan lägga upp den här..

 

Det var mycket trötta själar som steg upp till frukosten imorse, men sen gick det i en sjuhelvetes fart att packa och städa rummen, alla ville hem och det kom ju vi ju också. Hemresan tog inte mer än 4,5 timme och jag tror att dom flesta sov hela vägen hem. Det gjorde iaf jag!

Väl hemma var det bara att vänta på mamma för att åka och storhandla lite, både kylskåp och frys var nästan helt tomt så det var bara att fylla upp! Körde hem henne och snackade lite med pappa. Sen hem till lägenheten igen för att möta upp Stina för lite söndagsmys och prat. När hon åkte hem gav jag mig på att försöka fixa till tvn/bredbandet, men det funkade inte alls bra så jag tog tag i att packa upp väskorna, laga och äta middag, bädda rent sängen, och städa lite. Nu njuter jag av total tystnad för första gången på fyra dagar och när bilderna är färdigladdade (fy fasen vad lång tid det tar) ska jag gå och lägga mig! Imorgon är det dags för en jobbdag på RB igen! Fint att träffa mina fina kollegor. Tre pass kvar nu bara...





2011-04-07
 07:24:30

Redo,

Godmorgon! Då var alla väskorna packade, den lilla matpåsen är redo att bli tom, benen är sjukt rastlösa och mitt på huvet skymtar ett leende. Tänk er 30 såna tjejer.

Japp, då var det dags.. En del av oss missade förra årets läger på Gotland som dom andra tjejerna inte har missat att berätta om. Och om jag skulle gissa så kommer det här lägret bli tusen gånger bättre. Lagets sammanhållning har i början av det här året varit bättre än någonsin innan, och det blir ju inte direkt sämre efter ett läger!

 

Jag ska nu i fyra dagar vara sambo med Fia "Pizzan" Waller, Alma och Nathalie :) Det kommer bli grymt! Och jag skulle bli förvånad om det är ens en tyst minut på hela lägret i vårt rum.

Det blir fem träningar och en match på lördag em under det lilla lägret. Förhoppningsvis kan jag vara med på träningarna imorgon, men det beror på hur det känns.

 

Nemen nu känner jag mig rätt så redo att dra mig. Så vi hörs på söndag mina älskade vänner! Kanske fixar upp någon hälsning via mobilen under helgen, det märker ni. Ha det toppen!! Pusspusspusspuss ♥

 

Laget på förra årets träningsläger @ Gotland!


2011-04-06
 18:47:25

Liffen goes to Denmark,

Jaha, då var väskorna packade, har fyllt väskorna med massa bra att ha saker. Ska bara se till att inte glömma fotbollsskorna, benskydden och träningskläderna på samlingen imorgon.... Får nog skriva en lapp i pannan och hoppas att mina lagkamrater kan läsa.

 

Jag har lovat mig själv och alla andra att inte träna imorgon iaf. Sen får vi se hur det blir på fredag, men nu har jag varit feberfri hela dagen idag, och förkylningen är på bättringsvägen. Gutt!


Båda mina kameror (stavas det så?! Haha) åker med, så vi ska försöka ta massa kort och det blir nog även lite filmande och när vi kommer hem ska vi försöka få ihop det till en liten kortfilm för att visa hur Liffen är innifrån... Hehehe. Vi får väl se hur det blir med det. Vi ska ju hinna umgås också!




Totti har lovat en ny superskiva också, det kommer bli bra det här. Det känner jag ju.



2011-04-06
 13:22:35

Packa?

Hej hej!

Det här med packningen går väl sådär. Hoppade in i duschen halv tolv, och sen började jag lite smått. Men jag orkade i typ tio min sen blev jag helt slut. Haha. Har gjort lite småryck ibland men ligger mest i soffan. Har satt på lite go musik nu iaf, och ska göra ett sista ryck nu tänkte jag. Sen måste jag till affären, mjölken är slut och ska köpa lite frukost och gottit att ha till resan imorgon :) Ser fram emot att komma ut från lägenheten, hehe. Har känt mig som värsta zombien här inne nu ju..

 

Hörs senareee!

 

Titta, vilken liten Åsa.. Haha :)

 

2011-04-06
 11:11:35

A little bit pigger,

Godmorgon! Ännu en tolvtimmars sovnatt då.. Skönt, fast hade ju hellre varit pigg och varit på jobbet! Men men. Jag är faktiskt lite piggare idag ändå, och har inte haft feber sen igår em/kväll. Idag blir det lite mer kraftansträngningar än igår, jag ska duscha (iofs skönt), ta mig till affären och handla, och packa inför helgen.. Så det är bara att dra på kämpaglöden till tusen och köra hårt! :)

 

2011-04-05
 15:42:14

Migräeno,

Det skulle tydligen inte räcka med århundradets förkylning och feber, fick dessutom migrän imorse.. Som tur var hade jag tabletter hemma och tog dom direkt, och gick och la mig. Sov en timme till, och vaknade med lite huvudvärk men annars hade det gått över. Skönt att slippa ett riktigt anfall för en gångs skull :) Sen så var det ju det där med tvättiden, mellan 13 och 16 hade jag tid. 14.30 hade jag samlat nog med energi för att klä på mig kläder och ta mig ner till tvättstugan. Nu väntar jag på att torktumlaren ska bli klar, såna här dagar när allting tar lite längre tid för min lilla kropp är det skönt att allting går så fort i tvättstugan :) Man hinner liksom allt på en timme.

 

Om en stund ska jag göra ett försök till matlagning, kommer bli intressant! Har tagit fram köttfärs, tänkte göra egna köttbullar men nu vetifan om jag orkar det, så drar kanske till med en enkel köttfärssås..

Något måste jag få i mig iaf!

 

2011-04-05
 10:44:18

Sova?

Godmorgon. Helt sjukt vad man sover när man är sjuk! Natten till igår sov jag 8 timmar (normalt) sen sov jag tre timmar när jag kommit hem från jobbet, och inatt sov jag tolv timmar! Och då låg jag bara i sängen hela dagen igår och lyfte inte ett finger. Nu har jag förflyttat mig från sängen till soffan, vilket ju är ett framsteg från igår. Haha. Täcket är med, och ett stort glas med vatten. Tvn är på, men jag ska se om jag kan hitta några bra filmer som jag kan spendera dagen med. Förresten så fick jag faktiskt tag i en tvättid när jag gick ner igår. Så idag ska jag även försöka ta mig ner för trappan ett antal gånger ;) Jaja. Vi hörs lite senare!
2011-04-04
 14:43:57

Sjukling,

Jaha, jag klarade inte så länge som jag kanske trodde idag. Åkte hem vid tiotiden, och somnade på direkten. Har sovit några timmar nu, ska fortsätta med sängläge och kolla på film nu tänkte jag. Det jobbiga är att det finns massor att göra här hemma, eftersom jag åker på torsdag. Ska gå ner och se om det finns någon ledig tid i tvättstugan och be till gudarna att det finns det innan torsdag morgon. Annars måste jag åka hem till Smedby för att tvätta och det tar så mycket längre tid eftersom det då måste självtorka.. Varför ska man alltid vara ute i sista minuten? Hade jag tänkt ett steg längre hade jag ju kunnat boka en tid för den här veckan för flera dagar sen. Nu lär det vara fullbokat. Aja, nu lär jag ju ändå inte kunna träna imorgon heller (missar ju träningen idag) så kanske kan fixa det imorgon hemma isf, så hinner det torka på onsdag :) Nu ska jag som sagt fortsätta att vila upp mig, äta massa frukt och allt det. Höööööörs!
2011-04-04
 08:45:10

Vill inte,

Godmorgon. Sitter på jobbet nu och kämpar.., och då menar jag verkligen kämpar. Har haft feber inatt, och har världens tryck över bihålorna. Vill inte sjukanmäla mig utan att ens försöka så här sitter jag nu.. Får se hur länge det funkar. Vi hörs lite senare!

2011-04-03
 19:55:28

Underbar,

Vi hann ju hänga några timmar i stugan igår innan vi åkte till Linköping. Det var skönt väder och vi hade en busig hund så Jolin tog massa kort när vi lekte och mös i trädgården, Sidni och jag :)
Jag ser förjävlig ut, vill bara varna om det :) Haha.
Haha!

Underbara Sidni!


2011-04-03
 19:15:33

Äntligen hemma,

Ja hallå där. Nu är man hemma! Har tagit en lång dusch och vaknat till lite, har även packat upp.. Typ hälften iaf, haha, men det är alltid nåt. Tänkte laga mat också till imorgon men jag orkar verkligen inte. Jag är helt slut både i huvet och kroppen så pallar inte stå upp så länge. Haha. Nu ligger jag i soffan, har fixat en massa med den norska skattedeklarationen som har skickats ut nu, dom pengarna längtar man efter alltså :)


Nu är det dags för jobb imorgon igen, det blir tre dagar på raken på Rb nu innan det är minisemester :)



2011-04-03
 10:52:00

Godmorgon! :) Vaknade precis, och det förs...

mms_img18875 (MMS)

Godmorgon! :) Vaknade precis, och det första som ploppade upp i huvet var VATTEN! Hehe, sjukt seg och nu har jag ont i halsen som fan också. Inte bra alls alltså. Men livet är inte alltid lätt. Hehehe Hade skitkul igår iaf! Var på ett ställe med tre klubbar som satt ihop. SJUKT mycket folk och gutt drag :) Efter en gyrostallrik och en tjabbande taxichaufför (idiot) var vi hemma och i säng halv fyra.. Nu ska jag halsa mitt vatten, vi hörs senare! Puss&kram :)

2011-04-02
 17:38:14

Hallå! Kom precis fram till Linköping nu, ...

mms_img69549 (MMS)

Hallå! Kom precis fram till Linköping nu, och har typ däckat i soffan! Hehe. Huset är jättemysigt! Nu ska vi snart börja göra oss iordning för kvällen! Dom ska visa mig vad Linköpings uteliv har att erbjuda, just nu är jag mest trött och hungrig men det blir nog bra snart! :) Kolla den här underbara bilden vi tog på Sidni innan! Sjukt söt!! :) hörs imorn! Puss

2011-04-01
 15:59:21

Växjö och Linköping på en helg,

Är hemma en sväng nu, Växjö var jättetrevligt och intressant! Vi stannade till på Maxi och handlade lite och gick en sväng på systemet när vi kom hem, Jolin och jag. Nu ligger vi i soffan, vi har bakat blåbärspaj inför kvällen och jag har tagit en snabbdusch. Väskan är packad och snart kommer mamma och pappa och hämtar oss, så drar vi till Öland och stugan :) De blir att sova där innan vi sticker till Linköping imorgon! Det ska bli skitkul, det blir utgång imorgonkväll, annars har vi inte så mycket planerat. Vet ju inte riktigt när bilen går hem på söndag än.

Ha en trevlig helg mina vänner så hörs vi! Puss ♥

 

2011-04-01
 08:19:38

Nöjd,

Börjar dagen med att säga att jag inte kan klaga på någonting just nu! Allt känns toppen och snart är det sommar!! ♥

Ja, så är det faktist. Låg och tänkte på det igårkväll när jag skulle sova, och kände att jag är så sjukt nöjd med livet just nu. För det mesta är jag glad och pigg, sen kommer det såklart dagar då det dippar lite, men dom går så snabbt över! Jag har världens bästa familj och vänner och det är väl den största anledningen till att allt är så bra just nu. 
För att fira det lite sticker jag idag till Växjö med Jolin! Vi ska gå på lite föreläsningar på skolan där som är öppet för allmänheten, det handlar om socialt arbete och sånt så kände att det kan vara intressant eftersom jag ju faktiskt sökt socionom också.. :) Det ska bli mysigt! Jag ska snart åka ut till Smedby och så kör vi därifrån. Kommer hem lite senare i em, så vi hörs då :)
Jolin, mamma och jag!