2010-04-28
 14:13:28

møgel?

hahaha. bonnie och jag børjade prata om møgel och jag besløt mig før att søka på google. jag fick fram en ytterst vælskriven artikel om detta..

Även om du kan försöka ta bort mögel med hjälp av olika kommersiella produkter eller hemgjorda städare, är chansen att du får aldrig bli av med det, och du får kasta bort objektet, som leder till inköp av ersättning eller klara sig utan ett tag .

Mjöldagg är även talat emot i Gamla Testamentet, där det kunde krypa in kläder och strukturer vägg. Efter behandling om mögel kvar, kunde
strukturen fördömas och utrymd.

Fix läckande kranar. Påminna alla i huset för att stänga av spigots efter att ha använt dem, inomhus eller utomhus. Då, dröj inte med att få läckage fastställas genom en ny mutter eller ersätta rostiga fixturer. Uppmärksam på tecken på droppar över natten som kan bero på en långsam läcka. Torka upp stående vatten från spigots, avlopp inomhus tvätt slangar, eller runt för att förhindra mögel bildas.

Ren tvätt, diskho och fixturer tub vecka. Använd antibakteriella rengöringsmedel om du vill, men även en mild tvållösning kommer att få bort bakterier och svamp som kan bidra till mögel uppbyggd. Det är en bra idé att vädra ut dessa områden och genom att öppna fönster eller köra hela huset fläkt för att torka upp kvardröjande fukt. Håll din inomhus termostaten inställd på en lägre temperatur (under 70 grader är bäst) för att förhindra tillväxten av osunda organismer.

Tape dem innan de faktiskt börjar droppande vatten. Byt ut slangar eller andra delar som börjar ruttna eller bli slitna. Sök efter stående vatten och torka upp snabbt.

Berätta för alla att sprida ut våta kläder som har fångats i en regnskur eller snöstorm, eller kanske till och med barns lek i eller i närheten av en pool, en tvättstuga bord eller bar så det kan luft. Leaving våta kläder i en hög eller wadded hårt för att förhindra att luften cirkulerar genom att det kommer att orsaka mögel. Stövlar bör även vädras ut genom att ta bort eller vrida ut och in invändig beklädnad.

Låt inte våt tvätt sitta särskilt länge. Bunt omedelbart från tvättmaskin med torktumlare. Du kanske vill tvätta fuktiga badrum handdukar snabbt snarare än att lägga dem i en tvättkorg med andra torra smutsiga kläder.
Har alla hänga upp handdukar och tvättlappar efter bad hellre än att låta dem ligga i högar.

Ta hjälp av varje familjemedlem för att hålla ditt hushåll mögel-free.

var nu førbannat tacksamma før denna gratislektion i att førebygga møgel. tack før mig.




KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: