2010-06-29
 19:18:00

I paradiset!

Hej där hemma!
Nu sitter vi och svettas i värmen här.. Vi har det kanonbra, det har varit nästan 40 grader hela dagen så vi trivs som fiskar i vattnet! ;)
Hotellet är jättefint, femstjärnigt, med god mat och världens största pooler.

När vi vaknade imorse skulle vi gå till banken och ta ut pengar, så jag stoppade i mitt kort och tog ut lite pengar, fick kvittot och sen gick Karin dit. Då kom jag på att jag inte hade fått mitt kort och fick panik. Sa till ena vakten som satt bredvid "I DIDNT GET MY CARD" men han bara ryckte på axlarna. Då sprang jag in till killarna inne på banken, "I DIDNT GET MY CARD OUT.." på världens sämsta engelska. Så skickar dom vidare mig till en kille som verkar sjukt oberörd - antar att det händer rätt ofta här. Haha.
Så säger han "come back at 12 a clock.." Fanns ju inte så mycket att göra så vi stack ner till stranden bredvid och gick tillbaka några minuter i tolv, och då hade chefen kommit så två av killarna gick till automaten och öppnade upp den och snackade massa på egyptiska. Karin och jag står som frågetecken, när dom börjar snacka med oss på sjukt dålig engelska, men vi uppfattar typ "ni satte in kortet fel, det går inte få ut det...."
Halvt skrämda och halvt utskämda börjar vi skratta, och dom fattar ingenting, haha.
Men Karin börjar snacka med dom som bara hon kan och sen så står dom med mitt kort i handen, haha.
Fy fan vad vi skrattade, och det gjorde dom också eftersom dom tyckte vi var så sjukt dumma svenskar...
Så fick jag skriva på ett papper att jag fått ut kortet och Karin går ut och ställler sig i kön till automaten - eftersom den gick sönder när jag hade varit där så hon fick inte ut några pengar.. Då kommer killen ut och tittar på mig "ska du ta ut pengar igen?" Vi förklarar att Karin ska ta ut pengar och ber honom stanna kvar och visa hur fan man ska göra om nu jag stoppade i kortet fel, så ska han spela tuff och tar Karins kort och försöker stoppa i det, men inte funkade det inte. Så vi försöker få honom att förstå att han kanske ska vända på kortet och när han efter sjuttonde gången gör det så funkade det, och hon fick sina pengar - och sitt kort.

När vi går därifrån säger vi "well be back tomorrow, see you then..." och han skrattar ihjäl sig..

Efter turen på stranden gick vi tillbaka till hotellet och poolen och det var så sjukt gutt så vi kunde ju njuta ihjäl.. Sen blev det en dusch och lite tillfräschande innan vi gick ner till en av våra sjukt goa bufferestauranger som ingår i all inclusiven..

Satt nyss och skrev det hr när hela internetcafeet slocknade, lamporna och datorerna dog. Jag blev skitnervos och trodde att allt hade forsvunnit men blev overlycklig när jag såg att det sparats iallafall...
Fick byta dator och nu funkar inte åä och ö och jag orkar inte sitta och kopiera allt sa nu skriver jag sahar istallet, hoppas ni forstar..

Skulle loggat in pa facebook, men man skulle trycka in en kod for att komma in fran ett annat land och jag rakade trycka pa enterknappen tva ganger sa da kunde man inte logga in sen. I felmeddelandet stod det, kom tillbaka om en timme och sa lange sitter vi inte har, kommer kanske in imorgon en svang iaf!
Fattar ingenting pa dom har datorerna sa nu pallar jag inte mer. Ha det underbart! DET HAR VI!!!





Det ser exakt likadant ut i verkligheten och jag har inte hallit rakningen pa hur manga ganger Karin har sagt - FY FAN VAD FINT DET AAAAR!! Kan val halla med faktiskt!

Kim, saknar och alskar dig sa javla mycket! Ses snart ♥


stina

Jag är INTE ALLS AVUNDSJUK. ;) Ni verkar ha det super. Ha det fortsatt bra nu och akta er för alla egypter som vill köpa er för kameler. JAA, vakta karin nu åsa för dom gillar tydligen blondiner mer. HAHAHA...Hälsa henne från mig! pusspuss



PUBLICERAT: 2010-06-30, 09:04:03 | URL: http://stiinajohansson.blogg.se/

KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: