2011-09-11
 10:00:06

Söndag 11 september,

Halli hallå!

 

Började dagen med en liten sovmorgon, iaf för mig... Låg kvar ganska länge i sängen och bara drog mig. Nu har jag precis ätit frukost, rostade mackor och ett glas juice, och såklart en kopp kaffe. Det känns så lyxigt att få dricka hemmagjort kaffe på morgonen istället för det där maskinkaffet på jobbet.

 

Det blev vinst igår! 5-0 blev slutresultatet. Men ändå känns det som att vi är besvikna. Vi är inte på samma nivå som vi var i våras, vi får inte igång spelet och det känns lojt och vi spelar inte med och för varandra, utan en och en. Men vi vet att när vi väl får igång det så är vi så jävla bra.

Madesjö spelar hemma idag mot Älmhult och det kan ju faktiskt i stort sett avgöras idag. Tappar Madesjö poäng har dom 9 poäng upp till oss och 23 mål upp, och tre matcher på sig. Jag har lite funderingar på att åka dit och titta idag, men hoppar nog det. Har en del att stå i, lite kartonger som ska flytta in hos mamma och pappa, en lägenhet att städa, en lunch på stan med D och lite tid med vänner förhoppningsvis.

 

Hoppas allt är bra med er :)

 

 



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: