2011-02-26
 10:25:32

Årets första match,

Japp. Idag är det dags för årets första träningsmatch, och vi möter Ifk Kalmar... Vi har pratat om det lite och känner att det hade varit kul att möta dom den sista matchen kanske, när man har spelat ihop lagen lite och det blir som en liten avslutning precis innan serien börjar.. Men nej, vi kör första matchen nu när vi inte har hunnit spela ihop oss någonting, och har massor av spelare bortresta/sjuka. Men men. Det är inget att göra åt nu :)

 

Jag är iaf taggad till tusen, ska bli kul att spela lite på stor plan för en gångs skull :) Vi har kört mycket smålagsspel under träningarna nämligen. Vi ska köra stenhårt iaf, och sen får vi se hur långt det håller. Det viktigaste idag blir väl att försöka få igång spelet med vårt nya spelsystem och få det att funka. Vad det står på resultattavlan efter matchen känns faktiskt inte alls så viktigt :)

 

Snart hämtar Fia upp mig iaf, vi ska fixa lite ärenden innan samlingen. Men först: lunch. Klockan halv elva tänker ni? Japp. Spelar man halv två så måste man få i sig lite ordentlig mat innan, annars är man ju hungrig när matchen börjar. Iaf min lilla mage.







KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: