2010-07-31
 14:49:33

Bröllop!

Jag kände mig så pass pigg imorse att jag kunde åka iväg på bröllopet. Huvudvärken får man försöka glömma.
Eftersom Kim hade träning så kunde han inte följa med mig utan jag fick med mig Malin och Stina! Så dom hämtade upp mig, och vi åkte mot kyrkan.
Nu var det ju så att vi inte visste riktigt exakt vart kyrkan låg utan vi körde lite på känn.. (hur dumt låter det inte nu liksom?) men vi visste att det låg vid hagby ungefär så vi körde till hagby och en liten bit till. Men sen så kändes det väldigt fel så jag ringde mamma och då fick vi veta att vi kört helt åt helvete fel.
Så vi vände och Malin gasade på, klockan var då tjugo i tolv och bröllopet började ett...
På vägen började jag komma ihåg att Anette (kims mamma) hade sin häst i Arby förut, så jag ringde henne och visst var det så. Och dit hittar jag ju, så vi körde dit och när vi kom fram så kände jag ju igen mig väldigt mycket eftersom vi hade ridit dit, jag och Anette.. Ibland är man rätt så dum..
Vi kom iaf fram vid 12.58 och dörren stod fortfarande öppen så vi skyndade oss in och satte oss. Ungefär 30 sekunder senare hälsar toastmastern alla välkomna och sen ringer klockorna. Vi var alltså där i sista sekund, precis.

Klockorna ringer och Emelie kommer in, och bredvid henne går en rödgråten och stolt pappa. Det var hur gulligt som helst, och längst fram stod Ola som såg ut att spricka av glädje. Emelies klänning hade långt fint släp och hon var så fin! :)
Hela bröllopet var jättefint och man satt och grät när man såg hur lyckliga dom var. Jag är så glad för deras skull :)

Vi åkte hemåt när dom höll på att göra sig redo för att åka till festlokalen, och jag hoppas verkligen att dom får en kanonkväll men det tror jag! :)
Här kommer lite bilder :)


















STORT GRATTIS EMELIE OCH OLA OCH LYCKA TILL I FRAMTIDEN! ♥

2010-07-31
 10:12:05

Min otroligt bra fredag slutade med sjukhusbesök...

Ja. Gick väl sådär att spela match igår. Hade det på känn ju, rätt så sjukt.
Dagen började ju med att jag först spillde ut en hel vattenflaska i knät på fikat på jobbet, sen skulle jag köpa fika till mig och Karin i automaten, och då fastnar kakan så jag får öppna upp hela dörren och fixa, sen fick jag inte igen den. Kollegorna fick ett gott skratt kan man säga..
Sen var det ju punkan då. Men det säger jag inget om. Skit alltså..

(Ska försöka förklara så bra jag kan, har fått höra nästan allt för jag uppfattade inte så mycket..)
Matchen gick bra till sista tio minutrarna när målvakten skulle gå ut och boxa bort bollen samtidigt som jag skulle nicka. Jag hann före och nicka över henne när jag ser hennes två knutna nävar komma mot mitt huvud. Sen känner jag en jävla smäll.
Först gör det bara jävligt ont i huvet, men sen börjar jag bli yr och går av planen och lägger mig bredvid målet. Där blir jag så jävla yr och illamåendet börjar komma.
Patrik och Bosse hjälper mig att hålla mig vaken och jag får massa filtar och det, men det blir rätt så kallt att ligga rätt på planen. Putte ringer ambulans, men alla är såklart upptagna. Till slut får dom tag i en som är på väg till sjukhuset, så efter tjugo min ungefär så kommer ambulansen och jag får en nackkrage.
Har aldrig mått så illa i hela mitt liv, och i ambulansen blev det inte direkt bättre. Dessutom domnade benen bort.
Väl framme kom vi samtidigt som fyra andra ambulanser så det var knappt så dom hade en säng, men det löste sig rätt så fort och det gick fort med läkarbesök och allt sånt.
Först var det jävligt jobbigt att hålla sig vaken, helt slö i kroppen och huvudet bara dunkade, dessutom började jag få mer och mer ont i nacken.
Så när läkaren varit och undersökt mig fick jag åka upp till röntgen där dom röntgade nacken och ryggraden, sen var det en timmes väntan på svaret, men det visade som vi trodde ingenting, och jag blev under timmarna på sjukhuset piggare och piggare så jag fick välja om jag ville stanna över natten eller åka hem, så jag åkte hem.
Mamma och pappa var tvungna att väcka mig en gång i timmen och kolla så att jag hade full känsel och allt sådär, men jag sov jäkligt skönt. Var helt slut.
Nu har jag vaknat till lite, fortfarande jättetrött och slö i kroppen, och ont i huvet och nacken men jag lever iaf :)
Får se vad som händer med alla planer idag, ska ju på bröllop och grease ikväll. Ska gå ner och duscha och få i mig lite mat iaf.
Tack allihopa för hjälpen och stöttande ord! Det betyder mycket. Nu är det bara att piggna till så är jag helt som vanligt om några dagar :)



Förresten, vi vann matchen med 6-1 och jag fixade ju iaf en straff där Jossan satte 6an! Bra match tjejer! ♥

2010-07-30
 17:22:30

Match!

Väskan är packad och det är samling om tjugo. Dags att dra sig bort mot Fjölebro och spela lite match. Motståndet blir idag Rödeby, men det är träningsmatch.. Serien börjar nästa helg :)
Klockan sju om det är någon som vill kolla :)

Ha det fint så hörs vi senare!

2010-07-30
 13:58:01

Maaat....

Hemma! Vilken helvetesdag det har varit idag, och jag fasar för vad som mer kan hända. Det är ju match ikväll, så lär väl inte gå toppen där direkt...
Jag är så jäkla hungrig så ska springa ner och laga lite spagetti och köttfärssås ala Åsa. Den är toppen ska ni veta! :) Fick även sms imorse om att mitt paket från Ellos har kommit, (det var snabba 5-7 dagar...) så jag ska gå (KARIN??!) ner till Ica och hämta upp det sen.
Om jag orkar tar jag en bild på grejerna och visar lite senare. Men nu skriker magen efter mat. Hörs senare :) Pussis ♥


Lånad bild, men vem fan blir inte hungrig av att se på det där?! :)

2010-07-30
 10:30:06

Fan vad kul med punka! Fick ringa chefen s...

dsc00151 (MMS)

Fan vad kul med punka! Fick ringa chefen så Inger i kassan fick köra ut en ny bil till mig. Så nu har jag vart och lämnat henne. 40 min senare är man tillbaka på rundan med ny bil.. Snälla däck, håll nu!!

2010-07-29
 22:12:36

Tips!

Lovade att visa mitt fynd idag. Blir så glad när man kan hitta något man verkligen behöver, till ett kanonpris :)
Har ju letat efter Lanzas healing hearcare schampoo och balsam i flera affärer (eftersom jag fick ett tips av min frisör att dom har ett erbjudande med mycket bättre pris nu) men i alla affärerna jag har tittat i har dom verkligen inte haft något erbjudande.
Men idag hittade jag det! En flaska kostar i vanliga fall 199 kr, men idag hittade jag schampoot för 189 och då fick man balsamet gratis. Så jag slog till och jag känner, efter en dusch, redan skillnad på håret. Sjukt glad för att jag äntligen kan ha mitt hår utsläppt och fixat. Senaste två veckorna har det varit förjävligt.


Håret blir riktigt lent och fint, och fräscht till tusen. Så KÖP KÖP KÖP !!! Verkligen värt pengarna :)
Ps. Det är bara rabatt på Strength och Volume, inte colorcare. Så jag körde på Strength vilket hjälper mot kluvna toppar osv :)

... Malin, jag hittade det i frisörssalongen på Kvasten! Salong Tiger :)

2010-07-29
 22:04:29

Inte helt fel :)

Det är helt sjukt vad veckorna går fort !!! Redan fredag imorgon, vilket är helt super! Det blir jobb, sen hem och vila några timmar innan jag ska ut till Lindsdal och spela match :) Sen spenderas resten av kvällen med min älskling, vi får se lite vad vi hittar på men lär ju bli lugn fredagkväll igen. Båda är helt slut efter våra jobbveckor och hårda träningar, hehe :)

Denna veckan har jag faktiskt varit riktigt pigg och duktig efter jobbet, hehe. Har ju varit i lägenheten mest och då har jag städat och diskat och lagat mat, det händer inte så ofta eftersom jag tycker att Kim kan göra lite själv, hehe (ne, han är duktig och sköter det för det mesta själv)
Men har iaf hjälpt han lite för han har varit helt slut, och nu när man själv längtar så mycket efter en egen lägenhet är det rätt så kul att få göra nåt sånt själv. Haha :)
Idag när jag kom hem från träningen ställde jag mig och gjorde varma mackor till mig och mamma, som vi mumsade på framför tvn.

Nu ska jag se på Extrema samlare på trean.. Godnatt ♥

2010-07-29
 17:40:14

Ligger och gosar med världens finaste katt...

dsc00114 (MMS)

Ligger och gosar med världens finaste katt i soffan! Vilar lite efter lunch med mamma och en liten tur på stan idag efter jobbet. Nu är det dags för träning! Visar dagens fynd lite senare :)

2010-07-28
 20:57:00

Löpning

Det finns inget goare än träning, och framför allt löpning. Jag älskar löpningarna i slutet av träningen när man är sådär lagom go i kroppen. Nooooot !!
Men något som faktiskt är riktigt gutt är precis efter, när man vet att man är klar och att man klarade av det. Och att det ju faktiskt gör skillnad sen i match när det verkligen gäller :)

Nyss hemkommen iaf från en träning i regn. Blött, men tur att vi har konstgräset annars hade majavallen vart förstörd en hel del.
Vi hade möte och fika efter träningen, och vi pratade om vårsäsongen, om positiva grejer och negativa grejer. Kändes kul när man var med på typ dom två sista matcherna... ;) Hehe.
Jaja. Kul som fan att vara igång med fotbollen igen iaf, och jag fattar inte hur jag kunde vara ifrån det så länge!

 

Nu är jag hemma hos Kim igen, och här är det städat och fint (eftersom man är en sån kanonflickvän och gör allt...) Har precis ätit lite kvällsmat och ska nu göra Kimsing sällskap framför tvn tror jag, eller han spelar fifa men det ska han inte göra länge till...

Godnatt mina vänner ♥

2010-07-27
 18:35:45

Precis beställt...

Hej!
Karin stack precis hemåt efter att ha sett två avsnitt av Glee med mig - jag har ju redan sett alla, typ tusen gånger.. (haha) men man måste ju vara lite sällskap.. ;)
Nu har vi bara tre kvar av dom 13 första, för hon hinner ju aldrig se mer än två när vi ses, haha. Jag blir galen av att inte kunna titta vidare, och det går ju inte att ladda ner någonstans så jag funderar på att boka boxen som kommer ut sista augusti. Det blir flera hundralappar billigare då... ;)

Jag satt och kollade runt lite på Ellos hemsida igår för jag fick ett erbjudande som var för bra för att motstå hehe, så nu har jag precis skickat en beställning! Blir lite smått och gott :) Mest höstkläder. Men sen gällde erbjudandet heminredningen också, så jag beställde faktiskt ett set med fina handdukar! Det har jag hela tiden tänkt köpa ett riktigt när jag har bott själv, men det är så tråkigt att köpa. Så nu har jag unnat mig det, så slipper jag köpa det sen. Och nu kostade det bara 149 kr för 8 fina handdukar eftersom jag hade rabatten så det tyckte jag det kunde vara värt :) Får väl se hur kvalitén är bara, hehe, men bättre än att ha lite hopplock av gamla handdukar iaf :)
Kan visa allt när jag får paketet om någon vecka :)


2010-07-27
 13:05:36

Tisdag..

Hallåå :) Kom precis hem, och har hunnit ta mig en kopp kaffe. Ska betala lite räkningar och grejer nu, sen ska jag hoppa in i duschen.
Ska nog åka in till stan och söka lite jobb sen om jag hinner (orkar) .. Känns så förbannat meningslöst när man vet att det inte kommer nappa på ett enda ändå. Men får väl göra ett försök iaf!

Nu är det ju planerat hur det blir nu i höst med (nästan) allt, så nu måste jag ha jobb så det funkar :) Så håll tummarna för mig !! :)

2010-07-26
 17:42:14

Shoppaa

Vissa dagar är man mer effektiv än andra... Har precis rensat min garderob och fick ihop en stor påse med kläder som åker ut! Jag shoppade ju lite nytt igår (hehe) så då får man ta bort nåt annat för att det ska få plats... Ne så illa är det inte men man använder ju inte hälften av alla kläderna man har.

Var iaf på stan en stund med Malin igår innan Öland och Winnerbäck, och hittade en liten skara grejer i första affären, haha.
Köpte en jacka, ett linne, bh och trosor. Alltid bra att ha alltså :) Och när man dessutom hittar lite på rean så är det ju inte fel!

Nu ska jag packa färdigt träningsväskan och bege mig mot Lindsdal för lite fotboll! ♥

2010-07-26
 16:14:38

Jag har bott hos Kim i lägenheten sen i fr...

dsc00145 (MMS)

Jag har bott hos Kim i lägenheten sen i fredags nu, och det blir en hel del packning.. Det här är min lilla packning som innehåller varma kläder, kläder att ha om det nu återigen skulle bli fint väder, träningskläder, jobbkläder, och allt annat som är nödvändigt som tjej (hårfön, plattång, smink mm..) Ja ni kanske börjar fatta, det är jobbigt att dra packning mellan två ställen! Nu ska jag hem till Smedby och packa ur och packa om till träning iaf! :)

2010-07-25
 21:24:44

Fan vad jag Älskar detta! Sjukt underbart!...

dsc00142 (MMS)

Fan vad jag Älskar detta! Sjukt underbart! Ni som inte är här, ni missar nåt!!

