2010-04-30
 20:07:49

Sommar?

Det blev varken pub eller utgång för oss ikväll. Eller inte för tjejerna iaf, för vissa jobbar ju hårt i veckorna och är trötta på fredagar... :)
Aja, det blir iaf en sväng till grabbarna nu snart och sen hem till Evy för lite filmtittande. Vi kör hårt imorgon istället! :)

Jag blev så sjukt trött efter jobbet så jag la mig och sov en timme medans Kim lagade lite mat. Så nu är jag lite piggare, skönt! Nu har jag party här hemma för mig själv, lyssnar på spotify inkopplat till tvn så sjukt gutt ljud. Fick sån energi av det att jag diskade upp allt och har städat upp lite fort. Så mycket skönare att komma hem till det ikväll och vakna till imorgon!

imorgon skulle vi ha myst i någon park igen, men det ska tydligen bli skitväder även imorgon. Vad hände med sommarn? Så vi får se vad som händer istället :) Fest på kvällen iaf! Laddad som fan faktiskt :)

Vad händer där hemma ikväll då? Valborg ju. Vore kul att höra vad ni gör så lägg gärna in en kommentar om er valborgskväll! Saknar er där hemma ♥









Lite bilder från strand i somras! Det är ett måste nu när jag inte jobbar varje måndag i sommar !! :)
Saknar er brudar

2010-04-30
 16:22:40

Trött

Sjuk dag idag. Mycket konstiga grejer som har tagit både min och andras uppmärksamhet. Men nu är det löst till viss del och jag är helt slut i huvet.
Jag tror att jag ska vila en stund nu, sen blir det tacos med älskling och sen ska vi till någon pub med hela gänget (hoppas jag) och sitta och chilla med lite gott. Killarna vill ut, men vi får se hur det blir med den saken. Man är ju helt slut på fredagar?!

Jag orkar inte skriva något annat nu för jag är trött och lite smått irriterad.
Hoppas ni haft en bättre dag än jag och får en kanonkväll ♥


Haha titta vilka småttingar :)

2010-04-29
 16:23:17

Mer hemp åt folket !!

Idag hann jag gå en sväg på stan efter jobbet. Tänkte ställa bilen på Björknes och hålla Evelina sällskap en stund men det fanns verkligen inga parkeringar så jag fick åka hem och ställa bilen där. Vilket betyder att jag var tvungen att betala parkeringen... Och när man som svensk kommer till Norge så ger dom en ett konstigt jävla kontokort som inte funkar att betala med på några ställen, som tex taxi, tåg och PARKERINGSAUTOMATER. Sjukt irriterande, och med 15 kr i plånboken kommer man inte långt här. Så jag fick betala dom 15 kr som faktiskt på detta stället räckte en hel timme, så då gick jag som sagt en stund på stan.
Köpte världens bästa handkräm, jag har verkligen torra händer och får smörja in mig hela tiden med vanliga handkrämer. Men den här är verkligen kanon. Jag kan verkligen rekomendera den till er med torra händer :) Jag har även hört rykten från andra att den är en mirakelkräm.. :)

Så KÖP HEMP !! Den kostar 149 kr, då är den på 100 ml. Sen finns det en 30 ml-flaska också men den kostar 99 så det känns inte så värt det :P Finns på body shop!

Om tio min kommer Kim hem och då ska vi ut och springa. Ja tro det eller ej. Idag är det sol och jag har sjukt mycket spring i benen så det är gutt :) Får se hur mycket man orkar bara.. Hehe. Ett annat problem.

Ha en mysig kväll ♥

2010-04-28
 18:37:30

Sjuk video



Har ni sett denna sjuka video?! Hon målar i sand. I SAND. Helt stört.
Jag ska prova. Så svårt kan det inte vara....

2010-04-28
 14:13:28

møgel?

hahaha. bonnie och jag børjade prata om møgel och jag besløt mig før att søka på google. jag fick fram en ytterst vælskriven artikel om detta..

Även om du kan försöka ta bort mögel med hjälp av olika kommersiella produkter eller hemgjorda städare, är chansen att du får aldrig bli av med det, och du får kasta bort objektet, som leder till inköp av ersättning eller klara sig utan ett tag .

Mjöldagg är även talat emot i Gamla Testamentet, där det kunde krypa in kläder och strukturer vägg. Efter behandling om mögel kvar, kunde
strukturen fördömas och utrymd.

Fix läckande kranar. Påminna alla i huset för att stänga av spigots efter att ha använt dem, inomhus eller utomhus. Då, dröj inte med att få läckage fastställas genom en ny mutter eller ersätta rostiga fixturer. Uppmärksam på tecken på droppar över natten som kan bero på en långsam läcka. Torka upp stående vatten från spigots, avlopp inomhus tvätt slangar, eller runt för att förhindra mögel bildas.

Ren tvätt, diskho och fixturer tub vecka. Använd antibakteriella rengöringsmedel om du vill, men även en mild tvållösning kommer att få bort bakterier och svamp som kan bidra till mögel uppbyggd. Det är en bra idé att vädra ut dessa områden och genom att öppna fönster eller köra hela huset fläkt för att torka upp kvardröjande fukt. Håll din inomhus termostaten inställd på en lägre temperatur (under 70 grader är bäst) för att förhindra tillväxten av osunda organismer.

Tape dem innan de faktiskt börjar droppande vatten. Byt ut slangar eller andra delar som börjar ruttna eller bli slitna. Sök efter stående vatten och torka upp snabbt.

Berätta för alla att sprida ut våta kläder som har fångats i en regnskur eller snöstorm, eller kanske till och med barns lek i eller i närheten av en pool, en tvättstuga bord eller bar så det kan luft. Leaving våta kläder i en hög eller wadded hårt för att förhindra att luften cirkulerar genom att det kommer att orsaka mögel. Stövlar bör även vädras ut genom att ta bort eller vrida ut och in invändig beklädnad.

Låt inte våt tvätt sitta särskilt länge. Bunt omedelbart från tvättmaskin med torktumlare. Du kanske vill tvätta fuktiga badrum handdukar snabbt snarare än att lägga dem i en tvättkorg med andra torra smutsiga kläder.
Har alla hänga upp handdukar och tvättlappar efter bad hellre än att låta dem ligga i högar.

Ta hjälp av varje familjemedlem för att hålla ditt hushåll mögel-free.

var nu førbannat tacksamma før denna gratislektion i att førebygga møgel. tack før mig.


2010-04-27
 19:43:42

Klar!

Blev precis klar med städningen. Haha. Jag som sa att det gick fort. Jaja. Jag gjorde iaf en ordentlig storstädning idag, så var därför. När jag efter 1½ timme var klar med toaletten tänkte jag att jag lika gärna kunde fortsätta. Så jag rensade i garderoben och tog bort allt vi inte använder och slängde ner i alla väskor. Så det blir lite mindre jobb när vi ska flytta sen... :) Så nu är det riktigt rent och välstädat där. Då fick jag även plats med filmerna och alla xboxspelen i skåpet, plus alla kokböcker (fick ju typ fem stycken i julklapp av våra föräldrar om man räknar med drinkboken..)
Blev faktiskt riktigt fint där nu, dom grejerna fick en egen hylla och står så fint uppradat :) Nu är bara frågan hur länge det håller sig så. Haha.

Hann inte med bogstadveien idag, eftersom dom stängde vid fem. Så jag får fortsätta klämma ut det absolut sista ur gamla flaskan, så får jag köpa det imorgon.
Kim handlade iaf, och nu står han och gör mat! Han vill att jag ska hänga med och kolla på fotbollen sen, men jag har inte bestämt mig än. Såg fram emot en kväll i soffan med godis och film.. Men han blir så besviken för jag säger verkligen alltid nej.. Hehe.
Aja. Ska äta och sen duscha iaf, sen får vi se vad som händer :)

Haft en bra dag? Puss ♥


Kort från balen 2008

Förresten, såg att mitt gamla inlägg som jag skrivit
som försvann innan hade sparats... Haha. Aja, får dela med mig med
dom tankarna någon annan dag. För det är rätt kul :)

2010-04-27
 15:47:58

Kul kväll!

SURT SOM FAN. Hade skrivit världens längsta inlägg och så råkade jag trycka på en knapp och då försvann allt.

Aja. Jag ska iaf städa lägenheten idag. Det ser förjävligt ut. Jag kommer behöva skrubba hela lägenheten för att få fram dom normala färgerna och glansen. I såna här lägen är man jävligt avundsjuk på dom som bor hemma och slipper tänka på att skrubba en toalett. Jippii!
Det behövs även handlas eftersom vi tömde hela kylskåpet innan vi åkte till Linköping. Men har bollat över det till Kim så förhoppningsvis handlar han lite när han kommer hem från jobbet.. :)
Tvätthögen är ju inte särskilt liten heller, men den får vara så tills någon annan dag. Det där är ju Kims område så det får stå :)

Som tur var är ju vår lägenhet inte särskilt stor så det går rätt fort när man väl kommer igång. Men jag är så satans trött idag. Funderade ett tag på powernap innan städningen, men då kommer jag aldrig orka sen. Så jag får vänta med det lite. Sitter iaf och halsar coca cola nu så jag ska orka...
Kim ska iväg och kolla på fotboll ikväll så får sätta på en mysfilm och halvsova till den sen.
Tänkte även springa ner på Bogstadveien en snabbis om jag hinner/orkar, måste köpa en ny handkräm för min är slut och nu är det verkligen panik. Fick tips av Bonnie om en bra så den får det bli! :)

Saknar mina vänner i Kalmar. Men nu är det bara en månad kvar :) Puss ♥


Bild från Norgeresan förra året, jag och Malin :)



Alex, Stina och Malin på Karl-Johann.

Denna resan var sjukt lyckad
och absolut bland det roligaste vi gjort! ♥

2010-04-27
 10:00:03

skor!

Bonnie och jag kollar på skor, och jag har hittat minst tre som jag vill køpa. jag visar bonnie vilka jag vill ha...
bonnie: dom var jættefina och særskilt att ha i egypten...
hon vet vad som behøvs før att få mig att hoppa upp och ner! haha. får værldens leende nær jag tænker på det och det ær bara ynka två månader kvar !! :D
det ær bara tåg som ska bokas också så ær det klart.

idag høll jag på att somna i bilen, jag fattar inte. nær klockan ringer kænns det som om jag sovit hur længe som helst før jag ær sjukt pigg. men efter en timme i bilen så ær jag sømnfærdig. varje dag.

men efter lite frukost på jobbet och sællskap av bonnie så brukar jag vakna till. ne nu ska jag gøra lite nytta :)

Puss, hoppas ni får en kanondag! ♥

2010-04-26
 21:36:23

Sidni!

Här kommer några bilder från helgen! :)


Sidni och mamma Jolin :)


Kissepaus!


Ska man mata henne så ska man göra det riktigt!




Kim gosar med Wilma!


Stolt pappa! :)


Vi sköt lite luftgevär i Seidlitz butik :)



Det var allt för idag, för nu är det paradise hotell på vår tv! sen blir det sängen. Puss ♥

2010-04-26
 18:56:53

Obladi obladaaa

Haha, man kan inte längta mer till sommarn än jag gör. Så sjukt mycket kul som händer!
Ungefär lika glad som man blir av denna videon. Haha, så söt. Älskar hur mycket han går in för det.



Nu ska jag hoppa in i duschen, för sen ska jag gå ut och gå med Emma och Evelina. Ska försöka lägga in bilderna från linköping sen, det vill säga alla bilder på sötsidni.
Puss ♥
2010-04-26
 15:46:05

Egypten !!!

Jag är överlycklig! Idag bokade jag och Karin vår resa, det blir Egypten och Hurghada den 28 juni och en vecka framåt!
Vi hade egentligen bestämt oss för tunisien och ett hotell där, men i helgen när jag frågade Johan och Jolin om vad dom tyckte bäst om, egypten eller tunisien sa dom egypten. Och om man vill snorkla ska man absolut åka dit. Så tipsade dom om hotellet dom bodde på. Och när vi gick in och kollade idag så bestämde vi oss nog nästan direkt att vi skulle ta det.
Så jag ringde till Ving och frågade hur läget såg ut med flyg och sådär nu med det förbannade åskmolnet men hon sa att det inte skulle vara någon fara att boka för dom flyger redan nu nästan som vanligt, förutom lite förseningar och sådär.
När hon sen sa att det bara fanns tre platser kvar på flyget vi skulle åka så så blev det lite panik. Så jag fick slänga mig på datorn och boka direkt.
Vi tog även all inclusive, så det ingår frukost och middag varje dag. 0 meter till centrum och stranden rätt över gatan. Kan det bli bättre?!

Sjukt skönt att veta att det är bokat och klart! Nu ska det betalas inom tre veckor ungefär och vi åker om två månader, nästan exakt! Sjukt glad är jag !! :D







Jag älskar redan hotellet !!!
KARIN, DET HÄR KOMMER BLI SUPER !!!

2010-04-25
 22:14:59

Världens mysigaste helg,

Hej!
Nu har jag lugnat ner mig och fått iordning här efter att ha kommit hem för ungefär två timmar sen.
Vi har haft världens mysigaste helg i Linköping! 

Resan började ju i torsdags efter jag slutat jobba. Kim och jag skulle ta tåget ut till Moss där Johan skulle stå och hämta upp oss med bilen.
När jag kommer hem från jobbet har Kim fixat lite pizza så jag skulle hålla mig glad hela vägen (hehe, alla som känner mig vet att jag är galen när jag är hungrig) så vi satte oss och åt. Vi tänkte att vi skulle ta tåget tio i tre så skulle vi vara där ute vid halv fyra.
Vi går till tunnelbanan strax efter halv och hinner med ett tåg som kommer samtidigt som oss. Tajming :)
När vi kommer till sentralen, som det faktiskt stavas i detta konstiga land, så går vi för att köpa biljetter i automaten. Och vi är i tid så vi ska hinna med tåget, men sen när jag ska betala så funkar det inte med mitt kort. Och tåget kommer, och tåget går. Precis när Kim har köpt nya biljetter.
Så det var bara att sätta sig och vänta på nästa tåg som gick en halvtimme senare.
Kim frågar, går det på samma perrong då?
Jag: Jadå, det gör ju alla moss-tåg.
Så vi sätter oss till ro där på en bänk och solar lite, och jag passar på att komma in i min bok som inte har blivit läst en sida av sedan en månad tillbaka ungefär.
När klockan närmar sig tjugo över 3, så ser vi på tavlan att det står ett helt annat tåg som "nästa avgång" och vi blir lite nervösa. Jag går och frågar konduktören om det inte ska gå ett moss-tåg snart, och hon säger.. njaa, dom går väl tio i?
Jag: ja men det skulle gå extratåg vid tjugo över 3 och 4?
Konduktören: Ja men isf går dom nog på en annan perrong.. Du får kolla på skylten.
Tack. Tack för den. Jag kutar till skylten och ser att den går på perrong 19. Vi är på perrong 10. I såna här fall hatar jag Oslo.
Jag springer och hämtar Kim och packningen och springer fort som fan upp och bort till perrong 19 där vi ser tåget gå. Precis. Tio sekunder för sena.
Så vi fick ännu en gång sätta oss och vänta en halvtimme på nästa tåg. Som vi faktiskt kom på, helt oskadda.

Ja, vi kom iaf till Moss och vi kom till Linköping. Till slut.
Johan har väl kanske inte världens bästa minne vad det gäller vägar och bilkörning. Orkar inte förklara hur mycket vi körde fel och alla turer fram och tillbaka. Men nästa gång jag åker med Johan ska jag ha en gps.
Vi hade som tur var tillgång till telefon så vi kunde ringa både Jolin, Olle, mamma och pappa för att be om råd. Fick en del gapskratt som svar när vi berättade var vi var. Ha!

Jolin väntade uppe med korv och bröd när vi kom iaf, och såklart den lille bebisen Sidni. Världens sötaste hund.
Ska lägga upp bilder och filmer på henne senare, några andra bilder fanns det typ inte plats med för jag blev kär.

på fredagen när vi vaknat och gjort oss iordning tog vi bilen in till stan och fixade lite ärenden och sånt viktigt.. Köpte även 25årspresent till Simon, grattis till honom (!) och käkade kinabuffé också hann vi med.
Sen åkte vi och handlade lite mat och hårfärg till mig som Jolin hjälpte mig med. Så nu har jag likadan färg i hela håret igen. Skönt att slippa gråhårig utväxt liksom.

Sen började vi med maten, som för kvällen var tacos och runt sextiden ramlade allt folk in från olika håll. Mamma och pappa med bil, Mia (min moster) och Jacob (min kusin) kom med tåget, Turid och Dennis (Jolins syster och hennes pojkvän) kom, Olle och Emelie (Jolins bror och hans flickvän) kom och huset var fullt.
Väldigt god mat (särskilt guacemolen, hur fan stavas det?!) avnjöts innan vi tog bilarna in till stan för att gå på Big Comedy. Det var faktiskt riktigt kul. Jag hade inga som helst förväntningar eftersom stand up tidigare inte varit riktigt min grej. Men det här gillade jag. Och såklart alla andra också :)
Sen satt vi uppe några timmar och bara umgicks.

På lördagsmorgonen stack pappa tidigt tillbaka till Kalmar eftersom det var fotbollsmatch på G. Mamma, Mia och Jacob stack iväg med tåget till Stockholm för att fira Simon och kolla på hans teater på kvällen. Så kvar var jag och Kim med Jolins underbara familj.
Vi slappade järnet på dagen i solen och med sällskap av dom tre fina hundarna innan vi grillade på kvällen och sen blev det Med andra ord, och sen en egen version av spelet. Hehe. Sen satt vi uppe några timmar även den kvällen och umgicks.

Idag tog vi en rejäl sovmorgon innan vi packade ihop och drog mot Oslo igen.
Det har varit en jättemysig helg och jag gillar verkligen att åka till Linköping på besök :) Får ta en tripp i sommar igen när Johan och Jolin bor i huset :)

Jag är verkligen helt slut, så jag tror jag ska bädda ner mig i min säng nu. Imorgon blir det upp tidigt igen för ännu en ny jobbvecka. Men nu är det inte många veckor kvar innan jag är ledig i 6 veckor! Underbart! Och jag har en massa kul planerat !! :D

Hoppas ni haft en lika mysig helg som jag. Puss & kram, blå banan!
2010-04-21
 18:03:25

Sjukling

Fick åka hem från jobbet idag. Kände mig jättehängig och hade världens huvudvärk. Nu har jag sovit i några timmar och känner mig lite piggare. Ska försöka få i mig lite mat och vila lite till. Sen måste jag ju ta tag i kaoset här hemma, tvättade ju igår och klockan blev för mycket för att torktumla allt. Orkade inte hålla mig vaken till tolv så jag hängde upp allt i lägenheten. Packa är också ett måste ikväll eftersom vi åker direkt efter jobbet imorgon. Om jag nu orkar jobba, men ska försöka mitt bästa.

Nu tittar jag på the proposal, riktigt bra film faktiskt :) Ha en mysig kväll, nu ska jag få i mig lite food ♥


Evelina, jag och Cim i vintras :)
2010-04-20
 21:00:02

Back to war !!

Har precis gett mig in i kriget mellan mig och tvättmaskinerna i detta huset.. Har ju skrivit förut att vi inte riktigt går ihop.
Jag håller tummarna för att jag gav ett snällare intryck idag och att vi ska kunna skiljas som vänner denna kväll. Vi behöver faktiskt rena kläder imorgon när vi ska packa inför helgen. Det kom jag på nyss. Så nu måste jag hålla mig vaken i iallafall en timme till så jag kan hämta tvätten. Får hålla tummarna att det finns en ledig torktumlare till mig idag, men det vore väl alldeles för lätt för mig, så jag ställer mig in på att hänga upp alla kläderna i lägenheten inatt istället. Brukar bli så när jag tvättar. Blir iofs oftast så när Kim tvättar också. Kan det vara så att lägenhet 502 i detta hus har något dåligt rykte så tvättrummet vägrar att vara oss till lags. Jaja. Fortsättning följer troligen...


Idag följde Evelina med mig hem efter jobbet, för Rickard hade lämnat henne utan bricka till dörren imorse. Hehe. Men det gjorde mig inget, eftersom Kim jobbar sent idag. Så vi tog en runda till posten och hämtade ut hennes nya mobil (har aldrig sett någon vara lyckligare än henne över en ny mobil. Och då har jag sett mycket...) och la oss sedan i min soffa och kollade på världens bästa film. My sisters keeper. Har ni inte sett den så måste ni se den. Jag har läst boken och sett filmen flera gånger och det är den finaste filmen på länge.
SE DEN !!



Ha en mysig kväll mina vänner ♥
2010-04-20
 11:27:46

idioter ska inte hålla till på vægarna...

jag ær trøtt på norrmænnen och deras fruar som ær ute och kør. riktigt trøtt.
idag var det en som fick før sig att det var en bra idè att køra i 2050-vægen i en tunnel. och ut från den filen kom man ju inte eftersom det ær galningar som kør i 200 i den vænstra filen. dessutom i rumpan på bilen framfør.
ena sekunden går det i full fart øverallt och andra sekunden ær det milslånga køer.

vet inte om jag ser fram emot att få køra bil i kalmar igen.
kommer nog skapa køer bara før att minnas denna underbara trafik i norges huvudstad...

2010-04-19
 21:47:29

Kul Kalmar !!

Jag tänkte vara en gullig flickvän och köpa hem Kalmar FF-matchen idag. Och jag bakade till och med äppelpaj som serverades med god glass.
Men vad hände?
KALMAR ÄR SÄMST I VÄRLDEN OCH FÖRLORAR MOT AIK. Kul !!!
Ska inte lägga en krona till på det laget förrän dom börjar vinna lite.

Jag har gäspat hela kvällen. Från klockan 7 och sen två gånger i minuten. Minst.
Nu sitter jag och väntar på att Karin ska komma in på msn. Vi ska kolla resor :) Blir en vecka utomlands med henne i sommar!
Sen ger jag upp. Ögonen hålls uppe med ståltråd för tillfället.

Kul att ännu en morgon sätta klockan på 05.30. Vet att det inte är så tidigt egentligen, men jag hinner aldrig sova. Jag är trött varje vaken minut. Dessutom har Evelinajäveln (ser framför mig det röda äcklet i Ballar av stål, men Evelina en aning snällare och sötare än så) smittat mig med halsont. Jag lever nuförtiden på halstabletter.

Natti natti ♥ KARIN KOM NU !!

2010-04-19
 15:59:47

Träningsnarkoman?

Hej!

Kom hem för en stund sen och maten var nästan färdig. Han är en stjärna, min man. Han var ledig idag, han har ju som sagt fått sluta på elfirman. Dom trodde att han var färdigutbildad elektriker, fast han sagt flera tusen gånger att han inte har jobbat som det någonting efter skolan. Störda.
Så nu får han iaf gå genom bemanningsfirmorna igen, men det brukar alltid lösa sig med något vik någonstans. Men idag hade dom iaf inte ringt så han har varit hemma och väntat på mig hela dan :)
Nu har jag dåligt samvete, för vi pratade om att träna nu när jag kom hem, men jag har så förbannat ont i halsen så jag kan inte. Så nu har han väntat på mig hela dagen i onödan. Så han är inte så glad.. :)
Ska nog skämma bort han med lite massage senare, och äppelpaj kanske :)

Idag fick jag iaf klartecken att jag kan vara ledig hela dagen på fredag. Skulle egentligen jobbat några timmar på morgonen så dom får all mat körd ut till caféerna, men jag fick vara ledig hela dagen. Så vi åker till Linköping med Johan redan på torsdag em/kväll! :)
Längtar som bara den att träffa mamma&pappa, Johan&Jolin och alla djuren. Särskilt den lille nya! Så sjukt söt :)
Och såklart alla andra som kommer vara där! :)

Idag blir det iaf en långprommis med Evelina tror jag. Det är hon som har smittat mig med förkylningen så vi får hålla oss ifrån träning idag. (som alla andra dagar också iofs, hrm.. Haha) Jag är inte så flitig med min träning men jag är helt slut och alla som känner mig vet hur lat jag är på självträning. Hehe.
Tycker det är så sjukt tråkigt att vara ute och springa, eller på löpbandet. Ska iaf gå förbi gymmet och säga upp mitt träningskort idag. Känns onödigt dyrt att betala 300 spänn i månaden på att träna där 2 gånger typ ;)
Får köra träning ute nu istället, när vädret börjar bli finare.

Hoppas ni har en toppendag allihopa. Här skiner solen som bara den :)

Puss! ♥

2010-04-18
 16:45:13

Musik för ett deppigt huvud

En sån här dag när allt känns skit, faktiskt, så får man unna sig lite bra musik.
Har haft en riktig deppdag idag, kan inte låta bli att tänka på all skit. Tankarna vill inte släppa taget.
För att få mig på lite bättre humör så har jag iaf kollat på hundtricket med älskling, sen några avsnitt av Glee (som förövrigt är världens bästa program just nu) och fått god mat av Kimling.
Nu har jag stängt in mig med datorn och min musik.

Här har ni grabbar som kan sjunga.



Vill även säga att jag har världens bästa vänner som alltid finns där för mig.
Just nu känns det tungt att lämna norge och min Evelina.

Puss ♥
2010-04-18
 11:44:22

Nytt tillskott !!

Gahh. Trött idag.

Vi var hos Evelina och Rickard igår och startade kvällen med grillning. Det var skitväder hela dagen, eller kanske inte riktigt skitväder men inte grillochsittauteväder iaf. Men det blev faktiskt riktigt fint så vi satt faktiskt ute.
Vi hade bestämt oss för att inte gå ut, utan gå ut och sätta oss på någon uteservering senare på kvällen men vi blev så förbannat sugna på utgång när vi börjat festa. Så det blev Yatsi :)
Jag hade riktigt kul både på förfesten och ute, länge sen hela kvällen blev lyckad. Och den avslutades förstås med mcdonalds :)

Blev ju även en runda på stan igår, blev lite nytt i garderoben. Kul att man kan gå in i två affärer och få med sig tre påsar hem. Men det blev ju effektiv shopping iaf :)


Gud vad jag längtar tills nästa helg nu förresten. Det blir ju Linköping :) Och kolla här vad Johan och Jolin har skaffat sig.

 

Wilma som dom hade innan, och den nye Sidni :)

Kan man bli sötare?! :D

2010-04-17
 12:07:48

Myslördag

Hej!

Igår var vi helt slut, både Kim och jag. Så vi hade hemmakväll med tacos och tv :) Mys. Kände mig inte så pigg heller, varken i kroppen eller mentalt. Mycket skittankar som gled runt i huvet. Kommer nog aldrig komma över allt som hänt. Blä.

Nu har jag precis gjort mig iordning och ska dra mig till Evelina, Emma kommer dit och ska hjälpa Evelina med att färga håret. Jag känner att det är min tur snart också. Så det får nog bli någon kväll nu i veckan :)
Sen blir det några timmar på Bogstadveien. Det är "stan" för oss. Ligger precis där vi bor och har precis samma affärer som finns inne i stan. Fick ju lön i torsdags så lite kan man ju shoppa nu :)
Skulle egentligen gjort en favorit i repris sen förra lördagen, med kubb, chill och grill i någon park, men inte riktigt superväder idag tyvärr.

Ikväll blir det grillning och kanske utgång. Vi får se :)

Ha en bra lördag! Puss ♥

2010-04-16
 16:34:17

Numa numa yei



Haha, kolla in denna grabben. Han är min nya idol !!
Hur gammal kan han vara liksom?!
2010-04-16
 13:40:37

Lapplisa

Haha, kollade ut genom fønstret och då står det två lapplisor vid bilarna på parkeringen dær jag står och skriver bøter på typ alla andra bilarna. Så kanske jag klarar mig, men dom kommer sækert tillbaka dom jævlarna. Bara før att kolla mig !!
2010-04-16
 13:37:26

Jævla bilkøer

Hej!

Fan, det hær var den segaste fredagen på længe.
Eftersom Kim har børjat jobba vid 8 varje morgon denna veckan, så blev jag lite førvånad nær hans klocka ringde føre min imorse. Så jag var helt sæker på att jag førsovit mig, men jag var så trøtt så jag orkade inte ens bry mig?
Klockan var iaf bara halv sex, och min klocka ringde några sekunder efter så jag kunde sova några minuter till.
Kom upp iaf, och børjade køra ut maten. Men nær jag skulle køra tillbaka in till stan och køra till dom andra cafeerna så var det VÆRLDENS kø på motorvægen. Hela vægen! Stod helt stilla i en halvtimme typ, men jag kom fram iaf :)
Går faktiskt riktigt bra att køra i stan och børjar nu hitta lite i Oslo. Haha.
Nær mamma var hær i februari skulle jag visa henne runt. Gick sådær :)

Nær jag stod i den dær førbannade køn så høll jag iaf på att somna. Så jævla trøtt nu, så det ska bli riktigt skønt med helg! Men først ska jag stænga på høgskolan. Ett cafè dær jag aldrig har varit førut, har varit hær en halvtimme nu typ. Har som tur ær interhet hær så facebook ær som vanligt min ræddning :)

Kommer sækert få bøter på parkeringen också. Fick en tjuga av chefen till parkering, och den ræckte en timme? Fy satan vad dyrt. Så det blir minst en kvart utan betalning och hær ær dom snabba och elaka.

Oslobor, vad hænder ikvæll?

Puss ♥

2010-04-15
 20:15:05

Anna Anka

Haha hörde om Anna Ankas pengakrav på radion idag. Är hon helt störd eller?
Hon kräver 638 000 i månaden av Paul. Helt normalt beteende.
Tydligen så behöver hon ca 29 000 svenska kr till mat, och 22 000 till att äta ute. Seriöst. Har ni sett henne? Skulle hon äta för 50 000 i månaden?!
Det sjukaste är att hon behöver 113 000 kr till smycken i månaden.
Vad är felet?

Aja. Kul att man har råd till ett örhänge i månaden iaf. För ett helt par krävs två.

Just nu: Kims mobil ringer på högsta volym och han ligger och sover. Vad är felet där då?! Ofta man inte vaknar av det.
Men söt är han.

Vad händer ikväll? Ja. Jag väntar tills klockan blir halv tio så jag kan se Paradise Hotell. Kul program. Jag följer det. För andra kvällen i rad. Även andra kvällen någonsin.
Sjukt fula norska dialekter där iaf. Yehee. Nu ska jag nog återgå till mitt kära spel. Harpan. Tummen upp för det en kväll som denna !!

IMORGON ÄR DET FREDAG !!!
2010-04-15
 17:29:11

Kubb och sol i Oslo :)

Lite fler bilder från i lördags när vi spenderade hela eftermiddagen

i solen i slottsparken med kubb och mys!


















Som sagt, fler bilder på facebook :D

2010-04-15
 17:16:55

Resa!

Tjohej!
Idag har jag fått besked om jobb i sommar. Först blev jag jättebesviken, men sen när jag funderade vidare så gör det kanske inte så mycket?
Jag fick iaf svar om att jag får jobb på Eniro, men det var endast tre veckor och det är precis samma veckor som jag har jobb på posten!
Men jag gjorde en lista i huvet:
Jag har minst fyra veckor på posten så kommer det inte bli mer betalt på eniro och då har jag ju något att göra i mer än tre veckor iaf.
Jag trivs sjukt bra på posten, mest med tiderna: 06.45-ca 13.00 varje dag, mån-fre !! :D
KARIN SKA JOBBA EXAKT SAMMA VECKOR SOM MIG !!

Den sista anledningen blev väl egentligen den avgörande. Dessutom tyckte tom mamma att jag skulle ta posten. hehehe. Så då får det bli det :)

Det innebär att jag har 6 veckor ledigt från det att jag kommer hem från Oslo till att jag börjar jobba. Så nu har Karin och jag redan börjat kolla på resa veckan efter midsommar! Eftersom vi jobbar samma veckor så är hon ledig precis samtidigt som mig så då har jag någon att hänga med när alla andra jobbar :) Känns även skönt att vara ledigt så mycket eftersom jag inte haft något ledigt sen jag tog studenten för två år sen, mer än någon vecka sådär.
Men detta innebär ju att jag inte kommer få in så mycket pengar där den månaden så jag tror att vi får lägga lägenhetssökandet på is tills vi vet att vi säkert har jobb efter sommaren (jag har ju mitt ganska så mycket på det säkra men vill inte lita för mycket på det) och Kim söker för fullt. Men ni får gärna hålla utkik efter en ledig trea rätt så centralt från typ augusti :)

Men men. Jag har även fått alla bilderna från i lördags nu, så jag tänkte lägga in några stycken. Men jag gör det i ett annat inlägg, blir lättare så :) Resten lägger jag in på facebook för dom som vill se hur vi har det :)
Ikväll kommer kanske Evelina och Rickard hit på en fika, om vi orkar. Kim har inte kommit hem från jobbet än och jag är helt slut. Annars blir det filmmys i soffan. Länge sen vi gjorde något tsm känns det som.
Jaja. Nu är jag trött i armarna efter att ligga helt stelt i soffan och skriva, så nu får det vara nog. Njut av bilderna och lägg gärna in en kommentar :)

PUSS! ♥
2010-04-14
 16:52:57

Fika på stranden med fina vänner!

Hej hoj!

Kvällen igår blev riktigt mysig. Evelina, Emma och jag tog en långpromenad på 1,5 timme, Det finns en strand här i Oslo typ, och den gick vi till igår. Där fikade vi på kaffe och muffins, plus att Emsen och Evelina var svinhungriga när vi kom ut så vi gick in i en affär där och dom handlade lite småmat.
När vi kom dit såg Evelina den här,



och blev kär.
Resten av vistelsen på stranden gick åt att mata denna fina varelse med mariekex (plus att konstatera att vi hatar människor som säger ´cheks´ så ni som gör det, sluta omedelbart, tack)
Eftersom Evelina var så snäll och gav mat till den fina varelsen över så kom det en massa mindre fina andra varelser och ville ha dom också. Då blev det bråk.
Och den fina varelsen blev mer och mer sugen på oss tyckte vi, Emma och jag iaf, så vi blev rädda. Han var sjukt nära att attackera så vi gömde oss bakom Evelina. Hon skrattade. Det gjorde inte vi.

Det var sjukt mysigt iaf, och riktigt fin utsikt så dit ska vi absolut gå fler gånger !! :) Nu börjar man känna att det är jävligt synd att inte vara i Oslo på sommarn, men vafan, Kalmar är tusen gånger bättre ändå så jag ångrar mig inte än iaf :)
När solen gick ner började det bli lite kyligt där på klipporna, och vi var helt slut i benen så Evelina ringde Rickard som fick hämta oss på vägen hem från jobbet.

Nehe, nu ska jag göra mig iordning för om en timme ska jag möta upp Jesper och Tim, och förflytta oss in till stan där vi ska möta Evelina, Denise och Sara för en fika på Karl-Johann!
Hoppas solen håller sig framme några timmar till!

Hinner med att lägga upp lite bilder iaf från gårdagen, så njuuut :)

Fin diskussion om vilka avokados som var hårda och mjuka.

kolla ögonen. sjuk fokus på att döda.

 

Dom inte så fina varelserna i bakgrunden. Dom hade en pakt mot oss.

En rädd Emma.

Ser ni hur nära han är? Och hur rädd Emma är?
Och hur långt bort jag står? Haha.

Emsen och Evy :)

Blekfis med rött (?) hår.

Nu tackar jag för mig. Kanske skriver ikväll igen :)

Ha en skön kväll i solen! Puss ♥

2010-04-13
 17:06:24

Selvangivelse

Tjenis!

Idag har det varit en skön dag på jobbet. Satt mest i bilen hela dagen. Och med underbart väder ute så är inte det helt fel. Bonnie och jag slutade vid kvart i två och tog bilen in till stan för att åka till skatteetaten.
Bonnie skulle fixa lite grejer och jag var tvungen att köra henne.
Och jag hade fått hem selvangivelsen (deklaration på ren svenska) till sverige, så jag gick in och bad dom skriva ut den och fyllde i den samtidigt. Mycket smidigare än att be mamsen skicka den hit.
Tanten i disken trodde nog att jag var en dum svensk som åkt hit och blivit lurad till 16 000 i lön på ett år. Hon frågade nämligen (med ledsna ögon och röst: tjänade du bara 16 000 förra året?) hon blev gladare när jag sa att jag bara varit här en månad! :)
Ja eftersom jag bara fick ut så lite så blev det ganska mycket jag får tillbaka iaf. Svenskar får ju 10% mer avdraget eftersom vi är svenskar, och så förbannat bra, plus det vanliga avdraget så får ut runt 1800 norska :) Inte så illa pinkat på bara en månad va?! :D
Det bästa är att dom kommer precis lagom tills jag flyttar hem så det går inte göra av med dom utan går direkt till sparkontot :)

Ja, just det! Satt och kollade i min allmanacka igår och kom fram till att jag snart flyttar hem. Sjukt bra!
Den tiden som är kvar här är mycket lediga dagar och folk som kommer hit. Eller mer Kims familj kanske man ska säga :) Sen när vädret är som det är så blir det mycket tid ute (om helgerna iaf) och då går tiden mycket fortare !! :D

Just nu sitter jag och svettas, faktiskt. Solen sken så förbannat mycket ute när jag kom hem så kunde bara inte lägga mig i soffan och glo på tv hela kvällen. Så jag tog min bok och "fåtöljen" och satte mig på balkongen! Nästan iaf, vi har ingen stol där ute och klumpen till soffan får inte plats så man får sitta i dörröppningen. Men det gör absolut ingenting. För det är SOL och VARMT och SKÖNT.
Nya bikinin är på och solen bränner i ansiktet. Livet kan inte bli så mycket bättre nu :)

Snart kommer Kim hem också, och då ska jag nog bjuda på lite muffins :)

Hemsk bild men exempel på min fina solstol. Den är dock tagen för ett par veckor

sen när jag tog min första "frukost på balkongen"

2010-04-13
 15:49:16

Bilder

Här kommer lite bilder från i lördags :)

Aker brygge :)


Massa uteserveringar på andra sidan!


Emma och Evelina :)


Haha man bländas ju :)


Emma och Evelina i stan :)



En del av gänget i slottsparken :)


Haha, blekfisen och Evelina!


Haha, Evelina var sugen på smörklicken!

Kommer fler bilder någon annan dag :)
2010-04-12
 16:44:52

Sol i Oslo!

Hej hoj!

Igår blev det ännu en underbar dag i solen! Jag började städa lägenheten, men när jag var halvfärdig ringde Andreas och bad mig komma över och hålla honom sällskap när Kim och Jesper var och tränade :) Så jag sprang över med den blöta tvätten och lånade deras torktumlare under tiden, sen la vi oss på en filt på deras balkong och solade! Riktigt skönt alltså :) Solen brände som attan. Men som vanligt blev det ingen färg alls ;) Haha.
Kim och Jesper joinade också när dom kom hem från träningen.
Efter några timmar gick vi hem och åt lite mat, och jag städade färdigt.
Sen blev det finfina nybakade muffins till efterrätt !! :D Kvällen spenderades sen framför tvn och film :)

Dagen på jobbet idag gick riktigt fort. Jag fick åka iväg på massa ärenden hela dagen och vid två åkte jag till Evelina och hjälpte henne lite.
Slutade kvart i fyra och då gick jag hemåt. Var så skönt väder så jag började tänka på sommaren, och då började jag tänka på Karin. Så jag ringde henne, riktigt skönt att få prata med henne igen! :)

Sjukt skönt väder idag igen, och snart kommer Kim hem. Då ska vi ut och springa i fina vädret !! :)

Lägger upp bilderna från i lördags lite senare ikväll, glömde ju kameran hos Evelina idag igen :)

Hoppas ni mår bra där hemma i regnet ;D

2010-04-11
 10:58:57

Polisen kommer, polisen kommer !!

Godmorgon! :)
Vaknade precis, det var sjukt skönt med en riktig sovmorgon!

Igår hade vi en riktigt underbar dag. Jag och Kim gick och mötte Evelina och Rickard vid tolvtiden för att gå ner till Aker brygge och mysa. Vi gick upp till slottet och hade med oss filt och kaffe och bara njöt av solen och pratade. Riktigt mysigt :)
Efter en stund kom även Emsen och joinade. Men det blåste lite där uppe så vi bestämde oss för att gå och möta Tim och köpa ett kubbspel i stan och sen gå vidare till slottsparken istället. Det var sjukt mycket folk överallt, har nog faktiskt aldrig sett så mycket folk ute i Oslo någon gång.
Vi satte upp kubbspelet i parken och spelade ett par omgångar :) Först tjejerna mot killarna och då vann vi, hehehe. (Eftersom Tim bestämde reglerna innan)
Emellan omgångarna låg vi på filtarna och mös. Bara tjejerna, för killarna tyckte det var roligare att stå och dricka öl.
Vilket faktiskt är olagligt att göra i Norge. Alltså dricka på allmän plats. Och när vi hade det som gottigast i solen så får killarna spelet för att det kommer en polisbil och stannar ganska så nära oss. Så dom börjar springa runt och stoja med alla ölflaskor medans vi lugnt och stilla ligger kvar.
Vem är det som har fått för sig att det är tjejer som ska vara stirriga ?? Den människan har iaf fel.
Evelina blir galen och anser att det kanske ser bättre ut om vi bara står stilla och inte bryr oss om dom än att börja stirra som fan på dom och stoja runt. Och man kan väl hålla med om det.. :)

När klockan närmare sig fem så tog vi vårt pick och pack och gick hemåt. Handlade lite mat och grillar.
Alla gick hem till sig en stund och vilade innan vi möttes upp hos Evelina och Rickard igen.
Där satte vi igång grillarna och fixade årets första grillning (för dom andra iaf). Det var riktigt gott, och efter lite tjat så satt vi ute. (Jag är inte att leka med när jag är hungrig och jag ville sitta inne)
Det var kallt som fan, men när jag fått mat i mig var jag gladare än någonsin så det sket jag i. Haha.

Efter maten satte vi oss bara och pratade, tjejerna vid ett bord och killarna framför tvn.
Kvällen avslutades med fotboll, Real madrid och Barcelona på tvn. och där somnade både jag och Evelina, haha.
Tack gänget för en underbar dag! :D

Bilder kommer senare, för jag glömde kameran hos Evelina inatt.
Ha det gott ♥
2010-04-10
 09:20:11

Aa just det, hemlisen!!

Har ju glömt att avslöja min fina hemlis för er. Men många vet nog redan vad det var vid det här laget :)

Förra lördagen befann jag ju mig som sagt i Kalmar, och på kvällen skulle det vara påskmässa i Hossmo kyrka. Ungdomskören (som jag var med i innan jag åkte till Oslo) skulle sjunga och Stina skulle sjunga solo.
Jag ville så gärna göra något fint för Karin så jag kom på ideén att överraska henne. Och Stina är ju inte den som är den så hon ville ju gärna vara med ;D
Vi fick klartecken av Eva-Lena, som håller i kören, klart ni får göra det!
Det blev mycket små lögner för att försöka hålla Karin ovetande, haha, som hon faktiskt också var hela vägen!

Jag bjöd med Karin till kyrkan, sa att jag inte ville kolla själv. Och alla som hört Stina sjunga vet att man inte vill missa det så Karin blev himla glad och ville gärna följa med.
För att vara extra säkra på att hon inte skulle börja vela på kvällen berättade vi för hennes föräldrar vad som var på gång och dom blev jätteglada. Så när Karin förstod att hennes föräldrar, som vanligtvis inte går så ofta i kyrkan, ville följa med till kyrkan kl 23 på en lördagskväll så kunde hon ju faktiskt inte säga nej.
För när hon frågade mig om vi kunde ses innan, för att hålla oss vakna hehe, och jag sa nej (skulle ha middag med släkten och sen skjutsa Stina till kyrkan innan) så började hon vela.
Där ljög jag ju faktiskt inte heller för jag skulle ha middag med släkten och jag var ju faktiskt också tvungen att åka till kyrkan tidigare, med Stina :)
Karin kände iaf att när hennes föräldrar ville med till kyrkan, och hennes mamma tom tog en tupplur på dagen för att orka, så kunde hon ju inte missa det. Vilket var väldigt bra!

Så, när allt folk kom till kyrkan skulle mässan börjas ute för att sen gå in i en helt kolsvart kyrka (eftersom det var påsk och det :P). När vi kom in placerade jag Tuija (Karins kompis), Alexandra, Karin och mig längst fram och Karins föräldrar i raden bakom. Stina började sjunga sitt solo (sjukt fint som alltid) och allt var frid och fröjd.
Efter låten bad Stina mig komma upp och Karin fattar inte ett skit. Har aldrig sett ett större gap i hela mitt liv. Haha.
Stina berättar att vi ska sjunga en sång och tillägna den till vår vän (Karin) som haft det väldigt jobbigt ett tag. (Karin har fortfarande världens största gap och fattar inte ett piss)
Hennes föräldrar såg så lyckliga ut så bara det fick mig att börja gråta.
Alla ni som sett Glee, eller hört deras låtar kanske vet vilken Lean on me är. Den är iaf väldigt fin och den sjöng vi, till Karin.
Kvalitén på sången för min del var åt helvete, för jag kunde inte sluta gråta. Haha. Men att se Karin bli så överlycklig och att hennes föräldrar och vissa andra satt och grät så gick det inte sluta. Jag blev glad och ledsen på samma gång för det här hade vi aldrig gjort om det som hänt inte hade hänt. Och jag hatar att det har hänt.


Vi sjöng iaf lite själva, jag och Stina, refrengerna tillsammans och sen kom kören med i dom goa partierna :)
Efter låten sjöng vi några fler låtar med kören och det var skitkul att vara med igen. Det var blivit mer folk sen jag var med och alla är duktiga :)
När mässan var slut fick jag och Stina världens största kram av Karin och där stod vi ett tag och grät ut våra sorger :) Vet inte hur många gånger hon sa tack, och sen säger hon: fan, det här skulle vi filmat!
Hehe, som tur var hade vi tänkt på det så Malins pappa hade suttit två rader bakom Karin och filmat allting. Synd bara att vi inte hade en filmkamera som filmade hennes egna reaktion för det var rätt gulligt ;)

Jag är glad att vi fick göra detta och att alla ville vara med och hjälpa till. Bara att se Karin bli så glad fick mig att må så bra. Alla känslor man känt under hela vintern/våren bara släpptes ut.

Karin, du är världens finaste vän och jag är så glad att jag lärt känna dig. Du känns som min egna syster.
Jag älskar dig.


För er som vill lyssna på låten kan ni höra den här http://www.youtube.com/watch?v=EUhR7CrI5GU

Tack och hej för mig ♥
2010-04-09
 17:07:18

Sool!

Hej hopp!

Ligger i sängen med datorn och är glad, för det är underbart väder ute och ska vara hela helgen! :D Så imorgon blir det chill i någon park med fint sällskap :)

Kim är iväg hos killarna och spelar fifa en stund, så under tiden tänkte jag duscha och kanske göra mig iordning lite, och laga tacopaj! Sjukt gott. Ikväll blir det en vända till Emma och Tim. Jossan jobbar, vilket jag tycker är surt som fan för vi har inte träffats på hundra år! Men men. Vi ska iaf titta på Talang (som ikväll är i vårt kära Kalmar) och mysa och bara ta det lugnt.

Nu när man ser solen skina som fanken utanför så längtar jag ännu mer till sommarn! Såklart efter värmen men mest för att jag bor hemma i Kalmar igen då! Kan inte längta mer.
Och god nyhet idag är att Kim (ännu mer säkert nu) kommer flytta hem med mig! Anledningen orkar jag inte skriva nu. För då blir jag sur.

Ha en mysig fredagskväll ♥

Älskar dig Kim!

(Sjukt ful bild men enda jag har på oss för tillfället)

2010-04-09
 10:55:11

trøtt trøtt trøtt

sitter på jobbet nu, håller på att somna.. gick upp vid fem imorse igen, men det var sista gången (vad jag vet iaf) før sen børjar jag kvart i sju varje morgon. kommer kænnas som værldens lyx nu nær jag gått upp såhær tidigt denna veckan! :)

idag serverar vi hamburgare hær på skolan, skolan har ju køpt till varmmatsservering hær varje dag, så dærfør ær jag inte ensam på jobbet længre utan jag har hand om førsæljningen och allt sånt och Bonnie som jag jobbar med gør all mat. Så dærfør ær det inte længre lika tråkigt på jobbet utan jag har ju någon att prata med så dagarna går rætt så fort :)
och varje fredag serveras då finfina hamburgare hær så nu slipper jag æta baguetter!! :)
snart dags før rusch så nu sæger jag hejdå før idag.

saknar er alla dær hemma ♥

2010-04-08
 19:44:56

Förbannad och hungrig!!

Usch. Jag är så sjukt hungrig så allt är åt helvete för tillfället.
Men Kim lagar mat så mitt humör blir nog lite mildare om en stund..

Men detta lilla humör blir bara värre när jag tänker på vårt jävla elbolag!! Jag har ju "efterlyst" våra elräkningar sen vi flyttade in hit i oktober. Men vår hyresvärd kan ju aldrig ta tummen ur röven och svara.
Igår skrev jag ett sms att hon skulle ringa oss så fort hon kunde för jag orkar inte vänta på den där feta elräkningen som kommer dimpa ner i vår postlåda precis innan vi flyttar eller nåt. Hon ringde efter ett par timmar, Kim fick svara.
Då säger hon att elbolaget har gjort fel.
Okej?! Och vad innebär det, frågar Kim.
Nae, det visste hon inte. Och hon vet inte om vi kommer få betala allt. Jag vägrar göra det. Inte vårt problem att dom har gjort fel i ett halvår.
Fan, den dagen räkningen kommer så kommer jag komma in i världens deprission (stavas det så?!), alla dom pengarna vi har/kommer ha sparat ihop då kommer gå till en elräkning. Kul.

Norge är skit. Seriöst. Jag har gått så sjukt mycket minus på att bo här så det finns inte. Jag mår dåligt när jag tänker på det.
FAN!
2010-04-08
 16:09:52

Fullt upp!

Förlåt för att jag inte skrivit på ett par dagar, men det är full fart hela dagarna så jag är helt slut på kvällarna.
Igår fick jag en sovmorgon så började kvart i sju, och jag fick köra ute i Baerum, vilket är mycket lättare än inne i stan så det gick jättebra :)
Vid två sa chefen att jag skulle åka till Evelina på Björknes, så jag stack dit och höll henne sällskap. Skulle egentligen slutat tre, halv fyra, men Evelina tjatade på mig att jag skulle vara kvar lite längre så jag stannade ända tills stängning vid fem. Haha. Så det blev verkligen en lång dag men vi hade så kul så vi kunde inte sluta prata :)
Efter jobbet gick vi en låååångrunda och jag var inte hemma förrän sju.
Och då tog jag en långdusch, och packade upp sen Kalmarresan. Sen dog jag i soffan.

Idag fick jag börja halv sex, och hjälpa till med baguetterna igen.
Kom precis hem, hehe. Eftersom vår kyl på NTG har varit med om en liten olycka, (termometern gick sönder) så var vi tvungna att rensa hela kylen på all mat. Och vi serverar ju varmmat på NTG så det var rätt mycket mat som var tvunget att slängas.
Så jag fick stanna kvar till tre idag när vi stänger så Bonnie kunde hjälpa mig att åka och slänga all mat. Fy fan vad tungt, men vi klarade det fint :)

Nu är jag helt slut i huvet, och när Kim kommer hem ska vi dra och träna. Fattar inte hur jag ska orka, men det går nog bra när man väl är där.
Imorgon börjar jag vid sex, men ska nog sluta redan halv tre imorgon tror jag så jag får vila lite.
Helgen blir väldigt lugn! Ingen av oss har pengar till att hitta på något så det blir nog lite filmmys med hela gänget på lördag, eller något liknande :)

Förresten så ringde pappa innan, jag lämnade ju kvar min dator i Kalmar för att dom skulle kunna laga den.
Så ringde pappa Dell idag, och då sa han att pappa skulle trycka på en knapp när datorn startas, så pappa sätter på den men behöver inte trycka på någon förbannad knapp för då funkade det. Så datorn är inte sönder, det var bara något tillfälligt skit. Sjukt irriterande, men vi har ju som tur var Kims dator här och om några veckor kommer hans familj upp hit så då får dom ta med min dator :)

Hoppas ni mår bra ♥


2010-04-06
 16:50:48

KAOOS

Fy fan. Idag var det första dagen på nya jobbet.
Det började igår när vi satt och åt på vägen till Oslo. Får ett sms: hej, vi börjar tidigt imorgon. vi möts på köket kl 05.00.
WHAT??!

Tjejen som i vanliga fall står hela nätterna och gör dom baguetterna jag ska köra ut har tydligen fått ledigt denna veckan, vilket cheferna mycket fyndigt kom på igår. Så det var bara att masa sig upp idag kl 04.00 för att ställa sig och göra ett par hundra baguetter på två timmar!!
Som tur var så var ena chefen med och en tjej till, så det gick fint. Men GUD vad trötta vi var! Iaf Linn och jag :P

Runt sjutiden börjar vi bli ganska så färdiga så chefen tar ett gäng baguetter och kör iväg till skolorna ute i Baerum och jag och Linn fick snällt stå kvar och fortsätta...
Vid åtta var vi färdiga med allt så jag packade in baguetterna till dom två skolorna jag skulle åka till och gav mig iväg. Bara det att när jag satt igång gpsen och kört iväg så ser jag att gpsjäveln inte funkar!!!
Skulle egentligen ha kört till en skola, som jag absolut inte hittar till, först och sen till Björknes (där jag varit innan). Men eftersom gpsen strejkade så fick jag vända och hälsa på Evelina först.
Det gick fint men sen gick det bara utför. Haha. Körde runt i en timme för att hitta till det där jävla stället. Efter några samtal till båda cheferna för att fråga hur långt åt helvete jag kört fel kom jag till slut fram. Men jag var så nära att bara ge upp och stanna mitt på motorvägen alltså. FY FAN.

När man dessutom redan är så jävla trött i huvet så blir det inte så mycket bättre! Baguetterna blev iaf levererade och sen var det bara att styra bilen ut mot NTG, skolan där jag ska vara nu dom två sista månaderna.
Stor fördel är att jag inte längre kommer vara ensam utan jag får sällskap varje dag :)
Fick sluta halv tre, och hemvägen tog faktiskt bara 20 minuter och endast en liten felkörning men det gjorde inget om man jämför med vad jag var med om imorse. Haha :)

Ställde bilen på Björknes och gick hem, orkar inte betala för parkeringen idag. Haha :) Sen dog jag i sängen, verkligen välbehövligt. Kim har ju också börjat på sitt nya jobb idag, och han fick jobba över! Skulle slutat vid tre, men är inte hemma än. håller tummarna för att det har gått bra men det tror jag :)
Nu ska jag nog duscha så jag piggnar till lite och sen ska jag gå och handla. Förhoppningsvis kommer Kim hem snart så jag slipper gå själv (eller bära kanske jag ska säga).

Kanske ska börja vid fem imorgon också, skulle göra det en dag till iaf denna veckan sen blir det normala tider... Vet inte om jag helst gör det imorgon och har det gjort eller få lite sömn denna natten så man orkar med morgondagen. Men har ju inget val iaf. Så bara att göra som dom säger...

Är så kul att Evelina är tillbaka i Oslo, har verkligen saknat henne här! Igår när vi kom hem så tog jag och Kim bara en liten kvällsmacka och sen gick jag ut och gick med Evelina och Rickard :) Mysmys.
Hoppas ni har det bra allihopa! Saknar er där hemma ♥

Evelina, jag och Cim i december!

2010-04-05
 08:54:10

Tillbaka till verkligheten

Jaha. Då var det dags.
Snart kör lillbilen tillbaka till Oslo och allt blir som vanligt igen. Nästan iaf. Imorgon kommer både jag och Kim börja på våra nya jobb. Lite nervöst är det, men vi ska nog klara det fint :)
Jag har verkligen haft det kanon här hemma och jag längtar som fan tills det är dags igen. Och då är det flytt hem som gäller.
Vilket betyder att detta är sista gången vi behöver säga hejdå för att köra till Oslo. Därför känns det inte så jobbigt denna gången. Jag ser fram emot mina två sista månader i Oslo. Och jag tror att dom här månaderna kommer bli både lättare och gå fortare.

Så mina vänner, vi ses om två månader! Tack för att ni finns för mig

Men det lär inte ta två månader innan ni hör av mig... :)

2010-04-03
 13:45:26

Hata hata hata

Alla mina saker hatar mig tror jag.
Problem 1. Min strömsladd till datorn har varit "nästanav" i några månader nu. Det har gått o använda den men det har gått upp och ner med laddningen.
Problem 2. När jag nu kom hem till Kalmar och min nya strömsladd väntade på mig så fint så la datorn av. Efter två dagar. Bra. Jättebra! Datorn startas men sen slocknar skärmen lika fort.
Problem 3. Plattången har lagt av. Katastrof för mitt trollhår.
Problem 4. Alla mina parfymer börjar ta slut. (vet inte om dom gjort det för att dom hatar mig men jävligt jobbigt ändå)
Problem 5. Min nya laddare till mobilen har även den lackat ur. Den funkar inte.

Vet att det är fler grejer men har förträngt dom för tillfället.
Men varje gång det händer en katastrof är det tur att man har sina små vardagshjältar.
Lösning till problem 1: Problem 2...
Lösning till problem 2: Min älskade pojkvän lånade ut sin dator till mig igår och idag :)
Lösning till problem 3: Min fina mamma lånar ut sin plattång till mig så jag inte dränks bland allt hår.
Lösning till problem 4: Min, ännu en gång, fina mamma gav mig en nyyyy :)
Lösning till problem 5: Min fina pappa hade en extra som jag kunde ta.

Ibland är det bra med pojkvän och föräldrar :)

Nu ska jag snart åka till älskling och lämna tillbaka hans dator. Sen ska jag hämta upp Amanda för att kolla lite fotboll. Lindsdals herrar bjuder på underhållning idag hoppas vi på :)
Ikväll blir det middag med familjen, farfar och Anna (farfars tantvän). Sen ett litet besök till kyrkan ikväll med Kaharinus. Väldigt bra! ♥
Ha det gott mina vänner!

Kim i Thailand :)

2010-04-01
 11:36:33

torssssdag

Jaha, här tjatar Kim hela natten att jag ska komma tidigt idag så vi kan umgås hela dagen. Så kommer man vid tio och då ligger han och sover. Den enda som, fortfarande, håller mig sällskap är Ester!
Jaja. Han vaknar väl snart. Jag har iaf hunnit skriva in oss på massa fastighetssidor. Skönt att ha det gjort eftersom det kan ta flera månader innan man ens får visa intresse på vissa lägenheter.

Idag ska vi gå ut en långrunda med Ester i det sköna vädret och sen ska vi nog förbi Inga en stund (Kims mormor). Hon saknar tydligen mig, gulligt :)

Majsen kommer förbi en stund sen i em också. Länge sen jag träffade henne.
Och sen IKVÄLL BLIR DET TRÄNING !! Jag är laddad till tusen! Även om jag knappt kan röra mig..