2011-08-28
 21:02:26

Idioti med flit,

Idioterna till bröder har gjort en film.. Lite idiotisk, men värd att se på ändå :)



2011-08-25
 21:46:48

 

 

 

2011-08-21
 10:28:44

Myshelg,

Godmorgon!

Eller jag har ju varit vaken några timmar nu men ändå.. :) Har haft en mysig helg med mina bästa. Det blev Kalmar FF med Daniel i fredags och sen lite filmmys hos honom. Sen drog han och jobbade igår morse och då steg jag upp, åkte och handlade och hämtade upp Karin. Sen hade vi bullbak och kakbak hemma hos mig. Det tog nästan hela dagen och när det var klart blev det ju självklart fika i soffan och massa prat. Vi avslutade med ett par Gleeavsnitt under varsitt täcke. Mys!

När Daniel slutade jobba hämtade jag upp honom och så drog vi över till Öland och stugan där vi hade lite grillmys med mamma, pappa, Johan, Jolin och Jolins föräldrar + tre leksugna hundar. Hehe :)

 

Nu har jag varit hemma några timmar, hunnit diska upp det sista berget sen bakningen igår, packat väskan till dagens fotbollsmatch och laddat en stund i soffan. Försökte ladda upp typ tusen bilder från sommaren på fb men den ville inte som jag så de blev inget med det :) Nu ska jag dra mig. Hoppas allt är bra med er! ♥

 

Bild från Tottans 20årsfest förra helgen.

2011-08-11
 21:19:30

Hand i hand,

Ibland händer det saker som får tillvaron att bara stanna upp. Huvudet är fullt med tankar, men ändå så känner man sig helt tom. Ögonen tittar, men man ser inget. Munnen ler, men det är inget leende. Ingenting känns längre så viktigt som att finnas där. Vara där och vara ett stöd.

Men sen så inser man vilka fantastiska människor man har runt sig, och plötsligt så känns det värt att hoppas och längta efter den där framtiden som ju SKA bli bra.

Hand i hand, genom hela livet ♥