2010-07-25
 10:50:19

Första gången...

IKVÄLL ÄR DET FÖRSTA GÅNGEN JAG SKA SE WINNERBÄCK LIVE, OCH DET KOMMER BLI MAGISKT !!!
Bara vädret ordnar till sig lite, men det är ju faktiskt bättre idag än igår, och det kan ju inte vara annat än positivt.
Nu ska jag lyssna och njuta :)

 

Spelningen är från Linköping i somras!

2010-07-25
 10:43:07

Gårdagen!

Trots detta lilla störelsemoment som jag skrev om i tidigare inlägg, försökte jag släppa det och gå vidare med kvällen.
Dagen hade redan spenderats på ett kanonsätt med Malin! Eftersom det inte var särskilt bra väder så tog vi en innedag med film! Vi såg Changeling, har ni inte sett den så är det ett måste. BRA FILM!
Sen tog vi en tripp ut till Smedby för att lämna min bil hos bror, för att sen bli upphämtade av Stina och åka tillbaka in till lägenheten. Eftersom filmen är rätt så lång så hann vi inte se hela innan vi var tvungna att åka till Smedby så fick vi pausa i slutet när det var som mest spännande, och se resten när vi kom tillbaka! Så Stina fick se sista kvarten av filmen, hehe.
Sen tog vi det bara lugnt och satt och pratade en massa.. :) Mysigt som vanligt! Karin kom även förbi en sväng och det välkomnas alltid!
När Kim kommit hem från sin bortamatch så kunde vi lämna lägenheten (eftersom vi bara har en nyckel...) och åka in till stan och möta upp Alexandra vid Larmgatan 10.
Underbar kväll med underbar mat och underbart sällskap!

Är otroligt glad för mina vänner, finns inga bättre ♥

Bild från strand förra sommaren!

2010-07-25
 10:06:36

Förbannad ...

Har jag berättat om vår lilla granne vi har i lägenheten? Han är väl iofs inte så liten. Men han märks iaf.
Han tycker att vi är alldeles för högljudda och kommer väldigt ofta upp och knackar på så vi får oss en liten utskällning. Hur han nu kan tycka att man är högljudd när man trippar på tå, har tvn på (nästan) lägsta ljudnivån, viskar och undviker extra turer runt i lägenheten är en annan fråga.
Nu har han iaf fått en tillsägning av hyresvärden att han inte får gå upp hit, för då får han faktiskt flytta. Tror ni det stoppar honom? Nej då. Igår kom han på en ny idé.

Jag hade mina kära vänner här på besök - för visst måste man få ha besök i en lägenhet? - och vi satt och pratade. Nu är det ju så att med mina vänner kan det ibland bli lite höga skratt och sådär, men klockan var inte mer än sju och då kan jag faktiskt tycka att man får stå ut med det någon gång ibland..
Då ser jag helt plötsligt hur hela soffbordet lyfter och flyger upp i luften (i princip) och hör världens dunk i golvet.
Lilla grannen nedanför har då ställt sig på en stol för att banka lite i sitt tak, för att vi ska vara tysta. Fy in i helvete vad arg jag blev och kan inte släppa det än.

LÅT OSS VAAAAA !!!!!!

 

Ps! Haha, Maja, älskar din kommentar !! :D

2010-07-24
 12:26:24

Träning, eller?

Nu kanske ni undrar hur jag redan kan vara hemma, färdigduschad, ätit lite mellanmål (paj och glass, och ostbågar) och har hunnit vila en stund, eftersom vi skulle träna till tolv?
Jo nu ska jag förklara för er. Vi skulle börja träna vid tio, och det gjorde vi också.. Vi hann träna i hela tio minuter innan vi blev bortkörda. Och jag överdriver inte.
Det är ju Kalmar nyckel cup som säkert ingen har missat denna helgen, och då använde dom två av de tre planerna i Lindsdal (eftersom den tredje var bokad till vår träning) för matcherna.
När vi då har tränat en stund börjar de lediga bitarna på vår plan bli invaderad av småkillar... Och så kommer ledarna fram och säger till Jägarn att en plan på Fredrikskans hade blivit avstängd på grund av regnet så dom var tvungna att spela på vår plan. VÅR PLAN!

Visst, vi kanske inte var övermotiverade att träna från början men har man väl gått upp halv nio, laddat för träning i ösregn, tagit sig ut och bytt om och tränat i tio min och då hunnit bli helt genomblöt så är det inte så kul att bli bortkörd.
Vi körde då igång lite egen styrka i styrkerummet och sen ställde vi oss i en varm dusch och stod där lääänge och njöt :)
Så, jag har redan hunnit med rätt mycket idag, trots att klockan bara är 12.20.

Jag har det iaf rätt så bra här i soffan i lägenheten, med datorn i knät och tvn på. Älskar att ligga inne när man hör regnet utanför :)

2010-07-23
 18:43:52

Tacon börjar bli klar och filmerna är fixa...

dsc00139 (MMS)

Tacon börjar bli klar och filmerna är fixade. Nu blir det myskväll till tusen med bästa älskling :)

2010-07-23
 13:44:37

Fredag !!

Tjoho! Hemma och nyduschad redan, det är en go fredag :) Magen är lite bättre idag, och det har varit riktigt lite post. Ska göra mig iordning lite snabbt nu och sen ska jag in till stan och träffa Emelie! Ska bli riktigt kul att träffas, för det har vi inte gjort på lääänge! :)
Ikväll ska Kim och jag ha riktig myskväll, laga god mat och hyra lite goa filmer! Har längtat efter det!
Nu måste jag springa, ha en toppenfredag :) Puss ♥


Hej svejs!

2010-07-22
 20:53:40

Fuck fuck fuck..

Skulle ju som sagt träna idag. Men precis innan träningen fick jag dom där jäkla kramperna i magen igen, som jag haft några veckor nu.. Kan knappt stå upp, men vilade lite och tänkte att det hade gått över. Men nej, efter några minuter på träningen kom dom tillbaka igen så jag fick se träningen från sidan idag :( Hatar det här. Alltid ska det vara nåt..
Pallade inte vara kvar, så efter träningen stack jag direkt hem och la mig i soffan ett tag. Nu har jag duschat och försöker ta det lugnt. Dom kommer ibland men det har lugnat ner sig lite iaf.
Ska försöka sova tidigt och hoppas att det inte blir alltför jobbigt imorgon. Lite börjar jag vänja mig vid.

Men jag hatar när fotbollen ska bli lidande för nu vill jag bara spela.


2010-07-22
 17:18:44

Lugnade ner mig efter helvetesdagen på job...

dsc00138 (MMS)

Lugnade ner mig efter helvetesdagen på jobbet genom att ta en tupplur ute på filten igen. Så Förbannat skönt och lagom varmt! Nu lyssnar jag på musik och laddar inför ännu en träning full med löpning (antar jag) .. Min kropp hoppas iaf att det blir lite lättare idag! För träningsvärken är inte att leka med.. Hörs senare mina vänner :)

2010-07-22
 16:05:14

Grattis Malin, Maria och Amanda! Mina fina...

dsc00448 (MMS)

Grattis Malin, Maria och Amanda! Mina fina vänner som fyller år idag! :) Hoppas ni får en toppendag! (Det enda kortet jag har på någon av dom på mobilen.. Hehe)

2010-07-21
 21:52:22

JAAA !!

Det sitter just nu en överlycklig Åsa för att det regnar ute !! Nu kanske inte alla förstår varför jag är helt cp. Men det är gutt för många anledningar ...

1. Förhoppningsvis blir det inte 60 grader i bilen imorgon.
(1,5: och det är väldigt positivt eftersom det imorgon är väldigt mycket post att dela ut... )
2: Det är så förbannat mysigt i mitt rum när det regnar, för jag bor ju på vindsvåningen och då låter det väldigt fint på mitt takfönster..
3: När det låter så fint så sover jag som allra allra bäst. (Förutom när Kim är med mig då)
4: Och sova gott måste jag göra inatt för imorgon ska jag börja jobba vid halv sju.

Så nu vet ni ♥


Jag och mina fina bröder :)

Nu vet ni vad jag gör hela kvällarna : bloggar, tränar, bloggar.. Vad gör ni? :)

2010-07-21
 21:33:18

Mcflurry

Jag överlevde (knappt) träningen !! Mördarstyrka och mördarlöpning.. (LITE TRÄNINGSVÄRK IMORN VA...) Men kul var det iaf :)

Eftersom mina kära föräldrar har 26årig bröllopsdag idag så ställde jag upp och var chaufför.. Så jag körde in dom till stan innan träningen och skulle hämta dom efter, men kom då på den smarta ideén att vi kunde se den sista halvtimmen i matchen på Fredrikskans (Kalmar Aik- Oskarshamn) .. Så det nappade dom på :)
Skönt att få varva ner efter fotbollen med lite fotboll! Hehe.
Sen bjöd jag päronen på varsin Mcflurry på Donken på vägen hem, så sjukt gott :)

Nu ligger Alfons hos mig och gosar, så jag får passa på och gosa tillbaka lite ! Ha en mysig kväll mina vänner.



Titta vilken fining va :)

2010-07-21
 16:10:52

Ångest

Har världens klump i magen...
För idag, om två timmar, ska jag stå på plan igen. Dags för träning. Alltså det lilla (väldigt lilla) jag tränade upp innan uppehållet lär ju rätt så fett ha försvunnit nu...
Och jag vet att det inte blir lätt idag direkt. Håkan kommer köra hårt som fan, och stå där och småle för sig själv. Och då vill jag inte ens föreställa mig Tomas och Puttes miner... Haha ;)

Jaja. Får se om jag överlever denna mardröm.

Ett litet ps bara.. Det ska faktiskt bli kul också :) Har ju saknat mina Liffenbrudar och den lilla bollen !! :)

2010-07-21
 16:03:39

Hoffmaestro!

Alltså Kim sa igår att Hoffmaestro spelar på Strand på fredag. Det går ju inte missa. Jag har hatat mig själv för att jag missade dom både när dom var på Stadsfesten förra året och när dom spelade i Oslo.
Så nu hoppas jag att mina tjejer vill hänga med och se dom med mig. Är ju någon som fyller år imorgon så då ska vi hitta på något mys - gör vi iofs alltid men något extra iaf :)

Lyssna på dom för fan, sjukt jävla bra ♥

2010-07-21
 12:39:32

När jag går ut för att dela ut post och se...

dsc00131 (MMS)

När jag går ut för att dela ut post och ser tillbaka på bilen blir jag alldeles varm i kroppen.. Se så fin den är! Lite av värmen kommer från hjärtat, men mest av att det är Förbannat VARMT ute !!

2010-07-20
 22:29:06

Godkväll! Orkar inte sätta på datorn nu, s...

dsc00010 (MMS)

Godkväll! Orkar inte sätta på datorn nu, så skickar iväg ett mms ist :) Vi kom precis hem från en toppenkväll. God mat och mys! Vi är helt slut så nu blir det sängen. Upp imorn och jobba igen. Känns sådär gutt just nu. Förresten, fy fan vad jag hatar vissa bilister alltså. Jag körde in mot stan mot sandra på 70vägen, och kmr bakom en bil som kör i 50. Sen kmr det som ni vet 50skyltar och då bromsar helvetet ner till 40. Okej om man vill köra lagligt men sånt där hatar jag. Så jag kör om och får världens mördarblick tillbaka. Då var jag nöjd! Godnatt på er :)

2010-07-20
 17:50:33

Slut

Jag är förtvivlad. När jag klippte och färgade mitt hår i vintras så köpte jag världens bästa schampoo och balsam, i 1litersflaskor. Det var dyrt, men fett värt det. Dom har räckt ända till nu... (och då har jag duschat väldigt mycket..)
Men nu är dom slut !! Detta innebär att jag måste köpa nya.

Jag har tidigare kunnat använda vilket skitschampoo/balsam som helst, för mitt hår har ändå varit bra liksom. Men nu när jag har skämt bort håret med världens bästa så pallar det inte vanligt. Det blir jätterisigt och äckligt och fult. Så just nu hatar jag mig själv för jag ser förjävlig ut på huvet.. Haha, typ.

Iaf. Nu måste jag iaf köpa nya då, men jag köper nog inte så stora flaskor igen. Och det verkar inte som att det finns exakt samma som jag köpte då, det är nog bara den bästa frisören Anne som har dom :)
Så det får nog bli en liknande, så ska jag sörja med varje droppe jag tar, dom förra flaskorna...



Någon som vet vad dom här kostar? :)

2010-07-20
 17:35:11

Middag

Kom precis hem till Smedby för att byta om och hämta upp mamma. För ikväll ska vi ut till Hossmo till Anette och Inga (Kims mamma och mormor) och Kim med såklart, för att äta lite middag. Pappa har träning, som vanligt, men han ska komma senare. Ska bli jättemysigt !! :)

Så ikväll blir det lite "släktkalas" med Nylander, Jensen och Stenberg! :D



Toppen!

2010-07-20
 16:06:18

Hjälp!

Någon som vet en sida där man kan ladda ner filmer, serier, musik osv ?? Behöver verkligen det! Typ NUUU.... :D

HJÄLP MIG!
2010-07-19
 20:12:10

Imorgon blir det bannemig finfrukost på jo...

dsc00130 (MMS)

Imorgon blir det bannemig finfrukost på jobbet! pannkakor till mig och älskling. Han drog mig in till stan så nu ska vi snart sätta på en film och mysa! :) Ha det gott!

2010-07-19
 19:18:04

Karin! Nu skulle du se mig och bli stolt. ...

dsc00129 (MMS)

Karin! Nu skulle du se mig och bli stolt. Jag skrotade bilen och tog cykeln till ica. Snart hemma och har aldrig varit mer andfådd! Winnerbäckbiljetterna i handen och en film. Kan inte bli bättre!

2010-07-19
 14:56:12

Ibland är det gutt att sluta tidigt.. På m...

dsc00127 (MMS)

Ibland är det gutt att sluta tidigt.. På med bikinin, ut i trädgården med en filt, lite kuddar och en bok. Detta är livet!

2010-07-18
 22:04:12

Har ni sett min finaste Alfons? Världens b...

dsc00118 (MMS)

Har ni sett min finaste Alfons? Världens bästa som inte riktigt pallar värmen som varit. Han har typ druckit upp hela hinkens innehåll.. :) förresten, testar att mobilblogga, därav det lite onödiga inlägget ;)

2010-07-18
 21:31:01

(Bild)illidill.

Tänkte bjuda på lite bilder från i onsdags när vi åkte över till Öland och hade det allmänt trevligt ... :)


Är man biff så ska man visa det, tyckte Fia.



Schaffisen till Borgholm...


Gänget på filten.


Emsen!


Evy!


Kex, någon?


Vad gömmer sig bakom solglassisarna Fia? Haha


vi har en förkärlek till att härma folk.. Sjukt lika faktiskt..


Också väldigt likt? Haha..


Fia du är en hejare på det där. Satsa på det !!

Det var allt, visst var vi vackra?

2010-07-18
 21:05:11

Är man snäll så är man!

Jag bjöd precis familjen på fika. Bakade rabarberpaj som serverades med vaniljsås och kaffe. Riktigt mumsigt. Är man en snäll dotter så är man :)

Nu blir det film i sängen och måla naglarna lite :)

2010-07-18
 18:32:10

Mysisdag.

Hej!

Idag har jag haft det mysigt med mina föräldrar.. Vi åkte ut till kläckeberga café och fikade/lunchade i solen på förmiddagen, sen åkte vi över till Öland och körde runt och kollade lite stugor. Det är ju så att mina föräldrar funderar på att köpa en sommarstuga som vi ska kunna ha tillsammans sen när vi så småningom har bildat familjer :)
Det är inte så aktuellt att köpa en nu men vi har börjat titta lite iaf, så idag körde vi runt på Öland och hittade massa små stugor som var till salu. Får väl se om vi åker på någon visning men dom flesta var lite för långt in i skogen tror jag - pappa är besatt på att det ska vara gångavstånd till stranden, han som är sån badfantast...

Klockan tre spelade Kim och Lindsdal träningsmatch också så vi åkte ut dit, pappa, jag och Stina :) Där var Fia och Klara också så vi satte oss med dom och hade det mysigt i solen.
Nu har mamma och jag precis legat ute i solen en stund men det var så molnigt så jag beslutade mig för att gå in.. Ska ta mig en dusch nu och kanske blir det lite bakning framåt kvällen.. :)

Ha det gott. Puss ♥


Mamma och pappa i Thailand!

2010-07-18
 10:00:40

Ont ont ont

Godmorgon.
Vaknade upp och hade ont i magen som fan, fick värsta kramperna så jag åkte hem till Smedby och nu ligger jag i sängen och försöker vila.. Kul om det här ska fortsätta hela dagen nu när man är ledig.
Har ju iofs inget planerat idag, men hade tänkt åka in till stan och söka lite jobb faktiskt.. Sen behövs det nog städas i mitt rum, så får försöka ta tag i det sen. Ligger kläder och grejer överallt, plus två fullpackade väskor med grejer. Är så sjukt trött på att pendla mellan smedby och lägenheten nu, allt jävla släpande på grejer fram och tillbaka. Men förhoppningsvis löser det sig med jobb snart så vi kan börja söka egen lägenhet.

Helgen har iaf varit bra, vi har tagit det väldigt lugnt. Igår låg Kim och jag inne och mös hela dagen eftersom det var dåligt väder. Åkte och köpte lite pizza på Italia och såg på film, på kvällen gick vi en sväng bort till Evelina och Rickard där det var lite fest. Vår kära Rune är ju på finbesök från Norge, med tre kompisar, så dom skulle ut på Byttan senare. Men det var inget vi orkade med, så vi gick hem när dom stack in till stan.

Hoppas ni haft en fin helg :) Puss ♥

2010-07-17
 13:48:08

Via mobilen?

Någon som vet hur man bloggar från mobilen? Släng gärna in en kommentar och hjälp mig :)
2010-07-17
 13:11:28

Winnerbäck

Nu har jag precis bokat biljetter till mig och Kim till Winnerbäck nästa söndag. Inte helt fel :) Det här blir första gången jag får se honom live, faktiskt :) Ska bli riktigt gutt!

Någon mer som ska gå? :)

2010-07-16
 17:25:25

Rätt ska vara rätt.

Har en ändring att göra sen inlägget igår. Jag kör till 720 hus, inte 480. Faktiskt :) Har nu jobbat en vecka, fyra kvar. Det går så satans fort kan jag lova. Men kanske kan få en extra vecka om jag inte har något annat jobb tills dess, och det tackar vi väl inte nej till.

Ikväll blir det väldigt lugnt, ska äta middag med la familia och sen blir det lägenheten och kolla på Gleemaraton. Har ni sett det? Världens bästa faktiskt. Kim ska över till borgholm och gå på Uffe Lundell med killarna och sen ska dom till strand.
Imorgon ska jag och Kim ha en heldag för vi har ju knappt setts något sen jag kom hem från Egypten. Eller, sen vi flyttade hem från Norge har vi nog inte haft en dag för oss själva, så det är väl på tiden :) Får se vad vi hittar på, men han är ju ingen sol och baddyrkare direkt så blir nog inte stranden, om jag inte lyckas dra dit honom..
Ska bli mys iaf !!

Om något har något kul som händer på söndag, så äre bara att höra av sig för jag har inga planer :) PUSS ♥


Ser ni hur bra jag har det eller? :)

2010-07-15
 18:03:06

Många hus med bilen

Idag var det inte lika varmt på jobbet och det gick fort och smärtsamt (trots den förbannade kalmarposten) ... Räknade ut att jag kör till 480 hus under min runda. Helt okej :)
Får dessutom ut en bonus sen turen i måndags då reklamen tydligen vägde extra mycket, inte helt fel :)

Efter jobbet åkte jag hem och tog mig en snabbdusch och sen tog jag bilen in till stan igen och fixade några ärenden.. Nu sitter jag i lägenheten och njuter av att det faktiskt är svalt här. Sjukt vad det är varmt ute. Snart ska jag åka och köpa lite mat tror jag och sen blir det Lindsdal för att se älsklingen spela lite fotboll :) Får se om man hittar någon rolig själ där eller om man får sitta själv ;)

Vi hörs imorgon, för ikväll ska jag umgås med Kimsing.

Kolla vilken sötnos !! ♥

2010-07-15
 17:33:06

Borgholm!

Hej!

Igår efter jobbet stressade jag iväg som sjutton över till Öland och Lökenäs, där mina vänner Cim, Sophia, Evelina och Emma låg och stekte som fan. Och då menar jag verkligen stekte.
Vi låg och pratade en stund innan vi packade in oss i Cims nya bil, nercabbad - gutt. Men fyra säten och fem personer - trångt. Haha.
Vi kom iaf fram till Borgholm efter att Fia fått motorstopp några gånger vid parkeringen i Lökenäs och en felkörning. Vi åt en god middag på Pappa blå (tror jag det hette?) i Borgholm och sen gick vi ner till fotbollsplanen där det var firning av vår närvaro... Eller? Nae, men för Viktoria såklart, som inte ens var där. Det fick väl inte Fia att beundra henne ännu mer direkt..

Vi låg på lite filtar och pratade och hade det riktigt mysigt, med musiken i bakgrunden.. :) Eftersom vi inte träffas så ofta så är det skitkul när vi väl gör det. Och det var riktigt kul att träffa mina Norgevänner Evelina och Emma också!

Ps, har försökt att lägga upp bilderna från igår men Kims dator vill inte riktigt hänga med. Så jag lägger in dom imorgon när jag är hemma... Den som väntar på något gott...
2010-07-13
 21:27:43

Facebook

Så, nu har jag hållt på flera timmar med att lägga över tusentals bilder (nästan) på facebook. Hoppas ni blir nöjda nu som tjatat så länge ;) Ni får gärna hjälpa till att tagga :)
Funderar på att ta mig en dusch nu när det inte är så cpvarmt så man är svettig igen 2 minuter efter...

Såg att det regnade innan, hur gutt är inte det? Faktiskt en hel del, hoppas det är lite halvmulet imorn på dagen så man slipper svettas ihjäl på jobbet. Men på kvällen får det gärna vara fint väder igen, för då blir det Borgholm med fina tjejer! :)


Får äntligen träffa min fina vän Evelina imorgon! Har saknat dig vännen ♥

2010-07-13
 19:35:05

Mat

Min kropp har blivit helt konstig efter resan. Dom flesta har kanske fått veta att vi var lite dåliga, både Karin och jag.. Hehe..
Det blev iaf lite svårt för mig att äta under resan. Men nu när jag är hemma så är jag konstig. Jag är ju alltid hungrig, alltså verkligen alltid. Men nu är jag varken hungrig eller mätt, någon gång.
Börjar bli jävligt tröttsamt, eftersom jag ju faktiskt gillar mat.
Enda gången jag är hungrig är på morgonen efter några timmar på jobbet, så då får jag i mig lite mat, men sen blir jag mätt direkt.
Vill bara kunna äta normalt som jag brukar.
Får iaf i mig dricka, så jag dricker hela tiden.. ;)


Haha

2010-07-13
 16:09:51

Varmt!

Ligger och svettas i min säng. Fy satan vad varmt det är. Hade ju inte varit fel om det varit det någon annan dag när man är ledig.. Inte särskilt kul att sitta i en kokande varm bil flera timmar om dagen. Har ingen ac så det blir verkligen varmt.
Någon dag ska jag nog ta mig till stranden efter jobbet men nu första dagarna är man alldeles för trött efter jobbet för att göra nåt :)

Har precis sökt lite jobb faktiskt, men skickade typ på ett... Känns så jävla meningslöst, dessutom fattar man ju inte ens vad det handlar om för jobb när dom skriver så kort. Trög som man är... :)
Aja, i helgen ska jag nog åka runt lite och lämna in cv iaf. Måste få ett jobb nu.
Om någon hör om nåt ledigt så är det bara att skrika till :)


Bilden har absolut inte någonting med detta inlägget att göra, därför blir det den.

2010-07-12
 21:58:12

Myskväll med bästa vänner

Hej hopp. Precis hemkommen från en mysig (som alltid) kväll med mina bästa vänner. Vi fick finskjuts in till stan med båt, och sen gick vi till Stensötorpet där vi avnjöt en fin middag, iaf jag och Stina, Malin fick inte riktigt vad någon av oss förväntade oss tror jag nog.. :S Vi skulle sen ha tagit en minigolfmatch när Alex hade slutat jobba men det var så mycket folk - och knott - att vi inte pallade. Eller jag pallade inte och då hade dom andra inget val ;) Haha. Brukar vara så .. Mina vänner är dom bästa ;)
Vi satte oss istället en stund vid vattnet och mös, och sen åkte vi in till hamnen och köpte varsin glass innan vi åkte hemåt Smebban igen.
Tack för en mysig kväll tjejer :)


Malin på båten :)


Stinis :)


Båtbrudarna :)


Mysigt!


En mysstund vid vattnet.


Mina bästa vänner :)

Nu ska jag sova, godnatt mina vänner! ♥

2010-07-12
 16:29:42

Sveeett

Haha, har fortfarande inte duschat, och jag är verkligen asäcklig efter jobbdagen. Men nu måste jag ta och göra det för om någon timme blir jag hämtad av mina tjejer. Vi ska in till stan och Stensötorpet och äta middag i solen! Sen efter det ska vi ta en minigolfmatch :) Sjukt mysigt.

Så vi hörs senare ikväll förmodligen :) Ha en fin kväll och njut av värmen! Puss ♥


Haha, hemsk bild från Böda i helgen, men jag tänkte att eftersom jag är hemsk just nu så bjuder jag på den ;)

2010-07-12
 15:21:04

Första jobbdagen

Jag är helt slut. Om jag var trött innan så är det ju inte direkt bättre nu. För första gången på fem veckor tog jag mig upp på morgonen för att jobba, och det var sjukt jobbigt. Har känt mig helt borta hela dagen, och jag var inte ensam. Mitt under fikat sitter Karin och pillar på min påse och är typ fem planeter härifrån. Haha :)
Gick bra iaf och fick ihop nästan 8 timmar idag :) Förra året brukade vi vara färdiga mycket tidigare ju, och sluta vid ettiden, men idag var jag inte färdig förrän kvart i tre :) Hoppas det håller i sig så man får ihop lite timmar och pengar !! :) Nu ska jag vila en stund och sen hoppa in i duschen! Puss ♥


Lika borta som alltid ;)

2010-07-11
 22:54:28

10 juli 2005, fem jäkla år! ♥

Exakt fem år och en dag...

Har jag stått ut med Kim. Haha! Nemen jag har fått uppleva äkta kärlek i fem år nu. Det är helt sjukt. Och det går inte en dag utan att jag är tacksam över vad jag har. För jag har Kim, världens finaste och bästa Kim. Det vi har går inte beskriva med ord, i honom har jag allt jag vill ha och lite till.
Alla vet känslan av att vara nykär. Frågan är om man kan vara nykär hur länge som helst. Det känns fortfarande lite underbart iaf.

Älskling, du är det bästa jag vet! Varje sekund jag är ifrån dig finns du i mina tankar. Vi känner varandra utan och innan, och du förstår mig som ingen annan. Jag är världens lyckligaste tjej!

Skulle kunna fortsätta hela natten och hylla min fantastiska pojkvän men det får jag göra någon annan gång.. För nu ska jag bädda nytt i min säng och krypa ner och somna. Önskar (som vanligt) att jag kunde få somna med Kimsing, har ju som sagt svårt att sova utan honom. En nackdel av att vara så beroende av varandra, hehe..
Men snart är förhoppningsvis det problemet ur världen - alltså att vi behöver sova utan varandra, inte det där med att vara beroende... - och vi får bo tillsammans igen.

Kim Andreas Juul Jensen - JAG ÄLSKAR DIG !!!! Igår, idag, imorgon. Tack för 5 år, 60 månader, 1826 dagar, 43824 timmar, 2629440 minuter och 157766400 sekunder, på ett ungefär... :)

Du är min idol och för alltid min älskling.







2010-07-11
 20:31:42

Cobödabana 2010

Yes. Igårmorse ringde min klocka 05.15, och det var bara att gå upp och packa ner dom sista grejerna för att sedan ta bilen in till Fia i stan där vi packade över grejerna i hennes bil och drog sen mot Böda.
När vi kom fram vid halv åtta tog vi en välförtjänt paus i varsin brassestol och åt lite frukost..


Som innehöll Fias underbara bullar och lite melon :)

Sedan intog vi stranden där resten av lagen möttes upp och vi fick regler för dagen (som ingen fattade) och sen började turneringen, kunde ju inte börjat bättre heller eftersom våra killar spelade första matchen och vann såklart med 3-1 och älsklingen gjorde mååål ;)


Några tjejer som trivdes i solen :) Totti och Annie!


Utsikten från våra vipplatser :)

Sen drog det ihop sig till vår första match, och vi mötte "veteranerna" (dom hette inte det men det är dom, haha), det blev vinst iaf med 2-1! Sen spelade vi tre matcher till i gruppen mot Ifk Kalmars mittenlag, hehe, dom hade tre lag som var indelade efter ålder så vi fick möta våra forna Liffenspelare Amanda och Lisa. Det blev vinst även där med 2-1, tredje matchen var mot Vetlanda United som har beachfotboll som sin ah sport, hehe. Dom tränar och åker runt i Sverige på olika beachfotbollsturneringar hela somrarna (dom lär ha sjukt bra kondis...) Det blev iaf vinst med 2-1 :)
Sista gruppmatchen spelades sen mot ett Borgholm/Södrablandat lag och det blev vinst med 3-1. Så obesegrade gick vi till semi där det tyvärr tog slut mot det yngsta Ifk-laget med 2-1.



Vi hade grymt kul hela dagen och det var glada miner även när vi åkt ut, hehe. Kanske var det för att vi då spelat i typ 30 graders värme mellan klockan 09.00-19.00, och ska tillägga att det är JÄVLIGT jobbigt att springa i sand och att vi hade en avbytare hela dagen... ;)

Finalerna vanns iaf av Ifk Kalmars äldsta lag i tjejturneringen och något bonnalag i killarnas, haha. Liffens killar åkte ut i semin efter en liten domartabbe.. Hehe.


Fia vad händer?! Ser ut som du ska springa rakt in i mig... Hahaha.


Jag i action :) I bakgrunden står en liten del av vår Liffenhejaklack! :)


Totti i action :)


Sol, fotboll och en avbytare ;)




MÅÅÅL!!


Mot Vetlanda United.


Dags för frispark..


Missade frisparken (hehe) i sista sekunden i ställningen 1-1 så det blev straffar eftersom det inte får bli lika, så fick en ny chans istället och tog igen för frisparken och deras tjej missade sen så det blev vinst :)


Glada tjejer :)


Fia efter sista gruppmatchen :)

Nu är det mat och fotboll på G så vi hörs senare :) Lägger in resten av bilderna på facebook någon dag när jag orkar... Pussis ♥

2010-07-11
 20:05:46

Family

Jag älskar min familj. Sen jag kom hem från Egypten i tisdags har jag bara hängt med dom. Min pappas kusin Roger (från gällivare) har varit här med sin fru Maggan och åkte hem idag. Det blev några stycken hejdåkramar och jag hoppas vi ses snart igen. Roger är ju trots allt min bästa vän, han kallade iaf alltid mig det när jag var liten och han ringde :) Dom samtalen var alltid efterlängtade och vi skrattar alltid en massa när vi ses.
Vi räknade ut att vi inte har träffats sen vi var på semester tillsammans och campade i Trosa. Har för mig att det var runt sexan...

Min farbror har även varit här från Norge i veckan, och i fredags kom även Johan och Jolin (och sötaste Sidni) hit från Linköping så det blev en riktig släktmiddag i fredags kväll. Vi var sen 9 pers som sov i vårt hus, haha.

Efter en astrevlig middag iaf så spelade vi kubb, efter många långa diskussioner om reglerna så gick det iaf fint. Tänkte bjuda på lite bilder :)


Mitt lag, Johan, Jolin, Roger och Simon. Vi körde stilen "allakörsamtidigt", det funkade helt utmärkt!


Vill inte säga exakt hur dåliga det andra laget var, men kan ju visa hur det såg ut när dom för första gången slog ner en kubbpinne....


Dom firade i 100 år...


Eftersom vi var rätt så överlägsna så gick vi med på att till slut slå ner kungen mellan benen. Tror ni det hindrade oss från vår tredje raka vinst?


bästa vännen Roger var glad :)


Laglycka. (Förmodligen fått ner ännu en...)




Det får bli sista bilden för idag.. Nu är det snart fotboll på tvn och jag ska gå ner och göra min familj sällskap i soffan. Ska bara uppdatera er med ett inlägg till :)

2010-07-11
 18:46:44

Trist, deprimerande inlägg

Om man kunde få tillbaka lite ork och lust till något snart? Är så trött på att gå omkring och inte orka ett skit. Jag är helt slut men kan ändå inte sova.
Allt känns meningslöst och trist. Faktiskt i princip allt.
Imorgon börjar jag jobba, efter fem veckors semester, och jag är varken laddad eller särskilt opepp, jag är bara tom.
Har en massa saker som händer hela tiden, och det är saker jag borde tycka vara roliga men jag orkar inte ens njuta.
Nu får det här fan vända.


Vill vara glad, NU.

2010-07-07
 20:16:58

Dåligt..

Jag vet! Jag är dålig!
Har inte orkat lägga upp några bilder här och har försökt två gånger på facebook men datorn hänger sig hela tiden precis när jag ska ladda upp dom så jag har inte orkat försöka en tredje gång.
Nu ska jag dessutom hoppa in i duschen en snabbis innan fotbollen. Har fortfarande inte bestämt om jag ska se den hemma med släkten eller hos Kim & co...
Ska dit och sova inatt iaf. man har ju blivit utkörd här nu när släkten har kommit, hehe. Men jag hade ju sovit hos Kim iaf så det gjorde inget :)

LOVAR att försöka få in alla bilderna imorgon, har en hög med massa bilder som ska ut på facebook nu.. Jaja. Det kommer iaf :) Ha en mysig kväll! Puss ♥


En bild bjuder jag på iaf :)

2010-07-07
 18:22:06

Öland

Tjo!
Håller på och lägger över alla bilderna från resan på datorn nu så tänkte bjuda på några i ett senare inlägg sen :)
Idag åkte vi över till Saxnäs och njöt av solen i några timmar och tog oss till och med ett dopp! Det var faktiskt riktigt skönt i vattnet.. :)

Har nyss ätit lite middag, och dom andra ska iväg och lyssna på musik, men jag orkar inte följa med så tar nog faktiskt och lägger över lite bilder på facebook. Det tar ju aslång tid nu när dom har ändrat (för typ 1000e gången...) sen blir det troligen stan och fotbollen med Kim & co.

Ha en underbar kväll, så hörs vi snart :) Puss

2010-07-07
 09:51:20

Hemma! (ett dygn för sent...)

Hej mina vänner!
Ja jag är hemma, men jag har varit helt död så har inte orkat skriva en rad.
Resan hem gick fint, men eftersom vi fick vänta en hejdundrande massa timmar i Köpenhamn på tåget och sen byta tåg hela tiden så blev det inte en enda blink med sömn på hela resan (förutom någon timme på flyget)
Mamma och Karins föräldrar mötte upp oss på stationen igårmorse när vi rullade in vid kvart i nio. Tanken var då att jag skulle åka raka vägen hem och sova några timmar men eftersom Roger och Maggan (min pappas kusin och hans tjej) från Gällivare redan hade kommit då så blev det istället storfrukost och sen en tur till Kosta Boda över dagen.
Kunde somna någon timme när vi kom hem och sen kom Kim och då var det grillning som stod på bordet. På kvällen åkte vi in en tur till Larmtorget och lyssnade på musik.
Där träffade man på Cim och Sophia och satt och pratade en stund :) Mycket mysigt.

Somnade väldigt gott i Kims famn på kvällen sen :) Gud vad jag har längtat efter det. En vecka kan verkligen kännas som flera år...

Nu ska vi över till Öland om en stund och sola och bada, sen får vi se vart kvällen för oss :)
Ska försöka få in alla bilderna på datorn under dagen och sen ska ni få lite uppdateringar om resan och allt roligt som har hänt.. :)

Hoppas ni mår bra allihopa! PUSS!
(Sitter på den andra datorn så har inte en bild att bjuda på...)
2010-07-02
 17:54:22

Förresten..

Glömde ju... Kim har varit lite orolig och frågat om det är några egypter som springer efter oss (mig) .. Och lovade skriva några rader om det här...

JA, det har hänt.... Det går att släppa (undvika) det när det är i affären eller ute på gatan, eller när det är personalen på hotellet. Men igår höll jag på att dö.
Vi var som sagt på snorklingstur hela dagen och det var några ur vingpersonalen med, men även engelsktalande guider härifrån...
Och en av dom var väldigt förtjusta i oss.. När vi var på båten och väntade på den andra snorklingsomgången så sa han att vi skulle sätta oss på golvet med honom och köra en tävling. Tävlingsmänniska som man är så var man ju inte sen att vara med, Karin också såklart. Så vi satte oss mittemot varandra och tävlingen gick ut på att blåsa en kork över till andra sidan av ett fat med vatten som han hade.. Han visade, vi provade och sen räknade han ner. Tre, två, ett.. SPLASH !!!
Han smällde händerna i vattnet och där satt jag och Karin. Helt dyngsura.
Efter det frågade han: youre gonna hate me for the rest of the day? OH YES...

Vi kom på att vi skulle ge igen och putta i han i vattnet, och alla andra på båten var med, för det var inte en jäkel som missat vår lilla lek...
Men han fegare ur och stod vid baren resten av tiden vi stod stilla. Eller iaf nästan.. För i slutet av snorklingstiden så gick jag upp lite tidigare för jag var så trött, och då när jag stod och tittade på Karin kom han och satte sig bredvid mig och frågade vad jag hette. Eesaa? Ja det får duga..
Eesaa, how old are you? 20.. (sjukt ointresserad av att prata med han efter den där förbannade tävlingen..)
Eesaa, how long are you going to stay in egypt? Monday.
Eesaa, do you have a boyfriend? (började ana vart samtalet skulle leda..) YES, since 5 years.
Your lying because you dont want me. (Eeeh?)

Han gick iväg men kom tillbaka rätt så fort.
Can I ask you if you want to go to coffee house with me?  NOOO??
Han förstod sen att jag inte ville gå på date med honom och lämnade mig ifred. Tack gode gud.

Eller vad säger du Kim? Får jag stanna kvar och bli köpt för tre kameler? ;)

Nae, nu ska jag fixa en date till Karin. Han som har internetcafeet verkar inte helt svår..

KIM, ÄLSKAR DIG OCH SAKNAR DIG.

2010-07-02
 17:37:41

We love it !!

Halloj!

Vi orkade inte med någon uppdatering igår, för vi var helt slut efter snorklingsdagen!
Det var iaf helt toppen! Heldag på världens mysigaste båt med massa svenskar, vi träffade två svenskar i vår ålder som vi umgicks med hela dagen. Snorklingen var lite bättre i Thaiand tyckte jag, men fortfarande sjukt häftigt, och Karin var - som jag trodde hon skulle - helt såld :)

Idag har vi faktiskt hållt oss på olika håll nästan hela dagen, jag är så trött på henne så man spyr nästan.... Haha nae, det går helt kanon! Men på morgonen efter frukosten var jag helt slut så jag la mig i en solstol i skuggan och läste i någon timme medans Karin gick en strandpromenad. Sen gick vi ner till havet och la oss men jag tyckte inte alls det var gutt med allt jäkla saltvatten och sand (haha) så jag gick till poolen istället och njöt, Karin kom efter någon halvtimme.
Sen låg vi på våra madrasser i poolen i några timmar och ökade på magmusklerna en hel del (fast vi inte ju är här för att träna...haha)
Vi gick ner för att kolla på Brasilien-Holland en stund, men eftersom man inte kunde ligga vid poolen som vi gjorde sist och kolla, utan fick sitta i ett instängt och tråkigt rum tyckte vi det var roliga att ta sjuka bilder...

Nu sitter vi här en stund och kopplar av och får en bild av hur alla har det hemma (så man kan njuta ännu mer när man är här..) och snart blir det att äta lite middag och sen intar vi varsin solstol igen för att kolla kvällens match... :)

Hörs senare :) PUSS! ♥