2010-11-30
 21:43:42

Mitt i en polisjakt,

Under kören ikväll körde det förbi massa polisbilar hela tiden.. Efter någon timme kör dom upp på uppfarten utanför och kliver ur bilen och går mot dörren. Vi går dit hela gänget, och öppnar dörren.
"Har ni sett två förvirrade killar som går omkring här?
Det har varit inbrott i ett hus och dom finns troligen kvar här i området.."

Eh nee? Dom sticker och vi får lite panik efter ett tag och bestämmer oss för att iaf kolla så det var lugnt. Så vi tar en stol, två biljardpinnar och spänner upp oss och går ner för trappan och letar igenom hela undervåningen, och då menar jag hela. Varenda liten vrå som det gick att gömma sig på kollade vi. Men vi hittade ingen inbrottstjuv. Eller två förvirrade killar menar jag.
Så om ni ser något av dessa i Smedby ikväll så ska ni nog ringa polisen. Eller ungdomskören så kommer vi på studs.
Och förresten, vad menas när polisen säger förvirrade? Jag gissar på att det betyder två höga killar..
Vad tror du?



2010-11-30
 16:27:13

Längtar,

Hallå! Kom precis hem från jobbet efter att ha svängt förbi Ica och hämtat ut ett paket. Nu är alla delar till bredband och kanaler och annat här, så nu väntar jag bara på 6 dec, när det ska komma igång! Ska bli riktigt gutt! :) Har ju vant mig vid 1, 2, 4 nu haha..
Var så satans hungrig sista stunden på jobbet och jag hinner inte ställa mig och laga riktig mat så köpte faktiskt med mig en pizza att värma i ugnen, hehe. Ska sätta i mig den snart, sen ska jag iväg till Smedby för lite kör. Ska möta upp Simon och Johannes lite tidigare för övning.

HELT KAOS på jobbet idag på morgonen! Började vid sju, men vi började inte svara i telefonerna förrän halv åtta. Datorerna och internet hade helt lagt av, så nattpersonalen (som inatt jobbade hemifrån faktiskt!) fick sitta kvar och svara när vi satt och glodde typ. Var ju gutt på sitt sätt, men tyckte sjukt synd om dom som fick jobba extra när man egentligen bara vill sova. Vi fick inte igång programmen förrän halv nio, så den timmen fick vi svara och skriva ner allt på papper :P Aja, det löste sig iaf och har varit ganska så lite kö idag, skönt!
Imorn är jag ledig från Riksbyggen men ska jobba min första dag på Ocab! Ska bli kul! :)
Hörs senare! Nu: MAAAT !!

2010-11-29
 18:24:59

Kaos,

Heeej!
Har inte hunnit blogga nåt idag. Fick en liten sovmorgon imorse, började inte förrän halv tio. Och jag orkade inte ens sätta på datorn innan jag stack iväg. (Hur fan ska det gå att börja sju imorn?!)
Var sjukt mycket på jobbet idag igen, men inte riktigt samma som i fredags. Då var det kaos.
Jobbade till fem iaf, sen var det att gå hela vägen bort till Kagg eftersom jag inte hittade någon parkering närmare jobbet imorse, haha. När jag kom hem började jag laga mat och under tiden kom Stina förbi. Nu stack hon igen, så nu sitter jag här. Tänkte börja kolla lite möbler till vardagsrummet faktiskt. Får se om jag hittar nåt bra.. Vill ju inte lägga sådär jättemycket pengar på det eftersom det redan
har gått åt så mycket pengar på allt jag köpt.. Hehe :)
Aja. Fint kommer det nog bli iaf. Kosta vad det kosta vill ;)

Skulle tränat nu vid halv sju, men träningen blev inställd idag eftersom planen är dränkt i snö och is. Så jag kör nog ett eget styrkepass hemma idag. Måste ju byta ut träningsvärken sen i lördags mot ny fräsch ;)
Blir nog en lång och skön dusch idag med. Fryser fortfarande och det är 1½ timme sen jag var ute. Haha.
Hörs senare ♥


Fina Stina och jag förra sommaren..

2010-11-28
 20:39:02

Ingen match,

Glömde ju säga! När familjen kom idag så var det första pappa frågade: har du kollat hur de gick idag?
Gick ni vidare?
Haha. Fotbollsnörd. Vi gick iaf in på hemsidan och kollade, och tvåan i den sista gruppen idag fick bara fyra poäng. Så vi gick vidare! Riktigt fint :)
Så det blir Värnamo den 11, och nästa steg där. Så det blir cup två helger i rad nu, tredje med denna då.
Sen tar vi en paus i fotbollandet med inflyttningsfest den 18! Fint ska de va!! :D

Haha, mamma är för söt. Dom åkte härifrån för tre timmar sen, och nu ringde hon..
Hej, vill bara säga tack för fikat! Det var jättemysigt!
Haha. Sen la hon typ på. Eller alltså hon väntade på tills jag hade sagt:
jaa, det var det, tack själv, jaa, jättemysigt.. Sen la hon på..


Glad mamma precis innan vår överraskning i Thailand! :)

2010-11-28
 20:04:42

Jul,

Har fått önskemål om fler bilder från lägenheten, har ju julpyntat idag så då tog jag lite foton på det.. Ska göra om i vardagsrummet snart, får se om det blir innan eller efter jul. Har fortfarande tvn och hyllan kvar i lägenheten som inte ska vara här, så jag kan inte ta helrumsbilder än.
Kan försöka på mig det när det är klart här :)

Fick julen -08 de här fina dukarna i julklapp. Visst är den fin? :) Det här är en löpare som nu ligger fint på matbordet, fick även fyra små bordstabletter :)

 

Sovrumsfönstret..

 

Min fina tomte som jag hittade på Ullared :) Så nu är jag aldrig ensam.. Hehehe.

 

Har nu äntligen fått upp gardiner i vardagsrummet, haha. Dom här fina är köpta på 2BInterior, 249 kr :)

 

Jättesuddig bild, men här ser man gardinerna på riktigt iaf :)

 

Man kan inte lämna hallen utan tomte!

 

Adventsljusstaken :)

 

Lite julkänsla är det här nu iaf, och ni fick lite små glimtar av det :)

2010-11-28
 19:07:33

Mys med familjen,

Alltså att man aldrig lär sig. Haha. Har skitont i ryggen idag, och träningsvärk i varenda muskel. Det är iofs inte lika dåligt som sist vi hade spelat cup, men då spelade vi ju i två dagar också.
Aa, jag har iaf träningsvärk sen igår och nu kan jag knappt gå upp ur soffan.
Eller jag kan väl, men jag vill inte.. Haha.

Hade en skitmysig eftermiddag med familjen iaf, Simon hann inte komma, han jobbar typ ihjäl sig, men resten av familjen var här. Vi smakade på mina mjuka pepparkaksmuffins och bullar, och glögg. Riktigt fint var det!
Vi satt (låg i min soffa) och pratade lite, sen kollade vi på Så mycket bättre-reprisen sen igår. Jag har legat kvar i soffan tills nu, kollat lite Entourage. Nu behövs det diskas och ätas lite innan jag kan återta min plats i soffan.



2010-11-28
 15:03:57

Första advent,

Har precis pyntat klart här, körde en runda med dammsugaren också. Så nu är det städat och fint, precis lagom tills familjen kommer.. Jag har bakat pepparkaksmuffins! Ska smaka dom och lite bullar :)
Nu kom dom! Hörs senare!

2010-11-28
 09:11:28

Kontrakt?

Guten morgen! Hade en riktigt mysig em/kväll med Sophia igår, sen pallade jag inte blogga när hon gått. Vi köpte iaf pizza och cola. Köpte ostbågar och chips och grejer också men det glömde vi bort att äta. Haha!
Är så jäkla glad att vi har börjat umgås igen, har riktigt kul med henne och vi kan prata om allt :)
Nu fixar vi kontrakten Fia !! Haha!

Fick ställa klockan idag, ska till kyrkan med Stina. Det är rätt mysigt nu idag när det är första advent ju.. Har inte hunnit plocka fram julgrejerna här än, men ska göra det när jag kommer hem. Så då är det på med
julmusiken, så kör vi !! Det bästa! :)
Nu ska jag äta god frukost! Hej svejs!

Haha, älskar bilden! Nyår för sjukt länge sen!

 

2010-11-27
 16:01:45

Fotboll,

Hallå! Kom precis hem från Nybro, har varit där och spelat cup. Vi vet inte hur det gick än, hehe. Det var nämligen kval till sm i futsal, vi kom tvåa i gruppen. Vinnaren går vidare men bästa tvåan av tre grupper går vidare också, och än så länge är vi det.. Men den sista gruppen är imorn! Så vi får hålla tummarna på att det går vägen :) Laget som kommer tvåa i den andra gruppen måste isf vinna två matcher och spela en lika, plus att ha bättre målskillnad än oss. Vi hamnade på 20-3 (sjukt bra för fyra matcher!) så det är rätt bra..
Så förhoppningsvis blir det sm för oss i vinter! :D
Snart kommer Sophia hit, vi ska mysa med pizza och film.. Så sjukt mysigt att ligga inne i soffan nu när det snöar ute och med en massa tända ljus.. :) Måste hinna fixa lite här innan vi kan sätta oss ner bara så jag
får se till att göra det nu.. Hörs senare!



2010-11-26
 21:52:19

Blod, var och sår. Mums!

(Jag tror också det är en vas, men så mycket finare såhär ;)
Kommer aldrig köpa blommor att ha i den ändå! Hehe)


Kom precis hem från Smedby. Har haft världens mysigaste kväll med älskade mamma och fina bröder. Det bjöds på god middag och massa snack. Johan är ju hemma eftersom han var världens klant och har skurit sönder hela foten. Haha. Det är tre veckor sen nu, och han hoppar fortfarande på kryckor, idag tog han bort stygnen och nu på kvällen tog han bort bandaget för att bada fotbad. Det såg riktigt förjävligt ut, huden har inte ens börjat läka ihop efter stygnen och det bara rann var.. Haha, mysigt va? Det var äckligare att se det än att läsa det här, tro mig.
Lite synd om han är det faktiskt. Har legat hemma i tre veckor nu och vet inte när han kommer kunna börja jobba igen. Men det suger lite att han säkert komma få fetmassa med pengar. Haha, fetmassa? Kan man säga så??

Aja, kom iaf hem nyss och jag fryser som fan. Bilen var ju mer istapp i bilen än utanpå. Den har missuppfattat det där lite..
Så nu har jag tänt alla ljus jag har i hela lägenheten för att få upp lite värme. Blir nog lite tvmys nu innan det är dags för sängen. Ska upp hyfsat tidigt imorn, vi laddar ju för cup!
Ha en mysig kväll mina vänner ♥



2010-11-26
 17:48:16

Light a candle,

 

Sätt på videon och lyssna, och njut :)

Fick som sagt en present på jobbet idag. En liten kruka eller vad man ska kalla det. Vi satt och

pratade om vad man skulle ha den till, men kom inte fram till nåt direkt.

När jag kom hem och tittat en stund på den så kände jag att den är alldeles för fin för att bara ställa undan,

så jag satte mig och pysslade lite :)

 

 

Tom..

 

 

Fyllde den med dekorationssten och ett litet ljus, och sen några blåa fina stenar :)

Nu lyser den upp fint i fönstret!

Vad tycks? :)

 

2010-11-26
 16:57:07

Pengar,

Tjena! Har varit helt galet på jobbet idag. Nästan all personal från oss var iväg, precis som resten av alla riksbyggenanställda i landet. Riksbyggen fyller faktiskt 70 år i år och då är det stor fest i Stockholm ikväll. Det ska komma typ 1500 pers!! Men, såklart så får vi timmisar vara kvar och jobba. Haha. Så idag var vi inte många som svarade, plus att det har snöat helt galet i landet ju. Så det var så jävla lång kö hela dagen. Haha :)
Det sjuka var att alla ändå var skitglada när dom kom fram till oss, nästan gladare än vanligt. Folk brukar typ klaga när dom stått i kö i 1 min, idag var det 20 min ibland. Haha.. Aja, det gick bra iaf!
Men var ändå skönt att gå hem halv fyra när alla andra skulle vara kvar och slita till halv fem och fem! Hehe..

Stack förbi Uniflexkontoret efter jobbet och skrev på kontrakt. Förlängde ju en månad till eftersom det inte var säkert hur mycket jag skulle få jobba veckorna som varit och veckorna som kommer. Där har jag ju garantilön (som blir större om jag jobbar mycket då) så jag kände att det var säkrast
om jag inte får några dagar alls så jag klarar alla räkningar :)
Efter jag varit där så körde jag vidare till Ica och handlade lite mat. Sen hem, plocka upp, diska, och nu har jag faktiskt betalat alla räkningar! Skönt att ha det gjort tycker jag :) Ska göra det sista tråkiga i pengaväg idag också, tanka. Det suger. Men har inte tankat på flera veckor, så jag får väl vara rätt nöjd ändå! Jag som brukade tanka en gång i veckan när jag bodde i Smedby och körde fram och tillbaka till stan varje dag och
sen till träning i Lindsdal. Det blir lite billigare nu :)
Aja, pengarna kom in igår och idag försvann dom. En del av dom iaf. Har fortfarande lite kvar såklart :)

Oj, vilket långt inlägg. Kommer ett till om en liten stund, för jag ska visa min lilla present jag fick idag :)

2010-11-26
 06:55:25

Kallllllt,

Godmorgon!
Då kör vi en morgon till.. Börjar inte förrän om tio minuter så då hinner jag kolla runt lite och vakna till.
Sjukt trött idag. Knappt så fingrarna vill röra sig.. :)
Ska bli skönt att vara ledig lite i helgen igen. Har nog varit ledig alldeles för mycket så kroppen (och huvet)
är inte vant vid att jobba.
Blir en lugn helg, med fotbollscup imorn. Skönt. Kommer bli rätt mycket fester nu framöver så behöver
nog en helg att vila upp mig på :)
Hoppas alla mår bra och inte fryser ihjäl i kylan.. :)
Förutom Cim då som sitter på stranden i Australien i typ 35 graders värme....



Snart kommer Evelina hem till mig!! :)

2010-11-25
 20:50:13

Julmarknad på Kalmar slott,

Kom precis hem från Alex! Vi åkte dit efter julmarknaden och fikade lite. Lika mysigt som alltid! Men alla var rätt trötta så vi satt mest och tittade på tv och klagade på allt som hände där. Haha. Malin och jag är experter på att hitta fel på folk.. Haha.
Hittade iaf en julklapp på marknaden, så nöjd blev man! :)


Älskar att zooma lite..


Hahaha!


Snyggaste posen. Övat på den länge!









SNÖÖ !!
Så länge det inte snöar och blåser som det gjorde på dagen idag så är det rätt okej, men det är riktigt svinigt kallt ute nu.. Det är då man myser till det framför tvn, så det ska jag göra nu.. :)

2010-11-25
 15:15:10

Snaaart,

Jag slutar om tjugo minuter och jag vill inte gå ut! Det har snöat och blåst hela dagen och det ser svinkallt ut! Men har ju iofs typ 200 meter till bilen, knappt det! Haha.
Har ringt helt galet mycket på jobbet idag, så det börjar snurra i huvet nu.. Fick faktiskt beröm av chefen igår för att jag tagit så många samtal :) Alltid kul !!
(Det som är roligare är att jag tagit ännu fler idag men idag är han inte på plats faan, hehe)



Liten nöjd tjej!

2010-11-25
 07:21:32

Julmarknad,

Guten morgen!
Sitter på jobbet igen, började sju idag också. Och imorn. Rätt skönt. Känns verkligen gutt att komma hem när det är ljust ute för en gångs skull. Har varit kolsvart när jag slutat i flera veckor nu!
Ikväll ska jag träffa mina favoriter och gå på julmarknaden på slottet! Det ska bli jättemysigt! Har aldrig varit där innan :) Förhoppningsvis hittar jag nåt fint!
Somnade jäkligt gott igår efter att ha sovit alldeles för lite natten till igår.. Har ju helt vänt på dygnet senaste veckorna när jag varit ledig så mycket och jobbat mycket 12-19pass, så jag kunde inte somna i tisdags. Och sen upp tidigt på de..
Men igår kunde jag iaf somna runt halv elvatiden, slocknade direkt när jag släckte lampan :) Kanske inte precis samtidigt då... :)

Snart är det helg igen! Sjukt gutt!
 

Försökte hitta en fin vinterbild på Kalmar slott, men det var det fasen dåligt med. Så då tänkte jag ladda upp
en helt vanlig bild, men det gick ju inget vidare. Internet vill inte hänga med mig idag.
Så ni får klara er utan bild.. :)

2010-11-24
 21:53:33

Tyst,

Bara du kan göra skillnad.
2010-11-24
 16:19:02

Vuxenpoäng,

Lite vuxenpoäng på mig nu eller? Igår kom mitt Icakort! Haha. Nu är det bara en hemförsäkring som behöver fixas, är sjukt dålig på att ta tag i det bara.. Får göra det snart kanske.. :) Innan det får jag helt enkelt se till att inte bränna upp lägenheten. Kan bli svårt men jag ska nog klara det :)

Lagade till mig lite mellis när jag kom hem nu, och nu ska jag lägga mig i soffan och kolla igenom lite tidningar. Måste börja leta julklappar nu! Förslag någon? :)



2010-11-24
 16:15:42

Pulka,

Såg världens sötaste grej idag när jag gick från jobbet. Det ligger ett dagis precis utanför oss, och när jag gick förbi där stod en liten tjej och lekte med sin pulka i snön och stod och sjöng för sig själv ... Juuuuul, juuul, strååålande juuuul.. Haha. Alltså så jävla söt!

Då kan jag inte låta bli att tänka på förra året när jag och mitt lilla Norgegäng tog trikken upp till Holmenkollen och åkte pulka i deras sjukt långa pulkabacke! Mysigt!

Och så håller jag med lilla tjejen. SNART ÄR DET JUL!

2010-11-24
 07:17:52

Snö!

Godmorgon folket!
Sitter på plats på jobbet och har precis börjat. Blev så förbannat glad när jag tittade ut idag och det låg snö på marken! Mindre roligt när man sekunden senare inser att det betyder att man måste stå ute och fixa med bilen och få den varm. Fick iaf prova min isspray idag! Sjukt bra var det! Man sprutar på rutan och väntar en liten stund så har isen smält. Lite glad eller :)
Nu längtar jag som fan tills vi ska åka till Sälen i feb/mars! Haha, vet inte datumen men är i slutet av feb/början av mars. Vi ska inte dit i två månader ;)

Skönt att vara tillbaka på jobbet iaf. Har ju varit ledig sen i fredags nu. Känns som evigheter man var här! Slutar halv fyra idag iaf och då blir det hem och vila lite innan träningen.
Hade ett litet berg av disk eftersom jag inte orkade ta det igårkväll, men hade några minuter över imorse (även om jag trodde jag försovit mig, haha) och tog den då. Skönt! Nu hoppas jag på en bra dag på jobbet med mina älskade kollegor :)



2010-11-23
 20:23:34

Sjungaaa,

Halloj! Precis hemkommen från Smedby och kören. Hade riktig huvudvärk när jag åkte dit men nu mår man toppen igen. Man mår så bra av att sjunga och det är förbannat kul! :)
Nu övar vi lite smått inför luciasjungande den 12, sen är det julmässa den 19 dec i Hossmo kyrka.. Det kommer bli kanon! Och kanske blir det ett litet gästframträdande också, hoppas hoppas!
Alla är så duktiga i kören iaf, och det låter bra.
Om någon av mina fina bloggläsare vill vara med så kom!
Annars får ni komma och lyssna!
:)

2010-11-23
 13:22:24

Ännu en ledig dag,

Hallå mina vänner :)
Har haft gott sällskap sen igår, Stina kom efter träningen igårkväll och sov här. Vi sov till elva idag (haha) sen såg vi dom sista avsnitten av Glee som hon inte har sett. Nu har jag sett dom tre gånger på typ två veckor så nu får jag nog lugna mig lite.. Hehehe.
Hoppas på att säsong 2 snart börjar visas!

Hon åkte nyss hem, så nu ska jag diska lite och sen lägga mig i soffan igen. Har blivit tvingad att se Entourage, för det är tydligen JÄTTEBRA.. Så nu har jag alla säsonger hemma, så ska väl börja se det sen och se om det är nåt att ha. Någon som sett det?

Nu, DISKA!


Fina Stina! Som fick jobb idag! STORT GRATTIS! ♥

2010-11-22
 17:11:33

Ta chansen!

Satt framför tvn och höll på med fotona jag framkallat, satte in i ramar och sånt. Sen så börjar Glee helt plötsligt! Nu ska dom börja visa det från början på tv4. Så idag var det avsnitt 1. Alltså det är ju skitbra, men fan vad töntigt det är i början ;) Blir ju iaf bara bättre och bättre!
Så om ni inte har sett glee och vill se det. Ta chansen nu !!!
Mån-fre, klockan 16 på fyran!

 

2010-11-22
 09:45:53

Fixa och dona,

Godmorgon!
Huvudvärken är tillbaka idag igen, som vanligt. Men det kan inte stoppa mig idag för jag måste städa.
Är ledig som tur är iaf!
Ska äta lite frukost nu och sen ska jag bege mig till Ica. Behöver handla lite mat och lite städgrejer. Har dessutom ett paket som väntar på mig där och jag anar att det är resten av fotona jag framkallade! Fick dom små i torsdags nämligen :) Dom blev så fina så! Behöver köpa några ramar till men har till dom flesta korten! Så jag fixar nog med det idag med :) Så idag blir det en riktig fixardag! Kanske tar och bakar nåt också :) Hörs senare mina vänner!


Ska även ta tag i resten av de tomma kartongerna som ska bäras upp till vinden, och försöka rensa ut ur förrådet i lgh! Den är full med skit just nu.. Grejer som ska slängas och sånt.
FAN VAD SKÖNT DET SKA BLI NÄR DET ÄR KLART HÄR!!
2010-11-22
 09:44:25

Blond?












Haha, kollade igenom nästan alla mina bilder igår. Hittade dom här från Cims 20-årsfest. Det här är liksom förra sommarn. Känns så sjukt konstigt att se bilder från tiden när jag var blond. Känns som ett helt annat liv :) Trivs mycket bättre i det bruna så det blir nog aldrig mer blont!!
(Haha, älskar bilden på Sacke och mig när han har däckat!!)


2010-11-21
 21:03:35

När livet stannar,

Har ju lovat att berätta om boken jag läste för ett tag sen. Så nu kommer det! När livet stannar heter den och den är så sjukt bra. Man vill läsa men ändå inte.
Den handlar om Thailand, tsunamin, och hur hon förlorar sin man och två av sina tre barn där. Man får läsa om när det hände, första året efter och en bit om hur livet ser ut för dom nu. LÄS DEN !!

 

2010-11-21
 13:40:48

Vänmys,

Det gick okej i kyrkan idag.. Vi var inte så många och alla var inte dunderpigga (hehe) men man får ta det för vad det är! :) Det blev lite fika efter med mina älskade vänner och sen hängde jag med Alex och handla lite på Maxi.
När jag kom hem slängde jag mig i soffan, och där har jag legat tills nu, typ. Håller på att fixa naglarna lite, och snart kommer Malin. Det är bra när vi bor så nära varandra, så lätt att bara komma över när vi har tråkigt och känner oss lite ensamma :) Kan tänka mig att det blir lite Glee faktiskt! Höhö :)


Malin och jag på nyår för några år sen ;)

2010-11-21
 08:25:22

Tidigt,

Godmorgon!
Helt sjukt. Den här helgen har jag gått upp mycket tidigare än jag gjort på hela veckan. Haha :) Får nog bli ändring på sovtiderna den här veckan, ska börja sju onsdag och torsdag...
Idag är jag iaf uppe tidigt för jag ska till Smedby och lilla kyrkan och sjunga lite med kören. Sen får vi se vad som händer. Jag är sjukt trött sen igår så det blir nog hem och se någon film... :) Hehe.
Hörs senare!

2010-11-20
 17:18:06

Färdigklippt,

Kom till lägenheten för en liten stund sen. Hoppade av i Smedby hos mamma och pappa efter klippningen. Som för övrigt blev toppen! Supernöjd :)
Det blev lite möbelfixning hemma, dom har ju renoverat hela övervåningen och det blev klart nu när dom var iväg. Så jag fick hjälpa till att sätta ihop säng och annat. Det blev så fint så :)
Nu har jag strykt lite tvätt och bara gått runt och inte gjort ett skit. Typ. Jag är astrött och inte alls pepp på fest ikväll. Funderar på att lägga mig och vila en stund. Behöver inte börja göra mig iordning än på en stund..
Det går på två sekunder :)
Hörs kanske senare, annars imorn bitti. Ska upp tidigt igen!

2010-11-20
 07:25:57

Rosa?

Godmorgon världen!
Jag är faktiskt hyfsat pigg idag! När klockan ringde vid halv sju kunde jag inte somna om.. Men låg kvar till fem i innan jag drog mig upp :) Fick sms av mamma och pappa att dom landat och är på väg hem mot Kalmar igen nu. Skönt att veta att allt har gått bra :) Ska ringa dom i bilen sen tänkte jag!
Gud vad jag har längtat efter den här klippningen! Mitt hår är värdelöst för tillfället. Blir nog inte så mycket klipp men färgning iaf! Fast man vet iofs aldrig vad Anne hittar på, så vi får väl se! Drömde att Malin tjatade på mig att jag skulle färga tillbaka den rosa slingan jag hade för några år sen? Haha!! Kanske skulle va nåt ... :)


Försökte hitta en bild där man kan se min fina rosa slinga men
hittade inte en enda där den syns bra. Så det fick bli denna ljuvliga bild från vår
egna spakväll för några år sen! Hahahaha! Går det hitta vackrare tjejer?!


2010-11-19
 23:22:30

Rubrik? Nej tack,

Hallå!
Karin gick precis hem, och jag har diskat.. Nu är jag trött. Det var riktigt segt i huvet idag på jobbet. Hade världens huvudvärk i början men lite tabletter räddade mig och resten av dagen.
Karin och jag gjorde tacos och softade i soffan framför Idol. Mysigt!
Ska lägga mig i sängen snart med min goa bok. Bästa :)
Imorn blir de tidig morgon!

2010-11-19
 11:26:22

Fredag!

Snart dags för jobb! Har precis ätit lite lunch och ska nu fixa det sista här hemma så det är fint och städat när jag kommer hem :) Alltid så skönt tycker jag!
Kunde inte somna igårkväll, låg och funderade hur länge som helst. Så jag tog en extra timmes sömn imorse. Hann iaf med lite träning och en långdusch, diska och vika lite tvätt.
Ikväll ska jag hämta upp Karin efter jobbet och så ska vi åka hit och laga tacos och mysa hela kvällen och natten! Hon ska sova här, men blir nog inte så sent för vi ska upp tidigt imorn. Dags för Lenhovdaaaa :)



2010-11-18
 18:49:37

Taggad!

Jag har bestämt mig. Nu ska jag ta tag i det och göra nåt åt det och det känns toppen!
Pratade med Malin nyss och vi har bestämt oss att göra det tillsammans. Ska bli spännande! Berättar vad lite senare, vi väntar på ett besked. Och när vi har fått det så får ni det :)
Spännande va? :)



2010-11-18
 10:35:03

Fy katten,

Inte mycket piggare idag heller. Tur att jag är ledig idag också så jag kan vila upp mig en dag till. Jobbar imorn igen. Då ska det bli kul att träffa alla goa människor igen :)
Idag ska jag kanske träffa Lina senare, innan det ska jag ut till Smedby. Börjar få ett litet berg med tvätt så tänkte slå två flugor i en smäll och tvätta ute i Smedby när jag ska ut till katten. Har inte myst med honom på flera veckor nu och han har varit i slagsmål och mår inte så toppen. Stackarn.. :(
Så vi hörs senare! Puss!


Min gosing!

2010-11-17
 15:53:26

The Platt Brothers,

Låg och kollade på Americas got Talent när jag såg dom här. Hittade inte numret dom gjorde där,
men hittade detta. Sjukt goa :)


2010-11-17
 14:44:12

Gardiner,

Idag hittade jag gardiner! Överlycklig! Hehe. Köpte dock bara ett par vanliga till sovrummet, sen köpte jag julgardiner till köket och dom kan jag ju inte sätta upp än. Eller?
Men såhär blev det iaf!

Före!

 

Efter!

Bytte även lampskärmen, som ni kanske ser :) Fin utsikt man har va? Hahaha..

Gardinerna fanns på 2B Interior, 169 kr för 2 st.

2010-11-17
 10:27:53

Lite piggare,

Ledig idag, vaknade nyss. Har huvudvärk idag också, men känner mig inte febrig iaf. Så idag måste jag in till stan och fixa lite ärenden. Sen ska jag träna ikväll. Var två veckor sen nu, och förra veckan skrev 5 nya spelare på för oss, så det ska bli kul att träffa dom :) Har inte sett dom spela än, eftersom jag inte var med på testmatchen, men det får jag väl göra så småningom :)
Nu ska jag göra mig iordning lite, och sen sticker jag. Hörs senare ♥



2010-11-16
 21:45:45

Sova,

Sov till två idag. Nästan iaf. Vaknade varje timme hela natten och kokade. När jag vaknade vid åtta hade jag världens huvudvärk och orkade inte ens gå ur sängen. Somnade om. Vaknade efter en timme, och sådär höll jag på. La mig i soffan och försökte hålla ögonen öppna med tvn på, men inte funkade det heller. Orkade inte ens ha det ljust i lägenheten så fick dra ner alla persienner för att kunna röra mig runt.
Skitkonstigt, kände mig hyfsat pigg igårkväll. Hade dock huvudvärk hela dagen, men det brukar inte bli såhär.
Fick sjukanmäla mig till jobbet och fortsätta sova/vila hela dagen.
Känner mig lite piggare nu iaf, ska sova tidigt ikväll och hoppas det blir bättre. Är ledig imorgon vad jag vet nu, så får ta det lugnt imorn med så det går över.

2010-11-15
 22:21:13

Ensam,

Tjo! Hoppas allt är bra med er :)
Fia åkte hem för en stund sen, vi hade det mys med massa prat hela kvällen. Som alltid iofs! :)
Kan inte låta bli att vara sjukt tacksam för alla vänner jag har. Vad hade jag varit utan er? (Förmodligen jävligt ensam, men ändå.. haha)
Tack för att ni finns! ♥


Jag är svintrött efter att ha blivit väckt imorse, så ska snart lägga mig i sängen och fortsätta läsa min bok. Sjukt jävla bra är den. Ska berätta om den, snart. Typ imorn :)



Fia ser ut såhär.. Iaf på alla kort jag har på henne. Sjukt konstigt, men sant! Hon är rätt snygg, i vanliga fall. Är iofs rätt snygg här med.
2010-11-15
 13:53:30

Jobba,

Blev väckt av telefonen imorse. Skulle ju varit ledig och hängt med Sofia och hennes lilla hund idag men jag fick hoppa in och jobba istället. Tråkigt att inte få träffa Fia men gutt att jobba.
Dom ringde vid tjugo över sju och tio över åtta var jag inloggad och klar. Rätt bra av mig tycker jag ;)
Jobbar till halv fem, så några timmar kvar...

Fick sms idag om att mitt paket från Telia har kommit nu, så ska till Ica direkt efter jobbet och hämta ut det. Gutt gutt :) Så nu slipper jag att sitta och titta på fyran hela dagarna. Haha :)
Ska hänga med Sofie ikväll! Mysmys! Hörs senare!



Fia och jag på lagfesten för några veckor sen!

2010-11-14
 22:11:54

Teater,

Kom precis hem från en kväll ute på Skälby. Stinas kusin spelade teater så vi var där och stöttade, jag, Stina och Malin :) Det var riktigt mysigt. Kul att hitta på lite annorlunda grejer ibland och teater är ju alltid topp!

Stina kom hem till mig en stund innan och fikade på mina nybakta bullar och kaffe (och pepparkakor)
Så jäkla gott. Det var skitmysigt att baka idag, hade på min julskiva hela dagen, haha. Vet inte hur många gånger jag hörde samma låtar! Men baket blir så mycket mysigare då. Fick ihop massa bullar så hela frysen är full nu. Haha.
Nu ska jag lägga mig tillrätta i soffan och kolla på Beck!



2010-11-14
 12:25:05

Min nya vän,

Jag vaknade vid sex idag. Inte okej. Vad fan händer? Dröm iofs en mardröm (hahaha helt störd dröm!) Kunde iaf inte somna om, så låg och läste lite, sen sov jag från och till till klockan halv nio. Då gav jag upp. Tog fram receptboken och skrev ner allt jag behövde till baket idag. Sen gjorde jag mig iordning, diskade upp allt från igår, och stack in till stan. Eller till Hansa city. Jag bestämde mig äntligen för att leta reda på en dammsugare.
Hittade en bra på Media markt, bestämde mig nästan för den, men så såg jag att man skulle skruva på den. Det orkar man ju inte. Det som är bra med en dammsugare är ju att man slipper huka sig och trycka på en knapp. Man gör det ju med foten?
Så jag sket i den och stack till Elgiganten. Där var ju alla svindyra förutom en som kostade 499. Men den var alldeles för liten och även den skulle man skruva på. Nahedu.
Så jag gick till Citygross för att handla det jag behövde till baket, sen går jag förbi hemavdelningen och där står en fin liten röd dammsugare. Så jag körde på den! Kanon!
Ska köra en testrunda med min nya vän sen. Efter baket!!


Köpte denna också, mamma och pappa har den och jag tycker den är asfin. Så den är på hög volym nu! Kom, jul, kom!! :)
2010-11-13
 18:58:42

Sophiaaaa,

Det blev en tur till sporthallen idag för att kolla fotboll med Malin och Stina. Satt där i fem timmar, så nu har jag fan ont i rumpan igen. Precis när det onda försvann från förra helgen! Haha..
Alltid kul med fotboll iaf :)

Har precis satt igång med lite mat nu och snart kommer Sophia! Det blir myskväll framför soffan ikväll med mat och chips (och ostbågar). Förmodligen någon go film!
Hörs senare, eller imorn eller nåt :)


Haha kan inte låta bli att ta denna bilden varje gång, för vi är grymt snygga här. Verkligen!

2010-11-13
 10:49:02

Kaos,

Vaknade vid åtta idag. Hallå, vad händer? Aja, kände iaf att det var dags att städa lite här. Så jag satte igång julskivan (har bara en, måste köpa flera inför vintern!!) och började. Nu är det kalasfint här, förutom att jag ju fortfarande saknar en dammsugare så fick gå runt med en sopborste, haha. Måste köpa en dammsugare imorn...
Sen är det ju fortfarande fullt med grejer i förrådet, har en tendens av att slänga in allt jag inte vet vad jag ska göra av in dit.. Haha. Det ligger fullt med knoppar till garderobsdörrarna på byrån i sovrummet, för att jag inte kan sätta upp dom. En lampskärm som jag inte kan byta står i fönstret tillsammans med lampan som ska bytas ut... Plus att cpjävlaskittvn fortfarande står på vardagsrumsgolvet. Och en stor bokhylla, en matta, och lite tomkartonger som står precis innanför dörren i hallen. Haha.
Det är kaos.
Behöver några starka killar som kan komma hit och hjälpa mig att bära. Blocketannons?


Haha, kan man räkna detta inlägget som inredning??!

2010-11-13
 08:46:27

Tacos, Idol, Alias

Godmorgon!
Hade en kanonkväll igår! Åkte ju hem till Alex efter jobbet och där hade tjejerna redan börjat med maten, hungriga? Haha. Vi åt god tacos och pratade, sen kollade vi en stund på Idol, men visst fan har det tappat mot dom andra åren? Har alltid följt det som en galning och nu har jag sett typ ett program av fredagsfinalerna..
Vi la ner Idoltittandet efter en liten stund och började spela lite spel istället. Det är fan det bästa som finns! Haha. Det blev Alias, Malin och jag mot Alex och Stina. Det var riktigt länge sen jag skrattade så mycket..
Det finns inget som gör mig gladare just nu förutom mina vänner! ♥


Haha trötta vänner utanför Ullared!

2010-11-12
 14:29:34

Fredagsmys,

Hej!
Fick hoppa in och jobba idag efter mötet, så därför jag inte uppdaterat :) Mötet gick bra, så det känns super :)
Jobbar till sju, och sen ska jag direkt till Alex för lite fredagsmys med Idol och middag med tjejerna. Kan inte bli bättre :)
Hörs senare!


Dom bästa!

2010-11-12
 08:57:55

Förvirrad,

(Ja, Malin, såg Gaga-avsnittet igår! Sjukt bra!)

Vaknade för någon timme sen, men låg kvar i sängen länge.. Det snurrar i huvet och vet inte vad jag ska svara idag. Hur ska man kunna veta?
Jag förklarar vad som händer lite senare idag när jag varit där..

2010-11-11
 18:44:14

Foton,

Har precis klickat hem lite foton! Alltid kul att framkalla en massa fina bilder. Jag har suttit och fixat en stund, så alla fotona blev svartvita. Tycker det är så himla fint :)
Så om några dagar kommer det ett fint paket! Nu måste jag bara köpa lite fler ramar, dom som blev inköpta på Ullared räcker inte..

Nu börjar det kurra i magen igen, så jag ska ut till Smedby. Mamma och pappa bjuder ju på lite middag innan dom åker imorgon! Ska bli mys! Hörs senare ♥


Ett av fotona jag framkallade. Visst är det fint?! :)

2010-11-11
 17:05:53

Bästa köpet,

På vägen hem från Ullared satt vi i bilen och frågade varandra om vilket som var det bästa köpet. Mitt var absolut Glee-boxen. Har tänkt köpa den sen den kom ut, men det har inte blivit av.
Jag öppnade den inte förrän jag var inflyttad här, så första avsnittet såg jag med Stina i lördags. Jag har snart sett klart hela. Haha. Alltså det är sjukt. Jag kan inte sluta titta. Har ju sett första delen av säsongen typ fem gånger och jag vet att jag kommer göra samma med andra delen.
Så idag efter mitt lilla ryck i lägenheten la jag mig i soffan och såg två avsnitt till. Det bästa avkopplingssättet!

Har sagt det typ hundra gånger, men det kommer en gång till.. Har ni inte sett Glee, SE DET!!





2010-11-11
 16:50:28

Tusen kartonger,

Jag var på g! Jag var på väg ut, men jag stannade när jag såg alla kartonger som fortfarande står kvar överallt och fick panik. Haha. Så jag började rensa ur dom, och gick sen med berget av tomma kartonger upp alla trapporna till förrådet. Nu står det en kartong kvar, och den är fylld med tomma ramar som jag tänkt fixa fina foton till. Har ju köpt lite tavelhyllor som jag tänkt sätta upp.
Har bara inte bestämt mig för vart jag ska ha dom, haha :)

Lagade en god och bra lunch (som tog hundra år) men det var det värt!
Nu börjar det lika något här iaf och jag är nöjd!




2010-11-11
 10:38:55

Ledig,

Godmorgon! Eller jag har faktiskt varit vaken ett tag..
Känns väldigt konstigt nu när man är ledig. Har inte haft en ledig dag i veckan såhär sen i somras innan postenjobbet!
Har inte planerat nåt idag. Kanske ska träffa Fia senare. Kanske tar en sväng och letar efter gardiner också.. Hittade inga bra på Ikea nämligen. Annars ska jag bara ta det lugnt. Måste nog ta tag i dom sista kartongerna som står här..
Var faktiskt duktig igår och fixade iordning i garderoberna! Så nu är det så fint så fint, och kanske det viktigaste: ordning! Haha, får se hur länge det håller sig så! ;)

2010-11-10
 21:52:51

Lucia,

Vi började öva lite inför lucia idag, och då kom alla minnena från 2007 tillbaka när jag var med i Kalmarlucian. Det är ett av dom bästa minnena i mitt liv och jag hittade en av mina bästa vänner Stina där. Därför tänkte jag visa lite bilder.. Haha, syns det att det var ett par år sen eller?


Hahaha, det här visar ganska så tydligt hur Stina och jag var... (Är)


Luciakröning i domkyrkan


Ida, jag och Gabbi




Haha, hungrig?


Bästa!




Innan sista framträdandet


Hahaha, bästa!


Saknar!

2010-11-10
 21:36:30

Sjunga, sjunga,

Hallå!
Kom hem för en liten stund sen. Vi stannade kvar några stycken efter kören och körde lite extra. Alltid kul :) Sen pratade Simon, Linn och jag en stund. Lite projekt är på G och det kommer bli kanon :)
Åkte hem till mamma och pappa för att fixa med alla kvitton och grejer sen renoveringen så nu är det klart. Dom åker ju till Gran Canaria på fredag så jag ska dit imorn kväll och äta lite middag och umgås lite med dom. Mys!



2010-11-10
 15:00:40

Inflyttningsfest,

Har börjat planera lite lätt för inflyttningsfesten.. Det är inte lätt! Vilka ska man bjuda och vilka ska man inte bjuda.. Det känns som någon alltid kommer bli besviken hur man än gör. Men kan inte bjuda mer än det finns plats i lägenheten, hehe.
Ska iaf försöka så gott jag kan, och hoppas att alla vill/kan komma som blir bjudna!
Det jobbiga är att när man väl satt ett datum har man en press på att det måste vara så gott som klart då. Haha. Funderar på att sätta ett datum i typ ... Mars... :)


Hoppas få fler sjuka minnen med mina tjejer! Hahaha..

2010-11-10
 14:54:09

Godmorgon,

Godmorgon! Eller nja, har varit vaken en timme nu..
Blev sjukt förvånad när jag vaknade och kollade på klockan och den var två. Trodde inte jag skulle kunna sova så länge, men det var riktigt skönt.
Ska bara ta det lugnt nu, ska hämta pappa om någon timme. Vi ska bära upp tvn och den stora hyllan i sovrummet upp till förrådet. Kommer typ döö. Tvn väger 63 kilo! Då kan ni tänka er hur stor den är.. Haha.
Ska bli skönt att få bort grejerna, ska bära upp resten av dom tomma lådorna också. Nu har jag bara två lådor kvar i vardagsrummet som ska packas ur! Och det är nästan slänggrejer allting tror jag..
Får ta tag i det ikväll tror jag. Eller nu. Eller sen..

2010-11-10
 06:30:14

Godmorgon alla glada!

Om en halvtimme börjar folket komma in på jobbet och om drygt en timme får Malin och jag gå hem. Det har gått bra inatt också, jag hade med mig Sunes jul-dvdn med alla julkalenderavsnitten så vi har klarat oss på det i fyra timmar ;) Klockrent!
Det har tydligen snöat i typ hela landet inatt förutom här, men antar att det kommer snart!

Jag kom in i en riktig tröttperiod vid tresnåret! Nu har jag precis vaknat känns det som, lagom tills man får gå hem och sova. Haha. Men jag kommer nog sova gott iaf! Tänkte bara uppdatera er iaf att jag klarat även denna natten och att vi hörs lite senare när jag vaknat till liv!


Hade ju inte vart helt fel med en liten Alfons bredvid mig i sängen... Får åka hem till honom och gosa lite
med han snart!
(Majsen! Klart du får komma på en fika i lgh när du kommer hem!)

2010-11-09
 19:50:20

Ikea,

Jag lyckades få med mig Stina på min lilla raggarrunda efter grejer idag. Vi tänkte börja med Ikea, och det gjorde vi. Problemet är att vi även slutade med Ikea... Haha. Var där i flera timmar.
Hittade lite fint och nyttiga grejer iaf! Dels mattan i hallen som syns på någon av bilderna och lampan i vardagsrumsfönstret. Visst är den fin?! :)
Kom på att jag inte fick med mig mina underlägg från Ikea bara, så får åka dit en sväng imorn och hoppas att dom hittat och tagit hand om dom..

Idag har jag skickat iväg papprena om adressändningen, så nu börjar det kännas som det är på riktigt. Nu har jag bott här i exakt en vecka och jag trivs kanon!
I helgen tänkte jag faktiskt ta och baka lite!

2010-11-09
 19:05:28

Jag kallar honom Jerry,

Phu! Helt slut! Har suttit och lagt in bilder på datorn från kameran (allt från Ullared, cupen i helgen och lägenheten) plus lagt in här nu som ni ser. Tog sin lilla tid.. :)
Nu ska jag laga lite mat och lägga mig i soffan och vila inför natten!



Köpte den här på Ullared! Sjukt varm och go liten sak som man stoppar fötterna i. Min hjälte eftersom mina fötter alltid är svinkalla!

2010-11-09
 19:01:49

Vardagsrummet,

Nu mina vänner. Nu kommer dom. Skriv gärna en rad om vad ni tycker :)


Före


Före


Före


Före (väggen där tapeten nu sitter)


Efter (börjar med en bild på soffan och min vän fotvärmaren)


Efter (ett ex på möblerna som ingick i lägenheten)


Efter


Efter


Efter


Efter

Har valt att inte visa så mycket helbilder, från något av rummen. Det står alldeles för mycket kartonger och grejer för det. Plus att jag vill behålla lite hemligt, hehehe. Ni får helt enkelt komma hit och titta!
2010-11-09
 18:44:01

Sovrummet,

Före

Före

Före

Före

Efter

Efter

Garderoberna, efter (saknas knoppar även här)

Gick inte ta så bra bilder i sovrummet, har en stor hylla som tar hela rummet, haha. Det får komma fler när det är klart!

2010-11-09
 18:38:16

Köket,

Glömde bort att ta bilder innan vi började riva så det såg alltså inte ut såhär.

Efter att vi börjat riva bort tapeterna.

Mamma i full gång..

Efter

Efter

Luckorna är inte så mörkt träfärgade utan mycket finare i verkligheten :)

2010-11-09
 18:33:29

Hallen,

Före

Före

Efter (inte helt klart)

Garderoberna, efter (haha, saknas knoppar!)

Efter

Det saknas lite tavlor och annat som ska sättas upp..

2010-11-09
 11:14:31

Det snurrar,

Höll mig vaken till halv ett snåret igår, men tror ni inte jag vaknade vid halv åtta idag eller?! Haha. Så jävla typiskt. Somnade iaf lite lätt och har halvsovit till för en stund sen. Gick upp och satte mig i soffan och då ringde Charlotta från jobbet, jag får avvakta med svar till på fredag..
Det snurrar så sjukt i huvet att jag inte ens vet vad jag heter.

Tänkte köra runt och fixa lite grejer till lägenheten idag, även handla lite mat. Storhandlade ju i onsdags men glömde lite grejer och lite börjar ju ta slut. Får se om jag hittar nån som är ledig och som vill följa med. Alltid gutt med sällskap. Har även lovat mig själv och vissa av er att lägga upp bilder på lägenheten idag! Så ska bara få bort lite av kartongerna och ta lite foton så kommer dom upp i em!
Hoppas ni kommer gilla det :)


Har ni inte sett mig i snorklingsgrejer innan så har ni det nu! :) Från Thailand -09

2010-11-08
 22:26:08

Bilder,

Lag 1 innan match,

Anna och Julia har precis gjort mål. Ja, ingen vet vem som gjorde det. Haha :)

Hilda och Annie sjukt laddade för spel....

Dags för första matchen!

Frispark, 1-0

Totti,

2-0 (kanske?)

Full fart framåt,

Och Totti bjuder på mål,

Tottis 1-0 mål mot Madesjö! Sjukt snyggt!

Alltså, vad händer?

Uppvärmning,

Idas grymt snygga frispark rakt upp i krysset!

Ställ upp på linje,

Det var allt jag hade att bjuda på från helgen! Fler bilder kommer på fb så småningom!

2010-11-08
 22:06:47

Bästa,

Hade en riktigt bra kväll! Trots allt!
Fick med mig Alex till simhallen, och vi simmade! En liten stund! Haha. Men det hjälpte faktiskt! Sen satte vi oss i bubbelpoolen en sväng och pratade lite, och sen blev det bastun och mer prat. Fina vännen!
Kom hem precis samtidigt som Malin och Stina kom, dom hade kämpat mot vind och vatten och gått från Malin. Hehe, okej inte jättelångt men jag är impad! Hatar att gå, hatar regn och hatar blåst.
Vi har myst med fika och glee i soffan, dom stack nyss hem men jag måste kämpa mot klockan några timmar till. Ska jobba natt imorn så måste hålla mig vaken iaf några timmar till för att kunna sova extra länge imorn bitti..
Ska nog sätta på ett litet gleeavsnitt till.. Kan inte hålla mig.


Lätt fulaste bilden på länge, men lätt bästa vännerna!
Vi planerar förresten för en ny roadtrip, och det kommer bli braaa!

2010-11-08
 16:45:17

Simma, simma,

Om det finns någon som kan hjälpa mig att gå idag så vore det schysst. Har världens jävla träningsvärk och känner mig som en 90plussare..
Varje gång jag reser mig från min plats här så dör en bit av mina ben. Inte så mycket kvar nu..

Slutar om tjugo min och då ska jag kanske ta itu med detta genom att följa min smarta mors råd att åka till simhallen och simma lite, får se om jag får med mig Alex. Annars tar jag det imorn. Men vore skönt med lite avkoppling! Sjukt länge sen jag var i simhallen, så kan ju vara mys ;)
Hörs senare!

2010-11-07
 20:34:07

Hatar det här,

Helt plötsligt var dom där. Jag visste inte att det kunde komma så fort. Varför känner jag så och varför känns det jobbigt? Varför kan man inte glömma tankar man inte vill tänka?
Jag trodde jag ville vara där jag är idag men jag vill känna som jag gjorde förut. Det var bättre än det här, så ta mig tillbaka. Få mig glömma.

Piss, piss, piss.
2010-11-07
 08:54:05

Slutspel,

Tjo! Det känns verkligen att man var igång hela dagen igår. Har träningsvärk som fan. Haha. Alltid likadant när man börjar inomhus, och vi har ju inte tränat en gång inomhus.. Men men. Det försvinner förhoppningsvis när man kommer igång! Väskan är packad och jag är laddad. Blir hämtad snart så hinner inte skriva så värst mycket :)
Vi börjar ju mot Lindsdal 1 så det blir ju konstigt. Hoppas man kan tända till ändå även om man möter sina lagkamrater! Vi hörs senare när vi är hemma igen. Förhoppningsvis så sent som möjligt ;)


Sekunden innan 1-0 målet igår i första matchen mot Emmaboda :) Har flera bilder på målen (och annat),
men får visa dom senare!


2010-11-06
 18:58:46

Cup,

Åh, så många frågar efter bilder på lägenheten och jag skäms! Hinner aldrig ta mig tid till det och nu har det varit kaos med alla kartongerna ändå. Men jag ska försöka göra det så fort jag kan! Lovar! :)

Kom hem precis från Emmaboda. Det blev en bra dag, trots allt! Vinst i första mot Emmaboda med 5-0, vinst i andra mot Madesjö med 1-0, sen ballade vi ur totalt och spelade skitkasst tredje och det blev förlust mot Karlskrona med 1-3. Tog oss upp och vann sista matchen mot Lessebo med 6-1..
Så vi blev gruppsegrare till slut och spelar slutspelsgrupp imorgon. Möter Lindsdal 1 (så jävla tråkigt) vid elva och sen blir det Emmaboda som står som motståndare.. Två bästa i gruppen går vidare till semifinal och Lindsdal ska fylla ut dom platserna är det tänkt! ;)
Kul som fan med lite inomhuscuper iaf! Men har så satans ont i mina fötter så det blir att ta hand om dom lite ikväll så dom vill leva imorgon...

Snart kommer mina fina vänner Karin och Stina hit och vi ska mysa i min soffa framför lite Glee! Bra slut på lördagen!


Bjuder på en bild på Fia och mig från lagfesten förra helgen!

2010-11-06
 08:33:56

Fest,

Nu vet jag att det är rätt så lyhört när det är tyst överallt. När jag kom hem igår vid elva så hade grannarna i lägenheten över mig fest... Men när jag gick och la mig vid tolvsnåret så stack dom in till stan. Men så vaknar man igen (sov asdåligt inatt) vid två när paret som bor i lägenheten kommer hem... Och börjar självklart bråka.
Låg och lyssnade på dom en stund innan jag somnade igen. Haha.
Aja, någon gång är det väl mig dom ligger och stör sig på när jag har min hejdundrande inflyttningsfest !!


Skål!

2010-11-06
 08:31:05

Tagga!

Godmorgon!
Jag är sämst på att uppdatera... Men har fullt upp hela tiden. Sitter just nu och äter frukost och kollar nyhetsmorgon, om en timme blir man hämtad för att åka mot Emmaboda för cup! Är så sjukt laddad! :) Vi har en rätt så tuff grupp, men vi ska göra vårt bästa! :)
Kvällen igår var bra, det blev innebandy i Färjestaden med Fia och några till. Alltid lika kul!
Det känns skönt med helg, släppa allt annat just nu och bara vara. Får se vad som händer ikväll, det var snack om lite chill här hemma hos mig efter fotbollen, men inget bestämt.
Hoppas ni får en toppendag!


Den gamla goa tiden!

2010-11-05
 15:28:42

Älskade sovmorgon,

Det var grymt skönt med lite sovmorgon idag. Tackar gudarna för det! Vaknade upp vid sju och var aspigg, men lyckades somna om i några timmar. Vaknade, åt frukost och tog en go dusch. Sen kom Stina förbi, har saknat henne asmycket så det var mysigt! Gillar inte att hon bor så långt härifrån!
Lagade till lite mat och hann få i mig det innan det var dags att sticka till jobbet.. Så nu sitter jag här, har jobbat hälften av tiden och det går fint. Slutar vid sju och då står Fia utanför jobbet redo för en tripp över till Ölandet och Färjestaden för lite häng där ikväll.
Vi laddar ju för cup imorgon också! Kanon! Jag är taggad som fan !! :)



2010-11-05
 13:27:17

Tomt,

Hoppas du förstår att den enda som kan bestämma över min framtid är du...

2010-11-04
 21:22:47

Robinson,

Ligger i soffan och tittar på Robinson. Har inte sett ett helt program innan utan bara småsnuttar. Årets menar jag då. Såg ju förr i tiden, och då var det liksom.. Bra.. Vad är det nu? Jäkla tönt-Paulo som programledare, det säger ju allt! Men jag har ju inget annat att titta på! Haha, så jag får stå ut! Måste fixa lite kanaler alltså..
Fick ju hit min dvd idag men pappa tog med sladden tillbaka till Smedby, haha. Så kunde inte koppla in den till tvn. Har ju massa filmer så får nog underhålla mig med det resten av kvällarna innan kanalproblemet är löst. Men vissa kvällar är det ju faktiskt lite på fyran också. Imorgon är det Idol! Men det missar jag.. Heheheee.
Nu har jag iaf sköljt av allt smink och smörjt in ansiktet med goa produkter så nu är jag len och fin :)
Nu börjar Hellenius Hörna, det får bli nästa punkt i mitt torsdagskvällsschema :)
Vi hörs imorgon bitti! Natti!


Haha kolla den hemska bilden från länge sen!

2010-11-04
 19:12:13

Förvirrad,

Hallå!
Jag tror inte man kan vara mer förvirrad än jag är just nu. Allt känns jävligt konstigt, är glad och ledsen på samma gång och vet inte hur jag ska vara. Samtidigt som jag är helt slut.
Idag körde vi dom sista rundorna med lådor från Smedby så nu är det fullt med kläder i hela sovrummet och det står fortfarande lådor i vardagsrummet och köket. Och i hallen. Det enda rummet som är "klart" är badrummet..

Har fått upp min tv nu iaf och det blev bra. Skönt att slippa den stora klumpiga som stod här innan.

Jag försöker tänka positivt, det går sådär. Har haft kramper i magen hela dagen idag. Huvet snurrar och jag vet knappt vad jag heter längre. Jag hoppas verkligen att det löser sig.


Jag saknar mina vänner!

2010-11-03
 21:43:39

En nästan helt vanlig onsdag,

Haha, fan vad dålig jag är! Har inte bloggat sen igår, och jag lovade ju lite bilder, haha. Men det kommer inte idag heller. Imorgon slutar jag vid tre och sen är jag ledig så då ska jag få iordning helt här tänkte jag och ta lite bilder!
Idag har det varit full fart sen jobbet, träffade Sofia en snabbis, bytte däck på bilen (inte jag, utan såna som kan - typ män), körde tillbaka till lägenheten där jag mötte upp pappan till killen som äger lägenheten som satte in ett nytt handtag till frysen som varit sönder, sen iväg på träning, duscha och storhandla. Hem, packa upp, laga mat, äta, diska. Nu sitter jag här. Jag är trött. Så nu ska jag lägga mig tillrätta i soffan och vilaaaa! Hörs imorgon!

2010-11-02
 08:39:37

Vilken dröm,

Fy fan vilken dröm jag hade inatt. Helt sjukt bra :) Men som vanligt så är det alltid något konstigt i dom, och det kan man väl säga att det var inatt med. Haha :) Kan inte berätta dooock... :)

Är ju ledig idag så det blir lägenheten hela dagen. Malin skulle komma förbi en stund i em! Jag ska ta med mig datorn och se om jag får igång internet, så förhoppningsvis blir det lite bloggning och även lite bilder idag hade jag tänkt! Så håll kollen :)


Fina Malinus i somras!

2010-11-01
 22:21:24

Tre G på samma gång,

Godmorgon, godmiddag och godkväll!
Har inte hunnit sitta en minut vid datorn förrän nu.. Jag blev inringd på jobbet idag, men för utbildningen som jag hade kvar. Så var där i tre timmar sen fick jag sluuuta :) Åkte och hämtade Sophia och sen åkte vi ut till Smedby och började köra alla kartonger! Två rundor blev det, sen började jag att packa upp och diska allt glas och sånt.. Sophia hjälpte till lite också :) Sen åkte vi ut till Smedby igeeen och hämtade mamma och åkte ut till Trekanten och Ståhls. Så nu är soffan betald och den kommer imorgon klockan 4! :) Sen blev det Ikea och köpa sängen! Lite för mycket pengar gick där på en timme men det får det vara värt! Både sängen och soffan är helt underbara!
Är ledig imorgon med (vad jag vet iaf) så då blir det att fortsätta packa upp och sen sätta ihop sängen! Måste handla lite mat också så jag har någon frukost på onsdag! För hade tänkt sova där imorn :) Kommer nog bli toppen!

Mamma och jag tapetserade klart i vardagsrummet nu ikväll med, fy fan vad snyggt det blir! Jag är såå nöjd! Så nu är allt klart (förutom lite färg på listerna i hallen) och vi hann även dammsuga och städa lite. Så nu är det faktiskt riktigt fint! Nu är det bara det roliga kvar! :)



Nu ska jag sova! Natti!