2010-07-11
 20:31:42

Cobödabana 2010

Yes. Igårmorse ringde min klocka 05.15, och det var bara att gå upp och packa ner dom sista grejerna för att sedan ta bilen in till Fia i stan där vi packade över grejerna i hennes bil och drog sen mot Böda.
När vi kom fram vid halv åtta tog vi en välförtjänt paus i varsin brassestol och åt lite frukost..


Som innehöll Fias underbara bullar och lite melon :)

Sedan intog vi stranden där resten av lagen möttes upp och vi fick regler för dagen (som ingen fattade) och sen började turneringen, kunde ju inte börjat bättre heller eftersom våra killar spelade första matchen och vann såklart med 3-1 och älsklingen gjorde mååål ;)


Några tjejer som trivdes i solen :) Totti och Annie!


Utsikten från våra vipplatser :)

Sen drog det ihop sig till vår första match, och vi mötte "veteranerna" (dom hette inte det men det är dom, haha), det blev vinst iaf med 2-1! Sen spelade vi tre matcher till i gruppen mot Ifk Kalmars mittenlag, hehe, dom hade tre lag som var indelade efter ålder så vi fick möta våra forna Liffenspelare Amanda och Lisa. Det blev vinst även där med 2-1, tredje matchen var mot Vetlanda United som har beachfotboll som sin ah sport, hehe. Dom tränar och åker runt i Sverige på olika beachfotbollsturneringar hela somrarna (dom lär ha sjukt bra kondis...) Det blev iaf vinst med 2-1 :)
Sista gruppmatchen spelades sen mot ett Borgholm/Södrablandat lag och det blev vinst med 3-1. Så obesegrade gick vi till semi där det tyvärr tog slut mot det yngsta Ifk-laget med 2-1.



Vi hade grymt kul hela dagen och det var glada miner även när vi åkt ut, hehe. Kanske var det för att vi då spelat i typ 30 graders värme mellan klockan 09.00-19.00, och ska tillägga att det är JÄVLIGT jobbigt att springa i sand och att vi hade en avbytare hela dagen... ;)

Finalerna vanns iaf av Ifk Kalmars äldsta lag i tjejturneringen och något bonnalag i killarnas, haha. Liffens killar åkte ut i semin efter en liten domartabbe.. Hehe.


Fia vad händer?! Ser ut som du ska springa rakt in i mig... Hahaha.


Jag i action :) I bakgrunden står en liten del av vår Liffenhejaklack! :)


Totti i action :)


Sol, fotboll och en avbytare ;)




MÅÅÅL!!


Mot Vetlanda United.


Dags för frispark..


Missade frisparken (hehe) i sista sekunden i ställningen 1-1 så det blev straffar eftersom det inte får bli lika, så fick en ny chans istället och tog igen för frisparken och deras tjej missade sen så det blev vinst :)


Glada tjejer :)


Fia efter sista gruppmatchen :)

Nu är det mat och fotboll på G så vi hörs senare :) Lägger in resten av bilderna på facebook någon dag när jag orkar... Pussis ♥


Putte

Tack för i år. Hoppas få se er 2011 igen. Lev väl! Putte

Ps lägg gärna upp bilderna i Facebookgruppen CoBÖDAbana. Du och dina kompisar är väl den, eller?


Christianvilma

Great Site thanks



PUBLICERAT: 2011-03-13, 10:59:59 | URL: http://christianvilma.blogfuture.com

KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: