2010-07-18
 10:00:40

Ont ont ont

Godmorgon.
Vaknade upp och hade ont i magen som fan, fick värsta kramperna så jag åkte hem till Smedby och nu ligger jag i sängen och försöker vila.. Kul om det här ska fortsätta hela dagen nu när man är ledig.
Har ju iofs inget planerat idag, men hade tänkt åka in till stan och söka lite jobb faktiskt.. Sen behövs det nog städas i mitt rum, så får försöka ta tag i det sen. Ligger kläder och grejer överallt, plus två fullpackade väskor med grejer. Är så sjukt trött på att pendla mellan smedby och lägenheten nu, allt jävla släpande på grejer fram och tillbaka. Men förhoppningsvis löser det sig med jobb snart så vi kan börja söka egen lägenhet.

Helgen har iaf varit bra, vi har tagit det väldigt lugnt. Igår låg Kim och jag inne och mös hela dagen eftersom det var dåligt väder. Åkte och köpte lite pizza på Italia och såg på film, på kvällen gick vi en sväng bort till Evelina och Rickard där det var lite fest. Vår kära Rune är ju på finbesök från Norge, med tre kompisar, så dom skulle ut på Byttan senare. Men det var inget vi orkade med, så vi gick hem när dom stack in till stan.

Hoppas ni haft en fin helg :) Puss ♥



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: