2010-02-26
 19:24:57

Förbannade land !!

Hej alla glada!

Först vill jag börja med att berätta om min kväll igår. Jag började tvätta kl 1, som jag skrev igår.. Tvätten var färdigtvättad kl 2 och då la jag in allt i torktumlaren.
Jag gick ner en timme senare för att hämta den TORRA FÄRDIGA tvätten, men då var "dörren" öppen till torktumlaren, tvätten låg kvar men var BLÖT !!
Så jag fick springa upp för alla fem trapporna, hämta tvättkortet, betala 10 kr till för att sätta igång torktumlaren igen.
Efter en timme gick jag ner, dörren är denna gång stängd och det stod på "slutt" som det ska göra när det är färdigt och torrt.
Men även denna gång är tvätten BLÖT. Jag tar då ut alla kläderna, lägger dom i den andra torktumlaren och sätter igång den. För tredje gången!
Efter ännu en timme gick jag ner för att hämta min TORRA tvätt. Nu ser jag att tvätten är utplockad ur torktumlaren, och ligger i en av hyllorna bredvid. Men den är fortfarande BLÖT?!?

Fy fan vad arg jag var. Jävla tvättsystem !! Har aldrig funkat och kommer aldrig att funka. Systemet är att det inte finns något system. Man går ner och tvättar när man vill. Tvätta går alltid att göra då det finns många tvättmaskiner, men torktumlarna är det krig om!
VAD ÄR DET FÖR FEL PÅ NORSKARNA SOM GÅR OCH TRYCKER PÅ STOPP NÄR NÅGON ANNAN MÄNNISKA HAR TVÄTT I !!! Tre gånger dessutom och plockar ut någons blöta tvätt och lägger den bredvid.
Tänker aldrig mer tvätta i det här jävla skitlandet.

Stackars Kim som fick ta hand om en argbigga hela kvällen igår. Haha :)

Imorse väckte han mig klockan sex, när han började packa så fint. Han åkte ju till bussen direkt efter jobbet idag. Han ska nämligen hem till Kalmar idag.
Och imorgon åker jag tidigt tidigt iväg till flygplatsen och sätter mig i det skönaste sätet som finns. Somnar. Och vaknar upp i Stockholm!
Ska bli så kuuuul att få träffa mina brudar igen! Vi ska mysa hela helgen, och imorgonkväll ska vi gå på Grease musikalen! :) På söndag tar vi sedan bilen mot vårt Kalmar. Där åker jag direkt till min bästa vän Karin, för en kväll/natt med massa snack! :)
Sen på måndagen har jag en massa att ordna på förmiddagen, sen blir det jobbig begravning på eftermiddagen.. Inget jag ser fram emot :(

Hoppas allt är bra med er. Puss ♥


Linn



Haha fy vad jobbigt med tvätten! Lite komiskt faktiskt att någon förstör sådär :).



sv: Jag beställde dem från den här sidan:http://www.paxlux.se/



Japp jag är fortfarande med i kören och vi växer, nu är vi drygt 18 pers allt som allt. Kul! Sjunger du något i Norge ;)?



Hoppas du får det bra i Sthlm och Kalmar. Tråkigt med begravning :(! Lycka till. Kram



PUBLICERAT: 2010-03-05, 17:34:10 | URL: http://linnspyssel.blogg.se/
Åsa

Hej Linn!



Okej, tack :) Ja mamma har sagt att det är några fler med nu! Nej det gör jag inte, det hinns inte med. Jobbar så långa dagar!

Men jag ska ju flytta hem i juni så då kommer jag nog tillbaka om inget hindrar :) Du får hälsa alla så gott!

Kram



PUBLICERAT: 2010-03-06, 10:59:38 | URL: http://asanylander.blogg.se/

KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: