2011-09-24
 13:02:33

SERIESEGER !!

Hej hopp!

 

Ja seriesegern blev förra helgen VÅR !! Det blev guldhattar, vinsttshirts på och champagne, dans och sång efter matchen mot Älmhult borta. Bussen var fullproppad med spelare från hela truppen och föräldrar och syskon :)

 

Idag är det dags för match igen, hemma mot Värnamo 15.00. Vi spelar för att gå obesegrade genom serien nu och det ska bli klara! Två matcher kvar..

LIFFARNANANANANA !!

 

Hoppas allt är bra med er och sorry för dålig uppdatering.

 

Puss! ♥



2011-09-11
 10:00:06

Söndag 11 september,

Halli hallå!

 

Började dagen med en liten sovmorgon, iaf för mig... Låg kvar ganska länge i sängen och bara drog mig. Nu har jag precis ätit frukost, rostade mackor och ett glas juice, och såklart en kopp kaffe. Det känns så lyxigt att få dricka hemmagjort kaffe på morgonen istället för det där maskinkaffet på jobbet.

 

Det blev vinst igår! 5-0 blev slutresultatet. Men ändå känns det som att vi är besvikna. Vi är inte på samma nivå som vi var i våras, vi får inte igång spelet och det känns lojt och vi spelar inte med och för varandra, utan en och en. Men vi vet att när vi väl får igång det så är vi så jävla bra.

Madesjö spelar hemma idag mot Älmhult och det kan ju faktiskt i stort sett avgöras idag. Tappar Madesjö poäng har dom 9 poäng upp till oss och 23 mål upp, och tre matcher på sig. Jag har lite funderingar på att åka dit och titta idag, men hoppar nog det. Har en del att stå i, lite kartonger som ska flytta in hos mamma och pappa, en lägenhet att städa, en lunch på stan med D och lite tid med vänner förhoppningsvis.

 

Hoppas allt är bra med er :)

 

 

2011-09-10
 10:01:54

Det är nära nu...

Idag är det dags för match igen. Hemma mot Habo, 15.00 smäller det.

Idag kan vi faktiskt nästan säkra seriesegern iom en vinst. Vi leder med 9 poäng över Madesjö och det är bara fyra matcher kvar. Så en vinst idag och om Madesjö tappar poäng imorgon så är vi klara för kval.. Det är helt sjukt egentligen.

Vi har hittills gått obesegrade genom hela serien och på den vägen tänker vi fortsätta.


Så håll tummarna för Lindsdals IF idag! NU KÖR VII !!!





2011-09-10
 09:49:34

Bikini,

Godmorgon!

 

Fast jag har faktiskt varit vaken i flera timmar redan.. Vaknade upp i världens gosigaste famn strax efter sju. (Sovmorgon är inget för arbetare...) Han skulle upp och jobba vid åtta, men vi hann ligga kvar och dra oss en stund i sängen innan han skjutsade hem mig på vägen till jobbet.

När jag kom hem gjorde jag en god frukost, laddade upp med tidningen och tog plats i soffan under täcket. Nu har jag kollat lite ärenden på datorn och beställt hem en ny bikini till Baliresan :) Längtar så sjukt mycket ska ni veta!

 

2011-09-08
 21:46:42

En helt okej torsdagskväll,

Att krypa ner under täcket, med en dator, ett glas juice och två underbart goa bullar efter en veckas (nästan då) jobb och träningar + matcher kan vara det bästa man kan göra ibland. Imorgon är det fredag, och det är ju inte fel det heller :)

 

 

2011-09-04
 12:00:56

Bali!

Om två månader ligger jag på stranden på Bali !!! Solar, badar, äter gott, dricker gott, pussar på min fina pojkvän och umgås med goa vänner. KALAS!!

 

Kan inte längta mer än jag gör just nu. Behöver verkligen semester, komma iväg och släppa allt i några veckor.

Den 2 november åker vi från Köpenhamn (1 november från Kalmar) och är borta i tre veckor. Vi ska testa på att surfa har vi bestämt oss för och så blir det lite utflykter och annat :)

 

2 november, snälla kom nuuu !!





2011-09-03
 08:33:13

3 September,

Ah men tjeeeeena!

 

Ligger i sängen, ska snart dra mig upp och göra lite mat till bussresan idag. För idag blir det att åka ner till Sölvesborg för att spela lite match! Det ska väl kunna gå bra tror jag nog :) Inte många matcher kvar nu och vi leder fortfarande serien! Med 9 poäng nu dessutom, så det ser bra ut! :)

 

Ja, annars händer det inte så mycket. Jobbar som vanligt, och denna veckan fick det bli lite övertid också så man får väl vara nöjd med 15 timmars jobb i onsdags. Somnade hyfsat fort efter det kan jag säga... :) Ikväll blir det myskväll med min D efter matchen. Bra skit! :)


Ha det brarå.