2010-05-29
 23:39:28

(Perfekt) sista dag!

Börjar ni märka ett sammanhang på dom sista dagarnas rubriker? ;)
Ja idag var alltså sista dagen i Oslo! En alldeles perfekt sista dag.
Solen var framme (nästan) hela dagen, regnade ett par gånger, men vi lyckades matcha in dom perfekt när vi var inomhus och åt.. Hehe :)

Dagen började iaf med ett mycket mysigt besök hos Kirsten! Det bjöds på fika och mycket prat i hennes härliga lägenhet. Sedan tog vi tunnelbanan in mot stan igen och gick ner till Aker brygge och precis då så sken solen som bara den, så vi satte oss på trappan och tittade på utsikten över vattnet. Sedan blev det lunch på en av uteserveringarna på Aker brygge, solen sken och vi satt och njöt av maten och vädret, tills det helt plötsligt alltså vände till regn. Vi fortsatte iaf vandringen mot domkyrkan och sen slottet. På vägen tillbaka till vår lilla lägenhet hittade vi världens mysigaste fik på en bakgård där vi satt och återigen njöt av underbart väder :)

Sedan blev bilen hämtad och vi packade in väskorna och kartongerna som blev kvar sen turen som Kim gjorde hem igår, och även vår lilla frys. Hehe, kvar är nu bara tvn och våra småsaker som är kvar här.
Vi var ju även tvungna att ta en tur ner till fina Vigelandsparken där vi stannade lääänge och tittade på alla statyerna. Sen såg vi att det var en teatergrupp som spelade teater och sprang runt i parken och publiken hängde efter. Väldigt mysigt så vi stannade och tittade ett tag :)
Blev ju även en liten pratstund hos Evelina och Rickard, och en ledsam hejdåkram. Men vi ses ju om några veckor hemma i Kalmar på deras semester :)

Nu tittar vi på melodifestivalen och sista röstningen. Vi hejar på Danmark eller Tyskland och just nu ser det väldigt bra ut för Tyskland :)

IMORGON ÄR DET ÄNTLIGEN HEMFÄRD !!!! :D


Kommer sakna dig Evelina !! ♥



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: