2010-12-30
 21:18:33

Colorama cup,

Godkväll!

Dagen har gått jäkligt fort.. Jobbade till halv fem, sen direkt ut till bilen och hämta upp två små lagkamrater och köra ut mot träningen. Träningen gick inget vidare faktiskt. Fick svinont i knät och valde att vila sista halvtimmen, så det inte blir värre till imorn. Hoppas verkligen det ska gå bra ändå imorn! Ska smörja in det med liniment och värma upp ordentligt. Sen glömmer man det :) När jag kom hem fick jag panik för att det såg förjävligt ut här så ställde mig och diskade, städade, lagade mat (till ikväll och imorn), packade till cupen imorn och till kvällen. Tog en dusch och nu har jag blåst håret och ska snart fixa det. Ser ju förjävligt ut :) Blir nog sömn sen, blir inte så jättetidigt imorgon men känns som att det inte kommer bli så mycket sömn i helgen så man får passa på!

 

Har ni inget för er imorgon mellan 10-15 så tycker jag att ni ska komma förbi Kalmar sporthall och heja fram Lindsdals herr och damlag! :)



Imorn höjer vi bucklan tjejer! 



2010-12-30
 09:33:34

Världens största Sidni,

Frågan är hur en sån liten hund kan ta sån stor plats i en säng. Har sovit skitdåligt inatt. Haha. Hon bredde verkligen ut sig över hela bredden, så jag fick ligga intryckt mot väggen i en jätteosmidig ställning, så nu har jag ont i ryggen.. Haha. Det blev bra sen när Johan kom hem inatt och hon bytte säng ;) Mysigt ett tag, men inte hela natten! Var ute med henne en runda imorse också iaf, kände att jag behövde få lite luft för att vakna, och hon blev skitglad över att få springa i snön :) Sötot! Idag åker dom hem till linköping iaf, Johan och Sidni. Jolin åkte ju i måndags.. Nu kanske dom iaf flyttar hit, wihoo :) Jolin kom in på skola i Växjö nu till våren! Stort grattis och välkomna till Småland :) 

Det är kaos på jobbet. Fast bra kaos, fint kaos. Vi har ju renoverat nu i typ en månad. Men inatt (ja cheferna var här till halv fem) så blev det ommöblerat med alla platser och sånt. Så nu är det mycket större och mer rymligt mellan platserna. Så fint så :)


Världens sötaste Sidni. Första veckan hos Johan och Jolin. Där är hon inte gammal (eller stor!!)

2010-12-29
 22:28:16

Har ni sett nåt sötare? Nu när jag tog kor...

dsc_0059 (MMS)

Har ni sett nåt sötare? Nu när jag tog kortet tittade hon upp med ena ögat.. Har varit hundvakt ikväll, med Fia som sällskap! Nu är vi hemma i smedby och ska sova. Sista jobbdagen för veckan imorn! Sen tar vi lite ledigt! Godnatt!

2010-12-29
 08:35:09

Aspigg,

Känner inte ens om jag är pigg eller trött idag. Så trött är jag. Haha. Men nu är det bara två arbetsdagar kvar innan tre dagar ledigt! Lite segt då att man ska upp vid sex på söndag iaf, ska inventera på Citygross med fotbollen vid sju på söndag.. Yeaay...
Jobbajobbajobba nu iaf. Hörs!

2010-12-28
 21:58:19

Tomt,

Vet inte om jag är glad eller ledsen. Det känns annorlunda, konstigt, jobbigt, tungt, tomt, tråkigt, men ändå så jäkla bra. Ena sekunden mår jag skit, andra är jag aslycklig. Jag fattar inte. Jag tror att jag vet vad jag vill, sen vänder det. Jag skrattar och sekunden efter vill jag bara skrika högt. Jag behöver komma härifrån. Om så bara för en helg. Gah. Mina tankar gör mig galen!


2010-12-28
 20:33:11

Träningsvärk,

Nu ligger jag i soffan efter en skön dusch.. Har på mig min underbara nya morgonrock jag fick i julklapp av Johan och Jolin! Jag körde ett pass med skivstången efter den goa middagen. Så nu är jag helt slut. Orkar knappt röra armarna för att skriva. Haha. Lär ju kännas gutt imorn! Men känner att det är bättre att ha lite träningsvärk hela tiden för då blir det inte farligt sen om några veckor när försäsongsträningen kör igång. Kommer bli galet! Jag vet vad Håkan körde för löpövningar i somras, och vad jag har hört så kör han 4 gånger så hårdare på försäsongen! Gaaah.. Kommer avlida! Men det kommer ju bli gutt sen när serien kör igång, för då är jag vältränad iaf. Till skillnad från hela den här säsongen när jag aldrig kom ifatt. Man kan köra länge på vilja, men det funkar inte i längden.

 

Nu ska jag sätta på en film tror jag och bara slappa.. Hoppas ni har en mysig kväll ni med :)

 

 

2010-12-28
 18:40:34

Ibland så,

Ibland är man rätt så bra faktiskt. Eller bra och bra. Flitig! Var helt slut när jag åkte från jobbet, men när jag kom hem och såg högen med julklapparna bara stå i hallen så fick jag nog. Tog tag i det, började diska, skriva handlingslista, har påbörjat med maten, och bäst av allt: tagit tag i räkningarna.. Var inte många denna månaden, men jag satte mig ner och har nu organiserat upp ett litet system för att veta hur mycket pengar som går åt varje månad :) Hoppas bara att jag kan fortsätta fylla i det hela tiden, haha. Men det ska nog gå bra :)

Tar en liten paus i mitt fixande medans potatisen kokar, ska snart fortsätta med resten av middagen.. Jag ska njuta av en lugn kväll och ska fasen lägga mig tidigt ikväll. Intalar mig det varje kväll men det blir aldrig så. Men nu jävlar :) Måste bli lite pigg snart!

 

Haha matvraket Åsa!

 

2010-12-28
 08:44:51

Min hjärna..

Sitter på jobbet. Jag är trött. Väldigt trött. Min hjärna uppfattar aldrig att jag ska upp och jobba när klockan ringer. Enligt hjärnan är jag ledig. När hjärnan sen fattar så tar det 85723 år för kroppen att förstå. Fattar ni mitt dilemma?? Börjar om en kvart så jag hinner väl vakna till lite iaf...

Hur kan man vara såhär trött? Inte helt okej..

2010-12-27
 21:57:27

Vänner,

Har haft en toppenkväll med vänner! Efter jobbet mötte jag upp Hanna, köpte ett par inomhusskor som tydligen ska vara kanon, och sen tog vi en fika. Gott gott :) Evelina och Maja kom och höll oss sällskap en stund, innan vi tre tog bilen hem mot mig. Har legat hela kvällen

i soffan och snackat massa skit :) Aldrig fel!

 

Är helt slut och imorgon är det dags för jobb igen, så nu ska jag lägga mig! Tänkte ta en dusch imorn bitti, eller om jag fixar det ikväll. Vet inte om jag är så sugen på det imorn bitti när jag tänker efter... Hehehe.

Godnatt mina vänner!

 

Snart flyttar min bästa Evelina hem till mig och lilla Kalmar!!



2010-12-27
 07:28:53

Godmorgon,

Har inte varit hemma i helgen knappt, och när jag väl har varit det har jag legat i sängen.. Typ :) Nu sitter jag på jobbet igen iaf, det är måndag och jag är trött. Skulle varit ledig idag och gått på stan med Evelina, men måste ta emot alla små chanser till pengar jag kan få, så nu sitter jag här. Skönt att sluta halv fyra iaf! Hinner träffa både Hanna och Evelina idag, hoppas jag iaf :) Sen ska jag soova, längtar som fan tills lördag! Jag ska tillbringa hela dagen i soffan tänkte jag! Lär inte bli så men man kan ju alltid drömma om de :) Haha. Vi hörs lite senare!

2010-12-26
 09:51:41

Piggve,

Fy fan, man är ju överdrivet pigg idag ode... Hade kul igår! Kanske inte blev som vi planerat - kanske för att vi inte hade planerat - men det gjorde inte så mycket. Det sämsta var att vi inte fick tag i en taxi när vi skulle hem så Malin och jag gick hem från stan. Det var så svinigt kallt och vi hade båda bara strumpbyxor. När jag kom hem och la mig i sängen så dunkade det i mina fina röda ben. Riktigt skönt! Tog till slut på mig både mjukisbyxor, tofflor och t-shirt och la mig under täcket. Har tinat upp nu, tog några timmar. Vaknade av ett sms imorse, och kunde inte somna om. Nu ligger jag under täcket i soffan med godisskålen nära till hands och Harry Potter på tvn. Den är med svensk text dock. Skitsegt. Ska snart hoppa in i duschen och piggna till så gott det går. Fotboll och kyrkan står på schemat idag!
Är vi inte vackra?!


2010-12-25
 11:22:05

Ett år senare,

Idag är det exakt ett år sen, vi stod ute i kylan vid slottet i T-shirts och frös halvt ihjäl. Men resultatet blev rätt så bra ändå och mami blev ju jätteglad för sin present, (som hon fick ett halvår efter..) haha. Här kommer dom iaf!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Haha, det roliga är att ingen av oss ser ut sådär nu. Kanske ska be någon ta kort på oss idag och se skillnaden.. :)

Aja. Tycker om dom här bilderna iaf! Kul att ha! :)



 

 

2010-12-25
 11:01:50

Jul x 2

Guten morgen!

Har precis dragit mig ur sängen, gjorde iordning frukost och la mig i soffan. Haha. Pigg tjej! Ska iaf snart ta tag i mitt liv och städa här. Börjar se lite granna förjävligt ut och imorgon hinner jag inte.. Kul juldag!

 

Ska iaf fira jul idag med. Eftersom vi bara var typ halva familjen igår och resten kommer idag så bestämde vi oss för att vara lite annorlunda och vänta med julklapparna igår. Så idag ska vi få se vad som gömmer sig under granen! Blir ju mycket längre jul när man gör så, kom vi på.. Två dagar istället för en :) Vi hade iaf jättemysigt igår! God mat och mys med familjen. Kantorn som skulle spela i Hossmo kyrka vid fem kunde inte komma dit, hon bor på öland och där var det ju kaos, så Simon fick hoppa in och tog med mig och Lovisa. Så vi sjöng några låtar. Det gick jättebra, trots noll övning, haha :) Sen var vi i kyrkan på midnattsmässan igår också, Stina, Malin och jag. Alltid lika mysigt. Kom hem runt halv ett och somnade rätt fort. Nehe, nu är det nog dags att börja städa så jag kan åka ut till Smedby sen! Hörssss ♥

 

2010-12-24
 10:31:41

Vem vare som tvätta?!

Det är rätt så gutt att vakna upp, och bara känna lugnet och njuta... Eller? Njae, inte riktigt.. Hela huset skakar ju. VEM I HELVETE TVÄTTAR EN JULAFTONSMORGON?!!

 

Vaknade trots detta konstiga beteénde av en granne rätt så utvilad och pigg. Låg dock och drog mig en stund bara för att jag fick. Mohaha. Tog en långdusch och har nu torkat håret och slått in alla julklappar! Ska snart ta tag i helvetet till hår som jag har nu, klä på mig lite kläder och sminka mig. Sen måste jag fixa julklapp till Simon, hehe. Men vet vad jag ska köpa så det ska troligtvis gå fort.. :) Hade tänkt att gå på julspelet idag vid tio, men kom på att jag inte orkade stressa ut för att sen åka in till stan igen. Så nu fick det bli såhär. Ska ju till kyrkan ikväll, är ju tradition med kyrka varje helg nu. Hehe. Och det här blir inte den sista gången denna helgen..

 

Nemen, egentligen hade jag bara tänkt att hälsa er god jul! Vi hörs lite senare! ♥





2010-12-23
 21:31:29

Bergochdalbana...

Vissa dagar går det så jäkla upp och ner.. Nyss var jag världens gladaste och tacksam för typ allt. Sen vänder det. Usch. Hur länge ska det hålla på såhär? Vill inte vara såhär!

 

2010-12-22
 18:00:12

07.58...

Vilken jäkla dag! Jag var så trött igår så jag glömde sätta klockan. Vaknade imorse och tänkte, fan jag är nästan pigg och insåg då att jag var alldeles för pigg för att inte ha vaknat av klockan... Kollade på klockan, 07.57, och jag började 8.00. Eller skulle börja...

Bara upp och hoppa! Var ute vid bilen fem över men sen var ju den som en jäkla ishög hela den. Värdelöst! Kom iaf till jobbet och var inloggad tjugo över åtta. Rätt nöjd faktiskt ;) Har ringt helt galet mycket idag. Dagen gick fort iaf, och när jag kom hem tog jag mig en dusch. Nu är jag färdigfixad och klar för lite lilla jul ikväll hemma i Smedby. Ska bli mysigt. Vi ska ha med oss en julklapp och jag har världens bästa. Mohaha.. :) Den som får min kommer bli glad tror jag nog. Haha. Håller till och med på att ladda upp bilderna från festen på fb. Så kolla in där så får ni se :) Hörs när jag kommer hem!

 

Bjuder på denna så länge!

2010-12-21
 22:23:15

Telefon,

Godkväll! Hade en riktigt bra kväll på jobbet med Michaela och Emma! Eller kväll och kväll, jobbade till sju men vi hade det mysigt dom två timmarna vi var själva :) När jag kom hem ställde jag mig i köket och fixade iordning några lunchlådor, så nu börjar förrådet i frysen fyllas på igen. Det bästa :) Idag blev det spagetti och köttfärssås!

 

Sophia kom förbi vid åtta, och vi snackade massa skit som vanligt :) Myyyys. Hon åkte för en stund sen, och nu har jag hunnit testa min telefon. Jaaaa, jag har från och med idag en hemtelefon! En halvtimme efter att jag har kopplat in den så ringer det. Skitkonstigt. Dom enda som visste att jag hade hemtelefon då var Mia (som ju fixade abonnemanget till mig) men ofta hon skulle veta att jag har kopplat in den just idag och Sophia, som ju satt i soffan då och inte ens hade numret. Så jag svarar lite försiktigt och då hör jag en kille typ sucka i andra änden och sen helt tyst. Jag säger haaallååå lite nervöst en gång innan jag lägger på.. Väldigt mysko! Aja. Vill du ha mitt nummer så aask me :) Nu ska jag lägga mig i sängen och mysa lite med min bok innan det är dags för att nanaa..

Min fina telefon som nu lyser upp min lilla hall så fint!

Det roliga i historien om den här telefonen är att jag fick den av mina tjejer när jag skulle flytta till norge så vi "skulle kunna hålla kontakten.." Smart där. Varför skulle jag få för mig att ha en hemtelefon i Norge..? Som sagt. Fin är den iaf och nu kom den till användning äntligen! 



2010-12-21
 16:14:17

Tlött,

Alltså jag har nog inte riktigt vaknat än.. Är riktigt riktigt trött, och mår rätt så dåligt idag faktiskt. Och jag har tre timmar kvar på jobbet. Känns som jag har varit här i tio timmar typ. Blä! Ska träffa Sophia ikväll när jag har slutat. Hoppas jag mår lite bättre dåååå...
Nu ska jag kämpa på här! Hörs senare!

2010-12-21
 09:29:37

Sova,

Varför är det så att varje gång man går upp på morgonen och tittar tillbaka på sängen så längtar man tills man får lägga sig igen? Det är helt sjukt tycker jag. Imorse när klockan ringde kändes det som om jag bara sovit i typ två timmar. Jag är så trött. Ska bli skönt med en långhelg! Nu är iofs varje dag helt inbokad ju, men ändå. Jag ska försöka att inte stressa hela tiden. Ta det lugnt och njuta av julen :) Jag är iaf klar för jobb nu, och jag har en halvtimme kvar tills jag behöver åka. Kan inte bli bättre :)

Nu ska jag se Vem kan slå Filip och Fredrik som visas på 5 :)

 

Mitt fina sovrum :)

 

2010-12-20
 22:34:31

Work work,

Helt plötsligt fick man lite sovmorgon imorn :) Skulle ha jobbat 8-16.30 men istället börjar man inte förrän halv elva :) Riktigt fint. Jag behöver verkligen det.. Efter helgen som var som den var, och jag sov inte särskilt mycket inatt. Så nu ska jag försöka sova i hyfsat god tid ikväll och sova ut lite imorn. Men bara lite.. Ingen ide att vänja kroppen att få sova för på onsdag och torsdag är det tidiga mornar igen.. Hehe.

 

Har ju faktiskt en god liten nyhet jag glömde berätta innan också, kände att jag var lite för mycket uppe i det negativa. Idag blev jag en riktig Riksbyggare! :) Ska skriva på pappren imorgon, och sen är jag anställd av Riksbyggen! Har ju varit anställd på Uniflex sen jag började i somras, men nu kände jag att jag var redo för the big step. Hehehe. Gutt gutt. Nu håller vi tummarna för att det ska funka bra! Men det tror jag :)

 

2010-12-20
 18:05:39

Tvtips,

Mitt lilla tvtips idag är.. Böda camping!! För ikväll är det nämligen klippen från Cobödabana som vi var med i i somras.. Så då kanske man får se en liten snutt av Liffen i action!

 

 

 

Ser det inte sjukt gutt ut?! :)

Sträääff

Har ingenting med fotbollen att göra, men fan vad söt hon är!

Så, klockan 8 på kanal 5 (det är det va?), kolla kolla kolla :)



2010-12-20
 16:40:06

Skivistångis,

För att göra min redan asbra måndag ännu bättre kände jag att det var dags att plåga mig själv lite. Så jag körde en dejt med min skivstång! Så nu är jag rätt så mööör.. Men det är ju så skönt efteråt! Ska hoppa in i duschen nu, och sen måste jag nog få i mig lite mackor. Jättejättehungrig, och middagen ikväll är ju inte förrän 8! Har ett litet tvtips till er, så jag återkommer senare :)
2010-12-20
 16:36:00

Skäll,

Usch. Vilken jävla måndag. Glömde mobilen hemma, plus en massa annat. Började vid sju och var sjukt trött. Kan väl vara därför jag glömde halva livet hemma. Det har ringt rätt mycket på jobbet idag, och jag har känt mig sjukt bläig hela dagen (typ ett stort blä) .. Nu kom jag hem iaf, jobbade till halv fyra, sen åkte jag till Ica. Skulle handla lite mjölk och annat, kylskåpet är tomt - var ju tvungen att tömma kylskåpet innan helgen då det skulle fyllas med dricka, hehehe.. När jag svänger in till Ica så stannar jag i den lilla lilla backen, alltså knappt någon lutning alls, för det står en bil framför. När bilen kör bort så står jag kvar. För jag kommer ingenstans. Under snön är det isbana, och där står jag. Så jag får backa tillbaka och ta fart. Haha. Jag kommer upp för den lilla lilla backen, och då finns det ingen ledig parkering. Haha. BRA!

 

Just det, glömde berätta. Två minuter innan jag slutar får jag ett samtal från Wiktor på jobbet "jag har en kund till dig här.." Sånt vill man inte höra. Det betyder att man ska få skäll.

 

Jag svarar "Välkommen till Riksbyggen, det är Åsa Nylander.. "Heeeeeeeeeeej Åsa nylandeeeer..." Jag tänkte, den där rösten känner jag igen. Pappa!  Jag: "fatta vad nervös jag blev nu!" Pappa: "fatta vad nervösa vi har varit! Du har alltid mobilen med dig! (Helt sant, faktiskt) Han fortsätter: Jag hatar att du har flyttat hemifrån...." Haha så gullig. Nu när jag kom hem tog jag fram mobilen, 5 missade samtal och 9 sms. Haha. Det dom hade försökt få tag i mig om hela dagen var om jag ville komma hem och äta middag med familjen ikväll, Lasse (min farbror) kommer hit från Norge idag. Och visst fasen ville jag det!


Jag och min söta farfar i somras! 


2010-12-19
 22:07:03

Vilken sjuhelsikes helg!

Har inte orkat sätta på datorn idag. Kvällen igår var fan helt perfekt. Har dom bästa vännerna! TACK SOM FAN!! ♥

Stina (J) sov här inatt, tror inte att hon vill göra det mer efter att jag vaknade och yrade lite inatt och skrämde livet ur henne.. Haha. Roligaste på länge! Malin kom och höll oss sällskap imorse, och efter en stund kom Karin också! Vi låg i soffan halvt däckade och kollade på Narnia. Vi har bestämt oss för att se trean på bio och eftersom tjejerna (på något sjukt sätt) har missat den första filmen så är man ju en snäll vän och ställer upp och kollar på den med dom.. Hehe. Vi hann inte se den andra bara, så det får vi göra någon kväll i veckan :)

Vid tre åkte vi ut till Smedby, Alex, Stina (A) och jag. Vi lämnade Alex och åkte vidare till kyrkan där vi mötte upp folket inför kvällens lilla julmässa! Det gick bra.. Haha. Lite konstigheter, men det märktes tydligen inte så mycket. Haha. Stina följde med mig hem hit efter men vi låg helt däckade i soffan, sådär sociala. Nu är jag helt slut så ska lägga mig och sova. Börjar jobba vid sju imorn. Tror inte det kommer vara så lätt att komma upp alltså.. Men men! Hörs imorn! ♥

 

Haha, musikal 2008!

2010-12-18
 14:26:38

Vart är vattnet?

Herregud. Lite kaos på jobbet imorse eller när alla i hela kalmar är utan vatten? Varenda samtal var ju om det. Haha.. Helt sjukt. Jag fick lite panik när jag insåg att man inte kan spola toaletten då, och här har jag bjudit in halva kalmar ikväll (nästan), baaa.. Nu har det slutat ringa om vattnet, och nu har dom också hittat felet. Det saknades 6 meter rör... Smart! Så nu är vattnet på väg tillbaka, vi har det gott på jobbet och jag slutar om 1½ timme. GO ÅSA GO!

2010-12-18
 08:59:07

Tidig morgon, men oj så pigg!

Hallå! Sitter på jobbet nu. Soft morgon :) Hoppas timmarna går fort idag så det blir kväll snaaaart! Det var riktigt skönt att jag var pigg imorse, jag gick upp utan att snooza någon gång, så då hann jag med att både diska (väldigt lite men slipper ju göra det i em) och bädda, och plocka in alla kläderna som på något konstigt sätt har hamnat på golvet i sovrummet.. Hehe. Lite av en ovana sådär ;) Nu behövs det bara dammsugas en runda i em. Skönt, då hinner jag duscha och göra mig iordning i lugn och ro.. Förhoppningsvis ;) Nu ska vi jobba järnet, så vi hörs senare! Puss ♥


Behövs det någon förklaring till denna bilden?! :)

2010-12-17
 18:25:36

En liten hälsning,

Tjo! Hinner med ett snabbt inlägg innan jag måste sticka. Ska på jobbfest nu nämligen! Det blev kanon här! Bordet är stadigt och fint, och har satt upp tavelhyllor och alla mina fina kort jag framkallade för ett tag sen :) Det behövs köras en runda med dammsugaren men det hinner jag med imorn.. Hinner inte visa er några kort nu, ni som kommer imorn får se då och ni andra får se på söndag, eller nåt :) Nu måste jag springa! ♥
2010-12-17
 14:51:48

Surprise!

Tar en liten paus i soffan några minuter. Har precis ätit lunch, tog mig lite tid att göra tacopaj idag faktiskt! Riktigt fint :) Så nu är jag helt proppmätt!! Jag är glad idag också. Åkte till Ikea och lämnade tillbaka bordet, det var inga problem och fick pengarna tillbaka. Sen tänkte jag, då kan jag ju kolla om det andra bordet har kommit in eller om det står när det ska komma.. Tror ni inte jag blev lite paff när vi ser att det finns inne?! :D Så nu har jag köpt ett bord! Köpte även ett sängbord också, så nu jävlar är nästan alla möbler inköpta! Så nu ska jag pallra mig ur soffan, och fixa färdigt! Hörs lite senare! ♥
Det förra bordet, som nu är bytt.. Visar bilder på det nya senare :)


2010-12-17
 08:54:26

Stress, stress,

Haha okej, vi kör ett tredje inlägg på typ fem minuter ;) Idag ska jag iväg hela dagen och greja. Jag har en lång lista på saker som ska göras och handlas.. Sen ikväll är det dags för lite jobbfest! Förhoppningsvis känner jag mig färdig innan det, annars kommer jag känna mig så förbannat stressad. Hinner inte fixa något imorn, eftersom jag jobbar hela dagen. Aja. Det löser sig. Kanske får lite hjälp idag, så det ska nog gå bra :) Hann ju städa klart igår iaf, så kör nog bara en extra gång med dammsugaren sen när jag fått ut all skit som står i hallen nu. Haha, staplade upp all återvinning och sånt som ska slängas idag, ser lite kul ut. Vi hörs lite senare mina vänner! ♥
Och Maja, om vi ses imorgon! Tagga :)




2010-12-17
 08:48:50

Gravid?

Ligger och tittar på The Voice. Dom pratar om kungafamiljen, och dom pratar om Victoria och Daniel.. Är hon gravid, eller? Jag tror det. Han (någon som har mycket med kungafamiljen att göra, verkar det som, haha) säger att det är något dom får berätta själva. Inte skulle det vara så får dom berätta det själva. Sen sa han lite andra saker också, så jag tror att hon är gravid. Och herregud, stackarn. Det här barnet kommer ju vara sveriges mest bevakade barn. Hoppas han/hon övar sina poser i magen redan nu, för sen är det bara att köra.

 

2010-12-17
 08:43:56

Går det fort, eller?

Är det inte helt sjukt?! Det är julafton om en vecka. Om en vecka!! Jag får panik. Jag har några julklappar kvar och känner mig lite stressad att jag inte ska hinna köpa dom... Jag har ingen julgran, och har inte bestämt om jag ska ha en. Men det blir nog inte det. Ville istället få tag i några grenar (heter det så på en julgran?! haha) och klä dom, för att få lite julkänsla av den goda lukten! Man blir ju glad när man kollar ut iaf, för där är det ju vitt! Massa vitt.
Sjukt gutt :)


2010-12-16
 23:14:54

Du,

Tänkte skriva ett kul inlägg innan. Kände att jag hade det på gång. Men sen hände det nåt, jag vet inte. Tror det var när jag kollade på Hellenius hörna och Sara Dawn Finer sjöng sin jullåt. Jag blev helt tagen (inte för att det var så bra, eller det var det väl, men det var nog inte det, helt tagen blev jag iaf) och ledsen (??!) ... Fattar inte riktigt vad som hände. Men deppig blev jag och nu ligger jag här. Inte har jag då skrivit något roligt inlägg och nu orkar jag inte tänka. Som ni kanske märker.. Aja. Flummigt inlägg. Vissa dagar orkar jag bara inte med känslorna och då tänker jag: vart är du när jag behöver dig? Inte är du här iaf. Och det suger.. Typ det jag ville säga idag. Hej och hå, vi hörs imorgon. Nu ska jag deppa i min säng. All aloneeeee...
2010-12-16
 14:57:54

Svullokväll,

Sitter på jobbet och sliter håret av mig.. Neeee men det gör jag ju inte! :) Go dag idag! Började vid ett och slutar halv sex. Skönt att vara ledig halva dagen och ändå få ihop några timmar :) Sticker och hämtar Sofia direkt efter jobbet, vi ska köpa massa godis och svulla hela kvällen! Riktigt fint! :) Så vi hörs senare!

2010-12-16
 11:59:28

Tillbaka på steg ett igen,

Har städat klart, gjort mig iordning och ätit lunch. Nu sitter jag i soffan och kollar på Top modell. Riktigt bra uppladdning inför några timmars jobb :) Fan vad jag stör mig på att jag inte kunde få tag i ett bra barbord så det hade varit klart nu. Just nu ligger bordskivan och benen mitt på vardagsrummet och det ser ut ungefär som det gjorde innan jag köpte bordet, kaos. Ska till Ikea imorn iaf och lämna tillbaka det.. Ska nog sätta upp mina tavelhyllor och foton på väggarna imorgon med.. Ser lite mer hemtrevligt ut då, nu är det ju helt tomt på väggarna nästan.. Blir skönt att vara ledig imorgon så jag hinner fixa allt som behövs! Nehe.. Hörs senare!

 

 

2010-12-16
 09:39:51

Städa, städa, städa..

Godmorgon! Låg och drog jäkligt länge imorse, hade huvudvärk och när jag försökte ställa mig upp blev jag jätteyr. Men nu är jag uppe iaf, har fått i mig frukost och börjat sortera all återvinning. Ska ta och slänga det idag så det är fint och tomt i förrådet.. :) Ska snart ta tag i städningen! Nu har jag iaf fixat en ny webbläsare, så nu har jag Opera istället för Mozilla Firefox. Så nu kan jag ladda upp bilder igen, det hände nåt konstigt med den andra :) Gutt gutt. Nehe, vi hörs lite senare mina vänner! Puss puss ♥

 

 

2010-12-15
 18:44:31

Hdmi, scart, rca, dvi, s-vhs eller s-video??

En av sakerna som finns på listan att göra är att köpa en sladd så man kan koppla datorn till tvn! Det här har jag sagt att jag ska köpa sen jag flyttade in i lägenheten, eller egentligen långt innan det också. Men jag kan ju inget! Varje gång jag nu står och tittar på hyllorna så finns det ju tusen olika alternativ och jag glömmer ju kolla inför varje gång vad jag ska ha för nåt. Hur ska man veta vad det ska vara? Gick in på en hemsida nu och försökte läsa, men jag fattar ju inte hälften av vad som står där. Så nu känner jag att jag börjar bli lite förbannad igen. Varför kan ingen skriva lite mer tjejvänligt hur man ska göra?!
Det är inte så enkelt om man är ensam! Tänk på oooooooss !!!


2010-12-15
 18:40:24

To dooo,

Godmorgon, godmiddag, godkväll!
Kom hem från jobbet för en liten stund sen, och efter det har jag hunnit skriva ner en hel lista på vad jag ska sysselsätta mig med dom närmsta dagarna... Haha. Det är fan mycket! Som tur är så börjar jag inte jobba förrän ett imorgon och är ledig på fredag! Så jag får gå upp tidigt imorgon och utnyttja varenda liten ledig minut! :) Jobbar ju på lördag så då hinner jag inte fixa nåt innan festen, för det är bara direkt hem då för sen kommer folket!

Hade iaf en soft dag på jobbet idag, jobbade som vanligt mellan 10.30-14 för sen mellan 14-18 var det utbildning! Det var telecoaching, och faktiskt väldigt bra :) Nu ska jag ta tag i första grejen på listan, städa! Lite smått iaf, för tänkte storstäda imorgon! :) Hörs senare!

¨
2010-12-14
 20:32:41

Skrik och gap,

Okej, nu har jag ont i halsen så nu blir det inte mer sjunga förrän på söndag eftermiddag! Har varit och övat nu i några timmar, förhoppningsvis ska det sitta på söndag! :) Det blir nog fint iaf! Blev så förbannat trött när jag kom hem nu, så nu ligger jag i soffan igen, det är fan livsfarligt att lägga sig här.. Har iaf skruvat ihop bordet nu - ja jag var på Ikea idag och imorgon ska jag dit och lämna tillbaka barbordet. Det är så sjukt ostadigt så det går inte.. Så nu ska jag vänta på ett annat istället, förhoppningsvis kommer det in under nästa vecka, annars får jag vänta två veckor... :( Men det får det vara värt. Har kvar dom fem stolarna jag köpte iaf så vi har ju att sitta på iaf till festen, haha.. Funderar på att ställa in matbordet i vardagsrummet så man har nåt att sitta runt! ;) Jaja.. Tankarna snurrar runt festen nu, och jag måste fixa iordning en massa.. Så nu ska jag dra mig ur soffan och börja med att diska all disk! Sen ska jag ta tag i lite annat! Hörs kanske senareee! Något har hänt med min internetsida
så jag kan inte få fram några bilder ??


2010-12-14
 12:29:30

Godmorgon piggve,

Hej hopp! Usch vad trött jag är idag. Vi satt uppe och pratade till halv två inatt, sen blev jag inringd på jobbet imorse. Eller dom ringde vid nio, så jag slängde mig in i duschen för att piggna till lite. Så nu jobbar jag mellan 10-14. Sen ska jag iväg på massa ärenden innan jag ska ut till Smedby, Johannes och jag ska träffas en stund innan kören för att öva inför helgen.. Idag skulle ju jag och Sophia ha bakat lussekatter! Jag får aldrig till en dag när det passar, varje gång jag bestämmer så ska jag jobba eller något annat. Hehe. Men imorgon kanskeee, som det ser ut nu jobbar jag ju 14-18 imorn.. :) Grattis magen, imorn kommer lussekatteeer!!

2010-12-13
 20:41:12

Mys i soffan framför svenska hjältar-galan...

dsc_0049 (MMS)

Mys i soffan framför svenska hjältar-galan! Massa tända ljus och snart får jag sällskap av Sophia och Stina! Mamma och pappa har varit här efter jobbet och hjälpt mig att bära upp möblerna som skulle bort, så nu är det fint här! Vi hann även med lite fika! Nu blir det vänhäng till tusen!

2010-12-13
 09:23:12

Providence,

Godmorgon! Vaknade för en halvtimme sen, pigg och utvilad. Har ätit frukost vid mitt nya bord (hehe) och nu ligger jag i soffan och kollar på Providence. Älskar det programmet, så mysigt! Börjar inte jobba förrän 12 idag, skönt! Det blir en rätt så soft vecka verkar det som, med korta dagar onsdag och torsdag iaf :) Jobbar på lördag också, första helgdagen för lilla moiii :) Nu ska jag titta helhjärtat på mitt lilla program, hörs senare!

2010-12-12
 22:31:52

Narnia,

I fredags när jag och Fia satt och kollade på tv så kom Narniareklamen upp, det kommer ju en ny film på bio nu på juldagen. När vi började prata om det så fattade jag att jag nog hade missat nåt. Jag var nämligen helt säker på att det här var tvåan som kom nu och Fia tjaffsade om att det var trean, så jag tar kaxigt upp min telefon och ska kolla upp vem som har rätt och visst fan hade hon de.. Den andra filmen kom 2008! Haha. Det här har jag helt missat! Så jag tog datorn och laddade hem både den första och andra filmen. Älskar den första så nu så fort jag har tid så ska jag sätta mig och kolla igenom båda två, och sen ska jag se den tredje på bio :) Redan bestämt!
Där finns det ingen tvekan iaf!



2010-12-12
 21:29:39

Nya möblerna,

Nu är jag äntligen klar! Mamma var tvungen att sticka direkt hem igen, så hon hjälpte mig att bära in tvbänken sen stack hon. Så jag satte igång att flytta sladdar, tv, filmer och annat till den nya. Nu är det superfint :) Fixade sen iordning bordet och satte ihop alla stolarna, och till slut satte jag även ihop skohyllan!
Tog även tag i kökets kaos, ställde in all disk och diskade upp det som behövdes. Så nu är jag helt slut! Men nu ser det lite bättre ut när det gjorde innan. Bjuder på lite bilder på mitt nya godis. Men kan fortfarande inte ta "helbilder" för nu står det ett gäng med möbler i vardagsrummet som ska bäras upp, samma sak i hallen.. Måste ta hit någon bärkompis som kan hjälpa mig snart, haha :)

Här kommer lite bilder iaf!

Tvbänken som fanns i lägenheten, haha. Ser ni kaoset?!


Nya bänken, man ser inte så bra men den är mycket längre och ljusare i färgen, nästan vit :) Jag ska köpa en korg som man kan sätta i den högra delen :) (Haha sjukt läskig bild på tvn?!)


Nya bordet och stolarna. Just nu står det ju en bokhylla till vänster som ska bort.. Sen ska det upp lite tavlor och annat på väggen tror jag :) Men nu börjar det närma sig. MYS!
Har inte tagit något kort i hallen än, för det går inte komma åt med kameran och få ett bra foto när möblerna står som dom står just nu. Men så fort dom är borta så kommer det lite mer foton! Lovar :)

2010-12-12
 17:38:56

Luciatåg,

Sitter vid datorn hemma hos mamma och pappa. Alfons hittade hit väldigt fort så nu har jag ena armen fast under hans lilla huvud. Myyys :) Luciatåget gick jättebra, ungarna var för söta.. Haha. Under övningen vände dom sig om helt och stod och glodde på en under hela låtarna, trodde nog att vi var från en annan planet. Såg ungefär så ut på deras ansiktsuttryck iaf. Haha. Vi diggade killen som hade luciakrona mest, han var nog rätt nöjd också.. Hehe. Nu ska vi snart (när travet är slut) börja lasta in tvbänken i bilen och köra in den till mig. Jag hoppas jag kan få lite hjälp av mamma så jag hinner klart med allt ikväll. Vi har träning ikväll på Malkars också, men vetisjuttsingen om jag ska träna faktiskt. Känner mig inte helt tiptop efter sjukdom förra veckan och cupen igår. Var nog inget vidare att jag spelade egentligen, men vem kan motstå? :) Har lite problem med magkramperna idag igen, så jag tror det blir vila i soffan ikväll. Men det är ju inte så många träningar just nu så hade vart gutt att vara på dom som är.. Och nästa helg kan jag ju inte. Gah. Får träna tusan hemma i veckan istället! Nu ska jag ner och beundra vårt nymålade/tapetserade vardagsrum.. Hehe, mamma är sååå nöjd..
Hörs senare, med lite bilder hoppas jag :)


Glad lucia på er eller vad man nu säger :)

2010-12-12
 13:29:54

Barbord och stolar,

Hej! Jag hittade ett bord på Ikea! :) Så nu har jag hållt på och skruvat och grejat sen jag kom hem vid tolv, men det är inte klart än.. Måste få till rätt höjd på bordet och så. Köpte en skohylla också! Riktigt fin :) Så nu börjar det hända nåt här igen, får även hem min nya tvbänk i em också! Ska ta lite kort sen och visa er hur det ser ut nu! Eller sen när det är klart då.. :) Nu hinner jag inte mer, har precis ätit lite och nu ska jag packa lite ombyte och åka ut mot Smedby, vi ska träffas i kyrkan vid två, sen är det luciatåg i kyrkan vid fyra som gäller! Mys! :)
Puss och kram!



2010-12-12
 09:34:28

Vilsen,

Trodde inte dom här känslorna skulle komma. Känner mig vilsen och ledsen. Vill inte ha det såhär, men jag ska fanimig hålla ut... Någon gång måste det ju gå över?
Glad att jag har dom bästa vännerna i världen som stöttar ♥

2010-12-12
 09:17:34

Ellos,

Åhh, hade hittat en jättefin klänning på Ellos som jag tänkte köpa nu.. Men nu är den slut! Så typiskt. Får hoppas den kommer in snart igen :) Då sparar jag iaf dom hundralapparna till dagens Ikeatur :) Ska dit med Malin och kolla lite bord och stolar till vardagsrummet, plus ett skåp/sideboard.. Hoppas verkligen jag hittar något bra! Sen blir det hem och äta och sen ladda för luciatåg i em! Ha det fint så länge, puss!


Malin, Alex och jag förra sommaren :)

2010-12-11
 22:19:00

Bäst i Småland !!

Haha, blev inget blogginlägg idag alls. Förutom nu då såklart.. Jag hann verkligen inte med att skriva nåt mellan matcherna. Det var full fart framåt på våra fötter idag iaf! Riktigt jävla bra var vi och det är så kul att vara med när det är sånt go i laget! :) Det blev tre vinster och 11-2 i målskillnad! Vi slår Madesjö, Vimmerby och Värnamo som alla tre är riktigt bra lag! Men idag var det ingen som kunde nå vår nivå, kan nog till och med dra till med ett lååångt ifrån ;) Det blev en riktigt bra bussresa både dit och hem iaf för vi körde på Glee! Haha. Vi är några stycken i laget (typ tre) som är helt galna i det och nu tyckte vi att det var dags att dom andra fick känna på att lite! Så vi körde igång första avsnittet och alla satt som klistrade. Många goa skratt och gillande av låtar och sånt blev de :) Vi hann iaf klart typ avsnitt sju tror jag! Och dom verkade gilla det, så det blir nog mer Glee i
bussen till kommande bortamatcher/cuper!
Nu gick vi ju iaf vidare i Sm i Futsal idag, så steg 3 blir troligen 15 januari! Vart vi ska och vilka vi möter är inte klart än, men vi hoppas få åka en bit och möta lite andra lag som vi aldrig har mött innan.. :) Efter tre lördagar med cuper i rad är vi nog rätt trötta allihopa och kommer njuta rätt så bra av dom kommande två lediga helgerna, innan det är dags igen! Nyårscupen på nyårsafton är ju numera övertagen av klubben, så det blir både killar och tjejer som spelar (inte mot varandra asssså) och det kommer bli fett.


Glada tjejer efter Smålandscupvinst för några år sen! :)

2010-12-10
 22:13:04

Idolfinal,

Vad tycker ni om kvällens Idolfinal? Jag tycker verkligen inte om Jay, och Minnah är fan cool och har en grym röst. Så jag hoppas hon vinner, men tror tyvärr inte hon gör det.. :( Sen tycker jag det är sjukt och äckligt att dom skulle vara ett par. Vad ser hon hos han? Seriöst? Världens mest omaka par, plus att han skulle gifta om sig ju? Eller var han gift? Konstigt är ett bra ord iaf..



Ett av hennes bästa framträdanden i Idol tycker jag! Hon väljer en jäkligt svår låt, och gör den bra. Han gör någon töntrocklåt och står stilla hela framträdandet förutom lite vankande fram några meter. Nae, go Minnah !!

2010-12-10
 22:06:48

Ladda,

Godkväll! (Precis samtidigt som nyhetstjejen på tv!) Sjukt! Haha..
Sofie åkte precis hem, vi har haft en myskväll med tacos, godis, Idol och massa prat! Alltid lika mysigt :) Nu har vi påbörjat laddningen inför cupen imorn på egna håll. Jag ska försöka hålla mig vaken till utröstningen, sen blir det sovtajm! Riktigt skönt att det inte är samling förrän halv tio imorn iaf! Så det blir lite sovmorgon, till skillnad från förra helgen, 07.00 i Lindsdal! Det kommer kännas som himmelriket imorn! ;) Sen blir det två timmars bussresa till Värnamo och första matchen spelas inte förrän ett, så det blir en rätt så soft förmiddag. Har försökt Fia att ta med lite filmer, men hon lär ju glömma! Haha. Jag ska iaf ta med mig kudden, en laddad mobil och hörlurarna så jag kan lyssna på musik och vila. Jag behöver det känner jag. Kroppen är helt slut, och om jag ska orka spela lite imorn så måste jag piggna till lite.. Glömmer alltid bort att mobilblogga när jag är iväg sådär, eller iofs alltid, men ska försöka komma ihåg att uppdatera er lite! :) Hoppas allt är bra! ♥


Haha, Fia och jag på lagfesten senast!

2010-12-10
 09:38:30

10 december 2010

Gick till jobbet med hopp om att det skulle gå bra. Det funkar. Har ingen feber idag, men är helt slut i kroppen och huvudvärk. Men vi kör. Det är ju fredag! :) Bara av att veta det gör att man kan stå ut lite extra. Tror det får bli sängen en stund efter jobbet. Jag skulle behöva städa också, men när ska man orka/hinna med det? Har legat i sängen/soffan i två dagar nu och bara sett all skit samlas. Tog iaf tag i diskberget igår, men efter att ha lagat mat igårkväll så blev det ju en hög till, och det tog jag faktiskt imorse. Orkade inte ha det stående när jag kommer hem i eftermiddag så det var skönt att få det gjort. Vet inte varför jag envisas om att gå upp så tidigt på morgonen, även om jag låg kvar mycket längre än jag brukar idag så fick jag tio min över. Konstigt det där!



2010-12-09
 20:07:05

Byggfällan,

Har legat i soffan och tittat på Biggest Loser finalen precis.. Fy fan, jag blir så sjukt imponerad! Och mesig som jag är ligger jag och gråter när man ser det.. :) Usch. Det känns att kroppen inte är riktigt tiptop, kan börja gråta över precis vad som helst :) Haha. Har iaf varit feberfri i eftermiddag och ikväll, så imorgon ska jag tillbaka till jobbet. Jag hoppas det ska gå bra!
Nu är det Byggfällan! Kan ni fatta vad skönt det är med fler kanaler?! Har fått stå ut med 1, 2 och 4 sen jag flyttade in, och nu kan jag ju faktiskt se annat än nyheter och förkväll ;)


Glad tjej!

2010-12-09
 14:23:57

Trött och hängig,

Hade feber när jag vaknade imorse så ringde jobbet och sjukanmälde mig. Somnade om, vaknade och tog täcket och la mig i soffan. Har legat här nu sen tio förutom när jag gick upp och gjorde iordning lite mackor. Det börjar bli helt tomt i kyl, frys och skafferi så jag måste ta mig ut och handla idag. Skulle ha handlat efter jobbet igår men det gick ju inte. Så det får bli en snabbrunda till ica sen när jag orkar.. För er som undrar så har jag ingen feber nu, men är sjukt hängig. Kroppen orkar ingenting. Men om jag fortsätter vara feberfri får det bli jobb imorgon igen :) Och jag hoppas att jag är så pass pigg så jag kan åka till Värnamo på lördag, för det är ju dags för cup igen!
Nu ska jag titta på tv en liten stund innan jag ska ta mig i kragen och göra lite nytta till hushållet! :)

2010-12-08
 20:04:45

Telia i mitt ♥

Vissa dagar är det inte meningen att man ska gå upp ur sängen och det har det fan varit för mig idag. Kände ju redan imorse att kroppen inte ville samarbeta och efter några timmar på jobbet gav jag upp. Somnade med feber, sov några timmar, vaknade med feber. La mig i soffan och vilade lite. Tog ju då tag i det där med tvn och kanalerna.. Efter två samtal till Telia och 1 timme i kö sammanlagt fick jag alltså igång dom. Det funkade sen i ungefär två timmar innan det kom upp ett meddelande "starta om boxen och gör en uppdatering" Okej tänkte jag och gjorde som det stod. Har försökt fem gånger nu och varje gång står det "Ett fel har uppstått. Var vänlig starta om Digital-boxen genom att göra den strömlös och starta upp på nytt."

Jag blev så förbannad och trött så jag började lipa. Haha. Låg i soffan och tyckte så sjukt synd om mig själv. Nu är jag på banan igen efter några bloopers av Kenza och Tyra. Bästa när man är på dåligt humör. När jag tittat på några och slutat gråta (haha alltså fy fan vad töntig jag är!) så ringde jag iaf Telia, en tredje gång. Fick försöka några gånger för det var upptaget - vad fan är det liksom? Upptaget till en kundservice. Bra där! - men när jag väl kom fram och tryckt in vad det gällde så kom det ett telefonsvar att det just nu är många som uppdaterar sina boxar samtidigt och att det då kan krångla. Rösten sa sen att jag skulle försöka lite senare ikväll. Så nu har jag ingen tv alls! Jag som skulle ligga i soffan med mitt täcke och tycka synd om mig själv hela kvällen för att jag är sjuk med lite go tv. Får väl läsa min bok eller nåt då.. Hade jag vart pigg hade jag ju kunnat städa ikväll men inte det. Det får vara stökigt några dagar till. Nu ska jag kurera min feber med lite mat.

2010-12-08
 14:47:16

Sjukling,

Vaknade upp för en liten stund sen från min koma. Åkte hem från jobbet vid elva, var helt svimfärdig och hängig i kroppen, sen kom huvudvärk och sånt skit också. Känner mig inte särskilt mycket piggare så ska tillbringa resten av dagen i soffan.
Ringde iaf Telia nyss och fick till slut min kod för att kunna aktivera tvboxen. Det var ju ett jävla projekt. Kom fram fort till första tjejen, men hon kunde inte hjälpa mig och då fick jag vänta tio min.. Sen när jag väl kom fram var hon tvungen att ringa upp min hemtelefon (som jag inte ens har?!) för att bekräfta att det verkligen var jag som ringde. Sen säger hon: du vet att du kan gå in och få koderna via telias hemsida och mina sidor? Jaaa, det vet jag. Men man var tvungen att aktivera via sms till mobilen och då gick inte det eftersom jag inte har en teliatelefon.. SÅ JÄVLA KRÅNGLIGT !! Fick iaf till slut min kod för hon förstod nog att det inte skulle gå på något annat sätt. Haha.
Nu har jag fått igång boxern, det går att välja kanaler och se i menyn vilka program som visas men inte fan ser jag någon bild? Helt kolsvart... Så jävla moget det här alltså.
Ska fortsätta det lilla kriget mot tvn en stund innan jag slänger dosan i väggen, hårt så in i helvete.
Ont i huvet har jag med.

2010-12-08
 08:42:18

Skit,

Godmorgon. Var så nära att sjukanmäla mig imorse. Vaknade med kramper i magen igen, men gick upp och gjorde mig iordning och åt frukost. Sen fick jag lägga mig i sängen en stund igen, tur att jag hade gott om tid iaf. Sitter på jobbet nu, får se om det blir bättre eller hur länge jag orkar.. Hoppas ni mår lite bättre :)



2010-12-07
 21:55:40

Lite lugnare,

Med hjälp av soffmys och House har jag nu lugnat ner mig lite.. Får nog ta hit pappa imorn för att få igång kanalerna. Jag vågar inte ens testa igen om det skulle gå åt helvete igen, för då slänger jag dosan i golvet.
Det är iaf riktigt gutt att kunna ha datorn överallt i lägenheten nu. Just nu gör den mig sällskap i soffan.. :) När jag fått igång kanalerna så är det bara en sak som saknas i teknisk väg och det är en kabel så jag kan koppla datorn till tvn. Kan vara skönt så man kan kolla på filmerna som jag har i datorn på tvn, och få lite bättre
ljud på musik och annat. Det behövs till festnen nu iaf :)
Efter House ska jag nog bädda ner mig i sängen med en ny bok. Läste ut den andra igår.. Det är riktigt mysigt att läsa lite innan man somnar! Länge sen jag gjorde det men nu är det ett måste varje kväll innan jag kan somna!

2010-12-07
 21:03:33

Tjejvänligt?!

Jag skulle kunna vara förbannad. Eller jag är förbannad. Långt inne i mig. Men jag får inte ut det för jag är så förbannat trött. Skickade pappa för att köpa den där trådlösa grejen jag behövde för att kunna koppla ihop mitt paket med bredband/kanaler.. Fattar inte riktigt hur dom tänker när man ska koppla en sladd mellan bredbandsroutern (som finns i hallen) till tvboxen (som finns i vardagsrummet) och dom skickar med en 1meterssladd. HALLÅ!? Detta upptäckte jag igår, men då stod det så fint att man skulle köpa en gjsjfisjoihgeslkn - typ - så det skickade jag alltså pappa för att göra idag. Han ringer mig när jag sitter på jobbet "duu, är det okej för dig om den kostar 1395?" 1395?! Eh nej? Han går ifrån butiken och lugnar mig "jag har en sladd hemma Åsa.."
Och det hade han, pappa, och det gick okej. Fick flytta bredbandsgrejen närmare så nu står den på golvet men nu når iaf sladden. Då är det sista momentet kvar. Få igång den. Jag får igång den så att den lyser - tack gode gud - och ändrar ingång till tvn på dosan.. Provar AV1. Ingenting. Provar AV2. Ingenting. Provar HDMI2. Ingenting. Resten är gråmarkerade och går inte att trycka på...
ALLTSÅ VAD FAN!!? Vart är dom fem prickarna som ska börja ladda?!
Hade jag varit lite piggare hade jag ringt Telia och idiotförklarat mig själv offentligt (för det är säkert hur jävla enkelt som helst) men nu får det vara. Det går inte.
Varför kan dom inte skriva anvisningarna lite mer tjejvänligt?!



Är så förbannad så ni får inte ens min lilla fina kram.
2010-12-07
 15:28:31

Något extra,

Ibland kan väldigt lite göra en så himla glad...

2010-12-07
 09:52:12

Snö,

Nu snöar det igen! När ska det sluta?!
Visst, det är supermysigt, när man sitter inne med lite tända ljus. Men när man ska ta sig ut och försöka ta sig någonstans så är det rätt så jobbigt. Jag tycker det kan räcka med snö nu och så kan det
bara ligga kvar, fint på marken. Några minusgrader och sol på det, tack.
Längtar till Sälenresan !!!


Lånad bild.

2010-12-07
 09:44:17

Lucia,

Sitter på jobbet igen, har sovit gott inatt. Kunde dessutom sova en kvart extra eftersom jag lånade ut bilen till Simon igårkväll, så pappa hämtade mig imorse. Skönt att slippa ställa sig och skrapa rutorna och allt :)
Så när jag slutar vid halv fem idag så blir det att åka hem till Smedby direkt och mysa lite hemma innan det är dags för kör ikväll. Alltid lika kul :) Hoppas Stina kan trotsa sin tandvärk och komma ner och hänga med mig iaf, lär väl gå sådär att sjunga... :) Nu övar vi för fullt inför lucia på söndag och vår lilla julkonsert eller vad det nu är som är nästa helg :) Mysigt! Vi hoppas du kommer och tittar! :)


Luciaminnen från 2007!

2010-12-06
 21:50:05

Någon fyller visst år,

Lilla mamsen hade visst födelsedag idag. Jag hoppas hon för en liten stund trodde att vi hade glömt att fira henne, ingen i familjen hade nämnt något alls.. Sen tar pappa med henne i bilen och kör in till stan och bowlinghallen, där jag och Simon möter upp dom. Vi får mumsa på grillbuffé (som faktiskt är mycket godare än man tror för ett sånt "enkelt" ställe) och spela en omgång bowling! Mamma har tjatat sen deras Gran Canarie resa att vi ska spela med familjen. Hon försökte ju få oss att göra det senast när Johan var hemma, men han kunde visst inte gå då så gick inget vidare ;) Hehehe. Så nu blev hon överraskad big time, och blev jätteglad! :) Johan får vara med nästa gång!
Jag är nöjd iaf, mitt mål var att slå Simon och det gjorde jag!


Grattis mamsen! ♥

2010-12-06
 21:43:43

Kärlek,

Vissa dagar känns det viktigare än andra.
Jag älskar er !!


2010-12-06
 06:58:06

Grannar vet allt,

Godmorgon! Sitter på plats, allt är redo för att börja jobba. Tycker det är så skönt att hinna sätta sig och ta det lugnt en stund innan man ska börja svara. Jag är trött idag igen. Känns som att jag aldrig hinner sova ikapp. Men på torsdag börjar jag inte förrän tolv så då ska jag banne mig sova.
Vaknade vid ett inatt av att någon knackade på dörren. Fast jag vet inte om det var till min dörr eller nere i entren, det hörs ju rätt bra när det är knäpptyst annars..
Fick iaf för mig att någon av grannarna (på något sjukt sätt) visste att jag skulle börja jobba vid sju, och knackade på för att jag hade försovit mig. Så jag slängde mig på telefonen och insåg då att klockan var ett. Och på den sekunden hann jag ju nästan bli pigg, så jag låg vaken en liten stund..
Hur sjukt är det inte när man tror att man har försovit sig när man sovit typ två timmar??
Borde inte kroppen liksom inse det?



2010-12-05
 21:22:19

Full fart framåt,

Har hunnit med mycket mysigt idag. Det blev stan en runda med Alex, Malin och Stina. Det blev en lång fika på Nilssons, så sjukt mysigt att sitta inne när det snöar ute! :) Fia gick förbi och kom upp en stund också.
Försökte hitta ett par inomhusskor till fotbollen men jag orkade inte leta så värst intensivt, hehe, så jag får ta det någon dag i veckan! Måste ha nya inför nästa helg,
för jag glider runt på planen som bambi på hal is. Det går inget vidare..
Hämtade sen upp Karin för lite mys hemma hos mig, med massa prat som vanligt :) Det är aldrig fel!
Sen blev det kyrkan, och mys hemma i Smedby med palt med föräldrarna. Fick med mig en liten lunchlåda till imorgon också, riktigt fint! :) Hemma nu och jag ska sova. Eller ska byta om till myskläder, torka bort smink och göra mig redo för sängen iaf. Men blir nog Beck en stund till. Fast inte lika spännande som det brukar vara. Jag kan ju se en film flera gånger innan jag kommer ihåg slutet men den här kommer jag faktiskt ihåg.
Bra iofs så jag slipper hålla mig vaken hela, haha ;)
Blä, hinner inte med några roliga blogginlägg, eller har inte energin för det. Så nu får ni sitta och läsa mina tråkiga igen. Haha. Stackars.. Imorn är det dags för jobb igen. 7-15.30. Yeaay...


Underbar bild från underbar Egyptenresa med min underbara Karin!

2010-12-05
 09:31:22

Smp,

Var så sjukt trött när jag kom hem igårkväll så jag orkade inte sätta på datorn..
Var ju och spelade cup i växjö igår iaf, och det gick rätt så bra :) Vi vann gruppen obesegrade (kanske man kan skryta lite och säga att vi vann mot två div 1 lag..) och vann kvartsfinalen med 5-0. Sen gick det mindre bra i semin, vi förlorade mot Borgeby (div 1 lag som vann den andra gruppen) och det var hejdå för oss. Men vi var bättre än dom, lyckades bara inte få in bollen och med en minut kvar så sätter dom ett mål.
Men det är så det är ibland!
Åkte direkt in till sporthallen där jag mötte upp Stina och Malin, och det var dags att titta på dansavslutning :)
Sophia dansade lite! Lika duktig som vanligt :)
Man kan ju verkligen inte stå still när man står där och tittar, haha.
Malin och Stina följde med mig hem sen, men vi var så trötta så vi låg i soffan och halvtittade på tvn. Eller jag gjorde iaf, haha. Somnade rätt så fort efter att dom hade stuckit hem. Har sovit skönt som attan iaf, och nu är jag redo för en dag på stan med mina tjejer och sen lite mys med Karin! Kyrkan och gospelkonsert ikväll :)
Ha en fin dag mina vänner! Ut och njut i det sköna vädret !!


Vi i Stockholm, februari -10.

2010-12-03
 22:05:37

Tvättaaa,

Det som är bra med att åka hem till Smedby ibland är att man kan ta med tvätthögen. Hann med att tvätta all färgad och mörk tvätt igårkväll, sen när man kommer dit och ska byta bil ikväll har mamma fixat klart allt så det var bara att ta med en Ikeapåse med ren och vikt tvätt tillbaka till lägenheten. Imorgon ska hon tvätta resten ;)
Så nu har jag precis packat upp och lagt in i garderoberna. Har hunnit packa inför morgondagen också :) Kom på att jag ju faktiskt inte behöver gå upp sådär jättelångt innan jag ska åka imorn, behöver bara äta frukost och packa ner maten. Tar ju inte så värst lång tid :) Men lär ju inte kunna sova,
kan aldrig det samma dag som det är dags för cup.
Ska snart bädda ner mig iaf och låta min bok göra mig sällskap innan det är dags för att sova. Men innan det behöver jag fixa färdigt här! Diska och städa undan!
Kanske mobilbloggar nåt imorn om jag orkar/kommer ihåg.. :)


Bad grannen ta kort på mig innan jag packade in berget i bilen igår!

2010-12-03
 20:38:21

Pastasallad,

Slänger in en liten hälsning under Idolpausen! Har precis ätit klart, det fick bli god pastasallad med kyckling idag, gjorde iordning till imorgon egentligen men det blev sjukt mycket över så har nog i flera dagar nu ;)
Åkte till Ikea efter jobbet med mamma, pappa och Simon. Dom har köpt en ny bäddsoffa till ett av sovrummen på övervåningen så dom behövde bärhjälp. Sjukt tung var den. Det blir nog bra iaf! :)
Sen var jag tvungen att handla lite. Så kom hem vid halv åtta och sen var det bara att börja med maten. Nu kan jag iaf slappna av hela kvällen! Blir nog inte sent ikväll, klockan ringer kvart i sex imorn..
Ska hämta upp en full bil i stan innan det bär av till Lindsdal imorn bitti. Har iaf fått låna papsens bil, så jag slipper köra till Växjö med lillskiten :) Det är gutt!
Nu ska jag inta soffläge! Hörs kanske senare! ♥



2010-12-03
 07:59:20

Zombie,

Jag var helt slut när jag kom från jobbet igår, så åkte bara förbi lägenheten, packade och åkte ut till Smedby och la mig i soffan. Låg där helt däckad till halv tio när mamma och jag gick och la oss. Somnade väl runt tio.
Har inte så mycket planerat ikväll, ska hjälpa mamma och pappa att bära en soffa, och handla. Sen tror jag att jag bara ska ta det lugnt hemma. Kolla Idol och slappa. Imorn är det ju tidig morgon (som fan!) igen så jag kommer inte orka gå upp om jag inte lägger mig tidigt ikväll. Var snack om att jag skulle förbi en fest men pallar inte det. GUUD vad jag längtar till söndag när jag kan sova ut!

Sitter på jobbet redan, börjar inte förrän halv nio men mamma hade ju tid hos läkare vid åtta så då fick jag åka hit lite tidigare. Då hinner jag iaf troligen vakna innan jag ska börja. Känner mig fortfarande som en zombie :)


Det var iaf riktigt mys att få mysa lite med mamma igen :)

2010-12-02
 15:45:42

Kaffe,

Sitter på jobbet, har precis ätit lunch och nu har jag kaffemuggen nära till hands. Det börjar bli mörkt ute nu
och jag har tre timmar kvar.. Tänk på mig när ni sitter hemma i soffan och myser! ♥

2010-12-02
 11:14:33

Snart dags,

Har städat klart, ätit lunch, duschat, gjort mig iordning och hunnit med en stund med datorn också.. Men nu är det snart dags att gå ut i kylan och skotta fram bilen. Kan tänka mig att den inte syns så mycket efter snökaoset som varit sen igårkväll. Det är helt sjukt vad det snöar och blåser ute.
Men det är iaf mysigt nu när man sitter inne med lite tända ljus!
Hörs senare, åker hem en sväng innan jag drar till Smedby ikväll. Då kommer det kanske en
liten hälsning till er :) Eller om jag hinner skriva nåt på jobbet..
Aja. Ha en bra dag allihopa!



2010-12-02
 09:01:24

Utvilad,

Godmorgon alla pigga :)
Gick och la mig kvart i nio igår och somnade nog runt nio. Var helt slut. Så idag är jag rätt så utvilad :) Gick upp kvart över åtta och har nu ätit en mysig frukost med massa tända ljus och
städat badrummet och bäddat och städat lite i sovrummet. Så jag är igång :)
Hade aldrig funkat utan julmusik! Det bästa när man ska städa :D

När jag slutat jobba idag ska jag ut till Smedby. Mamma ska köra mig till jobbet imorn bitti och ha bilen sen så
vi kände att det är enklast om jag sover därute. Plus att pappa är i Stockholm så hon är lite ensam :)
Så det blir myskväll med mamma ikväll, och Alfons såklart! :)
Vi hörs senare mina vänner.



2010-12-01
 20:39:15

Styrketräning,

Halloj! Mätt, glad och belåten. Lite trött, men annars leker livet. Fast jag blev sjukt sugen på att ta in katten som satt utanför lägenhetsdörren när jag kom hem från träningen, ville gooosa. Känner mig lite ensam ikväll (buhää), men ska nog lägga mig snart. Är helt slut. Blev ju tidig morgon idag, och igår också iofs. Ska bli riktigt skönt med lite sovmorgon imorgon iaf. Börjar vid tolv! Men funderar på (om jag är tillräckligt pigg) att städa imorgon bitti. Faktiskt. Så sätter nog klockan ändå. Skulle ha behövt städat redan i helgen men pallade inte ta mig tid till det. Och jag hinner nog inte annars i veckan.. Aja, ni vill nog inte läsa mina städtankar.. Hehe, ibland vet jag inte ens vad jag skriver.

Hade sjukt mycket överskottsenergi på träningen idag, men absolut inte för styrketräning. Munnen gick i ett och jag vet inte vad jag höll på med. Allt annat än träna iaf.. Haha. Ibland är jag sjukt konstig.. Jag vet!

Nu ska jag gosa i soffan och tänka på Alfons. Imorgon får jag gosa med honom igen !!!



2010-12-01
 16:49:39

Ocab,

Kom precis hem från jobbet. Det har gått bra idag! Fick åka till Mönsterås med Annie :) Lite kallt var det på morgonen, vi gick in och ut en hel del. Men sen jobbade vi upp värmen och sen gick tiden rätt fort :)
Men fryser fortfarande om fötterna, för hade inga varma strumpor och skor. Så det ska jag fixa bättre till nästa gång. Nu ska jag lägga mig i soffan med min fotvärmare :) Sen träning!



2010-12-01
 06:24:08

Godmorgon! Var uppe tidigt imorse, ska näm...

37815_4107568959 (MMS)

Godmorgon! Var uppe tidigt imorse, ska nämligen jobba på Ocab idag! :-) Kom på igårkväll att jag inte riktigt hade kläder till det bara, så det blev lite kaos i huvet. Det har iaf fixat sig med kläder nu, enda problemet är skor. Hehe, får köpa nya vilka jag än tar så vi får se ;-) Hörs senare mina vänner!