2010-08-27
 23:03:11

Letijoåssi,

Ja nu har vi varit i stugan för första gången! Malin och Stina var ju med och vi hade supermysigt. Vi köpte pizza på vägen som vi mumsade på när vi kom fram, sen fikade vi på tårta och kaffe till efterrätt.
Mamma hade tappat en möbel på sin tå så hon var lite distraherad ibland med sin smärta, haha. Men hon är rolig hon..
Många goa skratt blev det och inte blev det bättre när vi kom på att vi skulle fundera ut något fint namn på stugan. För er som vet så kallar vi ju stugan i Köpingsvik för Palexim. (PappaALEXIMarhult...) Mammas morfar tror jag det var som hette Alexander och som byggde stugan för länge sen..
Så vi kan ju inte vara sämre vi utan måste ha något klatchigt namn som passar.. Så då ville vi ju självklart ha med alla familjemedlemmarnas första bokstav eller typ två. Men verkligen ALLA förslag som kom fram lät bara som dålig finska.. Letijoåssi. Försök att säga det själv så hör ni ju...
Vi försökte verkligen slänga om alla bokstäver och ta bort någon eller komma på nåt bra. Men nae, det funkade bara inte. Så vi får försöka komma på någon plan B nu. För ett namn måste vi ha.

Anledningen till att vi egentligen behöver ett namn (förutom att det är ett måste inom Nylanderklanen att ha något klatchigt) så är det för att ingen - och jag menar verkligen ingen - kommer hitta till vår lilla fina stuga. När man kommer från vägen och ska svänga ner så är det världens minsta väg ner till höger. Och där skulle vi då alltså behöva en liten skylt så alla ser att där är ju faktiskt vägen. Då skulle man alltså ha en skylt med typ Letijoåssi på. Hajar ni detta oerhört stora problem?

Vi får nog anlita någon...


 

Ni ser ju hur familjen ser ut. Inte fan kan man ha ett normalt stugnamn då...


The karin

Måste ni vara så kluriga? Kan den inte bara hete "The Nylanders"?? Fatta fräckt med en skylt där det stod "The Nylanders" på med fräsig text och så körde man till ert palats (stuga)! huuuuur bra?!



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: