2012-02-13
 17:43:50

Vi går väl alla på samma jord?

Mycket snack om att komma ner på jorden just nu.. Vad jag vet har varken jag eller någon annan i vårt lag gått på någon annan jord än denna..
Inomhus och utomhus är skilda saker, och att det har gått bra på cuperna säger ingenting om utomhussäsongen.

Vi - spelarna och ledarna - i Lindsdal har fortfarande fötterna på jorden och har haft sen första dagen som div 1-lag. Sen första sekunden, minuten och timmen som div 1-lag, ända sen domarn blåste i pipan där uppe i Stockholm för några månader sen..

Vi vet vad som kommer krävas av oss i år, vi vet att det kommer bli tufft, och vi visste vad som väntade oss i lördags när vi åkte upp till Växjö för att möta Öster. Samtidigt så vet vi vad vi kan, när vi är fulltränade, alla är tillbaka från skador och sjukdomar, alla känner sig bekväma på sina positioner - vare sig man bytt eller är kvar på samma, och vi har tajtat till vårt spel till perfektion. Men vi är inte där än, vi har en bit kvar, och vi har två månader på oss. Många träningar, ett träningsläger och några träningsmatcher.

Så vi hade varit lika mycket nere på jorden om det blivit 2-0, 6-0 eller 10-0. Nu blev det 7-1.
Och dom som såg matchen i tipshallen i lördags, såg en jämn första halvlek spelmässigt, som slutade 2-0. Sen i andra halvlek orkade vi inte riktigt hålla ihop laget, och vi tappade vårt egna spel. Vi släpper in 3 mål på hörnor, och det är verkligen inte okej. Dom andra två spelmålen är väl inte så mycket att säga om. Snygga solomål.

Camilla sprang ifrån backlinjen i andra halvlek och la in bollen snyggt i målvaktens högra kryss. Kul att Milla får börja träningssäsongen med ett mål :) Nu är det dags för nästa träningsmatch om 2 veckor hemma mot Madesjö, som var uppe i Falun i helgen och spelade finalspelet i SM men som förlorade båda matcherna. Kul ändå att ett lag satte Småland på kartan i finalspelet :)

Nu ska jag snart ner till Fjölebro och möta upp tjejerna för ett dubbelpass. Först styrka med vår fystränare och efter det ett fotbollspass.
För mig blir det däremot 10 dagar till utan fotbollsträning då läkarn ringde idag och hittat orsaken till halsproblemen jag dragit på i några månader. Så nu blir det antibiotika i 10 dagar och SEN kör vi. Då jävlar är det full fart framåt för att vara i form till seriepremiären i Karlstad 15 april !!



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: