2010-04-14
 16:52:57

Fika på stranden med fina vänner!

Hej hoj!

Kvällen igår blev riktigt mysig. Evelina, Emma och jag tog en långpromenad på 1,5 timme, Det finns en strand här i Oslo typ, och den gick vi till igår. Där fikade vi på kaffe och muffins, plus att Emsen och Evelina var svinhungriga när vi kom ut så vi gick in i en affär där och dom handlade lite småmat.
När vi kom dit såg Evelina den här,



och blev kär.
Resten av vistelsen på stranden gick åt att mata denna fina varelse med mariekex (plus att konstatera att vi hatar människor som säger ´cheks´ så ni som gör det, sluta omedelbart, tack)
Eftersom Evelina var så snäll och gav mat till den fina varelsen över så kom det en massa mindre fina andra varelser och ville ha dom också. Då blev det bråk.
Och den fina varelsen blev mer och mer sugen på oss tyckte vi, Emma och jag iaf, så vi blev rädda. Han var sjukt nära att attackera så vi gömde oss bakom Evelina. Hon skrattade. Det gjorde inte vi.

Det var sjukt mysigt iaf, och riktigt fin utsikt så dit ska vi absolut gå fler gånger !! :) Nu börjar man känna att det är jävligt synd att inte vara i Oslo på sommarn, men vafan, Kalmar är tusen gånger bättre ändå så jag ångrar mig inte än iaf :)
När solen gick ner började det bli lite kyligt där på klipporna, och vi var helt slut i benen så Evelina ringde Rickard som fick hämta oss på vägen hem från jobbet.

Nehe, nu ska jag göra mig iordning för om en timme ska jag möta upp Jesper och Tim, och förflytta oss in till stan där vi ska möta Evelina, Denise och Sara för en fika på Karl-Johann!
Hoppas solen håller sig framme några timmar till!

Hinner med att lägga upp lite bilder iaf från gårdagen, så njuuut :)

Fin diskussion om vilka avokados som var hårda och mjuka.

kolla ögonen. sjuk fokus på att döda.

 

Dom inte så fina varelserna i bakgrunden. Dom hade en pakt mot oss.

En rädd Emma.

Ser ni hur nära han är? Och hur rädd Emma är?
Och hur långt bort jag står? Haha.

Emsen och Evy :)

Blekfis med rött (?) hår.

Nu tackar jag för mig. Kanske skriver ikväll igen :)

Ha en skön kväll i solen! Puss ♥



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: